👈 قابل توجه هم استانی های عزیز؛
💠 استاندار لرستان پاسخگوی تلفنی سوالات مردم
⭕️ برنامه ی برخط (برنامه ی پاسخگویی مسئولین به مردم- سامد)، سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ با حضور دکتر زیویار برگزار می شود
🔹 هم استانی های گرامی می توانند از طریق شماره تلفن ۱۱۱ سوالات و درخواست های خود را به صورت مستقیم با استاندار لرستان مطرح کنند
🇮🇷 اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان
هدایت شده از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
♦️گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار میکند:
🔹به مناسبت هفته ملی سلامت
«یادواره ۶۵۴۴ شهید استان لرستان»
🔸پیاده روی بزرگ خانوادگی ویژه عموم مردم
🔹همراه با مسابقه سلامت و مسابقه نقاشی برای دانش آموزان ابتدایی
⏰زمان: پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
📍محل تجمع: دریاچه کیو
♦️روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums
🔴 برگزاری مراسم جشن روز آزمایشگاه در دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🔴 در این مراسم دکتر طاهری کلانی سرپرست حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، دکتر اصغر سپهوند رئیس هیئت مدیره جامعه علوم آزمایشگاهیان بالینی لرستان به ایراد سخن پرداختند و از خدمات تشخیصی دوران کرونا تقدیر بعمل آوردند و گزازش مبسوطی از عملکرد خدمات ارائه شده به سمع و نظر حصار رسید .
🔴 دکترطاهری کلانی با تبریک فرارسیدن روز آزمایشگاه ، اظهار داشت : همکاران ما در آزمایشگاه ها ،دبی آنکه دیده شوند ؛ خدمات با کیفیتی را در عرصه تشخیص بیماری های واگیر و غیر واگیر ارائه می دهند .
🔴 سرپرست حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت : رشته علوم آزمایشگاهی نقطه اتصال بین علوم پایه یا پیش بالینی با علوم بالینی است و در واقع اگر علوم آزمایشگاهی نباشد ، فرایند تشخیصی و نهایتا درمان افراد با مشکل جدی مواجه می شود .
🔴 دکتر کلانی افزود : علوم آزمایشگاهی چشم نافذ و بینای جامعه پزشکی است که تمام تخصص ها و شاخه های پزشکی و تخصصی با رشته علوم آزمایشگاهی در ارتباط اند .
🔴 دکتر کلانی با تشریح وسعت و اهمیت راهبردی و کاربردی علوم آزمایشگاهی بیان داشت : با وجود تمام مشکلات مالی و پایین بودن تعرفه ها کارشناسان علوم آزمایشگاهی در خدمت رسانی به مردم ادامه می دهند و این خدمتگزاری نیز در زمان کرونا بر همه روشن است که نقش آفرینی آنها در حوزه سلامت برکسی پوشیده نیست .
🔴 در پایان ، دکتر کلانی که به نیابت از دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این مراسم حضور داشت ؛ صمیمانه ترین پیام ها و تبریک ها را به جامعه علوم آزمایشگاهیان بالینی لرستان ابلاغ نمود .
🔴 در این مراسم باشکوه ، از دانشجویان برتر علوم آزمایشگاهی و بازنشتگان ، تجلیل بعمل آمد و به قید قرعه به ۲۵نفر از حاضران در مراسم که در تالار این سینا مرکز اموزشی درمانی شهید رحیمی خرم أباد برگزار گردید ؛ هدایایی تقدیم شد .
📎 دوشنبه یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۲
✍ عزیز کلهر / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalorestan
http://webda.lums.ac.ir
🔴 برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🔴 دکتر طاهری کلانی سرپرست حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای به تشریح اهمیت ایمنی و کار پرداخت و گفت: محیط کار سالم و ایمن جز حقوق اولیه همه انسانهاست و این شعار سال، خود بیانگر اهمیت دادن به حقوق کارگران و دیگر کسانی است که در بستر اجتماعی فعالیت ها می کنند و حضوری پر رنگ دارند .
🔴 وی افزود : شاغلین همیشه در محل کار خود با مخاطراتی مواجه هستندکه در صورت عدم توجه به کنترل و پیشگیری از این مخاطرات، زمینه بروز حوادث و عوارض ناگوار شغلی در عرصه نیروهای کار و از بین رفتن سرمایه های اقتصادی را به دنبال خواهد داشت .
🔴 دکتر طاهری کلانی اذعان کرد : حوزه بهداشت باید به دنبال ساز و کاری پیشرو در ابعاد ایمنی کار و بهداشت حرفه ای باشد بنحوی که بتواند حق داشتن محیط کار سالم و ایمن از جانب مدیران و کارگران را ترویج کند .
🔴 سرپرست حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان که به نیابت از دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ،سخن می گفت ، افزود : فرهنگ مترقی ایمنی و بهداشت حرفه ای فقط از طریق مشارکت هدفمند و حضور ذینفعان در بهبود مستمر سیستم ایمنی و بهداشت حرفه ای در محیط کار ، امکان پذیر است .
🔴 دکتر طاهری کلانی تاکید کرد : خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی لرستان در حوزه معاونت بهداشتی در زمینه های فوق الذکر ، داری برنامه ریزی اساسی و مستمر است و معاون بهداشت دانشگاه نیز به صورت تخصصی ، مسائل مطروحه را همواره مد نظر دارند .
◀️ در ادامه خانم دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران به مناسبت روز جهانی کارگر ، گفت : رهبر معظم انقلاب اسلامی علاوه بر دستمزد کارگران ،به بیمه کارگران و آموزش ،بهداشت ،ابتکار ،مهارت افزایی سلامت خانوادگی و امنیت شغلی آنان تاکید دارد و ما نیز برای اجرای منویات مقام معظم رهبری مد ظله العالی باید همواره پیشقدم باشیم .
◀️ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
با قرائت پیام مقام عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مقوله هایی شامل : مهندسی بهداشت حرفه ای،اهداف کلی بهداشت حرفه ای ،برنامه و فعالیت های بهداشت حرفه ای ،وضعیت نیروی انسانی شاغل در بهداشت حرفه ای استان لرستان ،عملکرد گروه بهداشت حرفه ای در سال ۱۴۰۱،شاخص های عملکردی و مقایسه ای ،گزارش برنامه بهداشت کشاورزی ،
گزارش عملکرد برنامه تشکیلات بهداشتی در کارخانجات و شرکت ها را مهمترین مسائل این حوزه دانست و به تشریح آن پرداخت.
🔴 در این مراسم با شکوه از کارگران نمونه ،و فعالان بهداشت حرفه ای در کارخانه ها و مراکز تولیدی و صنعتی استان لرستان تقدیر بعمل آمد.
📎 سه شنبه ۱۲ ادیبهشت ۱۴۰۲
✍ عزیز کلهر / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalorestan
🔴 برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور دکتر طاهری کلانی به منظور قدردانی از کارشناسان
📎 سه شنبه ۱۲ ادیبهشت ۱۴۰۲
✍ وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalorestan
در کمیته بررسی تعرفه های پزشکی بخش خصوصی استان مطرح شد؛
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستات خبر داد:
تعرفه های پزشکی استان ۵ درصد کمتر از نرخ ابلاغی هیات دولت تعیین شد
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان گفت: تعرفه های پزشکی بخش خصوصی در استان ۵ درصد کمتر از نرخ ابلاغی کشوری در هیات دولت تعیین شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان، مجید منعمی سه شنبه دوازدهم اردیبهشت ماه در کمیته بررسی تعرفه های پزشکی بخش خصوصی استان، عنوان کرد: براساس اختیاراتی که کمیته استانی تعیین تعرفه ها دارد و با درنظر گرفتن اقتصاد استان ، این مقدار در لرستان از نرخ کشوری کمتر شد.
وی همچنین به برنامه های حمایتی از بیماران خاص و صعب العلاج در استان اشاره و اظهار کرد: تا کنون بیش از ۱۶ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان شناسایی و نشان دار شده اند.
معاون استاندار کمک های اعطایی به این بیماران در سال گذشته را قابل ملاحظه برشمرد و گفت: در سال پیشرو مبالغ بلاعوضی مازاد بر بیمه ها برای بیماران نشان دار شده از طریق صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج در نظر گرفته شده است.
کمیته ی تعیین تعرفه های پزشکی بخش خصوصی استان به ریاست معاون سیاسی امنیتی استاندار و با هماهنگی مدیر کل امور اجتماعی استانداری لرستان برگزار شد.
در این کمیته دستیار استاندار در امور مردمی سازی دولت،معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، رئیس اداره کل بیمه سلامت، معاون درمان تامین اجتماعی و نیروهای مسلح حضور داشتند.
🆔 👉 @ostandarilorestan
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور دکتر طاهری کلانی به منظور قدردانی از کارشناسان
📎 سه شنبه ۱۲ ادیبهشت ۱۴۰۲
✍ وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalorestan
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور دکتر طاهری کلانی به منظور قدردانی از کارشناسان
📎 سه شنبه ۱۲ ادیبهشت ۱۴۰۲
✍ وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalorestan
🔷 ️از ۶۰ نفر از فعالان و رابطین نماز در دانشگاه علوم پزشکی لرستان تجلیل شد
🔹همایش تجلیل از فعالان و رابطین نماز در دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی استان ، صبح امروز با حضور معاونین و دیگر مسئولین دانشگاه ، ( به همت ستاد اقامه نماز و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه ) ، در تالار زنده یاد دکتر ذهتاب مجتمع پیراپزشکی گلدشت برگزارش شد .
♦️در این همایش حجت الاسلام عوض نژاد معاون دفتر نهاد در دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به مقام تقوا و نقش نماز در نجات افراد ، بیان داشت : کسی که شعائر خدا را بجا آورد و بزرگ بدارد ؛ این نشانه ی تقوای اوست ؛ زیرا نماز باعث می شود که انسان را از پلیدی ها و زشتی ها نجات بدهد .
✅ وی افزود : ما انسان ها باید ناصر خدا باشیم ؛ همانطوری که خداوند یاریگر ماست .
✅ عوض نژاد در ادامه گفت : نباید بگذاریم مساجد و نمازخانه ها خالی بمانند و امیدوارم خداوند همه ی ما را عاقبت بخیر کند .
💠 در پایان این همایش از ۶۰ نفر از فعالان و رابطین نماز ، برندگان مسابقات کتابخوانی و برندگان مسابقات دانشجویی در زمینه های مختلف تولید محتوا ، پوستر ، کلیپ و دیگر مباحث فرهنگی ، تجلیل بعمل آمد و هدایایی به برندگان مسابقات فرهنگی اهدا شد .
📎 چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir
🔷 ️همواره دیگران را باید تشویق به نماز کرد
♦️در همایش تجلیل از فعالان و رابطین نماز دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید مرتضی حسینی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه ، تشویق دیگران به اقامه ی نماز را مهم دانست و گفت : حال و هوای انسان مومن باید بگونه ای باشد که در هر شرایطی اقامه ی نماز کند و نسبت به امر بمعروف و نهی از منکر ، نیز اهتمام ویژه ای داشته باشد و همواره دیگران را به خواندن نماز تشویق کند .
✅ وی بیان داشت : انسان مومن باید از نماز حفاظت کند ؛ یعنی : به نماز اول وقت ، اقامه ی نماز به جماعت و کیفیت نماز ، اهمیت بدهیم زیرا نماز انسان را از پلیدی ها باز می دارد و باعث می شود که انسان مومن مرتکب گناه نشود .
✅ مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ، منشا همه ی گناهان را ترک نماز و شرب خمر دانست و گفت : سر منشا همه ی گناهان بشری ترک نماز و شرب خمر است و این وظیفه ی ماست که امر بمعروف و نهی از منکر کنیم و دستگیر دیگران به امر خیر باشیم .
✅ دکتر حسینی اظهار داشت : ما در قبال نماز مسئول هستیم و صرف خواندن نماز کفایت نمی کند ؛ لذا توجه ویژه به امر نماز و دعا کردن و ذکر تسبیهات حضرت زهرا (س) بعد از نماز ، برای فرد نمازگزار آثار و برکاتی دارد که باید مد نظر همه ی ما باشد .
📎 چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir
🔴 مهندس تقی پاکرا بعنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان سپید دشت معرفی شد
🔴 حجت الاسلام والمسلمین ملک پور در آئين تکریم و معارفه سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان سپید دشت ، اظهار داشت : مسئولین و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خط مقدم خدمتگزاری به مردم هستند و با به خطر انداختن جان خود در برابر بیماری ها ، جان مردم را نجات می دهند .
🔴 امام جمعه سپید دشت گفت : با حضور دکتر دلفان در راس مدیریت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی لرستان شاهد تحولات بسیار خوبی در عرصه تجهیزاتی و بهداشتی و درمانی در شهرستان سپید دشت هستیم .
📎 چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
✍ وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir