🔷 سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان معمولان معارفه شد
♦️طی حکمی که از طرف دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد؛ از خدمات میلاد زیودار سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت شهری، روستایی شهرستان معمولان تجلیل شد و حکم سرپرستی دکتر امین رضا جهان نژادی به عنوان سرپرست جدید این شبکه به وی ابلاغ گردید.
✅ گفتنی است: دکتر جهان نژادی عملا به عنوان اولین سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان معمولان منصوب گردیده که قبلا این مرکز تحت عنوان مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی به ارائه ی خدمات سلامت به مردم می پرداخت.
📎 سه شنبه ششم شهریور ماه ۱۴۰۳
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
https://eitaa.com/webdalorestan
http://webda.lums.ac.ir
🔷 برگزاری نشست معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان معمولان
🔹طی مراسمی که با حضور خانم دکتر کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر کاظمی نماینده محترم شهرستان های پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام ابوالحسن آروانی امام جمعه، محمد ناظری فرماندار و دیگر مقامات شهرستانی، که صبح امروز در دفتر فرمانداری برگزار شد؛ دکتر امین رضا جهان نژادی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان معمولان معرفی شد.
♦در این آئین معارفه، آروانی امام جمعه شهرستان معمولان️ ضمن گرامیداشت هفته دولت، بر آمدن پزشکان متخصص با وجود برخی تجهیزات پزشکی در این شهرستان، تاکید کرد.
🔸در ادامه دکتر کاظمی خواستار تامین نیازهای اولیه مردم شریف این شهرستان با توجه به ارتقا مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی معمولان به شبکه بهداشت شد و گفت: انتظار می رود که در این شرایط فعلی، حداقل های یک مرکز درمان بستر برای مردم فراهم شود و نسبت به حضور پزشک و دندانپزشک و یک نفر متخصص رادیولوژی در این مرکز نیز اقدام شود.
✅ سپس دکتر کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، اخذ مجوز شهرستان شدن معمولان را به فال نیک گرفت و گفت: با توجه به جمعیت و دیگر شرایط موجود از جمله شهرستان شدن معمولان، این امر به نفع این شهرستان و مردم منطقه بوده و معرفی یک مرکز منتخب بجای یک مرکز درمان بستر باعث می شود که زیر نظر معاونت بهداشتی و بصورت دوره ای، معاونت درمان دانشگاه متخصص های چهارگانه را برای این مرکز منتخب تامین کند؛ تا در ادامه و متناسب با ارتقا شاخص های بهداشت و درمان، شاهد تکمیل چارت سازمانی و تشکیلاتی این شبکه باشیم.
◀️ در پایان فرماندار معمولان، انتصاب دکتر جهان نژادی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان را انتخابی خوب و فردی مناسب دانست که از طرف دکتر دلفان برای این مسئولیت انتخاب شده و انتظار می رود که با حمایت و پشتیبانی مسئولین دانشگاه از این پزشک جوان و فعال، بزودی شاهد جهش و تحولی بزرگ در حوزه سلامت این شهرستان باشیم.
📎 سه شنبه ششم شهریور ماه ۱۴۰۳
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
https://eitaa.com/webdalorestan
https://ravabet.lums.ac.ir/
هدایت شده از مفدا لرستان | lorestan.mefda.ir
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹تجلیل از کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان به مناسبت فرارسیدن روز کارمند
🔹به گزارش مفدا، ظهر دوشنبه پنجم شهریورماه، دکتر مهناز مردانی با حضور در اتاق کارکنان این معاونت، روز کارمند را تبریک گفت.
کلیپی کوتاه در این زمینه ببینید
تهیه و تنظیم: نگین دالوند / مفدا
#مفدا_لرستان
@lorestanmefda
📌کارگاه آموزش رسانه در دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🔹به گزارش وبدا، کارگاه آموزشی اصول خبرنویسی، گزارش نویسی و سوژه یابی به همت روابط عمومی دانشگاه و با همکاری انجمن فعالان رسانه ای استان در سالن آمفی تئاتر بیمارستان شهید رحیمی خرمآباد ویژه کارکنان روابط عمومی واحدهای دانشگاه و اعضای انجمن فعالان رسانه ای برگزار شد.
🔸مدرس این کارگاه آقای اقبالی از پیشکسوتان صدا و سیما مرکز لرستان بود.
🔹در پایان این کارگاه به شرکت کنندگان گواهینامه پایان دوره اعطا شد.
🔖مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan
@webdalumsacir
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان🇮🇷
💢انصراف ۹۰ درصد مراجعه کنندگان مرکز نفس لرستان از سقط جنین
🔹مرکز نفس لرستان در حدود یکسال فعالیت خود توانسته با مشاوره و حمایت از مادران باردار، ۹۰ درصد مراجعان را از سقط منصرف کند.
💻https://www.iribnews.ir/00I7GL
🎤فاطمه درگاهپور
❇️خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان
🆔 @iriblr