🔷 پلمب یک مرکز غیر مجاز کاشت مو در خرم آباد
♦️صبح امروز دوم مهرماه، یک مرکز غیر مجاز کاشت مو در شهر خرم آباد، توسط تیم مشترک متشکل از کارشناسان معاونت درمان، اداره پلیس اماکن و تعزیرات حکومتی در حال ارائه خدمات کاشت مو در منزل مسکونی و در شرایط کاملا غیر بهداشتی پلمب گردید.
✅ دکتر خسروی فر معاون درمان با اعلام این خبر، گفت: سلامت و ایمنی مردم در اولویت ما قرار دارد و هرگونه فعالیت غیرقانونی و غیرمجاز در این حوزه با قاطعیت پیگیری خواهد شد.
✅ وی از شهروندان درخواست کرد هر گونه مورد مشکوک و غیر قانونی در ارائه خدمات درمانی را با شماره ۰۶۶۳۳۳۰۲۰۳۴ یا مراجعه حضوری به معاونت درمان اعلام نمایند.
📎 دوشنبه دوم مهر ماه ۱۴۰۳
✍ مدیریت روابط عمومی
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
https://eitaa.com/webdalorestan
https://ravabet.lums.ac.ir/
🔷معاونت آموزشی وزارت بهداشت:
🔸عدم ثبت نام در دوره دستیاری پزشکی مشمول جریمه نخواهد شد
🔸در بخشنامه ای از سوی معاون آموزشی وزارت بهداشت به روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد:
🔸با توجه به اعلام نتایج پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی بر اساس مصوبه اخیر، پذیرفته شدگان آزمون در صورت عدم ثبت نام، مشمول پرداخت غرامت تحصیلی نمی شوند.
🔸در صورت ثبت نام و انصراف به هر علت تا یک ماه(30 روز)، ملزم به پرداخت یک دوازدهم شهریه مصوب سالانه خواهند بود
🔸پس از سپری شدن مدت 30 روزه از تاریخ ثبت نام(حتی یک روز) غرامت پرداختی متناسب با میزان دوره تحصیل خواهد بود.
.
🆔 @webda
🔰معاون بهداشت وزارت بهداشت:
🔺توجه به جوانی جمعیت ما را از مشکلات سالمندان غافل نکند
🔺با راه اندازی تخصص سالمندی و یا تاسیس اداره سالمندی نمیتوان مشکل سالمندان را حل کرد و باید نگاه سیستمی در این امر داشته باشیم.
🔺در دوران کرونا اولویت اصلی و اول تزریق واکسن با سالمندان بود.
🔺بخش بهداشت منابع مالی چندانی ندارد، اما ثروت اصلی حوزه بهداشت، مردم و سرمایه اجتماعی است و تاکنون هرگاه با رویکرد "مردم برای مردم" اقدامی را برنامه ریزی کردهایم منجر به دستاوردهای خوبی شده است.
http://behdasht.gov.ir/XvRa
.
🆔 @webda
🔷 برگزاری دهمین نشست هیات ممیزه دانشگاه
🔹دهمین نشست هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی لرستان صبح امروز به ریاست دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه و با حضور اعضا برگزار شد.
♦️در این نشست دکتر دلفان بر انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه تاکید کرد و گفت: فعالیت در حوزه آموزش و پژوهش جای کار و فعالیت بیشتری دارد.
🔰 دکتر دلفان با ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه، بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی لرستان در جشنواره شهید رجایی، توانست عنوان دستگاه برتر را کسب نماید که این موفقیت حاصل تلاش همکاران عزیز و شما اساتید ارجمند طی یک سال گذشته می باشد.
💠 در پایان این نشست، هشت پرونده با موضوع ارتقا مرتبه و احتساب سنوات اعضای هیات علمی دانشگاه مطرح و مورد بررسی اعضا قرار گرفت و تصمیمات نهایی متناسب با هر پرونده نیز اتخاذ گردید.
📎 سه شنبه سوم مهر ماه ۱۴۰۳
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
https://eitaa.com/webdalorestan
https://ravabet.lums.ac.ir/
گزارش تصویری / آیین تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی لرستان
عکس: نیما مصلح
🔖مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan
@webdalumsacir