استقبال کم نظیر اساتید دانشگاه علوم پزشکی لرستان از طرح ضیافت اندیشه امسال
🛑 اساتید دانشگاه علوم پزشکی لرستان از دوره معرفت افزایی اساتید تحت عنوان ضیافت اندیشه استقبال کم نظیری داشته و در نشست توجهیی آن که صبح امروز با همت مرکز هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سالن اجتماعات مجتمع پردیس کمالوند برگزار شد ، شرکت چشمگیر داشتند .
⭕ حجت الاسلام سید مرتضی حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این نشست گفت :
👈 دوره سه روزه معرفت افزایی اساتید ( ضیافت اندیشه ) امسال با حضور ۱۲۰ نفر از اساتید عضو هیات علمی در مجتمع پردیس کمالوند با همکاری و مساعدت رییس دانشگاه و معاونت های آموزشی و توسعه برگزار خواهد شد شرکت خواهند کرد .
👈 در این دوره اساتید عضو هیات علمی دانشگاه در چهار گروه شامل : سیاست خارجه جمهوری اسلامی ، الحاد مدرن ، تمدن اسلام و تمدن غرب و همچنین معنویت دینی و معنویت سکولار با حضور اساتید بنام کشوری دوره را طی خواهند کرد .
👈 منتخبین این دوره در دهه سوم تیر ماه در بخش فرهنگی ضیافت که در مشهد مقدس برگزار می گردد شرکت خواهند داشت .
♦️ دکتر یحیی بهاروند معاون آموزشی دانشگاه در این نشست گفت :
✔ طرح ضیافت اندیشه طرحی اثر گذار است برای اساتید که به عنوان یک استاد با مطالعات عمیق تر در همه حیطه های اعتقادی ، سیاسی ، علمی و فرهنگی پاسخگوی دانشجویان بوده و آنان را هدایت نمایند .
✍ وبدا لرستان/ عباس شیرزاد
📎 شنبه ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲
☑ ️#پویش_همدلی_با_مدافعان_سلامت
☑ ️#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
🌐 webda.lums.ac.ir
هدایت شده از اخبار داخلی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
نشست رفع موانع و مشکلات مستند سازی املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد
⭕ این نشست در جهت حفظ بیت المال ، اجرای قانون کاداستر و رفع موانع و مشکلات فرآیند مستند سازی املاک به ریاست دکتر کلانی سرپرست حوزه ریاست دانشگاه صبح امروز در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد .
🔴 دکتر مروت طاهری کلانی در این نشست با اشاره به پروژه های فاقد پروانه ساخت گفت : ضروی است پروانه ساخت این پروژه ها اخذ شده و در خصوص املاک فاقد سند دانشگاه این املاک لیست بندی و در اولویت رفع مشکات اخذ سند قرار گیرند .
♦️گفتنی است واحد املاک دانشگاه در سال گذشته با ۸۰ درصد پیشرفت در راستای تبدیل اسناد در بین دستگاه های اجرایی استان از دستگاه های برتر لرستان بوده است .
🔹️در این نشست مدیران حقوقی ، مالی ، منابع فیزیکی و عمرانی و املاک دانشگاه حضور داشتند .
✍ وبدا لرستان/ عباس شیرزاد
📎 یکشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۲
☑ ️#پویش_همدلی_با_مدافعان_سلامت
☑ ️#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
🌐 webda.lums.ac.ir
🔷 ️برگزاری نشست طرح نفس
🔹نشست طرح نفس بمنظور چگونگی اجرا و راه اندازی مرکز خیریه مردمی نفس ( نجات فرزندان سقط ) در استان ، به ریاست دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با حضور معاونین دانشجویی ، فرهنگی و بهداشت دانشگاه ، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و دیگر مسئولین مرتبط با اجرای این طرح ، برگزار شد .
♦️در این نشست دکتر دلفان با بیان اینکه باید یک فضای خوشایند برای فرد بوجود بیاید تا جامعه به سمت و سوی افزایش امید به زندگی پیش برود ؛ گفت : با فرهنگ سازی ، فراهم کردن فضا و ایجاد محیط هایی خوشایند ، می توان مباحث مربوط به طرح نفس را پیش برد و از روحانیون طرح ارمغان مهر که در بیمارستان ها مستقرند ؛ نیز استفاده کرد تا به موضوعات و مباحث مذهبی مربوط به سقط جنین بپردازند .
🔰 دکتر دلفان ، شناخت از محیط و آشنایی با وضعیت موجود ، در سطح واحدهای محیطی دانشگاه را مهم دانست و گفت : باید از دانشگاه تا واحد های محیطی ، یک شناختی از این قضيه وجود داشته باشد تا محیطی با نشاط در دانشگاه و جامعه ایجاد شود و سپس با ارائه ی خدمات روانشناسی و مشاوره ای ، بتوانیم کمک شایانی به مادران باردار بکنیم .
◀️ رئیس دانشگاه افزود : اگر مسیر قانونی سقط جنین برای کسانی که از نظر علمی مشکل دارند و باید سقط صورت بگیرد ، فراهم بشود ؛ قطعا شاهد جلوگیری از سقط های غیر قانونی خواهیم بود که گاها در آینده برای خود فرد مشکل ساز است .
✅ دکتر دلفان ، شنیدن صحبت های پزشکان ، پرستاران و ماماهایی را که با مادران باردار و خود این موضوع ، در ارتباطند را نیز مهم و راهگشا دانست که میتوان از راهکارهای آنان هم استفاده کرد .
💠 در پایان مقرر شد ؛ نشستی با حضور دستگاه های اجرایی استان و مرتبط با این موضوع مانند : ( کمیته امداد استان ، صدا و سیما ، شهرداری ، بهزیستی ، بنیاد برکت ، NGO ها ، سپاه ، صمت و ... ) در هفته ی آینده در حاشیه افتتاح مرکز طرح نفس که قرار است در بیمارستان آموزشی ، درمانی خیریه مرحوم حاج کریم عسلی خرم آباد ، راه اندازی گردد ؛ برگزار شود تا نقطه نظرات و راهکارهای لازم در خصوص نحوه ی اجرا ، اطلاع رسانی ، فرهنگ سازی ، شناسایی و حمایت های مادی و درمانی از مادران نیازمند ، در آن نشست بیان گردد .
📎 دوشنبه ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۲
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir
هدایت شده از اخبار داخلی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
نشست بررسی وضعیت مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد برگزار شد
🔶️ طی نشستی به ریاست دکتر بهرام دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با حضور معاونین درمان ، غذا و دارو که صبح امروز در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد مشکلات و مسائل مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی مورد بررسی قرار گرفت .
🔴 دکتر دلفان با تاکید بر برگزاری نشست های بررسی وضعیت واحد ها و حل مسائل و مشکلات واحد ها به صورت گروهی در دانشگاه گفت :
نیاز اساسی است مشکلات با طرح مسئله و خرد جمعی مورد بررسی قرار گرفت و در رفع این مسائل و مشکلات تلاش جمعی صورت پذیرد .
♦️ دکتر مانیا بیرانوند رییس مرکز آموزشی در مانی شهید رحیمی طی ارائه گزارشی عمده ترین مشکلات مرکز را ، بدهی دارویی ، پروژه های عمرانی در حال ساخت ، کمبود نیروی انسانی از جمله پرستار ، گسترش بخش ها از جمله بخش اطفال ، پرداخت حق شیفت پزشکان و مسئول فنی داروخانه عنوان کرد.
🔹️گفتنی است نماینده معاون توسعه و مدیر داخلی مرکز شهید رحیمی در این نشست حضور داشتند.
✍ وبدا لرستان/ عباس شیرزاد
📎 سه شنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۲
☑ ️#پویش_همدلی_با_مدافعان_سلامت
☑ ️#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
🌐 webda.lums.ac.ir
برگزاری نشست کار گروه بحران و پدافند زیستی استان در استانداری لرستان برگزار شد
⭕ نشست کار گروه بحران و پدافند زیستی استان با حضور دکتر بهرام دلفان رییس دانشگاه و رییس این کارگروه ، امین گودرزی مدیرکل بحران و پدافند زیستی استانداری و سایر اعضاء این نشست در سالن اجتماعات معاونت سیاسی امنیتی استانداری صبح امروز برگزار شد.
🔶️ سه دستور کار : ابلاغ نظام نامه پدافند زیستی و بررسی تهدیدات زیستی حوزه دستگاه های اجرایی ، ارائه گزارش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان در مورد بیماری هاری و کانون های آن و بیان وظایف دستگاه های اجرایی در پیشگیری از بیماری هاری و بحث ماده ۶۵ قانون جوانی جمعیت و وظایف دستگاه های اجرایی در بحث جوانی جمعیت بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند .
🔴 دکتر دلفان در این کارگروه گفت :
👈 انتظار داریم با توجه به مهم بودن کار گروه مدیران کل دستگاه های اجرایی شخصا در این کار گروه با ارائه آمار و ارقام شرکت نمایند .
👈 شهرداری خرم آباد در نشست آیند با ارائه آمار از جمع آوری سگ های ولگرد و آمار عقیم سازی آنها گزارشی ارائه نماید .
♦️ دکتر امین گودرزی مدیرکل بحران و پدافند زیستی استانداری گفت : با توجه به اینکه ۱۴ دستگاه اجرایی عضو کار گروه هستند و به دلیل مهم بودن خیلی از مسائل بحران و زیستی و نیاز به تصمیم گیری باید مدیران کل عضو کار گروه در نشست شرکت کنند .
✍ وبدا لرستان/ عباس شیرزاد
📎 سه شنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۲
☑ ️#پویش_همدلی_با_مدافعان_سلامت
☑ ️#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
🌐 webda.lums.ac.ir
هدایت شده از اخبار داخلی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
اکنون نشست شورای اداری شهرستان بروجرد با حضور دکتر بهرام دلفان رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی لرستان و فرماندار شهرستان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان بروجرد
✍ وبدا لرستان/ عباس شیرزاد
📎 چهار شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۲
☑ ️#پویش_همدلی_با_مدافعان_سلامت
☑ ️#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
🌐 webda.lums.ac.ir
دکتر دلفان در شورای اداری شهرستان بروجرد بیان کرد :
⭕ تامین سلامت مردم نیازمند همکاری همه دستگاه های اجرایی و تاثیر گذار در سلامت مردم است .
🔶️ دکتر بهرام دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در جمع اعضای شورای اداری شهرستان بروجرد که بمنظور بررسی مسائل و مشکلات بهداشت و درمان این شهرستان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان بروجرد و با حضور فرماندار این شهرستان برگزار شد گفت :
👈 تامین سلامت مردم نیازمند همکاری همه دستگاه های اجرایی و تاثیر گذار است و برگزاری این نشست ها برای تسریع و همکاری در سلامت مردم ضروری است .
👈 مشکلات عمده بهداشتی شهرستان : رفع معضلات کشتارگاه ها ، فاضلاب و روان آب های غیر بهداشتی در نهر های اطراف شهر ، عدم جمع آوری سگ های ولگرد و آمار بیشترین گزش انسانی توسط سگ های ولگرد در بروجرد . عدم جمع آوری و دفع فضولات دامی و انسانی در محیط و مناطقی از شهرستان و بخش های آن ، مشکلات تصفیه خانه شهرستان و عدم جمع آوری فاضلاب کل شهر و هدایت به تصفیه خانه می باشد که سلامت مردم را تهدید نموده و می طلبد دستگاه های متولی در رفع این مشکلات اقدام نمایند .
👈 در بخش درمان نیز تامین زمین مورد نیاز جهت احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی جدید توسط مسئولین شهر در اسرع وقت کاری مهم ، حیاتی و ضروری است برای ارائه خدمات درمانی به مردم .
🔶️ مسلم مرادی فرماندار شهرستان بروجرد :
👈 از رییس دانشگاه علوم پزشکی و هیات رییسه آن در پیگیری و توجه ویژه به مسائل و مشکلات سلامت مردم بروجرد قدردانی می کنم .
👈کمک به بهداشت و درمان در شهردای بروجرد کمک به سلامت مردم است و انتظار داریم شورای شهر و شهردای در بحث بدهی های عوارض توسط شبکه بهداشت و درمان به شبکه کمک ویژه نماید .
👈 خواسته مردم بروجرد تسریع در روند ساخت پروژه های عمرانی ، رفع کمبود پزشک فوق تخصص گوارش و پزشک عمومی و نیروی انسانی ، احداث پایگاه اورژانس شهری ، تهیه تجهیزات پزشکی ، افزایش اتاق عمل در بیمارستان آیت اله بروجردی می باشد .
👈 روند کاهش مشکلات در حوزه بهداشت و درمان خوب و قابل قبول است .
♦️ در این نشست معاونین توسعه ، درمان ، بهداشت و آموزشی دانشگاه نیز حضور داشتند .
✍ وبدا لرستان/ عباس شیرزاد
📎 چهار شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۲
☑ ️#پویش_همدلی_با_مدافعان_سلامت
☑ ️#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
🌐 webda.lums.ac.ir
هدایت شده از اخبار داخلی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
کلنگ احداث دو خانه بهداشت در شهرستان نورآباد به زمین زده شد
⭕ طی آئینی با حضور دکتر بهرام دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، امام جمعه و فرماندار شهرستان نورآباد و مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کلنگ احداث دو خانه بهداشت با مشارکت مجمع خیرین سلامت به زمین زده شد .
🔴 دکتر دلفان در این آئین کلنک زنی گفت :
این دو خانه بهداشت با مشارکت مجمع خیرین سلامت کشور و دانشگاه علوم پزشکی استان در دو روستا ی اکبر آباد و یار ولی آباد در زمین اهدائی مردم این دو روستا به مساحت هر کدام ۳۰۰ متر متر مربع و با ۱۰۴ متر زیر بنا احداث که اعتبار هر خانه بهداشت یک میلیارد تومان توسط خیرین سلامت و مابقی توسط دانشگاه هزینه خواهد گردید و بهورز مورد نیاز آنان در آزمون بهورزی سال گذشته جذب و پس از آموزش لازم در این دو خانه بهداشت مشغول به ارائه خدمات به مردم خواهند شد .
🔶️ قهرمانی فرماندار و حجت الاسلام خانی امام جمعه شهرستان طی سخنانی از دانشگاه علوم پزشکی استان و مجمع خیرین سلامت قدردانی کردند .
🔹️ در این آئین دکتر جهانیان رییس شبکه بهداشت و درمان نور آباد گزارشی از روند کار احداث این دو پروژه ارائه کرد.
✍ وبدا لرستان/ عباس شیرزاد
📎 چهار شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۲
☑ ️#پویش_همدلی_با_مدافعان_سلامت
☑ ️#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
🌐 webda.lums.ac.ir
🔷 ️برگزاری نشست هم اندیشی و افتتاح مرکز خیریه نفس در دانشگاه
🔹نشست هم اندیشی و افتتاح مرکز خیریه نفس در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صبح امروز به ریاست دکتر دلفان رئيس دانشگاه و با حضور معاونین دانشگاه ، مسئول بسیج جامعه پزشکی استان ، مسئول دفتر نهاد و مسئولین و نمایندگانی از استانداری ، صدا و سیما ، کمیته امداد ، بهزیستی ، نظام پزشکی ، تعزیرات حکومتی ، تبلیغات اسلامی و دیگر دستگاه های اجرایی استان و مرتبط با این موضوع ، برگزار شد .
♦️در این نشست دکتر دلفان ، یکی از برنامه های افزایش جمعیت را ، طرح نفس و جلوگیری از سقط جنین دانست و گفت : بمنظور جلوگیری از سقط جنین ، دفتر طرح نفس در بیمارستان عسلی خرم آباد راه اندازی می شود و هدف ما از برگزاری اين نشست در دانشگاه این است که با هم اندیشی و متناسب با شرح وظایف هر دستگاه اجرایی که طبق آئین نامه ها ، کاملا مشخص است ؛ از سقط های غیر قانونی جلوگیری کنیم .
🔰 وی در خصوص راه اندازی مرکز درمان ناباروری تا سه ماه آینده در بیمارستان عسلی خرم آباد در راستای جوانی جمعیت خبر داد و گفت : هم اکنون دو مرکز ناباروری در بیمارستان شفا و جهاد دانشگاهی در استان لرستان وجود دارد و همه ی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز ملزم به راه اندازی مرکز درمان ناباروری در مراکز درمانی خود هستند ؛ تا یک اقدام جهادی در راستای جوانی جمعیت تحقق یابد .
📎 شنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۲
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir