هدایت شده از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت
.
🔹بازدید معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ساختمان چند منظوره در حال ساخت ستاد شبکه کوهدشت
🔺به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت در راستای بررسی و ارزیابی وضعیت پروژه های در حال ساخت،دکتر عادلی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان با همراهی مهندس مصطفایی مسئول دفتر فنی دانشگاه، دکتر صارمیان ریاست شبکه،مهندس حسینی ریاست مرکز بهداشت،مهندس مومنی پیمانکار پروژه و دیگر مسئولین از پروژه ساختمان ستاد شبکه بازدید بعمل آوردند.
🔺در این بازدید میزان پیشرفت و اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل پروژه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت
✍به کانال بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت در ایتا بپیوندید👇👇
🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/Kuhdashthealth
هدایت شده از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت
.
🔹در راستای تقدیر از خیرین سلامت:
🔺بازدید دکتر عادلی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پایگاه اهدایی شهید خدادادی
🔺به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت دکتر عادلی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان با همراهی دکتر صارمیان ریاست شبکه و دیگر مسئولین از پایگاه اهدایی شهید خدادادی واقع در تازه آباد شاهیوند بازدید کردند
🔺در بازدید از این پایگاه نمونه شهری، دکتر عادلی از اقدام خیرخواهانه و همراهی مؤثر و ارزشمند خیرین سلامت در راستای ارتقا سلامت مردم و حمایت از زیرساختهای بهداشتی درمانی شهرستان کوهدشت صمیمانه قدردانی کردند
✍به کانال بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت در ایتا بپیوندید👇👇
🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/Kuhdashthealth
هدایت شده از ساغ نیوز
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 در پیادهروی اربعین چگونه از پوست خود مراقبت کنیم؟
🔹️چند توصیه به زائران اربعین
☝️ببینید و بشنوید!
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
✅*ساغ نیوز *را در ایتا دنبال کنید
✅*ساغ نیوز* را به دیگران معرفی کنید
✅برای ورود به کانال *ساغ نیوز* روی لینک زیر کلیک کنید:
https://eitaa.com/sagh_news_lums
#ساغ_نیوز
🔹 جلسه ی بررسی نرم افزار هوشمند خدمات سلامت سطح یک برگزار شد
➖ جلسه ی بررسی نرم افزار هوشمند خدمات سلامت سطح یک با نام سیمس در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این جلسه دوازدهم مرداد ماه به ریاست دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه و با رویکرد بررسی نقاط ضعف و قوت و شرایط اتصال این نرم افزار به سامانه های نظام ارجاع برگزار شد.
در این نشست امکانات این نرم افزار و چگونگی استفاده از آن در ارائه ی خدمات حوزه ی بهداشت تشریح شد.
معاونین بهداشت، درمان و توسعه دانشگاه و مدیران حوزه ریاست، فناوری اطلاعات، مالی، تحول اداری و روابط عمومی در این جلسه حضور داشتند.
📎 ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
🇮🇷 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir
⭕️ برگزاری دومین کارگاه آموزشی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه
➖دومین کارگاه آموزشی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه با هدف ارتقای سطح مدیریت راهبردی و برنامهریزی عملیاتی، به همت مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این کارگاه دوازدهم مرداد ماه و در راستای تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه و تهیه برنامه عملیاتی مبتنی بر آن، با حضور رضا ملکشاهی، مشاور رئیس دانشگاه و مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و نمایندگان مدیریتهای حوزه ریاست برگزار شد.
در این نشست آموزشی، کارشناسان حاضر ضمن بهرهمندی از مباحث آموزش تخصصی، به بررسی و تحلیل چگونگی طراحی و تدوین برنامه راهبردی پرداختند و تجربیات خود را در خصوص چالشها و راهکارهای عملی در این زمینه به اشتراک گذاشتند.
ملکشاهی در حاشیه این کارگاه، با تأکید بر اهمیت طراحی برنامه راهبردی مبتنی بر ظرفیتها و واقعیتهای موجود دانشگاه، اظهار داشت: تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه با تکیه بر توان علمی و کارشناسی سازمان، نقطه آغاز حرکت هدفمند و نظاممند در مسیر توسعه پایدار خواهد بود.
📎 ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
🇮🇷 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir