18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌خبر خوش سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان در مراسم روز خبرنگار چه بود؟
🎞اظهارات دکتر امیری را ببینید
📸تهیه و تنظیم: مصطفی باقری
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalumsacir
@webdalorestan
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌کلیپ/ آیین گرامیداشت روز خبرنگار در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور دکتر امیری
📸تهیه و تنظیم: مصطفی باقری
#صدای_حقیقت_باش
🏷روز خبرنگار مبارک
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalumsacir
@webdalorestan
21.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷کلیپ/ آیین تجلیل از #روابط_عمومی_های_برتر دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور دکتر امیری
📸تهیه و تنظیم: مصطفی باقری
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalumsacir
@webdalorestan
🟢 وبینار پزشک خانواده و نظام ارجاع به ریاست دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور، دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، و روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد
🔺به گزارش خبرنگار وبدا لرستان:
در این نشست که به صورت وبینار برگزار شد؛ دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه، دکتر محمد سیف سرپرست معاونت درمان، مهندس امین طهماسبی مدیر آمار و فناوری دانشگاه، مهندس پیرحیاتی معاون اجرایی معاونت بهداشت و تنی چند از مدیران و کارشناسان ستادی حضور داشتند .
🔺 ابتدا اهداف برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع توسط دکتر ظفرقندی بیان شد و بر برنامه های عدالت محور در عرصه سلامت و صرفه جویی ها و جلوگیری از فعالیت های غیر ضروری تاکید گردید .
🔺وزیر بهداشت آغاز برنامه فوق الذکر را به صورت تدریجی و پایلوت دانست و به تامین اعتبار اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع را از سوی سازمان برنامه و بودجه اشاره کرد .
🔺وزیر بهداشت در پایان این وبینار از کادر درمان که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم جعلی صهیونیستی به نحو احسن در صحنه بودند؛ قدردانی کرد .
.🔺در این نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور نقطه نظرات خود را با با رئیس جمهوری و وزیر بهداشت به اشتراک گذاشتند.
➖خبر: عزیز کلهر
📎 ۲۱ مرداد 1404
🇮🇷 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir
🟢 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بازرس کل استان لرستان دیدار و گفتگو کرد
🔺به گزارش خبرنگار وبدا لرستان :دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه با همراهی معاونین و مدیران ارشد دانشگاه به دیدار دکتر حمزه رضایی بازرس کل استان لرستان رفت و با تبریک انتصاب شایسته وی از نقش سازنده سازمان بازرسی استان در جنبه های گوناگون بالاخص نظارت بر چگونگی اجرای قوانین تقدیر کرد .
🔺سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان اجرای قانون را الزام آور دانست و گفت: اجرای قانون الزام آور است و اطاعت از قوانین باعث رشد و توسعه و بالندگی جامعه و توسعه دستگاه های اجرایی می باشد.
🔺بازرس کل استان لرستان نیز با تقدیر از تلاش های شبانه روزی کادر سلامت دانشگاه و مجموعه مدیریتی آنان بالاخص در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم جعلی صهیونیستی،
قانون گرایی را مهمترین اولویت و سرفصل دستگاه های اجرایی بیان کرد و بر همیاری و همکاری دانشگاه با سازمان بازرسی استان تاکید نمود .
➖خبر: عزیز کلهر
📎 ۲۱ مرداد 1404
🇮🇷 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir
هدایت شده از روابط عمومی دانشکده پرستاری الیگودرز
✳️حضور آقای دکتر هرمز محمودوند معاون محترم آموزشی دانشگاه در دانشکده پرستاری الیگودرز
🔹آقای دکتر محمودوند معاون محترم آموزشی دانشگاه با حضور در دانشکده پرستاری الیگودرز به بررسی وضعیت دانشکده پرداختند.
🔸در جلسهای که روز یکشنبه 19 مردادماه با حضور معاون محترم آموزشی دانشگاه در سالن جلسات دانشکده برگزار شد خانم دکتر شاهسواری ریاست دانشکده به شرح وضعیت دانشکده و مسائل و چالشهای موجود بویژه کمبود نیروی هیأت علمی پرداختند و آقای دکتر محمودوند در خصوص جذب هیأت علمی مورد نیاز قول مساعد دادند.
┄┅┅┅┄✾⚜️✾┄┅┅┅┄
روابط عمومی دانشکده پرستاری الیگودرز
@FacultyofNursing
هدایت شده از ساغ نیوز
✅پیام مدیر امور مشارکت های اجتماعی دانشگاه به مناسبت روز ملی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی
🔸بهپاس تلاشهای ارزشمند تشکلهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد فعال در ارتقای سلامت جامعه، قدردان شما هستیم. همکاری شما در کمپینهای آگاهسازی، پیشگیری، نیکوکاری و حمایت از سلامت، نمادی زنده از همبستگی اجتماعی و قلب تپندهی تحقق عدالت سلامت است.
🔸دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، با افتخار در کنار شما گام برمیدارد و امیدوار است با تداوم این همکاریهای سازنده، شاهد جامعهای سالمتر باشیم.
➖دکتر بهروز عزت پور ؛
مدیر مشارکتهای اجتماعی
دانشگاه علوم پزشکی لرستان