🇮🇷سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبرداد؛
اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل کتابخانه مرکزی و سالن آمفی تئاتر مجتمع پردیس کمالوند
📌دکتر امیری طی گفتگویی با خبرنگار وبدا از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای پروژه کتابخانه مرکزی و سالن آمفی تئاتر مجتمع پردیس کمالوند خبر داد و گفت: این پروژه پیشرفت قابل توجهی دارد و با تزریق این اعتبار و تکمیل پروژه، به بهرهبرداری خواهد رسید.
🔹سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان تکمیل این پروژه را دارای اهمیت دانست و افزود: بهره برداری از این پروژه نقش مهمی در کیفیت بخشی به خدمات فرهنگی، دانشجویی و تحقیقاتی خواهد داشت.
✍خبرنگار: مصطفی باقری
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalumsacir
@webdalorestan
🔷 برگزاری نشست مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با رئیس شبکه بروجرد و روسای بیمارستان ها
♦️ در این نشست که در دفتر ریاست شبکه برگزار شد؛ طهماسبی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی لرستان گزارشی از آخرین وضعیت حوزه فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد ارائه داد.
🔰 گفتنی است؛ در این نشست در مورد اولویت های وزارت متبوع از جمله برنامه نظام ارجاع و نیازمندی های مربوطه نیز بحث و تبادل نظر شد.
◀️ در ادامه دکتر گرشاسبی رئیس شبکه بهداشت نیز از نیازمندی های شبکه در حوزه فناوری اطلاعات در این شهرستان و مکاتبات صورت گرفته در این خصوص توضیحاتی ارائه داد.
✅ در پایان طهماسبی در خصوص همکاری و پیگیری های حوزه مربوطه قول مساعدت داد.
💠 در این جلسه مدیر حراست و مسئولین فناوری اطلاعات شبکه و بیمارستان ها حضور داشتند.
📎 سه شنبه ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۴
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
#جهاد_تبیین_از_ضروریات_جامعه
#فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
#نه_به_تصادف
https://eitaa.com/webdalorestan
https://eitaa.com/webdalorestan120
https://ravabet.lums.ac.ir/
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 در ویدئو بالا ببینید ☝️☝️
💠💠 تجلیل رهبر انقلاب از وزارت بهداشت ، درمان در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی
# دولت در کنار مردم
# ۱۲ ماه تلاش ، ۱۲روز دفاع
# تیم سلامت لرستان
🔶️ مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan.
@webdalorestan120.
نشست بررسی وضعیت بهداشت و درمان شهرستان نورآباد برگزار شد
🔴 طی نشستی با حضور دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، امام جمعه و مدیر شبکه، وضعیت بهداشت و درمان شهرستان نورآباد برگزار شد.
🔸️به گزارش وبدا لرستان :
در این نشست که تا نیمه شب گذشته طول کشید ، ابتدا حجت الاسلام والمسلمین خانی امام جمعه شهرستان با قدردانی از حضور شبانه سرپرست دانشگاه برای بررسی میدانی وضعیت بهداشت و درمان این شهرستان گفت : با توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان شهرستان شاهد ارتقاء سطح سلامت مردم باشیم.
🔺️ سپس دکتر امیری با قدردانی از آشنائی امام جمعه با مسائل و مشکلات حوزه سلامت شهرستان گفت :
به دنبال ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مناسب به مردم در استان و شهرستان هستیم و در همین راستا برای ساخت ۱۲۸ پروژه مورد نیاز در حوزه سلامت استان با انعقاد تفاهمنامه سه جانبه فی ما بین ، وزارت بهداشت. استانداری لرستان و دانشگاه علوم پزشکی استان این پروژه ها در سطح استان ساخته خواهند شد.
🔸️سرپرست دانشگاه با اشاره به روز رسانی چارت تشکیلاتی بیمارستانهای استان گفت ، با پیگیری انجام شده چارت بیمارستان ابن سینا شهرستان به روز رسانی گردیده که با این به روز رسانی به دنبال کسب بودجه و بازسازی تخت های این بیمارستان هستیم.
وی خبر از اجرای طرح نظام ارجاع در شهرستان بعنوان یکی از دو شهر پایلوت در استان داد و افزود :
با شروع این طرح در شهرستان خدمات بهداشتی و درمانی هدفمند و مناسب به مردم ارائه خواهد شد.
🔶️ دکتر محمد سیف معاون درمان دانشگاه در این نشست گفت :
در خصوص پرداختی و مطالبات با توجه به تاخیر ۱۲ تا ۱۳ ماهه در گذشته تا کنون ۸ پرداختی به کارکنان پرداخت گردیده است.
وی با اشاره به فعالیت پزشکان متخصص در شهرستان افزود : ۴۰ پزشک متخصص در شهرستان فعال هستند که ۲۴ پزشک از این متخصصین در بیمارستان ابن سینا مشعول به فعالیت و ارایه خدمات درمانی به مردم می باشند.
🔷️ در ادامه دکتر جهانیان گزارشی از عملکرد و وضعیت بهداشت و درمان شهرستان ارائه کرد.
🔺️ از دیگر برنامه های این نشست دیدار و گفتگو صمیمانه سرپرست دانشگاه با پزشکان متخصص و بیان دیدگاههای آنان در حوزه درمان بود که صورت پذیرفت .
# دولت در کنار مردم
# ۱۲ ماه تلاش ، ۱۲روز دفاع
# تیم سلامت لرستان
🔶️ مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan.
@webdalorestan120.
بازدید شبانه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان و امام جمعه شهرستان نورآباد از بیمارستان ابن سینای این شهرستان
⭕ دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه ، حجت الاسلام والمسلمین خانی امام جمعه شهرستان و دکتر جهانیان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نورآباد شبانه از بیمارستان ابن سینا شهرستان بازدید کردند .
🔶️ در این بازدید سرپرست دانشگاه و بازدیدکنندگان از بخش های اورژانس ، تصویربرداری، مراقبتهای ویژه ، زنان و زایمان ، بستری زنان و مردان و اطفال بازدید و با کارکنان در مورد شرایط کاری و با بیماران بستری در خصوص رضایتمندی ارائه خدمات درمانی گفتگو صمیمانه داشتند.
🔷️ گفتتی است در این بازدید رضا ملکشاهی مشاور توسعه و مدیر خدمات تحول اداری ، عباس شیرزاد مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند.
# دولت در کنار مردم
# ۱۲ ماه تلاش ، ۱۲روز دفاع
# تیم سلامت لرستان
🔶️ مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan.
@webdalorestan120.
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤📺 بازدید دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان به اتفاق امام جمعه نورآباد، معاون درمان دانشگاه و رییس شبکه بهداشت و درمان دلفان از بیمارستان ابن سینا دلفان
# دولت در کنار مردم
# ۱۲ ماه تلاش ، ۱۲روز دفاع
# تیم سلامت لرستان
🔶️ مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan.
@webdalorestan120.
🚑حضور کدهای اورژانس آقایان و بانوان در ورزشگاه تختی خرمآباد همزمان با بازی خیبر خرمآباد و فجر سپاسی شیراز در راستای ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی به تماشاگران و بازیکنان
عکاس: مصطفی باقری
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalumsacir
@webdalorestan
هدایت شده از صدای الشتر
24.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشکر پرسنل اورژانس فوریت پزشکی شهرستان الشتر ازفرهنگ خوب ،مردم فرهیخته الشتر ، وقتی امبولانس در حال انتقال مادر باردار به بیمارستان بود در حالی که ترافیک در مسیر جاده کهمان سنگین بود ،مسیر را برای عبور آمبولانس باز کردند
https://eitaa.com/sedayealashtar7
صدای الشتر
📸گزارش تصویری
📌مراسم اختتامیه بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
عکاس: مصطفی باقری
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalumsacir
@webdalorestan