🔷 برگزاری کلاس آموزشی و توانمندسازی ایثارگران دانشگاه
♦️ با صدور مجوز برگزاری کلاس آموزشی و توانمند سازی ايثارگران دانشگاه و موافقت دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص آموزش قوانین و مقررات جاری ايثارگران در ادارات دولتی، صبح امروز یک دوره کلاس آموزشی برای تعدادی از پرسنل ايثارگر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سپید دشت برگزار شد.
🔰 گفتنی است؛ بخاطر برگزاری این کلاس آموزشی، هماهنگی، برنامه ریزی و همکاری مسئولین و پرسنل شبکه بهداشت و درمان سپید دشت و همچنین از هاشم بهاروند بعنوان مدرس این دوره، تقدیر شد.
💠 این کلاس آموزشی به همت دفتر ايثارگران دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
📎 چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
#جهاد_تبیین_از_ضروریات_جامعه
#فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
#نه_به_تصادف
https://eitaa.com/webdalorestan
https://eitaa.com/webdalorestan120
https://ravabet.lums.ac.ir/
متن پیام تسلیت وزیر بهداشت به مناسبت درگذشت عموی استاندار لرستان
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای مهندس شاهرخی
استاندار محترم لرستان
با نهایت تأسف و تأثر، درگذشت عموی گرامیتان را به حضرتعالی و خانواده محترم تسلیت عرض مینمایم.
از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای جنابعالی و سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.
بدون تردید یاد و نام نیک آن مرحوم در دل دوستان و آشنایان جاودان خواهد ماند.
دکتر ظفرقندی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
🔷 برگزاری نشست توجیهی چالش های کارنامه جوانی جمعیت
♦️در این نشست که عمده ترین مباحث آن حول محور قرارگاه جوانی جمعیت بود؛ در خصوص قوانین و مقررات، ابلاغیه ها، چالش ها و دستورالعمل های وزارتی بحث و تبادل نظر شد.
🔰 در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و ترویج فرزندآوری، نشست توجیهی «چالشهای اجرایی کارنامه جوانی جمعیت» عصر امروز با حضور دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، معاونین بهداشت و درمان، مدیران ستادی دانشگاه (توسعه و تحول اداری، روابط عمومی، جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس)، برگزار شد.
◀️ در این نشست، دکتر مریم کوشکی، دبیر جوانی جمعیت، درباره اهمیت اجرای قانون جمعیت و چالش های موجود در کارنامه جوانی جمعیت مطالبی را ارائه داد.
✅ انتظارات از کلیه حوزه های دانشگاه مطابق بسته اجرایی کارنامه جوانی جمعیت ابلاغ و بدنبال جمع بندی مستندات دریافتی، نتایج آن طی نشستی با حضور سرپرست دانشگاه و معاونین وی، گزارش داده شود.
💠 در ادامه ی برگزاری این نشست، در خصوص مرگ های ناشی از تصادفات نیز بحث و تبادل نظر شد و ضمن بررسی چالش ها، بر ارتقا شاخص ها به منظور کاهش مرگ و میرها و ایجاد بسترهای لازم در حوزه های بهداشت و درمان، تاکید شد.
📎 چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
#جهاد_تبیین_از_ضروریات_جامعه
#فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
#نه_به_تصادف
https://eitaa.com/webdalorestan
https://eitaa.com/webdalorestan120
https://ravabet.lums.ac.ir/
🔹جلسه کارگروه استانی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج برگزار شد؛
⭕️ پیگیری برای پرداخت به موقع هزینه ی داروهای خاص
➖پیگیری تسریع در روند پرداخت هزینه ی داروی بیماری های خاص در دستور کار کارگروه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج استان لرستان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، در جلسه ی کارگروه استانی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج که شانزدهم آبان ماه در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، بر تسریع پرداخت هزینه ی داروهای خاص توسط سازمان های بیمه گر به داروخانه ها و مراکز عرضه ی این داروها تأکید و پیگیری آن در دستور کار کارگروه قرار گرفت.
در این جلسه همچنین پیگیری تأمین به موقع هزینه ی دارو و تجهیزات بیماران دیالیزی به عنوان یکی از پر هزینه ترین بیماری های خاص توسط سازمان های بیمه گر مصوب شد.
در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت بیماران خاص استان و روند حمایت های صندوق از آنها ارائه شد.
براین اساس مصوب شد در جلسات آتی کمیته های تخصصی شرح هزینه ها به تفکیک نوع بیماری تدوین شود تا در کارگروه بعدی به ترتیب اولویت بیماری ها سیاست گذاری های جدید تدوین شوند.
این جلسه به ریاست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و با حضور مدیر کل بیمه سلامت استان، معاونین درمان و غذا و دارو دانشگاه، مدیران سازمان های بیمه گر و مدیران روابط عمومی و بازرسی دانشگاه برگزار شد.
📎16 آبان ماه 1404
🇮🇷 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان به مناسبت روز رادیولوژی
💠بسم الله الرحمن الرحیم💠
هشتم نوامبر (مصادف با ۱۷ آبان) روز جهانی رادیولوژی بهانه ای است تا خدمات ارزشمند رادیولوژیست ها و پرتونگاران که در تشخیص و تامین سلامتی بیماران نقش ارزنده ای را ایفا می کنند ارج نهیم.
روز رادیولوژی را به تمامی فعالان این عرصه، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال دوام توفیق در ارائه خدمات و موفقیت روزافزون، برای آنها خواستارم.
دکتر جلال الدین امیری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان