هدایت شده از اخبار لرستان
♦بهداشت و درمان لرستان در انتظار تکمیل بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی نیایش
🔹بیمارستان نیایش خرمآباد مصوبه سفر رییس جمهور به لرستان است که با تکمیل و بهره برداری از آن علاوه بر تامین ۵۱۵ تخت بیمارستانی، تردد و رنج سفر بیماران رنجور استان به پایتخت کمتر می شود.
#اخبارفوری_لرستان در فضای مجازی👇
@akhbarlorestan
هدایت شده از جارچی لرستان
📣 بهداشت و درمان لرستان در انتظار تکمیل بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی نیایش
🔸بیمارستان نیایش خرمآباد مصوبه سفر رییس جمهور به لرستان است که با تکمیل و بهره برداری از آن علاوه بر تامین ۵۱۵ تخت بیمارستانی، تردد و رنج سفر بیماران رنجور استان به پایتخت کمتر می شود.
@jaarchi_lorestan
📣 اخبار ریزُ درشتِ استان لرستان👆
هدایت شده از Vasim lorestan
بهداشت و درمان لرستان در انتظار تکمیل بیمارستان نیایش خرمآباد
http://vasimlorestan.ir/report/1518-2023-04-29-05-03-04
اخبار بیشتر در👇👇👇
http://vasimlorestan.ir/
در پیامرسان ایتا به ما بپیوندید👇👇👇
https://eitaa.com/vasimlorestan/200
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیین غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی لرستان به مناسبت هفته سلامت
تهیه و تنظیم: مصطفی باقری/ مفدا
#مفدا_لرستان
@Lorestanmefda
🔷 هفته ی سلامت با عطر افشانی و غبار روبی مزار شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی لرستان أغاز شد
✅ دکتر بهرام دلفان با تبریک فرا رسیدن هفته ی سلامت ، اظهار داشت : شهدا مظهر اقتدار و معنویت در کشور ایران اسلامی مان هستند ؛ بنابر این أغاز هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی استان ، با حضور در کنار مزار مطهر شهدا و با عطر افشانی و غبارروبی گلزار شهدای گمنام این دانشگاه را آغاز می کنیم .
✅ وی در ادامه افزود : برنامه پزشک خانواده را بخاطر نوع زیر ساخت ها ، در شهرستان های دورود و نور آباد أغاز کرده و تا شهریور ماه اجرای این طرح به مرکز استان گسترش خواهیم داد .
♦️ این مراسم با شکوه ، با حضور دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، معاونین ، مدیران ستادی ، خانواده معظم شهدا و ایثارگران دانشگاه ، کارکنان و دانشجویان برگزار شد .
📎 شنبه نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
✍ مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir
هدایت شده از کانال خبری دیار مفرغ آنلاین
💥طنین زنگ سلامت در مدارس لرستان
مشروح خبر در پایگاه دیارمفرغ👇👇
http://www.diarmafrag.ir/fa/News/9002/
💢کانال خبری دیار مفرغ در ایتا💢
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🌏 @diarmafrag
✅ به صدا در آمدن زنگ سلامت در خرم آباد
🔴 در نخستین روز از هفته سلامت ، زنگ سلامت در دبیرستان صدیقه کبری ( س) با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، به صدا در أمد
🔴 خانم دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه با تبریک هفته سلامت به دانش اموزان ، آنان را سفیران سلامت جامعه دانست و گفت :
سلامت فقط منحصر به جسم نیست ؛ بلکه سلامت روح و روان و سلامت معنوی ، نیز برای ما بسیار حائز اهمیت است .
🔴 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود : دانش آموزان سفیران سلامت هستند و در این رابطه همکاری های برون بخشی میان دانشگاه علوم پزشکی لرستان و اداره کل آموزش و پرورش می تواند ارمغان آور سلامت در محیط مدرسه ، جامعه و خانواده باشد .
🔴 کوشکی خاطر نشان کرد : برنامه پزشکی خانواده ، ابتدا از شهرستان نورآباد أغاز می شود و تا شهریور ۱۴۰۲ در مرکز استان نیز اجرا خواهد شد که در سه مرحله ی پیشگیری ، مراقبت و درمان تعریف شده است و شامل همه ی گروه های سنی جامعه خواهد بود ؛ بنحوی که پزشکی خانواده تکمیل کننده ی خدمات مراکز جامع سلامت است .
🔴 در پایان این مراسم ، خانم دکتر کوشکی زنگ سلامت دبیرستان دخترانه صدیقه کبری سلام الله علیها خرم آباد را به صدا درآورد.
در این مراسم مسئولان و مدیرانی از اداره کل آموزش و پرورش و دیگر دستگاه های اجرایی حضور داشتند .
📎 شنبه نهم اردیبهشت ۱۴۰۲
✍ عزیز کلهر / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalorestan
http://webda.lums.ac.ir
هدایت شده از پایگاه خبری همای سعادت آنلاین
در پایگاه خبری همای سعادت بخوانید: 🔽
به مناسبت هفته سلامت صورت گرفت؛
✅ آیین غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی لرستان
👇👇👇👇👇👇
https://homayesaadatonline.ir/?p=44317
🔰بازدید دکتر شیخی در امور درمان
از بیمارستان امام جعفر صادق"ع"
✍به گزارش روابط عمومی بیمارستان
صبح امروز مورخ :۱۴۰۲/۰۲/۰۹ دکتر شیخی بهمراه کارشناسان ستادی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان جهت پایش دوره ای از
بخش های بالینی و واحدها این بیمارستان بازدید و اقدامات حوزه نظارتی بر درمان رو در این مرکز مورد ارزیابی قرار دادند.
در پایان این بازدید دکتر شیخی و کارشناسان ستادی با حضور در سالن
جلسات با طولابی ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، گودرزی رئیس بیمارستان و دیگر مسئولین این مرکز درمانی تشکیل جلسه دادند.
ضمن بررسی موارد پیش رو در خصوص
اجرای برنامه های تحول نظام سلامت
راهکارهای اجرایی وزارت متبوع و مسئولین ستادی معاونت درمان جهت اجرای بهینه برنامه های دستورالعمل فوق مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وبدا/مهدی آسترکی زاده
🇮🇷روابط عمومی بیمارستان
امام جعفر صادق"ع" 👇👇
👉https://t.me/emamjafarhospitals
👉https://chat.whatsapp.com/GjCfXfkazZpC5V0IbsOgPB
⭕️ لرستان طب | آغاز اجرای برنامه پزشکی خانواده در خرمآباد از شهریورماه
🔹معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از آغاز اجرای برنامه پزشکی خانواده در خرمآباد از شهریورماه سال جاری خبر داد.
🔸به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر مریم کوشکی صبح شنبه ۹ اردیبهشت، در مراسم غبار روبی و عطرافشانی گلزار شهدای مجتمع پردیس کمالوند، اظهار داشت: برنامه پزشکی خانواده بحثی است که همه قسمت های دانشگاه باید برای اجرای آن با یکدیگر همکاری کنند.
🔹وی افزود: این برنامه درون بخشی نیز هست که رییس آن در استان، استاندار و در شهرستانها فرمانداران هستند.
🔸معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه فاز نخست این برنامه در لرستان از شهرستان دلفان آغاز میشود، گفت: در خصوص انتخاب این شهرستان به عنوان پایلوت، عواملی همچون زیرساختها، تعداد نیرو و جمعیت آن در نظر گرفته شده است.
🔹دکتر کوشکی ادامه داد: در راستای اجرای این برنامه در شهرستان دلفان فراخوان نیروها داده شده و به زودی اجرا خواهد شد.
🔸وی خاطرنشان کرد: در شهرستان خرمآباد نیز این برنامه، اوایل شهریور سال جاری اجرا خواهد شد و امیدواریم همه در راستای اجرای این برنامه به ما کمک کنند.
#لرستان_طب
🩺 @lorestan_teb