♦️گزارش تصویری
جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین صبح شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ به ریاست دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه و با حضور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، مشاور رییس دانشگاه، معاون درمان دانشگاه، مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و سایر مدیران و نمایندگان ادارات عضو کارگروه در سالن جلسات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
عکاس: سیده یاسمن موسوی
♦️روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums
♦️برگزاری کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین در معاونت بهداشت
کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین صبح امروز در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان دکتر مریم کوشکی در این جلسه با اشاره به آماری از سقط عمدی جنین در ایران و جهان، اظهار داشت: در کشور ایران سقط عمدی جنین ممنوع است و آمار دقیقی از آن در دسترس نیست.
وی افزود: برای پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین اقدامات گسترده ای انجام گرفته که راه اندازی مرکز نفس(نجات فرزندان سقط) در تمام شهرستان های استان یکی از اقدامات انجام شده در این زمینه است.
معاون بهداشت دانشگاه بیان کرد: از تیرماه ۱۴۰۲، تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، ۳۶۷ مورد به مراکز نفس در کل استان مراجعه کردهاند که از این تعداد ۳۲۸ مورد از سقط جنین منصرف، ۳۹ مورد سقط و ۱۹۰ تولد نوزاد زنده صورت گرفته است.
دکتر کوشکی با اشاره به اثرات مخرب سقط جنین بر سلامت جسم و روان، خاطرنشان کرد: علاوه بر آگاه سازی عمومی، نیازمند مداخلات امنیتی هستیم تا با مراکزی که سقط جنین غیرقانونی انجام میدهند، برخورد شود.
در ادامه این جلسه دکتر امیدعلی عادلی مشاور رییس دانشگاه نیز نکاتی در راستای اجرای برنامه های جوانی جمعیت و فرزند آوری بیان کرد.
در پایان اعضای جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط نهادها و سازمانهای مربوط به خود را بیان کردند و راه حل هایی برای رفع مسائل و مشکلات موجود در این راستا ارائه شد.
خبر: سیده یاسمن موسوی
♦️روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums
تجلیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پیشکوست رسانه و مطبوعات استان
مراسم نکوداشت استاد عزت الله چنگایی پیشکوست رسانه و مطبوعات استان لرستان عصر شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ با حضور مقامات ارشد استان، اهالی رسانه و فرهنگ در تالار شهید آوینی خرمآباد برگزار شد.
در این مراسم، هدیه و لوح قدردانی از زحمات نیم قرن خدمت «استاد چنگایی» در حوزه رسانه و مطبوعات توسط دانشگاه علوم پزشکی لرستان به ایشان اهدا گردید.
مدیر روابط عمومی دانشگاه به نمایندگی از دکتر امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، لوح و هدیه را تقدیم استاد چنگایی نمود.
خبر و عکس: مصطفی باقری
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan
20.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸گزارش تصویری از برگزاری مراسم روز دندانپزشک در دانشکده دندانپزشکی خرم آباد
🔻به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی امروز ۲۳ فروردین مراسم گرامیداشت روز دندانپزشک برپا شد.
🔻در این مراسم دکتر صادق رازانی ریاست دانشکده دندانپزشکی به صورت نمادین از اساتید حاضر در این دانشکده با اهدا گل ،لوح تقدیر و هدیه تقدیر عمل آورد.
🔻در ادامه رئیس دانشکده دندانپزشکی ضمن تبریک به دانشجویان دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز دندانپزشک با توزیع شیرینی از دانشجویان تقدیر به عمل آورد.
🔹روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی
🆔 https://eitaa.com/dentlums
هدایت شده از وبدا دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🔹 با حضور معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور؛
⭕️ سیستم دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد افتتاح شد
➖ سیستم برق دوسویه بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد با حضور معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، در راستای اجرای سیاست های پدافند غیرعامل و مقابله با بحران های احتمالی با حضور دکتر کشوری معاون انرژی سازمان پدافند غیر عامل کشور سیستم برق دوسویه بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد افتتاح شد.
این سیستم یکی از مهمترین زیرساخت ها در شرایط اضطراری است که در زمان قطع برق با انتقال خودکار به مدار دیگر مانع قطعی برق بیمارستان و خاموشی آن می شود.
دوسویه کردن برق بیمارستان ها یکی از برنامه های مهم دانشگاه علوم پزشکی لرستان در راستای پدافند غیرعامل می باشد که در دستور کار قرار دارد.
پیش از این نیز این سیستم در بیمارستان های شهدای عشایر خرم آباد و شهید ولیان الیگودرز به بهره برداری رسیده بود.
در این مراسم همچنین ترکارانی سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری، دکتر عادلی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر فرهادی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، اشکبوس مدیر پدافند غیرعامل دانشگاه، دکتر بیرانوند رئیس بیمارستان و برخی دیگر از مدیران و کارشناسان حضور داشتند.
📎 ۲۴ فروردین ۱۴۰۴
🇮🇷 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir
هدایت شده از وبدا دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🔹کمیته برون بخشی هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد؛
⭕️ رئیس دانشگاه: به جوانی جمعیت علمی نگاه شود
➖رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: جوانی جمعیت یک موضوع علمی بوده و باید به آن با دیدگاه علمی توجه شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دکتر جلال الدین امیری بیست و چهارم فروردین ماه در کمیته ی برون بخشی هفته سلامت، با اشاره به موضوع جوانی جمعیت به عنوان یکی از مهم ترین رویکردهای برنامه های هفته سلامت اظهار کرد: حرکت جوامع به سمت پیری جمعیت با کاهش نرخ موالید یک مسئله ی علمی و برای تمامی کشورها به ویژه کشورهای توسعه یافته است که ممکن است منجر به چالش های سیاسی شود.
وی ادامه داد: کاهش جمعیت به نوعی یک پایان بر رشد جوامع به ویژه کشورهای توسعه یافته است لذا با دیدگاهی علمی در سطح کل دنیا در دست پیگیری است.
رئیس دانشگاه عنوان کرد: جوانی جمعیت در کشور ما به شکل خاص و مهم بوده و از اولویت های مهم برنامه های وزارت بهداشت می باشد.
دکتر امیری افزود: به خاطر این اهمیت است که اساس و محور برنامه های هفته سلامت نیز موضوع های مهمی از جمله سلامت مادر و نوزاد، ترویج جوانی جمعیت و پزشکی خانواده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع سلامت مادران باردار و نوزادان اشاره کرد و گفت: مادران و نوزادان در تمامی کشورها به عنوان پایه های سلامت و کشور مدنظر هستند.
رئیس دانشگاه تصریح کرد: مرگ یک مادر باردار فاجعه ای بزرگ بوده و تمامی تمهیدات برای کاهش این آمار به کمترین حد ممکن یک ضرورت راهبردی است.
دکتر امیری در مورد طرح پزشک خانواده عنوان کرد: به دلیل مشکلات اقتصادی موجود سهم حوزه ی سلامت کشور ما از تولید ناخالص ملی پایین بوده و با این وضعیت باید برنامه هایی از جمله پزشک خانواده برای کاهش هزینه های اضافه در حوزه ی سلامت تدوین و اجرا شوند.
وی ابراز کرد: اجرای کامل برنامه ی پزشک خانواده یکی از اولویت های کاری مهم ما در دانشگاه علوم پزشکی می باشد.
رئیس دانشگاه تأکید کرد: خدمات تخصصی درمانی می بایست صرفا برای بیمارانی که نیازمند آن هستند ارائه شوند.
در این کمیته مهم ترین برنامه های پیش بینی شده در هفته ی سلامت و روزشمار تعریف شده از طرف وزارت بهداشت در طول این هفته با مشارکت سایر دستگاه های اجرایی ذیربط تشریح شدند.
هفته ی سلامت از یکم اردیبهشت ماه آغاز وتا پایان هفتم این ماه ادامه خواهد داشت و برنامه های این هفته با محوریت شعار سرآغازی سلامت، آینده امید بخش تدوین شده است.
در این جلسه معاونین بهداشت، غذا و دارو، فرهنگی و دانشجویی، پژوهش و فناوری و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نمایندگان دستگاه های اجرایی ذیربط، مدیران بخش های مختلف دانشگاه و کارشناسان مربوطه حضور داشتند.
➖خبر: کاظمی زهابی
➖عکس: مصطفی باقری
📎24 فروردین 1404
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir
هدایت شده از وبدا دانشگاه علوم پزشکی لرستان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 در ویدئوی بالا ببینید 👆
➖ تصاویری از صعود باشگاه کوهنوردی سلامت دانشگاه علوم پزشکی لرستان به بام خرم آباد
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir
هدایت شده از وبدا دانشگاه علوم پزشکی لرستان
📸گزارش تصویری / دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان لرستان
🔹عکاس: مصطفی باقری
📎24 فروردین 1404
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🆔 👉 @webdalorestan
@webdalumsacir