◼️بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از خدمات حوزه سلامت در پایانه مرزی مهران
▪️دکتر بهرام دلفان به همراه رئیس اورژانس ١١۵ لرستان به منظور اطلاع از روند خدماترسانی به زائران اربعین حسینی، از موکب سلامت و آمبولانسهای مستقر در پایانه مرزی مهران بازدید کردند.
▪️به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس لرستان؛ دکتر بهرام دلفان در بازدید از موکب سلامت، آمبولانسها و اتوبوس آمبولانس مستقر در پایانه مرزی مهران از نزدیک در جریان خدماترسانی به زائران اربعین حسینی قرار گرفت.
▪️دکتر دلفان هدف از این بازدید را بررسی و اطلاع از میزان آمادگی پرسنل عملیاتی بیان کرد و افزود: با توجه به ازدحام جمعیت و افزایش زائران سید الشهدا، خدماترسانی دانشگاه با کیفیت مطلوب در حال انجام است.
⚕️ کانال اطلاع رسانی اورژانس ١١۵ لرستان
🌐 http://115.lums.ac.ir
🆔 @lorestanpublicrelationsEMS
🔷 ️برگزاری اولین نشست کارگروه معارف دانشگاه،
🔹 با نگاه تحول و تعالی در دروس معارف اسلامی
♦️نشست کارگروه تحول و تعالی دروس معارف، صبح امروز با حضور اعضا، بمنظور بررسی مسائل و مباحث مربوط به کارگروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی استان، طبق دستورالعمل های اجرایی آن، برگزار شد.
♦️در این نشست، معاون فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه هدف از تشکیل این جلسه را نگاه ویژه به مسائل فرهنگی و تحول و تعالی دروس معارف اسلامی در دانشگاه دانست و گفت: نقش بی بدیل کارگروه معارف در راستای اسلامی کردن دانشگاه ها و آشنا کردن جوانان با مباحث مذهبی و دینی و فرهنگی، بر کسی پوشیده نیست.
🔰 خانم دکتر مردانی با اشاره به دستورالعمل های اجرایی کارگروه معارف و سیاست های کلان وزارت بهداشت، گفت: فلسفه ی تشکیل این کارگروه و سیاست های ابلاغی آن به گونه است که فضای کلاس های تدریس گروه معارف به حالت میز گردی برگزار شود و تبادل افکار نیز صورت پذیرد.
✅ سپس دکتر طاهری کلانی سرپرست حوزه ی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان، نگاه مسئولین دانشگاه به مسائل فرهنگی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در خصوص مسائل فرهنگی و دانشجویی، یک نگاه کاملا مثبتی در دانشگاه وجود دارد و توجه به این مسائل مهم نیز دغدغه ی ماست.
♦️در ادامه، حجت اسلام مرادیان مدیر گروه معارف دانشگاه، تغییر نوع نگاه ها به مسائل فرهنگی را مهم دانست و گفت: با توانمندسازی اعضای هیات علمی گروه معارف دانشگاه و با مخاطب شناسی آنان، می توان شاهد تغییر نوع نگاه ها و سبک تدریس بهتری در دروس گروه معارف بود.
💠 در این نشست در خصوص نحوه ی برگزاری جشنواره های قرآنی، سیمرغ، معادل سازی دروس معارف، برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت، چیدمان قفسه هایی در محیط دانشگاه با معرفی کتب مذهبی، دینی و نصب نقشه های تاریخ اسلام، توانمندسازی اعضای گروه معارف، بررسی آسیب های اجتماعی و دیگر مسائل و مباحث فرهنگی، بحث و تبادل نظر شد.
📎 دوشنبه ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۲
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir
🔵آیین تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه
🟢با حضور دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، دکتر نورالله مریدی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، صفری مدیر بودجه ،از کارمندان نمونه دانشگاه تجلیل به عمل آمد
🔘به گزارش خبرنگار وب دا لرستان:دکتر دلفان با تسلیت فرارسیدن ایام اربعین حسینی و تشریح نقش کارمندان نمونه والگو در پیشبرد اهداف دانشگاه اظهار داشت :بیش از ۱۴۰۰۰ کارمند در رده های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی لرستان داریم که کارمندان نمونه را با شناخت از کوشایی و عملکرد آنها و نوع موفقیتی که در حوزه های فعالیت های خود دارند انتخاب کردیم تا از خدمات ارزشمند و ماندگار آنها تقدیر کنیم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود:
همه کارمندان نمونه ای که انتخاب شده اند ویژگی های خاصی در پیگیری امورات محوله داشته و تاثیر گذار در روند اجرای برنامه ها بوده اند و انتظار داریم همچنان به موفقیت های خود ادامه دهند تابیشتر شاهد رشد کمی و کیفی دانشگاه باشیم.
دکتر دلفان خاطر نشان کرد :هدف از تشویق کارکنان نمونه میل به ارتقا سطح مسئولیت پذیری آنها و ایجاد بستری برای حضور موفق دیگر کارکنان در بخش های مختلف دانشگاه است.
اسامی کارمندان نمونه دانشگاه:
عباس شیرزاد، امین مصطفایی ،امین قنبری ، امین طهماسبی، مجید ساری ،خانم سمیرا اشکبوس ،علی بازگیر ،داریوش القاصی ، روح الله شجاعی، علی باقری
در حاشیه این مراسم مهندس امین مصطفایی مدیر منابع فیزیکی دانشگاه به خبر نگار وبدا گفت : با مدیریت توانمند دکتر دلفان دانشگاه ۴۰ هکتار از اراضی خود ،که عموما پشتیبان بیمارستان نیایش و مجموعه بزرگ دانشگاهی پردیس کمالوند ،شامل دانشکده های مختلف و فضای دیگر می باشد ، از لحاظ قانونی حفظ و حراست کرده است که در آینده می توانیم شاهد بنای مجموعه های درمانی و آموزشی خدمتگزار در این منطقه برای مردم لرستان باشیم .
🔘دوشنبه ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۲
✍ عزیز کلهر /خبر و تدوین
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir
🟢دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان طی حکمی از طرف دکتر فرهاد زیویار استاندار لرستان، به عنوان رئیس کمیته تخصصی درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان منصوب شد .
🔘 سه شنبه ۱۴شهریورماه ۱۴۰۲
✍ عزیز کلهر خبرنگار وب دا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir
🟢دکتر علی فرهادی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از برگزاری سومین جشنواره مدیریت دانش خبرداد :
🔘وی با تقدیر از نگاه دانش محور و تجربه گرای دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گزارشی مبسوط به خبرنگار وبدا گفت :
سومین جشنواره مدیریت دانش با حمایت های رئیس دانشگاه و پیگیری های دبیرخانه مدیریت دانش در راستای ثبت تجارب و ثبت پیشنهادات برگزار خواهد شد.
وی با اعلام انتشار فراخوان سومین جشنواره دانش به تشریح محورهای این جشنواره پرداخت و افزود: سومین جشنواره مدیریت دانش بر محور راهکارهای مهار تورم، رشد تولید در نظام سلامت، جوانی جمعیت و فرزندآوری، مدیریت هزینه، بهره وری و توسعه منابع انسانی بکارگیری فناوری نوین و الکترونیک در حوزه سلامت، کاهش زمان ارائه خدمات، بهره وری فرآیند سایر تجارب مرتبط می باشد.
دکتر فرهادی با اعلام نشانی های سامانه های ثبت تجربه و ثبت پیشنهادات، بیان داشت سامانه های ثبت تجربه:
km.behdasht.gov.ir
و سامانه ثبت پیشنهادات:
sus.behdasht.gov.ir
در خدمت همکاران جهت ارائه تجربیات و پیشنهادات طراحی شده اند.
و امکان ثبت تجربه و پیشنهاد به صورت گروهی وجود دارد.
وی گفت: هیچ گونه محدودیتی برای تعداد ثبت تجربه یا پیشنهاد وجود ندارد.
به تجارب و پیشنهادهای برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد. برای شرکت کنندگان در جشنواره گواهی شرکت در جشنواره، لوح تقدیر و کسب امتیاز در ارزشیابی سالانه صادر خواهد شد.
وی تصریح کرد: مهلت ثبت تجارب و پیشنهادات تا پایان مهرماه ۱۴۰۲ می باشد .
وی با اشاره به نگاه دانش محور رئیس دانشگاه در احراز پست های مدیریتی تاکید کرد: همواره دکتر دلفان در جهت احراز پست های مدیریتی و کارشناسی، ثبت دانش، تجارب و پیشنهادات را یکی از پایه های امتیازات و شرایط لازم برای احراز پست ها قرار داده است.
وی افزود: تاکنون ۵۲۷ تجربه در سامانه مدیریت دانش و ۵۳۰ پیشنهاد نیز در سامانه نظام پیشنهادات ثبت شده است که در سطح وزارتی جز ۳ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته هستیم .
🔘شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۲
✍ عزیز کلهر خبرنگار وب دا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir
هدایت شده از اخبار داخلی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
🔹هم اکنون دکتر دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از طریق سامانه الکترونیکی ارتباط دولت با مردم با شماره تلفن ۱۱۱ پاسخگوی سوالات مردم میباشد
#لرستان_طب
🩺 @lorestan_teb
🔷 برگزاری سیصد و سی و سومین نشست هیات رئیسه دانشگاه
♦️سیصد و سی و سومین نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان با ۱۹ دستور کار، عصر امروز با حضور اعضا برگزار شد.
️🔰 در این نشست دکتر دلفان با اشاره به نیازهای استان در حوزه ی سلامت و طرح های اولویت دار دانشگاه، بیان داشت: اگر نیازهای ما در حوزه های مختلف دانشگاه اولویت بندی شود؛ می توان در مجموع با اعتبارات تزریق شده به دانشگاه و درآمدهای بیمارستانی، بخشی از کارانه های پزشکان و پرسنلی را پرداخت کرد.
✅ در ادامه دکتر رسولیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به طرح های اولویت دار دانشگاه (عوامل اجتماعی موثر بر جوانی جمعیت، چاقی و کبد چرب، تولید گیاهان دارویی و طبیعی، خانواده و جوانی جمعیت و بهداشت محیط)، بر ابلاغ و اجرایی کردن این طرح ها در راستای اهداف دانشگاه تاکید نمود.
◀️ سپس طهماسبی گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه ی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در راستای بروزرسانی و عملیاتی کردن سایت دانشگاه، بروز کردن چارت سازمانی منطبق با چارت مصوب دانشگاه، زیرساخت های نظام ارجاع، راه اندازی سامانه مدیریت یک پارچه سلامت (سمین)، بحث نرم افزارهای دارویی و دیگر سامانه ها و اپلیکیشن های مربوط به این حوزه را بیان نمود و تاکید کرد که هر گونه تغییر و تحولی در مورد مباحث دارویی و داروخانه ها، بصورت سیستمی انجام شود.
💠 بررسی مباحث آموزشی، مالی، حقوقی، درخواست مجوز صدور تاسیس موسسه، پرداخت حق لباس و رفع مشکلات موجود مرکز فوریت های پزشکی استان از جمله کمبود نیروی انسانی، ماموریت آموزشی، تمدید سابقه ی خدمتی و چندین درخواست رسیده ی دیگر به دبیرخانه ی هیات رئیسه دانشگاه، از جمله مواردی بودند که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات نهایی و متناسب با هر موضوع، اتخاذ گردید.
📎 یکشنبه ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۲
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
☑️ # جان فدا
☑️ # به - نیت - حاج - قاسم
@webdalumsacir
http://webda.lums.ac.ir