4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 مراسم سوگواری و دستهروی دانشگاهیان علومپزشکی قم در شام رحلت شهادتگونه کریمه اهلبیت #حضرت_فاطمه_معصومه_علیهاالسلام
▪️مراسم سوگواری و دستهروی شام رحلت شهادتگونه کریمه اهلبیت، بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام و عرض تسلیت به محضر حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجه الشریف، شب گذشته (چهارشنبه ۳ آبانماه ۱۴۰۲) با حضور ریاست دانشگاه، معاونین فرهنگی و دانشجویی و تحقیقات و فناوری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم، اساتید و اعضای هیأت علمی و شرکت پرشور دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم، پس از نماز مغرب و عشاء از دانشکده بهداشت واقع در میدان روحالله به سمت حرم مطهر برگزار شد.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢سفر دکتر عین الهی وزیر بهداشت به قم
🔸همزمان با سالروز وفات کریمه اهل بیت وزیر بهداشت در سفر به قم ضمن زیارت بارگاه منور حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با آیت الله سعیدی تولیت حرم مطهر آن حضرت دیدار کرد.
🔸دکتر عین الهی در دیدار با آیت الله سعیدی که دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز حضور داشت، گزارشی از اقدامات و فعالیت های این وزارتخانه در بخش مختلف و حمایت از جامعه نخبگانی بمنظور تقویت توان تولید دارو و دانش پزشکی ارائه کرد و گفت با حمایت ریاست محترم جمهور در ماه های گذشته گام های مثبت و روبه رشدی در ساخت و تجهیز مراکز درمانی و افزایش تخت های بیمارستانی انجام شده است.
🔸دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این دیدار با بیان گزارشی از اقدامات این دانشگاه در حوزه تقویت بخش های درمانی، از راه اندازی دستگاه تصویر برداری اسپکت گاما کمرا در مرکز شهید بهشتی، سی تی اسکن بیمارستان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و سی تی آنژیوگرافی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) در آینده نزدیک خبر داد و گفت اقدامات و فرایند های خوبی نیز در حوزه درمان و شناسایی بیماران مبتلا به سرطان انجام شده است.
🔸آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت سلام الله علیها هم در این دیدار با تقدیر از اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان در دولت سیزدهم بر لزوم تقویت این خدمات و توسعه امکانات تاکید کرد.
↙️مشاهده خبر و گزارش تصویری
muq.ac.ir/ZUrm
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom