💢 دیابت: شناخت خطرات، اقدام موثر
🔸بنا بر اعلام دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شعار کمپین سه ساله دیابت «دسترسی به مراقبت دیابت» است و شعار اختصاصی امسال روز جهانی دیابت نیز «دیابت: شناخت خطرات، اقدام موثر» اعلام شده است.
🔸روزشمار هفته ملی دیابت نیز به این شرح است:
🔸شنبه بیستم آبان پیش دیابت
🔸یکشنبه بیست و یکم آبان دیابت و نقش رسانه ها
🔸دوشنبه بیست و دوم آبان دیابت، آموزش، مشارکت مردمی و سمن ها
🔸سه شنبه بیست و سوم آبان روز جهانی دیابت «دیابت: شناخت خطرات، اقدام موثر»
🔸چهارشنبه بیست و چهارم آبان دیابت، بهبود دسترسی به درمان
🔸پنجشنبه بیست و پنجم آبان دیابت، شیوه زندگی سالم با تغذیه سالم
🔸جمعه بیست و ششم آبان دیابت، شیوه زندگی سالم با فعالیت بدنی
🔸در سال 2023، این کمپین بر اهمیت آگاهی از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 برای کمک به تأخیر یا جلوگیری از این بیماری و برجسته کردن تأثیر عوارض مرتبط با دیابت و اهمیت دسترسی به اطلاعات و مراقبت مناسب برای اطمینان از درمان به موقع و مدیریت آن تمرکز خواهد کرد.
🔻 میلیون ها نفر از افراد مبتلا به دیابت در سراسر جهان به مراقبت های دیابت دسترسی ندارند .
🔻 افراد مبتلا به دیابت برای مدیریت وضعیت خود و جلوگیری از عوارض نیاز به مراقبت و حمایت مداوم دارند. بیش از این نمی توانیم منتظر بمانیم .
🔻 دارو، فناوری، حمایت و مراقبت در دسترس همه افراد مبتلا به دیابت که به آن ها نیاز دارند، قرار گیرد.
🔻 دولت ها سرمایه گذاری در زمینه مراقبت و پیش گیری از دیابت را افزایش دهند
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢 رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به دیدار سه قلوهای قمی رفت
🔸 دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، با سه قلوهای قمی دیدار کرد.
📸 لینک خبر و گزارش تصویری:
👉 muq.ac.ir/Zivm
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢 تعطیلی دو مرکز دندانپزشکی غیر مجاز در قم
🔸 در ادامه بازرسی های صورت گرفته توسط بازرسان نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قم، دو مرکز دندانپزشکی غیرمجاز در استان قم تعطیل شد.
🔸 به دنبال گزارش مردمی از فعالیت افراد غیر مجاز در زمینه دندانسازی و دندانپزشکی به محل کار آنها در دو منطقه مختلف شهر مراجعه که پس از احراز تخلف تمامی فعالیت آنها تعطیل شد.
🔸 همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند با سامانه 190 تماس گرفته و گزارش دهند.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢دیدار عمومی، چهره به چهره و بیواسطه معاون توسعه مدیریت و منابع
🔸در راستای تکریم اربابرجوع و رسیدگی به مشکلات مراجعان، دکتر پوررضا سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع ضمن استماع درخواستهای مراجعان، مسائل و مشکلات آنها را از نزدیک مورد بررسی و پیگیری قرار داد.
🔸در این ملاقاتهای مردمی که از طریق ارتباط با دفتر معاونت برای دیدار، هماهنگی لازم بهعملآمده بود، در فضایی صمیمی برگزار شد و دکتر پوررضا دستورات لازم برای پیگیری و رسیدگی به مشکل مطروحه صادر و راهنماییهای لازم را ارائه کرد.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢نجات جان یک مادر باردار در بیمارستان شهید بهشتی- امیرالمؤمنین(ع) قم
🔶یک مادر باردار پرخطر با تشخیص سریع متخصصان زنان و زایمان در بیمارستان شهید بهشتی- امیرالمؤمنین(ع) قم نجات یافت.
🔻لینک خبر:
👉muq.ac.ir/Zuvm
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢تجمع اعتراضی جامعه سلامت استان قم در محکومیت جنایات #غزه
🔶 جامعه سلامت استان قم متشکل از پزشکان، پرستاران، پرسنل و کارکنان مراکز آموزشی درمانی در محکومیت جنایات صهیونیستها و حمله این رژیم به بیمارستانهای غزه، ساعت یازده صبح امروز در این مراکز در محکومیت این جنایات تجمع اعتراضی برگزار خواهند کرد.
🌐muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢 آزمایشگاه کنترل کیفیت دانشگاه علوم پزشکی قم مجهز می شود
🔸 دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن قدردانی از خدمات صورت گرفته در آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو بر تجهیز این مجموعه تاکید کرد.
🔸 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در راستای تشدید نظارت بر محصولات سلامت محور و پایش آنها از آزمایشگاه کنترل کیفیت فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی، دکتر مصری رئیس دانشگاه و معاونین از این آزمایشگاه معاونت غذا و دارو بازدید کردند.
🔸در این بازدید دکتر مصری بر تجهیز بیشتر آزمایشگاه و اصلاح و بهبود شرایط آن تاکید کرد.
🌐muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢فعالیت سفیران سلامت دانش آموزی در قم آغاز شد
🔸با حضور مسئولین استانی، آموزش و پرورش، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ، مدیران و مربیان بهداشت در جمع سفیران سلامت دانش آموزی فعالیت سفیران سلامت دانش آموزی رسما کلید خورد.
🔸در این مراسم که در مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان برگزار شد علی یزدی، معاون ورزش و سلامت آموزش و پرورش استان قم طی سخنانی با اشاره به نقش مهم سفیران سلامت دانش آموز گفت سفیران سلامت می آموزند که چگونه باید زندگی سالمی داشته باشند و این آموزه ها را به دیگر دانش آموزان و وخانواده هایشان انتقال می دهند لذا نقش بسیار ارزنده ای در ارتقاء سلامت خود و دیگران ایفا می کنند.
🔸وی افزود: مراقبین سلامت آموزش و پرورش نیز باید با علم روز بهداشت آشنا باشند تا بتوانند دانش آموزان را از همه جهات جهت ایجاد جامعه ای سالم و با نشاط توانمند نمایند، همچنان که شاهد نقش ارزنده و برجسته این عزیزان در دوران سخت کرونا بودیم.
🔸دکتر باقریان معاون فنی مرکز بهداشت استان هم با تشریح مفهوم بهداشت و خودمراقبتی برای دانش آموزان و تقدیر و تشکر از زحمات و فعالیت های سفیران و مربیان بهداشت گفت: سفیران سلامت و نیز مربیان بهداشت، بازوان توانمند معاونت بهداشتی در تبیین و ترویج اصول بهداشتی در جامعه هستند که علاوه بر رعایت و بکارگیری اصول ، نسبت به آموزش و انتقال اطلاعات خود به دیگران نقش برجسته ای ایفا می کنند.
🔸در پایان مراسم دانش آموزان سوگند نامه ویژه سفیران سلامت دانش آموزی را قرائت و جهت ترویج فرهنگ سلامت هم قسم شدند.
🌐muq.ac.ir
🆔 @webdaqom