🔰روز ملی خلیج فارس گرامی باد
🔷خلیجفارس پس از خلیج مکزیک و خلیج هودسن، سومین خلیج بزرگ جهان بهشمار میآید.
🔸شورایعالی انقلاب فرهنگی روز اخراج پرتغالیها از تنگه هرمز، دهم اردیبهشت را بهعنوان روز ملی خلیجفارس نامگذاری کرد .
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
6️⃣ ششمین "تور تعالی خانه همافزایی" و 4️⃣ چهارمین جلسه "کارگروه مدیریت مصرف آب و برق در چاههای کشا
📄#اینفوگرافی چهارمین جلسه کارگروه مدیریت مصرف آب و برق در چاههای کشاورزی (ذیل کمیته توسعه تکنولوژی و مدیریت مصرف)
📅 چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۱
🏡 خانه همافزایی انرژی و آب(هاب) استان خراسان رضوی
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
#پرونده_ویژه:
🛢قاچاق سوخت
🔰خسارت حداقل 4 میلیارد دلاری کشور از قاچاق سوخت/ روزانه چقدر بنزین و گازوئیل قاچاق میشود
🔷طبق برآورد نهادهای تخصصی به نظر میرسد مجموع قاچاق بنزین و گازوئیل از کشور حدود روزانه 5️⃣1️⃣ میلیون لیتر باشد که معادل سالانه 4️⃣ میلیارد دلار خسارت است.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
#پرونده_ویژه: 🛢قاچاق سوخت 🔰خسارت حداقل 4 میلیارد دلاری کشور از قاچاق سوخت/ روزانه چقدر بنزین و گا
⚠️برآورد قاچاق روزانه 4 میلیون لیتر گازوئیل از نیروگاهها
❗️بخش اصلی و عمده قاچاق گازوئیل کشور مربوط به نیروگاهها و به میزان 1.5 میلیارد لیتر در سال است
🔷در حال حاضر پدیده قاچاق سوخت از نیروگاهها نیز به امر مرسومی تبدیل شده است؛ مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس نیز در مصاحبهای با اشاره به قاچاق سوخت از نیروگاهها گفت: بخش اصلی و عمده قاچاق گازوئیل کشور مربوط به نیروگاهها و به میزان 1.5 میلیارد لیتر در سال است. نهادهای نظارتی از مجلس تقاضا کردهاند فکری به حال حجم بالای تخلفات نیروگاهها در قاچاق سوخت انجام دهد. برخی تانکرهای وارد شده به نیروگاه با فاکتورسازی سوخت مایع را تخلیه نمیکنند تا با چندین برابر قیمت به خارج قاچاق کنند.
⚠️برآورد قاچاق روزانه 5 میلیون لیتر بنزین
🔷اما قاچاق سوخت تنها به گازوئیل ختم نمیشود و در حوزه بنزین نیز با وجود سامانه هوشمند سوخت این اتفاق رخ میدهد؛ جلیل سالاری در این باره توضیح میدهد: بخشی از مصرف بنزین در حوزه قاچاق اتفاق میافتد که لازم است برای جلوگیری از آن اقدامهایی انجام شود. مقدار قاچاق بنزین کشور روزانه 5 میلیون لیتر برآورد میشود. بخشی از این قاچاق از طریق مهاجرت کارتهای هوشمند سوخت انجام میشود که با طرحهای مختلف اجرایی تلاش میکنیم آن را رصد و از وقوع آن جلوگیری کنیم.
🔷شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در گزارشی عنوان کرده است: در حال حاضر حدود 19 میلیون خودرو و کارت سوخت در کشور وجود دارد که بخش اعظم سهمیه آزاد آنها هرگز استفاده نمیشود ولی متاسفانه شاهد آن هستیم که کارتهای سوخت به تعداد بالا به سمت استانهای مرزی منتقل می شود و ظرف چند روز اول ماه سهمیه آنها خالی میشود که مشخصا صرف قاچاق میشود.
⚠️برآورد قاچاق روزانه 10 میلیون لیتر گازوئیل در سیستم حمل و نقل کشور
🔷شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی به عنوان تخصصیترین شرکت دولت در حوزه تولید و توزیع سوخت، منبع موثقی برای برآورد میزان قاچاق سوخت از کشور است؛ جلیل سالاری مدیرعامل این شرکت با اشاره به ایجاد انگیزه برای قاچاق سوخت میگوید: قیمت گازوئیل در داخل کشور 300 و 600 تومان است و این در حالی است که این سوخت در کشورهای همسایه تا 40 هزار تومان قیمتگذاری میشود. این اختلاف قیمت انگیزه برای قاچاق ایجاد کرده و آن را از نظر اقتصادی جذاب میکند.
🔷وی اظهار داشت: در حال حاضر روزانه 84 میلیون لیتر گازوئیل در حوزه حمل و نقل مصرف میشود، در مجموع مصرف گازوئیل در کشور بر اساس پیشبینیها نباید بیشتر از 75 میلیون لیتر در روز باشد و از همین رو اختلاف حدود 10 میلیون لیتری مصرف واقعی گازوئیل و توزیع آن در کشور وجود دارد.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰استقلال یک کشور وابسته به کار است.
یازدهم اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر بر تمامی تلاشگران عرصه کار و تولید مبارک باد.💐
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
9️⃣2️⃣بیست و نهمین جلسه "کمیته آب و محیط زیست" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۵:۰۰ در
0️⃣3️⃣سیامین جلسه "کمیته آب و محیط زیست" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۳ ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰ در محل 🏡 خانه همافزایی انرژی و آب(هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار میشود.
🤝 از اعضای کمیته دعوت میشود در این جلسه حضور به هم رسانند.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰بیست و هفتمین کنفرانس بینالمللی شبکههای توزیع نیروی برق، ۱۲ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
🔷این کنفرانس با هدف توسعه دانش بنیان در حوزه صنعت توزیع نیروی برق، معرفی شرکتهای داخلی تجهیزات صنعت توزیع برق به شرکتکنندگان و متخصصان و توسعه همکاریهای علمی و صنعتی با سایر مراکز علمی جهان و ... برگزار میشود.
🔸از حامیان برگزاری این کنفرانس بین المللی میتوان به وزارت نیرو، شرکت توانیر و خانه همافزایی انرژی و آب استان خراسان رضوی اشاره کرد.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
برنامه_زمانی_کنفرانس.pdf
809.1K
🔰برنامه زمانی بیست و هفتمین کنفرانس بینالمللی شبکههای توزیع نیروی برق؛ افتتاحیه این کنفرانس بین المللی فردا مورخ 13 اردیبهشتماه برگزار میشود.
👈وبگاه کنفرانس
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
پوستر.pdf
532.5K
🔰لیست مقالات و آثار ارائه شده در بیست و هفتمین کنفرانس بینالمللی شبکههای توزیع نیروی برق؛ در این کنفرانس مقالاتی در محورهای انرژیهای تجدیدپذیر و تولید پراکنده، قابلیت اطمینان و تابآوری در شبکههای توزیع و حفاظت از شبکههای توزیع و ... ارائه خواهد شد.
👈وبگاه کنفرانس
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
#پرونده_ویژه:
💧بحران آب مشهد
از نیاز 2400 میلیاردی تا حفر 70 حلقه چاه در سطح شهر مشهد
🔰بحران آب شرب مشهد برمدار اضطرار
🔷کلانشهری که هر ثانیه به بیش از 2️⃣1️⃣ هزار و 0️⃣0️⃣5️⃣ لیتر آب نیاز دارد، تا آب شربش جیرهبندی نشود روی مرز بحران حرکت میکند،شاید بتوان وضعیت کنونی شهر مشهد را نارنجی به لحاظ «بحران آبی» توصیف کرد. خشکسالی و کاهش 0️⃣7️⃣ درصدی بارشها، خشک شدن سد دوستی و افت شدید منابع زیرزمینی و فرونشستهایی که امنیت را هدف گرفته است.
🔷تابستان پیش رو بسیار سخت خواهد بود این توصیفی است که مدیرعامل آبفای مشهد از وضعیت تأمین آب شرب مشهد در روزهای اوج مصرف دارد.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
#پرونده_ویژه: 💧بحران آب مشهد از نیاز 2400 میلیاردی تا حفر 70 حلقه چاه در سطح شهر مشهد 🔰بحران آب شر
⚠️مصارف آب مشهد 12500 لیتر بر ثانیه!!
🔷اسماعیلیان میگوید: هم اکنون مصارف آب مشهد 12500 لیتر بر ثانیه است و کل توان ما فعلاً 8 هزار لیتر بر ثانیه است یعنی بیش از 4 هزار لیتر بر ثانیه کسری داریم و برای عبور از بحران و تنش آبی مشهد در تابستان پیش رو باید این 4 هزار لیتر تأمین شود.
🔷مدیرعامل آبفا قبول دارد که در سالهای گذشته مصارف بهدرستی مدیریت نشده است اما اشارهای به عوامل خارجی هم میکند و میگوید: امسال با کاهش 70 درصدی بارشها روبه رو بودیم. سالها سد دوستی بخش عمده مصارف آب مشهد را تأمین میکرد اما الان قادر به این کار نیست و شرایط ویژهای حاکم است، ناچار هستیم آب را از طرق دیگری تأمین کنیم زیرا نه بارشی وجود دارد و نه منابع آب سطحی.
⚠️ 10 سال گذشته 70 میلیون کمتر از سهمیه آب از چاهها برداشتیم
🔷اسماعیلیان با اذعان بر این که وضعیت دشت مشهد بحرانی است خبر از مجوز برای حفر چاه در شهر مشهد میدهد و میگوید: تخصیص آبفای مشهد از منابع زیرزمینی 220 میلیون مترمکعب در سال است. 10 سال گذشته آبفا بهطور متوسط 150 میلیون مترمکعب در سال آب از چاهها استحصال کرده است و امروز که سد دوستی قادر نیست سهم خود را در تأمین آب مشهد بیاورد ناچار هستیم از ظرفیت منابع زیرزمینی و بر اساس سهمیه تخصیصی آبفای مشهد استفاده کنیم.
⚠️مجوز برای 70 حلقه چاه
🔷مدیرعامل آبفا درباره مجوزهای حفر چاه میگوید: مجوزهایی که به آبفا دادهشده جمعاً 70 حلقه چاه است که 40 حلقه از این چاهها از سال گذشته بوده و بخشی از آنها در سطح شهر مشهد و بخشی هم بیرون شهر مشهد حفرشده و میشوند و دبی این چاهها حدود 800 لیتر بر ثانیه است. مجوزی که امسال به آبفای مشهد دادهشده حفر 30 حلقه چاه در سطح شهر مشهد است که این چاهها در پارکها و فضاهای سبز مدارس و فضاهای شهری حفر خواهند شد که برآورد میشود دبی این 30 حلقه چاه نیز 750 لیتر بر ثانیه خواهد بود.
⚠️چرا مصارف کشاورزی مدیریت نمیشود؟
🔷مدیرعامل آبفا اما گلایهای هم دارد و میگوید: امسال برای استان و مشهد بحران آب وجود دارد اما تمام توجهها به سمت آب شرب است، 10 سال است که آبفا کمتر از سهمیه تخصیصی خود آب از منابع زیرزمینی برداشت کرده است و امسال که شرایط بحرانی و سخت به وجود آمده بازهم توجهها به برداشت آب شرب است اما کسی به بخش کشاورزی کاری ندارد. ما قبول داریم که امنیت غذایی تعارفبردار نیست اما چرا امروز که در وضعیت بحرانی هستیم توجه به مدیریت مصارف آب در بخش کشاورزی نمیشود؟ چرا سختگیریهایی که در بخش شرب است در بخش کشاورزی وجود ندارد یا کمرنگ است؟ بههرحال امنیت آب شرب مردم کمتر از امنیت غذایی نیست و باید مصارف بخش کشاورزی هم مدیریت شود.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
6️⃣ ششمین جلسه "کارگروه تخصصی بازچرخانی آب خاکستری و پساب" روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۲ ساعت ۱۳:۰۰ ا
6️⃣ ششمین جلسه "کارگروه تخصصی بازچرخانی آب خاکستری و پساب" سهشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۲ در محل 🏡 خانه هم افزایی انرژی و آب(هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی برگزار گردید.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
0️⃣3️⃣سیامین جلسه "کمیته آب و محیط زیست" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۳ ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۰:۰۰ در محل 🏡
0️⃣3️⃣سیامین جلسه "کمیته آب و محیط زیست" چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۳ در محل 🏡 خانه همافزایی انرژی و آب(هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار گردید.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰فراخوان جذب:
#سرباز_امریه
#سرباز_نخبه
#کارآموز
در 🏠خانه همافزایی انرژی و آب خراسان رضوی
🔷رشتههای:
✔️فنی مهندسی
✔️علوم انسانی
✔️و مرتبط با حوزه انرژی و آب
🌐متقاضیان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مدارک و سوابق خود، به بسترهای ارتباطی زیر مراجعه نمایند:
📌 شماره تماس: 09152637005
📌 ایتا و تلگرام: @wesh_membership
📌 ایمیل: info@wesh.ir
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
#فراخوان_ارسال_مقالات
🔰 فصلنامه #همافزایی به صاحب امتیازی خانه همافزایی انرژی و آب در راستای انتشار #دومین شماره خود با رویکرد «بررســـی چالشها و مشکلات در حوزه تامین پایدار برق و آب در پیک مصرف و فصول گرم سال» از صاحبنظران، متخصصان، اساتید، دانشجویان و علاقهمندان حوزه انرژی و آب دعوت به عمل میآورد تا مطالب خود را با محوریت موضوعات پیشنهادی حداکثر تا 10 خردادماه 1402 به رایانامه زیر ارسال نمایند.
📩 info@wesh.ir
🔵 شرایط پذیرش مقالات:
🔹 نوشتار بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه باشد.
🔹 نوشتار به هر دو صورت PDF و Word ارسال شود.
🔹 مشخصات نویسنده شامل نام و نام خانوادگی، سوابق تحصیلی، سمت شغلی، شماره همراه در مقاله درج شود.
🔹 یک قطعه عکس پرسنلی اسکن شده در ضمیمه فایل ارسال شود.
🔸 تمامی مطالب ارسالی توسط دبیران تحریریه نشریه همافزایی مورد بررسی علمی و فنی قرار گرفته و در صورت دارا بودن استانداردهای لازم، در این شماره از نشریه به چاپ خواهد رسید.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
مدیر شرکت توزیع برق خراسان رضوی:
🔰بیشترین مصارف برق استان مربوط به بخش کشاورزی است
🔷مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: با توجه به ضرورت اجرای برنامههای مدیریت اوج بار در تابستان امسال، توجه به مشترکین کشاورزی و کنترلپذیری این بخش ضروری است.
🔷حسینعلی دیندار افزود: شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، طولانی ترین شبکه توزیع کشور را با ۲۹ هزار و ۳۴۸ کیلومتر شبکه فشار متوسط، ۱۵ هزار و ۳۲۵ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۵۲۴ مشترک دارد.
🔷وی ادامه داد: تعداد ایستگاه های فوق توزیع شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز شامل ۶۵ پست ۱۳۲.۲۰ کیلوولت، پست ۶۲.۲۰ کیلوولت، پست ۴۰۰.۲۳، ۶۴۹ فیدر عمومی و ۱۸ فیدر اختصاصی میشود.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
مدیر شرکت توزیع برق خراسان رضوی: 🔰بیشترین مصارف برق استان مربوط به بخش کشاورزی است 🔷مدیر دفتر مدیری
🔷مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به ناترازی تولید و مصرف در کشور و اهمیت مدیریت اوج بار در تابستان امسال گفت: وزارت نیرو برای مدیریت بار ۱۴۰ برنامه را در حوزههای تولید، توزیع و انتقال برق به دستگاههای اجرایی ابلاغ کرده که یکی از مهم ترین برنامه ها در این خصوص مدیریت مصرف است.وی بیان کرد: از مجموع مشترکین خراسان رضوی، ۲۶ درصد مصرف برق مربوط به بخش خانگی، ۴۴ درصد مربوط به بخش کشاورزی، ۱۹ درصد مربوط به بخش صنعتی، 5 درصد مربوط به بخش تجاری و 4 درصد مربوط به بخش عمومی و ۲ درصد مربوط به بخش روشنایی معابر است که با توجه به حجم بالای مصرف بخش کشاورزی، مدیریت این بخش ضرورت بیشتری دارد.
🔷مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: اوج بار شب سال ۱۴۰۱ این شرکت مربوط به اول مرداد به میزان هزار و ۵۶۲ مگاوات و اوج بار روز پارسال مربوط به ۲ مرداد به میزان هزار و ۶۲۳ مگاوات بود.
دیندار سقف اوج بار شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی بدون اجرای برنامه ها را هزار و ۶۲۳ مگاوات برشمرد و اظهار کرد: وزارت نیرو ۱۱ هزار و ۵۰۰ مگاوات سهمیه را برای مدیریت بار امسال شرکت های توزیع برق کشور تعیین کرده که سهم شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز مشخص شده است.
🔷وی، مهم ترین موضوع در مدیریت اوج بار امسال را کنترل پذیری ذکر و بیان کرد: در این خصوص تاکنون ۹ هزار کنتور سه فاز و ۲ هزار و ۱۰۰ کنتور دیماندی در خراسان رضوی کنترل پذیر شده است که می توان در این بخش ۷۰ مگاوات مدیریت اوج بار در سال 1402 را داشت.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
🔰جلسه بررسی مشکلات مالیاتی شرکتهای عضو خانه هم افزایی انرژی و آب در کارگروه مالیاتی ستاد تسهیل استانداری خراسان رضوی امروز مورخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ در محل خانه همافزایی انرژی و آب برگزار گردید.
🔷در این جلسه چالشهای مالیاتی عمومی و اختصاصی نیروگاههای مشهد و بینالود مورد بررسی قرار گرفت.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
📌سهم ۳۶ درصدی بخش صنعت از مصرف برق کشور
🔹براساس آمارهای وزارت نیرو، سهم بخش صنعت کشور از مصرف برق کشور بین سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۸حدود ۳۲ تا ۳۴ درصد بوده که طی سه سال اخیر، این مقدار با افزایش روبرو شده و به ۳۶/۲ درصد در سال ۱۴۰۱ رسیده است.
🔹برخی از کارشناسان دلیل افزایش مصرف برق در بخش صنعت کشور طی چند سال اخیر را ناشی از افزایش ساخت داخل، فرسودگی و استهلاک خط تولید واحدهای صنعتی، قیمت برق صنعتی و افزایش مصارف غیرصنعتی و غیرقانونی همچون نصب دستگاههای استخراج رمزارزها در برخی واحدهای صنعتی میدادنند.
👈 درسال گذشته برخی صنایع به علت نبود انرژی تا ۵ ماه تعطیل بودند.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
#پرونده_ویژه: 🛢قاچاق سوخت 🔰خسارت حداقل 4 میلیارد دلاری کشور از قاچاق سوخت/ روزانه چقدر بنزین و گا
#پرونده_ویژه:
🛢قاچاق سوخت از نیروگاهها
🔰امکان قاچاق سوخت از نیروگاهها وجود دارد؟
🔷مدتی است که اخباری مبنی بر قاچاق سوخت از نیروگاهها منتشر میشود، موضوعی که به گفته مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی باتوجه به نظارت سه جانبه و تطبیق میزان تولید و سوخت دریافتی این موضوع صحت ندارد.
🔷جعفرزاده با بیان اینکه تفاهمنامهای را با شرکت پخش فراوردههای نفتی در همین رابطه منعقد کردهایم که بر اساس آن محل تحویل سوخت نیروگاهها، سوخت مایع مخازن نیروگاه است، اظهار کرد: یعنی تا قبل از اینکه سوخت وارد مخزن شود، سوخت متعلق به نیروگاه نیست و برای وزارت نفت است.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
#پرونده_ویژه: 🛢قاچاق سوخت از نیروگاهها 🔰امکان قاچاق سوخت از نیروگاهها وجود دارد؟ 🔷مدتی است که ا
⚠️امکان قاچاق از این مخازن وجود ندارد
🔷وی با تاکید بر اینکه اگر در مسیر فرایند تحویل سوخت با تخلف مواجه شود در مالکیت نیروگاههای کشور نیست، تصریح کرد: از زمانی که سوخت وارد مخزن میشود به هیچ وجه امکان قاچاق از این مخازن وجود ندارد، چراکه به محض اینکه نفتکش وارد نیروگاه میشود، به صورت اتوماتیک روی باسکول ورودی نیروگاه وزن سنجی و پارامترهای فیزیکی آن کنترل و میزان ناخالصی آن پایش میشود.
⚠️نظارت ماهانه بر اساس راندمان و میزان انرژی تولیدی نیروگاه
🔷مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی با بیان اینکه تمامی این پارامترها یک انحراف استاندارد دارند و اگر خارج از آن باشد، نفتکش متوقف، مکاتبات با نماینده شرکت پخش استان صورت میگیرد و صورت جلسه نیز انجام میشود، گفت: پس از تایید همه پارامترهای مورد پذیرش سوخت به مخزن نیروگاه منتقل میشود و در آنجا مجدد نفر شرکت پخش استان صورت جلسه انجام میدهد و مخزن پلمب میشود.
🔷جعفرزاده با بیان اینکه مخزن تنها یک مسیر خروج سوخت دارد که آنهم به سمت واحد برای تولید برق است، اظهار کرد: بر اساس همین موضوع نظارت ماهانه انجام میشود در ماه نیز میزان انرژی تولیدی نیروگاه و راندمان مشخص است و میزان سوخت تحویلی دقیقا با میزان تولید انطباق دارد
⚠️با راندمان بیشتری برق تولید کردیم؛ افزایش رشد مصرف سوخت از افزایش میزان تولید برق پایینتر بوده است
🔷وی با اشاره به میزان تولید سال گذشته، گفت: سال قبل بر اساس افزایش نیاز مصرف در کشور ۲.۴ درصد رشد نیاز تولید داشتیم، ولی رشد تولید ۲.۲ بود یعنی نه تنها اقدامی در حوزه قاچاق اتفاق نیفتاده بلکه سعی کردیم با راندمان بیشتری برق تولید کنیم و افزایش رشد مصرف سوخت از افزایش میزان تولید برق پایینتر بوده است این در حالی است که به دلیل محدودیتهای فصلی در بسیاری از مواقع نمیتوانیم بهترین شرایط راندمانی را بهرهبرداری کنیم و مجبوریم تنها نیروگاههایی که سوخت در دسترس دارند را وارد مدار کنیم.
🔷مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی با بیان اینکه همین موضوع مقداری محدودیت را برای نیروگاهها به دنبال دارد، اما با این حال رشد کمتری را در انرژی شاهد بودیم و این موضوع بیانگر این است که هیچگونه گمشدگی سوختی اتفاق نمیافتد، گفت: هرگونه اظهارنظری که در این رابطه شده است با مراجع ذیربط مکاتبه و اعلام کردیم که اگر مستندی دارند ارائه کنند که تا این لحظه نیز چیزی ارائه نشده است.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
2️⃣2️⃣ بیست و دومین جلسه "کمیته رفع موانع و اجرای بهینه پروژهها" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ساعت
3️⃣2️⃣ بیست و سومین جلسه "کمیته رفع موانع و اجرای بهینه پروژهها" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۰ ساعت ۰۸:۰۰ الی۱۰:۰۰ در محل 🏡 خانه هم افزایی انرژی و آب (هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار میشود.
🤝 از اعضای کمیته دعوت میشود در این جلسه حضور به هم رسانند.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی:
🔰استان، خشکترین دوره را در ۵۰ سال گذشته تجربه می کند
🔷مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: مشهد و استان خشکترین دوره را در ۵۰ سال گذشته تجربه میکنند و کل بارندگی در سال آبی جاری از مهرماه پارسال، ۸۵ میلی متر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد کاهش دارد.
🔷کاظم جم افزود:به عنوان نمونه میزان ذخیره سد دوستی یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون متر مکعب است که هم اینک تنها ۱۵۶ میلیون متر مکعب از این حجم آب دارد و از این میزان آب نیز ۱۰۰ میلیون متر مکعب آن قابل برداشت است که نیمی سهم ایران و نیمی سهم ترکمنستان است.
🔷وی اضافه کرد:راه حل هایی برای تامین آب مورد نیاز مشهد در تابستان امسال نظیر طرح انتقال آب از دشت غرب مشهد در دست اقدام است اما مدیریت مصرف آب مهم ترین راهکار برای گذر از شرایط تنش آبی است.
🔷مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: سرانه مصرف آب در مشهد ۱۳۰ لیتر است که این میزان در میانگین کشوری ۱۶۰ لیتر است و شهروندان مشهدی همراهی خوبی در مدیریت مصرف دارند اما باز هم میزان مصرف آب باید مدیریت و از مصارف غیرضروری جلوگیری شود.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
4️⃣3️⃣سی و چهارمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی وساخت داخل" سهشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ ساعت ۱۱:۰۰ الی ۱۳:
5️⃣3️⃣سی و پنجمین جلسه "کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل" روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۰ ساعت ۱۳:۰۰ الی۱۱:۰۰ در محل 🏡 خانه هم افزایی انرژی و آب (هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار میشود.
🤝 از اعضای کمیته دعوت میشود در این جلسه حضور به هم رسانند.
🆔 https://eitaa.com/wesh_ir