🔸گالانت با اشاره به رونمایی موشک امروز ایران: من می شنوم که دشمنان ما در مورد توسعه سلاح های مختلف به خود افتخار می کنند . اما من به آنها می گویم که آنچه ما داریم بهترین در خشکی ، در دریا و در هوا است
گالانت : ما بهترین سلاح ها را برای حمله و دفاع از خود داریم ما می دانیم که چگونه از شهروندان اسرائیل محافظت کنیم ، چگونه ضربه ای ابدی به دشمنانمان وارد کنیم ، خدا به ان ها رحم کند اگر جنگی علیه ما شروع کنند
وستانیوز
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سر و صدای موشک ابرفراصوت ایران در رسانههای بیگانه
وستانیوز
🔸واشنگتن پست: سیا در ژوئن گذشته از طریق یک آژانس جاسوسی اروپایی متوجه شد که یک تیم شش نفره از نیروهای عملیات ویژه اوکراینی قصد دارند سه ماه قبل از حمله خط لوله گاز شمال استریم 2 را خراب کنند.
گزارش اطلاعات اروپا توسط جک تکسیرا، عضو گارد ملی هوایی در دیسکورد به اشتراک گذاشته شد.
وستانیوز
هدایت شده از مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / هوش مصنوعی چگونه میتواند به سلاح جنگها تبدیل شود؟
🔹هوش مصنوعی برای دموکراسی، اقتصاد، مشاغل، حریم خصوصی، رسانههای اجتماعی، هنر، عدالت و حتی جنگ خطرناک است
اریک اشمیت، مدیر سابق گوگل:
🔹در اغلب موارد هوش مصنوعی شما را سریعتر، بهرهورتر و بهتر در کار خودتان میکند؛ اما افراد بد هم این فناوری را برای کارهای شرورانه شان در اختیار دارند
@amniatemeli
🔸سردرگمیِ دولتِ بایدن در برابر ایران
عضو ارشد کمیتۀ روابط خارجیِ مجلس سنای آمریکا با اشاره به نزدیک شدن به موعد انقضای ممنوعیتهای موشکی سازمانملل علیه ایران طبق مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، سیاست دولت کشورش در قبال تهران را مورد انتقاد قرار داد.
جیم ریش اقدام دولت بایدن برای اعمال تحریمهای جدید علیه چندین شرکت مستقر در چین، هنگکنگ و ایران به بهانه حمایت از برنامه موشکی ایران را «اقدامی آغازین» خواند اما گفت دولت او نتوانسته راهبردی در قبال تهران تدوین کند.
این سناتور ارشد آمریکایی در توییتر نوشت: درحال نزدیکشدن به یکی دیگر از بندهای غروب خطرناک برجام هستیم؛ ممنوعیتهای موشکهای بالیستیک ایران در ماه اکتبر منقضی میشوند. با آنکه تحریمهای امروز اقدامی آغازین محسوب میشوند دولت بایدن سردرگم بوده و نتوانسته راهبرد وسیعتری در قبال ایران تدوین کند.
وستانیوز
🔸صادرات ٢ برابری نفت در دولت سیزدهم
طبق گزارش موسسه کپلر و ورتکسا، صادرات نفت ایران در ابتدای دولت سیزدهم حدود ۶۵۰ هزار بشکه در روز بود که طبق آخرین گزارش بلومبرگ به اعداد ۱.۳ الی ۱.۴ میلیون بشکه در روز در ماه پایانی ۲۰۲۲ رسیده و دو برابر شده است.
وستانیوز