⭕️ ترامپ در توئیتر از آزادی «مایکل وایت» از ایران خبر داد
🔺رئیسجمهور آمریکا: خرسندم اعلام کنم که نظامی کهنهکار نیروی دریایی، مایکل وایت که توسط ایران به مدت ۶۸۳ روز زندانی شده بود سوار بر یک هواپیمای سوئیس همین الان آسمان ایران را ترک کرد. انتظار داریم به زودی در آمریکا به جمع خانوادهاش بپیوندد.
#غرب_آسیا
@Westasia
آتش سوزی ها شاید طبیعی به نظر برسه اما انتشار اخبار آن به صورت وسیع مشکوک است ،ظاهرا وقتی آمریکا قرار است ذلیل شود و این ذلیل بودنش به مردم منتقل شود و بشنوند ، برخی از منافقین داخل ، ذهن مردم را به سمت و سوی دیگر منحرف می کنند
برخی از مخاطبین ، به خاطر یک اشتباه کوچک ، ادمین کانال و مجموعه غرب آسیا را ضد انقلاب و ضد ارزش های اسلامی معرفی کردند ، حتی بعضی نیز به ما نسبت دادند که شما نقش روح الله زم در ایتا را بازی می کنید😊🤭
بابا باریک الله ، چقدر قشنگ و خیلی سریع نسخه ی افراد رو می پیچید🤔 حداقل تمام پیام های کانال رو بزارید وسط و با ترازوی وجدانتون بسنجید....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عراق
✏احزاب شیعه
معمولا کشورهایی که قدرت راهبردی آن ها براساس قومیت و مذهب تقسیم می شود، برای حفظ و بقاء خود اقدام به ارتباط با قدرت های خارجی می کنند و از آن ها به عنوان سپر سیاسی و بین المللی خود استفاده می کنند.
عراق ، یکی از کشورهایی است که بیش از دیگر کشور ها با این مسائل دست و پنجه نرم می کند.
کرد ها با آمریکا و اسرائیل ، سنی ها با عربستان و امارات و شیعیان نیز با ایران ارتباطات راهبردی دارند.
جالب اینجا است که در میان سه جریان موجود در عراق ، کرد ها و اهل تسنن تا کنون به خوبی ، وفاداری و گوش به فرمان بودن خود را به قدرت های بین المللی شان در جهان ثابت کردند.
سیاسیون اهل تسنن با این که می دانند پشتیبان اصلی فکری و نظامی داعش در عراق ، عربستان سعودی و امارات بود ، اما با این وجود دست از روابط راهبردی خود با آن ها بر نداشته اند و همواره وفاداری خود را به سعودی ها نشان دادند.
اما قضیه ی روابط جریان های شیعه با بزرگ ترین حامی آن ها یعنی ایران به کلی فرق می کند ، اختلاف و ناهماهنگی ها ، جا دادن غرض های شخصی به جای مصلحت های کلی و حتی تقابل های برخی جریان ها با هم دیگر باعث شده است که قدرت بین المللی آن ها یعنی ایران بیش از آن که بر سر جلب توجه کرد ها و اهل تسنن متمرکز باشند ، بایست مراقب حرکات ناامید کننده ی خودی ها باشد.😔
در قضیه ی انتخاب الکاظمی ، همه ما می دانیم که الکاظمی گزینه ی اصلی و مورد تایید ایران نیست ، اما برخی مشکلات و چالش های موجود در میان جبهه سیاسی شیعیان باعث شد که ایران حکومت موقت الکاظمی را قبول کند.
درسفر ماه گذشته ی سردار قاآنی به عراق ، خیلی از جریان های شیعه از موضع سردار قاآنی درباره الکاظمی تعجب کردند ، در طول این سفر ، سردار قاآنی به جریان های سیاسی عراق گفتند که دیگر تمایلی به دخالت های مستقیم در اوضاع سیاسی عراق نداریم و احزاب سیاسی ، هرکس را که انتخاب کنند فرقی به حال جمهوری اسلامی ایران ندارد ، طبیعتا این مساله مورد تعجب همه ی جریان های سیاسی شیعه از جمله ، گروه های فتح ، حکمت و دولت قانون عراق قرار گرفت و حتی برخی از شاخه های نظامی نیز این موضع سیاسی سردار قاآنی را نامید شدن ایشان از برخی شخصیت های مقاومت در عراق قلمداد کردند و به شدت به جریان های سیاسی خود حمله کردند .
برخی از شاخه های نظامی که جدیدا در عراق اعلام موجودیت کردند نیز اقدامی قابل تامل و مهر تاییدی بر ادعای ما به حساب می آید.
به نظر می آید رفتار و برنامه ی سردار قاآنی و سپاه قدس دو هدف عمده را دنبال می کند.
اول آن که احزاب و گروه های شیعه اعم از مقتدی صدر و هادی العامری و نوری مالکی و عمارحکیم و حیدرالعبادی باید به این حقیقت برسند و برایشان یادآوری شود که آن ها بدون قدرت ایران ، هیچ اند... بدون پشتیبانی ایران از احزاب شیعه ، همه ی آن ها حتی مقتدی صدر که ادعاهایش گوش فلک را کر کرده است با کوچک ترین اقدام امریکا از صفحه ی روزگار محو می شوند.
دوم آن که ایران به صورت گسترده به دنبال غربال گری اساسی در نیروهای سیاسی و نیابتی خود در عراق است ، به عبارت دیگر ایران رفتارهای کنونی و گذشته ی جریان های سیاسی شیعه عراق را به عنوان یک الگو و خط ومشی برای انتخاب رجال آینده ی مقاومت در عراق استفاده خواهد کرد.
#غرب_آسیا
@Westasia