📌منع حضور اسرائیل در المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۲۴، به دلیل کشتار گسترده مردم غزه
منابع خبری اعلام کردند: حضور اسراییل در المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۲۴، به خاطر کشتار گسترده مردم غزه، با اعتراض کشورهای متعددی روبرو شدهاست.
طبق اعلام رییس کمیته اجرایی بینالمللی IOI، تیم اسراییل به صورت حضوری در المپیاد ۲۰۲۴ شرکت نخواهد کرد و قرار است در مورد امکان حضور آنلاین این تیم هم رأیگیری شود.
https://eitaa.com/westanews
📌خبرها از حمله اسرائیل به مناطقی در حماه سوریه حکایت دارد
https://eitaa.com/westanews
📌آکسیوس: بایدن از نتانیاهو خواست نیروهای اسرائیلی را از بخشی از مرز بین مصر و غزه خارج کند.
آکسیوس به نقل از مقامات اسرائیلی: نتانیاهو تا حدی با درخواست بایدن برای عقب نشینی از یک سایت نظامی در محور فیلادلفیا موافقت کرد.
آکسیوس به نقل از مقامات اسرائیلی: بایدن به نتانیاهو اطلاع داد که خروج جزئی اسرائیل از فیلادلفیا ممکن است به دستیابی به توافق کمک کند.
https://eitaa.com/westanews
غرب آسیا
📌خبرها از حمله اسرائیل به مناطقی در حماه سوریه حکایت دارد https://eitaa.com/westanews
📌رژیم صهیونیستی یک حمله هوایی نیز به حمص سوریه داشت
https://eitaa.com/westanews
📌ثبت اولین مورد ابتلا به فلج اطفال در غزه پس از ۲۵ سال
سازمان بهداشت جهانی تایید کرده است که یک نوزاد ۱۰ ماهه در غزه پس از ابتلا به ویروس فلج اطفال، فلج شده است.
فلج این نوزاد در غزه اولین مورد در بیش از ۲۵ سال گذشته است.
https://eitaa.com/westanews
📌افزایش تنش در جبهه شمالی فلسطین
حملات راکتی حزب الله به مواضع ارتش اسرائیل
https://eitaa.com/westanews
📌آمریکا ۴۰۰ نهاد و شخص را به بهانه کمک به روسیه در جنگ با اوکراین تحریم کرد
وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن روز جمعه بیش از ۴۰۰ نهاد و شخص را به دلیل حمایت از جنگ روسیه علیه اوکراین تحریم کرده است که این نهادها شامل شرکت های چینی نیز می شود.
https://eitaa.com/westanews
📌گفتگوی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با وزیر دفاع آمریکا برای مقابله با پاسخ ایران
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) از تماس شبانه وزیر جنگ این رژیم با وزیر دفاع آمریکا درباره آنچه «تدارک اقدامات مشترک» در صورت مجازات سخت ایران علیه این رژیم خواند، خبر داد.
https://eitaa.com/westanews