سفیر روسیه در ارمنستان مدعی شد: مسکو همچنان به تعهدات خود برای تضمین امنیت ارمنستان متعهد است
"سرگئی کوپرکین"، سفیر فدراسیون روسیه در جمهوری ارمنستان در گفتوگو با روزنامه روسی «ایزوستیا» با اشاره به موضوع تعهدات روسیه در قبال امنیت ارمنستان، اظهار داشت: "در خصوص موضوع تضمین امنیت ارمنستان باید بگویم، ما به تعهدات خود وفادار هستیم و معتقدیم که هیچ جایگزین واقعی قابل مقایسهای با همکاری متحدانه روسیه و ارمنستان، چه در چارچوب دوجانبه و چه در چارچوب سازمان پیمان امنیت جمعی وجود ندارد".
وی تاکید کرد: "روسیه به تعهدات خود برای تضمین امنیت ارمنستان، هم در قالب دوجانبه و هم از طریق سازمان پیمان امنیت جمعی متعهد است".
کوپیرکین در ادامه افزود: "مسکو انتظار مشارکت فعال شرکای ارمنی را در تلاشهای مشترک برای فراهم آوردن یک سیستم امنیتی برابر و غیرقابل تفکیک در منطقه اوراسیا دارد".
https://eitaa.com/westavarzesh
⚡️باکو در جریان برگزاری cop29 باز هم ارمنستان را آذربایجان غربی نامید
در نمایشگاهی در حاشیه برگزاری اجلاس COP29 ، غذاهایی از "آذربایجان غربی" به نمایش گذاشته شد. باکو کل ارمنستان را آذربایجان غربی می نامد.
همچنین کتابهایی درباره آذربایجان غربی و «ایروان» که باز هم ادعا شد شهری متعلق به رژیم باکو است، به نمایش درآمد.
باید از علیف پرسید طرح ادعاهای ارضی در کنفرانس مقابله با تغییرات آب و هوایی چه معنایی دارد و تا چه حد صلح طلبانه است!
https://eitaa.com/westavarzesh
هر کسی که بتواند آسیای مرکزی را کنترل کند، تمام جهان را کنترل خواهد کرد. استپان دانیلیان
استپان دانیلیان کارشناس مسائل سیاسی:
«سرنوشت ارمنستان همیشه با آسیای مرکزی در ارتباط بوده است. در گذشته فاتحان آسیای مرکزی از ارمنستان می گذشتند، اکنون برعکس است، آنها برای فتح آسیای مرکزی می خواهند از ارمنستان بگذرند.
در اوایل قرن بیستم، نظریه پردازان ژئوپلیتیک پیش بینی کردند که جنگ بزرگ بعدی برای تسلط بر آسیای مرکزی رخ خواهد داد. و مبارزه برای آسیای مرکزی در قفقاز جنوبی صورت می گیرد و این مبارزه سازش ناپذیر و خونین خواهد بود. مسئله سیونیک را با همین منطق باید نگریست.
تصاویری از رزمایش مشترک نیروهای ویژه ایران و آذربایجان در شهرستان مرزی اصلاندوز (استان اردبیل)
📌هاکان فیدان؛ وزیر امور خارجه ترکیه:
جنگ ۴۴ روزه آذربایجان در سال ۲۰۲۰ و عملیات ضدتروریستی آذربایجان در سال ۲۰۲۳ صلح در قفقاز جنوبی بیش از هر زمان دیگری در دسترس قرار داده است. رویکرد صلحجویانه ارمنستان بعد از جنگ با آذربایجان شایان تقدیر است.
https://eitaa.com/westavarzesh
جهان تُرک ساختگی و اشغال حلب
* دکتر احمد کاظمی
اشغال حلب دومین شهر بزرگ سوریه و از شهرها و نمادهای تاریخی این کشور توسط تروریست های هیئت تحریر الشام و تعداد دیگری از گروه های تکفیری از زوایای مختلفی قابل ارزیابی است.
با وجود این یک نکته در بحث اشغال حلب وجود دارد که کمتر در کانون های رسانه ای و سیاسی مورد توجه قرار می گیرد و آن ترکیب قومی تروریست های هیئت تحریر الشام و دیگر گروهها می باشد. البته کانون محوری در این گروهها در نگاه اول مسایل ایدئولوژیکی است که بر تفکرات افراطی تکفیری و اخوانی مستقر می باشد، با وجود این، ترکیب قومی اصلی این گروهها در کنار عرب ها، «ترک تبارها» می باشند که شامل ترک هایی از اویغورهای چین، ازبک ها، ترکمن ها ، داغستانی ها، چچنی ها، کریمه ای ها ، قزاق ها و ترک های قبرس می باشد. در اشغال حلب بیش از پنج هزار نفر از تروریست های اویغوری به رهبری ابوالقاسم ترکستانی و هزاران نفر از ازبک های گروه تهدید و جهاد ازبکستان و سایر ترک تبارهای مورد اشاره حضور دارند که با پا گذاشتن روی وحدت ایدئولوژیکی تکفیری مورد ادعا، تلاش تلاش کردند نمادهای قومی خود را به نمایش بگذارند. این گروهها از مناطق و کشورهایی هستند که ترکیه آنها را در قالب «جهان تُرک یا تورانی» بازنمایی می
کند.
متن کامل تحلیل در:
https://ahmadkazemi.com/?p=8989
کارشناس سیاسی آذربايجاني: سیاستهای الهام علی اف، جمهوری آذربایجان را به زیرپایی صهیونیسم تبدیل کرده است
(تلاش الهام علی اف برای تبدیل جمهوری آذربایجان به اسرائیل دوم)
عابد غفاروف کارشناس سیاسی آذربايجاني گفت:" در اوایل سپتامبر ۲۰۲۴ الهام علی اف فرمانی را امضا کرد که جمهوری آذربایجان به کشور مهاجرپذیر تبدیل شود! دو هفته بعد، رسانههای بین المللی از امضای قرارداد جمهوری آذربایجان و اسراییل درباره مهاجرت اسراییلی ها به جمهوری آذربايجان خبر دادند .
وی در مناظره ای در یک یوتیوب افزود: در این توافق نامه، جمهوری آذربایجان متعهد شد که تمامی شرايط را برای شهروندان اسراییل در صورت مهاجرت به جمهوری آذربايجان فراهم کند. بر اين اساس مقرر شد که اگر شهروند اسراییلی درآمد ماهیانه ۴۷۰۰ دلار داشته باشد، از پرداخت مالیات در جمهوری آذربایجان معاف است و اگر گردش تجاری سالانه اش بیش از ۲۰۰ هزار منات باشد، معاف از پرداخت مالیات است! و اگر به جمهوری آذربايجان نقل مکان کند، تمامی مخارج آن به عهده دولت جمهوری آدربایجان است و منزل و تمامی نیازهای معیشتی او توسط دولت جمهوری آذربایجان تامین می شود! بر اساس شروط این قرارداد، اگر شهروند اسراییلی بخواهد تابعیت جمهوری آذربایجان را بپذیرد، تمامی مخارج آن را دولت جمهوری آذربایجان به عهده خواهد گرفت! "
عابد غفاروف افزود:" مقاله نویس آمریکایی که درباره این قرارداد جمهوری آذربایجان با اسرائیل خبررسانی کرده بود، نوشت که اصلا باورکردنی نیست کشوری با اکثریت جمعیت مسلمان و بخصوص شیعه چنین قرادادی را با اسراییل امضا کرده است! "
عاید غفاروف افزود:" دقیقا به همین علت است که هزاران شهروند آذربایجانی به اتهام ساختگی مواد مخدر و جاسوسی برای ایران، بازداشت و زندانی شده اند! این صهیونیست ها که چنین شروطی را به جمهوری آذربايجان تحمیل کرده اند، حتی به آلمان شکست خورده در جنگ دوم جهانی چنین شروطی را تحميل نکرده بودند. جمهوری آذربایجان چه وقت و چرا در مقابل اسراییل شکست خورده است که به چنین شروطی در مقابل اسراییل تن داده است؟ اسراییل این موقعیت را در جمهوری آذربایجان به حساب وجود کسانی به دست آورد که معتقدند دین اسلام به ۱۴۰۰ سال قبل مربوط است و جمهوری آذربایجان نباید به ۱۴۰۰ سال قبل باز گردد! اسراییل به حساب وجود چنين افرادی، جمهوری آذربایجان را به زیرپایی خود تبدیل کرده است که کثیفی زیر کفش را با آن تمیز می کنند! زیرپایی که برای اسراییلی ها و یهود پهن شده است! گويي که ما به اسراییلی ها بدهی داشته ایم که بیایند و در جمهوری آذربایجان در ناز و نعمت زندگی کنند و خود مردم جمهوری آذربایجان آواره شوند! شماهایی که نخواستید جمهوری آذربایجان به ۱۴۰۰ سال قبل بازگردد، بدانید که الهام علی اف جمهوری آذربایجان را به دوره پارینه سنگی و دوران برده داری برده است!"
عابد غفاروف گفت:" حاکمیت و موسسات صهیونیستها سالهاست که روی این موضوع کار میکنند که دیندار نباید در سیاست دخالت کند."
بر اساس این گزارش، دولت باکو همزمان با برقراری تسهیلات متعدد برای سفر و اسکان صهیونیست ها به جمهوری آذربایجان، از چهار سال پیش تمامی مرزهای زمینی را با ایران بسته است و مانع ارتباطات مردمی دو کشور می شود .
اسکان صهیونیست در جمهوری آذربایجان از دو سال پیش با انتقال دفتر سوخنوت (آژانس یهودی) از مسکو به باکو تشدید یافته است.
اهداف چندگانه ترکیه از مداخله در بحران سوریه چیست؟
دکتر احمد کاظمی پژوهشگر مسائل اوراسیا با حضور در برنامه میدان شبکه خبر (جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳) به تشریح علل همسویی ترکیه با رژیم اسرائیل در بحران سوریه برای تضعیف محور مقاومت در قالب نظم آنگلوساکسونی، تاثیر رویکرد نئوعثمانیسم و عبور ترکیه از معاهده لوزان بر این موضوع، مساله کردها و تمایل ترکیه برای تصرف مناطق کردنشین سوریه و نقش "جهان ترک" مورد ادعای ترکیه در حمایت از رژیم صهیونیستی در بعد از عملیات طوفان الاقصی و ارزیابی حضور قومیت های اویغوری، ازبکی و ترکمن در اشغال حلب و حماه پرداختند.
لینک برنامه (شروع از دقیقه ۸):
http://www.telewebion.ir/episode/0x105233c6