به همت اداره کل تبلیغ حوزه های علمیه خواهران دوره آموزشی و مهارت افزایی پاسخگویی و مواجهه با پرسش ویژه بانوان طلبه و مبلغ برگزار میشود.
متن کامل👇
http://farhangi.whc.ir/news/view/88029
شرکت مبلغ حوزه و دانشگاه مدرسه علمیه فاطمیه دامغان در دومین کنگره خانواده با محوریت تبیین گام دوم انقلاب در بهمن ماه ۹۸
#سمنان
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_دامغان
#سمنان
#شاهرود
#مدرسه_علمیه_خواهران_امام_جعفر_صادق_ع
شرکت معاونین فرهنگی مدارس علمیه خواهران شهرستان در جلسه کارگروه حوزه و روحانیت، با حضور مدیر محترم حوزه برادران حجت الاسلام برزکار و معاونین تهذیب و مسئول اعزام مبلغ در سازمان تبلیغات حجت الاسلام بخشی
با موضوع طرح فعالیت های برنامه ریزی شده از سوی مدارس در ایام الله دهه فجر و انسجام و هماهنگی در آن
🔸فیلم #۲۳_نفر یک اثر خوب سینمایی است که در حال حاضر روی پرده سینما در حال اکران است.
🔸اما متاسفانه جریانات رسانه ای اخیر باعث شده فیلم دیده نشه و اگر توی این هفته استقبال خاصی صورت نگیره فیلم از پرده برداشته میشه.
🔸دوستان انقلابی رو دعوت می کنم حتما این فیلم رو خانوادگی بروند ببینند و درمورد آن در حد توانشان کار رسانه ای انجام بدن.
حتی شده در حد یک ارسال پیامک!
* عکس فوق مربوط به حضور سپهبد شهید سلیمانی در تصویربرداری یکی از سکانس های فیلم می باشد *
شب جمعه اس اگه شد
سوره جمعه رو بخونیم...
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
يُسَبِّحُ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ الْمَلِكِ الْقُدُّوسِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ﴿۱﴾
آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است خدايى را كه پادشاه پاك ارجمند فرزانه است تسبيح مى گويند (۱)
هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِنْ كَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ ﴿۲﴾
اوست آن كس كه در ميان بى سوادان فرستاده اى از خودشان برانگيخت تا آيات او را بر آنان بخواند و پاكشان گرداند و كتاب و حكمت بديشان بياموزد و [آنان] قطعا پيش از آن در گمراهى آشكارى بودند (۲)
وَآخَرِينَ مِنْهُمْ لَمَّا يَلْحَقُوا بِهِمْ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿۳﴾
و [نيز بر جماعتهايى] ديگر از ايشان كه هنوز به آنها نپيوسته اند و اوست ارجمند سنجيده كار (۳)
ذَلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ ﴿۴﴾
اين فضل خداست آن را به هر كه بخواهد عطا مى كند و خدا داراى فضل بسيار است (۴)
مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ ﴿۵﴾
مثل كسانى كه [عمل به] تورات بر آنان بار شد [و بدان مكلف گرديدند] آنگاه آن را به كار نبستند همچون مثل خرى است كه كتابهايى را برپشت مى كشد [وه] چه زشت است وصف آن قومى كه آيات خدا را به دروغ گرفتند و خدا مردم ستمگر را راه نمى نمايد (۵)
قُلْ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ هَادُوا إِنْ زَعَمْتُمْ أَنَّكُمْ أَوْلِيَاءُ لِلَّهِ مِنْ دُونِ النَّاسِ فَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ ﴿۶﴾
بگو اى كسانى كه يهودى شده ايد اگر پنداريد كه شما دوستان خداييد نه مردم ديگر پس اگر راست مى گوييد درخواست مرگ كنيد (۶)
وَلَا يَتَمَنَّوْنَهُ أَبَدًا بِمَا قَدَّمَتْ أَيْدِيهِمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ ﴿۷﴾
و[لى] هرگز آن را به سبب آنچه از پيش به دست خويش كرده اند آرزو نخواهند كرد و خدا به [حال] ستمگران داناست (۷)
قُلْ إِنَّ الْمَوْتَ الَّذِي تَفِرُّونَ مِنْهُ فَإِنَّهُ مُلَاقِيكُمْ ثُمَّ تُرَدُّونَ إِلَى عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ ﴿۸﴾
بگو آن مرگى كه از آن مى گريزيد قطعا به سر وقت شما مى آيد آنگاه به سوى داناى نهان و آشكار بازگردانيده خواهيد شد و به آنچه [در روى زمين] میکرديد آگاهتان خواهد كرد (۸)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِيَ لِلصَّلَاةِ مِنْ يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿۹﴾
اى كسانى كه ايمان آورده ايد چون براى نماز جمعه ندا درداده شد به سوى ذكر خدا بشتابيد و داد و ستد را واگذاريد اگر بدانيد اين براى شما بهتر است (۹)
فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ فَانْتَشِرُوا فِي الْأَرْضِ وَابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللَّهِ وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۱۰﴾
و چون نماز گزارده شد در [روى] زمين پراكنده گرديد و فضل خدا را جويا شويد و خدا را بسيار ياد كنيد باشد كه شما رستگار گرديد (۱۰)
وَإِذَا رَأَوْا تِجَارَةً أَوْ لَهْوًا انْفَضُّوا إِلَيْهَا وَتَرَكُوكَ قَائِمًا قُلْ مَا عِنْدَ اللَّهِ خَيْرٌ مِنَ اللَّهْوِ وَمِنَ التِّجَارَةِ وَاللَّهُ خَيْرُ الرَّازِقِينَ ﴿۱۱﴾
و چون داد و ستد يا سرگرميى ببينند به سوى آن روىآور مى شوند و تو را در حالى كه ايستاده اى ترك مى كنند بگو آنچه نزد خداست از سرگرمى و از داد و ستد بهتر است و خدا بهترين روزى دهندگان است (۱۱)
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"ببینید و نشر حداکثری دهید"
تو را میخوانند...
25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦ ابراز ناراحتی علی لاریجانی از اعلام رد صلاحیت برخی نمایندگان ادوار مجلس به علت فساد
⏹اتمام حجت امام خمینی(ره) با مخالفین شورای نگهبان : غلط میکنی!
نمیشود از کسی پذیرفت که بگوید قانون را قبول ندارم، غلط میکنی قبول نداری، قانون تو را قبول ندارد.
🌼اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌼
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ "فتنه شاید" با صدای مجتبی اللهوردی و شعری که در حضور رهبری خوانده و باعث تحسین رهبر انقلاب شد!
احکام ویژه انتخابات از پایگاه دفتر امام خامنه ای:
س. وظیفه روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
ج. #همگان به ویژه #خواص و علما وظیفه دارند با #حداکثر_دقت افراد اصلح را با #حجت_شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت #خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و #حجت هم خطرناک است.
💠 #پاسخ_به_شبهات 💠
🔻 سوال
فرق آیت الله و امام چیست و چرا غربیها بیشتر از کلمه آیت الله استفاده می کنند؟
🔹 پاسخ
به نظر میرسد که غربیها خوب به کاربرد واژههای اسلامی در عالم سیاست و حکومت وارد شدهاند. اگر چه «امام» به ویژه در فرهنگ تشیع، خود نیز مجتهد، فقیه، یا به اصطلاح رایج در افواه آیتالله است، اما جایگاه این دو شأن تفاوتهای بسیاری دارد که ذیلاً به برخی از اهمّ آنها به ویژه از منظر سیاست و حکومت اشاره میگردد:
الف – آيتالله یک مقام فقهی در مذهب تشیع است [اهل سنت مفتی دارند]، لذا با به بکارگیری این واژه، کلیه مذاهب دیگر کنار گذاشته میشوند. اما «امام» یک مقام و شأنی است که در همهی مذاهب وجود دارد و به یک معنا میباشد و بین مسلمین شمول دارد.
ب- اطلاق اسم آیتالله به یک فرد، حاکی از آن است که او در فقه شیعه مجتهد، فقیه و احیاناً مرجع تقلید است. اما اطلاق اسم «امام» به فرد، حاکی از آن است که او رهبر، جلودار، لیدر و ولیامر است.
ج – وظیفهی اصلی یک آیتالله ضمن ارشاد مردم، بیان فقه و احکام اسلامی در موضوعات مختلف و از جمله سیاست، اقتصاد، نظام و همهی شئون زندگی مردم است، اما وظیفهی اصلی امام، هدایت و رهبری جامعه است.
د – مهمتر از همه آن که مخاطب آیتالله در بیان احکام فقط مقلدین همان آیت الله میباشند، مگر آن که حکم صادر کند، اما مخاطب «امام» یا شعاع تحت پوشش او، کل جهان اسلام تحت عنوان «امت» میباشد.
ھ – با توجه به مطالب فوق، فقیه، مجتهد و آیتالله یا حتی مفتی [در یک کلمه عالم] میتواند تعدد داشته باشد، اما امام فقط یکی است. و - بدیهی است غربیها با اشاعهی این واژه در میان مسلمین که بالتبع ذهن آنها را به دنبال مصداقیابی میکشاند به شدت مخالف هستند. آنها با وحدت مسلمین که فقط حول محوریت «امام» معین امکان پذیر است مخالفند و در ضمن نمیخواهند به این مقام برای یک شخص خاص اذعان کنند.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•