🍂از خدا جوییم توفیق ادب
بی ادب محروم ماند از لطف رب🍂
مولانای جان🌻
علمی عرفانی👇
@wittj2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از محمد فروهر | سواد رسانه🌱
918.6K
صوت یکی از تحلیلگران فضای مجازی و رسانه در مورد اولویت کار ما در این روزها
توصیه اکید دارم دوستان گوش بدن و منتشر کنن
✅ با #بنیاد_ردم مربی سواد رسانه شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
Mohammad Motammedi - Arame Man (320).mp3
10.66M
⭐️آرام من
🎷محمد معتمدی
👇
@wittj2
تلنگر🍂
مورد داشتيم طرف سوسيس کالباس نميخورده ميگفته گوشتش مطمئن نيست. بعد راحت غيبت ميکرده و گوشت مرده ميخورده.
من ديگه حرفى ندارم.
يک دقيقه سکوت!
آقای قرائتی میگفت: اگر يك نوار ده تومانى داشته باشى حاضر نيستى صداى گربه روى آن ضبط كنى، ولى حاضرى روى نوار مغزت هر چرت و پرتى را ضبط كنى! چرا شنيدن دروغ و تهمت و غيبت و ... برايت بى اهميّت است؟!
یکی نزد حکیمی آمد و گفت :خبرداری فلانی درباره ات چه قدر غیبت و بدگویی کرده ؟؟؟حکیم با تبسم گفت :او تیری را بسویم پرتاب کرد که به من نرسید ... تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟؟؟
👈 یادمان نرود هیچوقت سبب نقل کینه ها و دشمنیها نباشیم
علمی عرفانی👇
@wittj2
🌀 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
🌀 چرا علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل میکرد؟
🌀 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🎯 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّخدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(ع) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد میکرد که برخی به ایشان میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت میفرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یکسلسله از خودداریها وادار میکند- من زیرکترین مردم بودم (نهجالبلاغه/خطبه ۲۰۰)
🎯 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) از بس ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.
🎯 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) چقدر بزرگواری میکردند! علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند، ایشان میتوانست با چندکلمه، خیلیها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.
🎯 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🎯چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد میکرد و او را در کنار خودش تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امامزمان(ع) اینقدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.
🎯 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» اما حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.» ایشان اینقدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنیصدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.
🎯 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی میخواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
علیرضا پناهیان🌻
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷اصول پنج گانه آرامش
⭐️اصل اول
من اجازه ورود افکار منفی را به ذهن خودم نمیدهم، من در هر حال و در بدترین شرایط زندگی ام مثبت فکر میکنم.
⭐️اصل دوم
من اجازه اعتراض به تقدیر خداوند را ندارم او بهتر ازهمه بر جریان امور مسلط است
⭐️اصل سوم
من اجازه تنبلی، تن پروری، بیکاری را ندارم، من در برابر سختی های جسمی و روحی مقاوم هستم، من فشار های جسمی و فیزیکی را تحمل میکنم چون من جسم نیستم بلکه روحی بزرگ هستم.
⭐️اصل چهارم
من اجازه ماندن در وادی جهل و ناآگاهی و نادانی را ندارم من باید بدانم من باید بخوانم.
⭐️اصل پنجم
من غیر از خداوند به هیچ کسی نیاز ندارم او برای من کافی است ذکر او مایه آرامش روح من است او همنشین من است من به خداوند عشق میورزم.
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷چگونه بفهمیم برای چه چیزی ساخته شده ایم؟!
اگر کسی بخواهد دنبال چیزی برود که بهخاطر آن ساخته شده، باید چهار کار انجام دهد:👇👇👇
🔔١. اول این که ارزش داوری های دیگران برای او بیاعتبار شود؛ زیرا در اکثر مواقع آنچه باعث میشود بهدنبال آنچه واقعاً مایلیم نرویم، داوریهای دیگران است.
🔔2. دومین مرحله این است که باید ترس از فقر را در وجود خود بسوزاند.
🔔٣. سومین کار این است که با سکوت فراوان به ندای درون خود گوش دهد که این هم در میان ما خیلی کم اتفاق میافتد. به سکوت اعتنایی نداریم و طبعاً از احوال خودمان بیخبر میمانیم. ما بیشتر اوقات بیداریمان را حرف میزنیم، هرکس زیاد حرف بزند، نمیتواند حرف دل خودش را بشنود. راه پیبردن به درون خود، تنها سکوت است. ما اکثراً از احوال دیگران بیشتر از احوال خودمان خبر داریم. سکوتی که در تصوف و سایر شاخههای عرفان توصیه شده، بهخاطر خبرگرفتن از حال درون است. گفتوگو یعنی روکردن به طرف مقابل و پشت کردن به خود.
🔔۴. کار چهارم این است که با انواع و اقسام درونبینی ها آشنا بشویم؛ راه هایی که فرد توسط آن ها به درون خودش نقب بزند. البته این چهار مرحله شرط لازم است، ولی کافی نیست.
علمی عرفانی👇
@wittj2