پیام ۴۰ من: در پایان دادن نوشته خود عجله نکنید.
عجله در اتمام داستان یا کار شما، سبب می شود از چالش و فراز ونشیب در داستان بکاهد.
به یاد داشته باشید بموقع تمام شدن داستان مهم است. اما تا این نقطه باید بتوانید خواننده را با خود بکشانید و به پایان داستانتان ببرید.
در نوشتن و ویرایش داستان حوصله خرج کنید و برای جذابیت آن تلاش کنید اما در اتمام ان عجله نکنید.
@HamideIzadi
https://eitaa.com/writer000Raha
پیام ۴۱ من:
برای نوشتن کتاب حوصله به خرج دهید.
نوشته هایتان را بخوانید و ویرایش کنید. شاید لازم باشد گاهی در مسیر داستانتان تغییری دهید.
تجربه نشان می دهد بی حوصلگی در نوشتن کتاب، باعث می شود علاوه بر اشتباهات ادبی و نگارشی، نتوانید متن پخته و کاملی از خود ارائه دهید.
@HamideIzadi
https://eitaa.com/writer000Raha
پیام ۴۲ من: مقایسه خود با دیگران، از عوامل عدم موفقیت در نویسندگی است.
باید بدانید با وجود تفاوتهای آدمها باهمدیگر، قطعا نتیجه کار نوشتن شان هم متفاوت خواهد بود.
برخی نویسنده ها فقط با اکتفا به استعداد خود نویسنده ماهری شده وسریع معروف می شوند اما بعضی دیگر با سالها تمرین و نوشتن.
ضمنا سبک نوشتن و ایده های نویسندگان باهم متفاوت است.
ضمنا اینکه فکر کنیم همه نویسنده ها قرار است در جهان معروف شوند، اشتباه است.
@HamideIzadi
https://eitaa.com/writer000Raha
پیام ۴۳ من:
ترس از قضاوت دیگران درباره نوشته هایتان، مانع پیشرفت شماست.
گاهی مخاطبانی ناآگاه پیدا می شوند و فکر می کنند نوشته های کتابتان سرگذشت خودتان است و به این امر واقف نیستند که این هنر شماست که چنین داستان یا اثری خلق کرده اید.
اگر قرار بر ترس از قضاوت باشد پس نباید دیگر شاهد ساخت فیلمهای جنایی و تخیلی و ... باشیم، چون قرار است دیگران نویسنده آن را سرزنش کنند که چرا سرگذشت خود را بصورت فیلم نامه نوشته است؟!
پس، این ترس شما بی جاست و این را مخاطبان کتاب، بر اساس عدم آگاهی خود از هنر نوشتن، ممکن است از این برچسب ها استفاده نمایند.
یادتان باشد فقط یک نویسنده قوی می تواند از کنار هم قرار دادن کلمات ، معجزه ای بنام کتاب خلق کند.
بسیارند افرادی که به نوشتن علاقمندند و نوشته هایی دارند که بدلیل همین ترس، تاکنون آن ها منتشر نکرده اند.
@HamideIzadi
https://eitaa.com/writer000Raha
پیام ۴۴ من ::
اگر در کارتان جدی نباشید هرگز نمی توانید اثر خلق کنید.
تا زمانیکه شروع به نوشتن نکنید، ویرایش نکنید، تایپ نکنید، مشورت نگیرید و مهارت و هنر نوشتن را جدی نگیرید، بهتر است، نوشتن را فراموش کنید.
فقط علاقه به نویسندگی و حرف زدن درباره آن کافی نیست.
پس بهتر است باقدرت شروع کنید، با برنامه پیش بروید و بر روی هدف خود متمرکز شوید و پله پله تا رسیدن به مقصد پیش بروید.
@HamideIzadi
https://eitaa.com/writer000Raha
پیام ۴۵ من: بی انگیزه شدن مانع نویسندگی است.
شاید با خود فکر کنید که مسیر سختی که برای خلق یک اثر در پیش گرفته اید به نتیجه اش نمی ارزد و منفعت مالی از این کار نمی برید.
بله ، کاملا صحیح است. برای اینکه بتوانید اثری خلق کنید که مورد توجه قرار گیرد و بتوانید از چاپ و انتشار آن منفعتی کسب کنید راه درازی در پیش دارید.
اما در شروع کار به این فکر کنید که آنچه را دوست داشته اید توانسته اید به چاپ برسانید و با دیگران به اشتراک بگذارید و این اولین گام از این مسیر است. برای رسیدن به موفقیت این مسیر را باید با حوصله گام بردارید.
@HamideIzadi
https://eitaa.com/writer000Raha
برای مشاوره چاپ کتاب با انتشارات زبان علم همراه باشید
https://eitaa.com/ZabaneElmPublication