eitaa logo
صفّ‌ ؛ تشکیلات مسجدمحور امر به معروف و نهی از منکر
662 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
2.2هزار ویدیو
142 فایل
باتلاش:‌ مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان البرز
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از امام جمعه | آیت الله حسینی همدانی
▪️ پیام تسلیت در پی درگذشت عالم ربانی و فقیه صمدانی آیت‌الله حسن‌زاده آملی 🏴 حضرت آیت‌الله حسینی همدانی در پیامی درگذشت عالم ربانی و فقیه صمدانی آیت‌الله حسن‌زاده آملی را تسلیت گفتند. 📝 به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج، متن پیام نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز به این شرح است: 🔸 بسم‌الله الرحمن الرحیم 🔹 الإمامُ الصّادقُ علیه‌السلام: إذا مات المؤمنُ الفَقیهُ ثُلِمَ فی الإسلامِ ثُلمَهٌ لا یَسُدُّها شیءٌ. 🔸 در ایامی که دل در حسرت فراق کربلای مولانا حسین بن علی علیهماالسلام در سوزوگداز است خبر ارتحال ملکوتی شیخنا الاستاد عالم ربانی فقیه صمدانی علامه ذوالفنون عارف و حکیم متاله مربی نفوس مستعده آیت‌الله حسن حسن‌زاده آملی قدس الله نفسه الزکیه سوزش دل را دوچندان کرد و جهان اسلام ذخیره علمی کم‌نظیری را از دست داد. استاد مجاهدی که عمر پربار خود را سراسر به تعلیم و تعلم و نشر معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام و علوم مختلف سپری کرد و در روزهای شروع سال تحصیلی به دیدار معلم اول شتافت. اینجانب این ضایعه را به حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه، رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید ، حوزه‌های علمیه و مراکز علمی، شاگردان و ارادتمندان و دوستداران و خاندان محترم تسلیت عرض نموده، برای ایشان از خدای تعالی علو درجه، رفعت مقام و حشر با اولیاء الهی مسألت می‌نمایم. ✍️ حسینی همدانی نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج 🗓 ۳ مهرماه ۱۴۰۰ 📑 مشاهده متن در: 🌐 http://emamjomekaraj.ir/?p=33995 🖥 @EmamJomeKaraj_ir
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 داستان دردناک کودک یمنی: 💔 پدر یمنی بعد از ۳ ساعت پیاده‌روی، کودک ۵ ماهه خود را به مرکز درمانی می‌رساند. کادر پزشکی موفق به نجات کودک نمی‌شوند، و کودک در اثر سوء تغذیه‌ی شدید جان می‌سپارد. 🔸با توجه به بحران انسانی و قحطی سراسری در یمن، از این نوع وقایع دردناک به تعداد بسیار زیاد و در مقیاس بزرگ در یمن رخ می‌دهد؛ طبق اعلام رسمی سازمان ملل، هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی در اثر گرسنگی جان می‌دهد. چند سال است که بزرگ‌ترین فاجعه‌ی انسانی قرن در یمن در حال رخ دادن است. 🔸هر خانواده‌ی ایرانی با کمک ماهیانه ۱۰ هزار تومان برای مردم مظلوم یمن می‌تواند از این فاجعه‌ی انسانی جلوگیری کند. 🔸شما می‌توانید با استفاده از کارت بانکی خود و از طریق یکی از درگاه‌های پرداختی زیر، خیلی سریع و راحت وجوهات خود را برای کمک به مردم یمن ارسال کنید (هر دو درگاه بدون کسر کارمزد): 💳 پی‌پینگ: https://payping.ir/BonyanYemen 💳 آی‌دی‌پِی: https://idpay.ir/owaisqarani 🔸برای دریافت پیام یادآوری جهت پرداخت ماهیانه برای کمک به مردم یمن، عضو کانال ایتا یا واتس‌اپ «پویش مردمی نجات یمن» شوید: 🌐 ایتا: https://eitaa.com/nejat_e_yaman 🌐 واتس‌اَپ: https://chat.whatsapp.com/CQi8X2a9eHXGfZTaq0D9Rz 📣 انتشار حداکثری این پیام، کمک به یمن و صدقه‌ی جاریه محسوب می‌شود.
📢 یادآوری مهم هفتگی پرداخت ۱۰ هزار تومانِ خانواده‌ی خود در شب جمعه، برای کمک به مردم مظلوم یمن را فراموش نکنید. از جمله همکاری‌های برجسته مؤسسه‌ی توسعه‌ی بنیان یمن و گروه جهادی اویس قرنی: - توزیع ۵۰ هزار بسته غذایی هر بسته به ارزش ۵۰ دلار _برپایی بیش از ۲۵ موکب مظلومیت یمن در ۳ سال حضور در زمان اربعین در کشور عراق _ کمک به تولید نانوایی صنعتی و ساخت ادوات کشاورزی _ کمک در درمان بیماری وبا ،مالاریاو تب زنکی اطلاعات بیشتر: 🌐 https://owaisqarani.com علاوه بر استفاده از سایت، از این پس می‌توانید از طریق درگاه آی‌دی‌پِی زیر نیز وجوهات خود را ارسال کنید؛ 🌐 http://idpay.ir/kefalat شماره کارت به نام گروه جهادی اویس قرنی: 💳 6273817010072290 شماره‌ی شبا: IR610630503908011502323180 برای عضویت در کانال ایتا پویش، به لینک زیر مراجعه کنید: @owaisqarani_com 📢 لطفاً این پیام را با حداقل ۲ سرپرست خانواده‌ای که می‌شناسید، به اشتراک بگذارید. 🔴 اینجا یمن است. تنها درگاه رسمی ارتباط با یمن https://eitaa.com/joinchat/1015808046C4da3eb31ef
🔴 هشدار به دولت رئیسی: ادامه روند افزایشی تورم با ابقای تیم اقتصادی روحانی! 🔹آمار تورم بیانگر آن است که در نیمه اول امسال روند افزایشی قیمت‌ها تندتر شده است. شاخص تورم ماهانه در شهریور امسال به ۳.۹درصد افزایش یافته که بیشترین رقم آن در ۱۰ ماه اخیر است. 🔹برخلاف سال ۱۳۹۲ که تغییر دولت موجب کاهش انتظارات تورمی شد، فضای اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۰ تفاوت دارد و به نظر می‌رسد بازار هنوز چشم‌انتظار افزایش تورم است. 🔹 قطعا این وضعیت نتیجه سیاست‌های پولی تورم‌زای ماه‌های پایانی دولت روحانی است که با چاپ گسترده پول بدون پشتوانه توسط بانک مرکزی سعی در رفع کسری بودجه داشت. 🔹بنابراین دولت رئیسی مکلف است برای حل این معضل زودتر دست به تغییر سیاست‌های پولی بزند که البته پیش‌شرط آن هم تغییر مسئولان پولی است که فعلا خبری نیست و همان تیم دولت روحانی بر سر کار هستند. 🚨 امام خامنه ای: مراقب جریان نفوذ باشید.
♨️‏رهبر معظم انقلاب به صراحت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی را منع کردند 📍اما عده‌ای حتی پس از دولت روحانی دنبال واردات واکسن فایزر آن هم برای زنان باردار هستند. 📍طبق اطلاعیه شرکت فایزر این واکسن در فاز مطالعه است!آیا تروریست‌های آمریکایی ایران را به محل تست این واکسن تبدیل می‌کنند؟ 📌 سکوت مجامع انقلابی قطعا خیانت به رهبری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا واکسیناسیون با "فایزر" و "جانسون اند جانسون" آمریکایی و است؟
📣 قابل توجه برادران و خواهران ولایتمدار انقلابی 💠 مطالبه از سران قوا برای اجرای قانون حجاب و عفاف و رسیدگی به وضعیت نابسامان فرهنگ حجاب 📌 شرکت و انتشار در این پویش کمترین کار در زمینه انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر است که می توان انجام داد. https://farsnews.ir/my/c/80334 🔰 لطفا رسانه باشید.
🔊🌏آغاز مجدد سلسله جلسات درس اخلاق 🔊حضرت آیت الله حسینی همدانی نماینده محترم ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج ↕️↔️چهارشنبه ها همزمان بانماز مغرب عشاء مصلی بزرگ امام خمینی(ره) کرج 📡مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان البرز www.110313.ir
🔴 ایران تغییرات مرزی را تحمل نمی‌کند 🔸آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده می‌شود، شکل‌گیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدف‌گذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است. ✅در این خصوص گفتنی‌هایی وجود دارد: 1⃣ نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان محور گوریس قاپان در ارمنستان را مسدود کرده و اجازه عبور خودروهای سنگین ایران به ارمنستان را نمی‌دهند که این به منزله نقض حاکمیت دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان است و اگر استمرار پیدا کند در نهایت به کاهش نقش ایران در این منطقه منجر می‌شود. همزمان با این فعل و انفعالات، ادبیات رسانه‌ای و محافل به‌ظاهر غیررسمی -که در واقع بیان رسمی جمهوری آذربایجان به‌حساب می‌آید- به سمت خصومت و حتی الفاظ کودکانه کشیده شده است. این در حالی است که - ما بدون آنکه قصد تحقیر داشته باشیم - نمی‌توانیم ‌اندازه این جمهوری را با ‌اندازه ایران و هر چیزی که معیار قدرت یک واحد جغرافیایی است، مقایسه کنیم؛ چرا که مقایسه فیل و فنجان است. 2⃣ حذف خط ۲۱ کیلومتری مرزی ایران با منطقه ارمنستان و نیز حذف مرز ارمنستان در این منطقه که احتمالاً با تسلیم استان ارمنی سیونیک به آذربایجان صورت می‌گیرد، وضع ژئوپلیتیکی ایران در منطقه قفقاز را دچار مشکل می‌کند. 3⃣ در این میان دولت ارمنستان و شخص پاشینیان که در مقایسه با دولت سابق این کشور، غرب‌گرا محسوب می‌شود، در چارچوب یک طرح آمریکایی - ترکیه‌ای و به امید واهی برخوردار شدن از مواهب سیاسی و اقتصادی به این طرح پیوسته است در حالی که خیانت به کشور ارمنستان می‌باشد. دولت پاشینیان به این وعده آمریکا و ترکیه دل‌خوش کرده است که در صورت واگذاری استان سیونیک، می‌تواند از روابط مناسب و بی‌دغدغه با جمهور آذربایجان و ترکیه برخوردار شود. 4⃣بسیاری از تحلیلگران گفته‌اند اردوغان و حزب‌ او بعد از یک دوره مانور اسلام‌گرایی و پس از یک دوره مانور روسیه‌گرایی، به مرور روی واقعی خود را که هیچ ارتباطی با اسلام‌گرایی و شرق‌گرایی ندارد، نشان می‌دهد. 5⃣دولت‌های ترکیه و آذربایجان در حال دست زدن به ریسک‌های بزرگی هستند که می‌تواند پیش از دیگران خود آنان را در بحران وجودی فرو ببرد. دولت علی‌اف با شش میلیون جمعیت شیعه که بدون شک دل بسته مرکزیت شیعه هستند، مواجه است و دولت اردوغان در ترکیه با حدود ۲۳ میلیون شیعه علوی روبه‌رو می‌باشد. جمهوری اسلامی هیچ‌گاه نخواسته است از این ظرفیت‌ها برای گوشمالی اردوغان یا علی‌اف استفاده کند. ما برخلاف آنان و براساس اصول اخلاقی خود، حسن همجواری را رعایت کرده‌ایم؛ تا جایی که فراتر از آن در دو نوبت حکومت‌های این دو خانواده را از ویرانی نجات داده‌ایم. 🔹هم اردوغان و هم علی‌اف می‌دانند که دست ایران برای برهم ‌زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران می‌تواند توطئه طراحی‌شده را برای آنها به گونه‌ای پشیمان‌کننده برهم بزند.
گری عمومی 🔊قابل توجه برادران و خواهران ولایتمدار انقلابی 💠 مطالبه از سران قوا برای اجرای قانون حجاب و عفاف و رسیدگی به وضعیت نابسامان فرهنگ حجاب ↕️◀️شرکت و انتشار در این پویش کمترین کار در زمینه انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر است که می توان انجام داد. https://farsnews.ir/my/c/80334 🔰 لطفا رسانه باشید. ⚖حوزه بازرسی حقوقی و صیانت مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان البرز 🏴🏴🏴هئیت رهروان امر به معروف و نهی از منکر کرج