هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| گفتمانسازی؛ آنچه از جامعه مداح انتظار دارم
◾️ رهبرانقلاب: آنچه من انتظار دارم از جامعهی مدّاح -که امروز بحمدالله، هم زیادند، هم باکیفیّتند، هم ارزشمدارند- این است که بتوانید #گفتمان در جامعه به وجود بیاورید، فکر به وجود بیاورید. گفتمان یعنی آن فکری، آن اندیشهی عملیای که رواج پیدا میکند در بین مردم و میشود سکّهی رایج؛ این گفتمان است. در هر برههای از زمان لازم است که یک سکّهی رایجی دست همهی مردم باشد؛ این کار را شما میتوانید بکنید. ۹۵/۱۲/۲۹
💻 @Khamenei_ir
کتاب تلاوت 10 شبه نسخه5.pdf
1.38M
#بنفسی_انت_و_اهلی_و_مالی
📚 فایل PDF
🔸 #کتاب_تلاوت
⬅️محتوای ترویجی شامل آیات،روایات، احکام، اندیشه امامین انقلاب و ...
🚩 ویژه قاری، احکام گو، مجری با موضوع خانواده
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ اگر در مسیر پیشرفت اقتصادی کشور، مردمبنیادی یک اصل و ضرورت است، بدون شناخت نقش و کارکرد اجتماعات مردمی و دینی مانند هیآت، و استفاده از ظرفیت اجتماعی و اقتصادی آنها، الگوها، مدلها و برنامههای پیشرفت توفیق لازم را نخواهد داشت.
✅ بخشی از صحبتهای حجتالاسلام معلی، مسئول دفتر اقتصاد جامعهایمانیمشعر، در برنامه زنده باد زندگی، شبکه دو سیما
🗓 یکشنبه ۱۰ شهریورماه
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
هدایت شده از KHAMENEI.IR
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| توصیه رهبرانقلاب در دیدار مداحان:
◾️ در این برههی از زمان روی مسئلهی #خانواده تکیه کنید. دشمن -نه دشمن ایران یا دشمن انقلاب؛ دشمن بشریّت- تصمیم گرفته که نظام خانواده را در بین بشر از بین ببرد. خانواده سنّت الهی است. ۹۷/۱۲/۰۷
💻 @Khamenei_ir
جامعه ایمانی مشعر
فلق لحظهایست که نور گریبان ظلمت را میشکافد و سر برمیآورد. لحظهی زیبای رهایی از جهل و ظلمت لحظهی
✅ نخستین کتاب ویژه معرفی در هیأت در شب چهارم محرم
❇️ ضیافت بلا: مقامات سلوکی در زیارت عاشورا
🔸 تالیف: سید محمد مهدی میرباقری
🔹 انتشارات: تمدن نوین
🔸 موضوع کتاب: مقامات سلوکی زیارت عاشورا
🔹 درباره نویسنده:
استاد میرباقری رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم و از نظریهپردازان در باب نسبت بین علم و دین صاحب آثاری چون رویکردی نو در پایگاه وضع و دلالتهای زبانی، هنر، دین، تجدد و ... می باشد.
🔸 ویژگیهای کتاب:
نویسنده در نگاهی نو به زیارت عاشورا در کتاب «ضیافت بلا» در دو فصل با عنوانهای «سیر و سلوک متعارف» و «مقامات سلوکی از زیارت عاشورا» به مقایسه راه نخست، یعنی راه بزرگان و علمای اخلاق و برخی کتابهای معرفت به استناد آیات و روایت با راه دوم سلوک با شفاعت اولیای خدا و بلای آن ها میپردازد.
🔹 برشی از کتاب:
اگر انسان به بلای معصومین علیهمالسلام مبتلا شود و جانش در بلای آنها بسوزد و مصداق " لقد عظم مصابی بک" و " لقد عظمت الرزیه و جلت المصیبه بک علینا" گردد، آن گاه از شفاعت ایشان برخوردار میشودف روزنهای از ضیافت بلای معصوم برای او باز میشود و در نهایت به نقطهای میرسد که میفهمد همهی این شفاعتها توسط امام حسین علیهالسلام صورت میگیرد.
همهی عالم، مهمان بلای اولیای خدا هستند، ربوبیت خدای متعال بر عوالم، از مجرای بلای اولیای خدا میگذرد و هرکس هرچه به دست آورد، ر شعاع بلای اولیای خداست. همهی عالم ریزهخوار سفرهی بلای اولیای خدا هستند، این ذوات نورانی پناهگاه دیگران و وسیلهی تقرب و رسیدن به مقام رضواناند، این هم یعنی شفاعت.
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
❇️ #در_لشکر_حسینیم
🔸 پویش نذر نشان هیأت
🔺 از تمامی هنرمندان دعوت می شود در ماه محرم با طراحی نشانه (logo) برای هیأتی که فاقد نشانه است یا نشانه مناسبی ندارد و اهدای آن به هیأت، به پویش نذر نشان هیأت بپیوندند.
🔹 ان شاءالله در آبان ماه ۹۸ کارگاه آموزشی طراحی نشان هیأت برگزار خواهد شد. در این کارگاه از هنرمندانی که در این پویش شرکت کرده اند دعوت خواهد شد.
🔸 لطفا نشانه هایی (logo) که نذر اباعبدالله میکنید در وبگاه
🔗 honareheyat.ir
ثبت نمایید.
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
❇️ #خانواده
📃 نامه جمعی از علما و سخنرانان به هیأتهای سراسر کشور جهت پرداختن به موضوع خانواده
✅ متن کامل در پست بعد...
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
❇️ #خانواده 📃 نامه جمعی از علما و سخنرانان به هیأتهای سراسر کشور جهت پرداختن به موضوع خانواده ✅ م
نامه جمعی از علما و سخنرانان به هیأتهای سراسر کشور جهت پرداختن به موضوع خانواده
نامه جمعی از علما و سخنرانان کشور خطاب به هیأتهای مذهبی در آغازین روزهای ماه محرم، در راستای دعوت از هیأتهای سراسر کشور جهت پرداختن به موضوع خطیر خانواده، متن نامه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
از حدود صد سال پیش تا امروز، دشمن بشریّت، یعنی صهیونیسم و جریان سرمایهداری بینالمللی، تصمیم گرفتهاند نظام خانواده را از بین ببرند. هرچند در بعضی نقاط موفقیتهایی به دست آوردند، اما در کشورهایی چون ایران اسلامی به موفقیت نرسیدند. با این حال آنان دست از تلاش برنداشتهاند و امروز بیش از گذشته میهن عزیز ما، هدف بمباران دشمنان قرار گرفته است. رواج شهوات و از بین رفتن حیا و عفّت؛ سخت شدن شرایط ازدواج برای جوانان؛ ترویج فرهنگ فرزند کمتر زندگی بهتر؛ و رواج یافتن ازدواج سفید که سیاهترین اتفاق در این زمینه است؛ همه در راستای نابودی این سنّت الهی است.
اما در این بین هیآت که سرچشمه تسری ولایت اهلبیت علیهمالسّلام در جامعه و از اصلیترین حلقههای اتصال مردم به آستان ربوبیت هستند؛ همواره از مهمترین عوامل ناکارآمدی نقشههای دشمن در طول تاریخ تشیع بودهاند. آنان که هماره از جبهههای دفاع مقدس تا سنگرهای دفاع از حرم و در خاکریزهای خدمات اجتماعی در خط مقدّم حضور داشتهاند، امروز که مبارزه به میدان خانواده کشیده شده است روا نیست این نهاد اصیل جامعه شیعی، از توجه به این مهم چشم فروبندد و در راه دفاع از آن، از همّت و حمیّت خویش فروگذار نماید.
هیآت همواره بر مدار اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السّلام دائر بودهاند و نه تنها واژه «اهلبیت» به معنای «خانواده» است، بلکه به استناد روایات تاریخی، از آغاز بعثت پیامبر صلّیاللهعلیهوآله تا قیام عاشورا و پس از آن، نهاد خانواده نقشی تعیین کننده در شکلگیری این اتفاقات داشته است و بدون شک تحقق ظهور نیز نسبتی وثیق با تبلور خانوادههایی به رنگ اهلبیت علیهمالسّلام خواهد داشت.
این دغدغه، جمعی از خادمان آستان اهلبیت عصمت و طهارت علیهمالسّلام را بر آن داشت تا در آستانهی محرّم حسینی، که نماد عزت و عظمت اسلام است، با دعوت از عموم هیآت سراسر کشور، بسماللّهی بگوییم و سرآغازی باشیم بر جهادی بیپایان در سنگر حفظ و تحکیم ارزشهای والای نهاد خانواده.
بدین وسیله از تمام کسانی که در عرصه هیأت نقشآفرینی میکنند، دعوت میکنیم به صف این مبارزه بپیوندند تا بتوانیم در کنار یکدیگر، برای حفظ و رشد انقلاب و نظام اسلامی که زمینهساز حکومت جهانی حضرت بقیة الله الاعظم عجّلاللهتعالیفرجه خواهد بود، قدم برداریم. سخنرانان با تبیین اهمیت موضوع خانواده و شرح و بسط زوایا و جوانب آن؛ شاعران با پردازش هنرمندانه مدایح و مراثی اهلبیت علیهمالسّلام از زاویه نگاه خانواده؛ مداحان با رصد و گزینش فرازهای مرتبط با خانواده از تاریخ و سیره اهلبیت علیهمالسّلام و انتخاب اشعار متناسب؛ و مدیران و متولیان نیز با توجه به کمّ و کیف برگزاری جلسات و فراهم آوردن زمینه حضور خانوادگی مخاطبان در هیآت، در این جریانسازی ارزشمند سهیم شوند و با تبدیل هیأت به سنگری برای حفاظت و صیانت از کیان خانواده یکبار دیگر، پشت دشمنِ محکوم به شکست را با خاک مذلت آشنا کنند.
در پایان لازم به ذکر است مسأله خانواده از جنس مسائل فرهنگی است و بدون تردید با فعالیتهای موقت و کوتاهمدّت نتیجه چشمگیری حاصل نخواهد شد. موفقیت در این صحنه نیازمند صبر و تلاش مداوم است، اما شروع مبارزه خود گام بزرگی برای دست یافتن به فتح و نصر در این عرصه خواهد بود، انشاءالله.
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
نظام نامه خانواده.pdf
583.4K
🔸 #نظام_نامه
🔹 #خانواده
🔸 در راستای تبیین وظایف هیأت نسبت به نهاد خانواده قرار بر این شد تا نظامنامه ای از وظایف با توجه به محتوای ارائه شده در طرح های ارسالی و همچنین همایش مردادماه ارائه شود.
🔹 ویرایش اول در اواخر مردادماه آماده و اکنون قابل ارائه به شما مخاطبان محترم است.
♦️ ویرایش دوم این مجموعه نیز در اوایل مهرماه ارائه خواهد شد.
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
✅ نخستین کتاب ویژه معرفی در هیأت در شب چهارم محرم ❇️ ضیافت بلا: مقامات سلوکی در زیارت عاشورا 🔸 تال
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
جامعه ایمانی مشعر
💠 جامعه ایمانی مشعر ✅ @www1542org
♦️ کتاب شب پنجم محرم / شصت پرسش اعتقادی به قلم سید رضا طباطبایی
🔸 موضوع:جوابهایی کودکانه به سوالهای اعتقادی
انتشارات: کتاب جمکران
🔹 درباره نویسنده:
از شاگردان حضرت آیتالله شیخ محمدتقی زاهدی قمی
🔸 ویژگیهای کتاب:
نویسنده در این کتاب با بیانی ساده و کودکانه به سوالات اعتقادی کودکان پاسخ داده است، سوالاتی که بارها و بارها از سوی این نسل، در تمام دورههای زمانی مطرح شده و پیشرفتهای تکنولوژی هم تاثیری در تغییر شکل آن نداشته است. هر کودکی در دورههای مختلف سنی، این قبیل سوالات را از پدر و مادر خود میپرسد و به تعبیری، ناخواسته آنها را درگیر چگونه پاسخ دادن به این سوالات میکند. مهمترین ویژگی که در این کتاب به چشم میآید، مختصر و مفید بودن پاسخها و همچنین، سطح بندی مطالب برای مخاطبهای مختلف است.
🔹 برشی از کتاب:
ـ خدا کجاست؟
خدای مهربون همهجا هست و از همهکس و همهچیز به ما نزدیکتره. خدا هم در آسمون، هم در زمین، هم پیش تو، هم پیش من، هم توی دنیا و هم توی بهشته.
ـ مگه میشه که همهجا باشه؟!
* ازت یه سؤال میپرسم: هوا کجاست؟
ـ همهجا.
* درسته؛ هم اینجا، هم تو آسمون، هم اون طرف دنیا. البته دقت کن، درسته که گفتیم هوا همهجا هست و خدا هم همهجا هست، ولی خدا مثل هوا نیست. این مثال رو برات گفتم تا بهتر بفهمی. خداوند با همهکس و همهچیز فرق داره و همهجا هم هست؛ حتی جایی که هوا نمیتونه باشه، مثل فضا، قلب و فکرِ ما.
حالا اگه خداوند همهجا نباشه، پس چه کسی از نیازهای بندهها خبردار میشه و غذای همۀ موجودات رو، حتی مورچههایی که در دل صخرهها هستن یا ماهیهایی که در زیر دریاها شنا میکنن یا پرندگانی که در آسمونا پرواز میکنن، بهشون میرسونه؟ اگه خدا همهجا نباشه، پس چطوری میتونه دعای همه رو هر جای دنیا که باشن، بشنوه؟ خداوند حتی در قلب مهربون تو هم هست. میدونی از کجا میدونم؟
ـ از کجا؟
چون تو خدای مهربون رو دوست داری؛ پس خدای مهربون در قلب تو هم جا داره.
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببينيد| روایت رهبرانقلاب از ماجرای شهادت حضرت عبدالله بن الحسن
➕دعای امام حسین پس از شهادت وی
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=28056