🔴 نهایی شدن ترکیب شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب
♦️ در گام اول با پیشنهاد احزاب، فهرست ۱۵۹ نفرهای از نامزدها انتخاب شد و در گام دوم، مجمع بزرگ هشت هزار نفرهای از نمایندگان تمام محلات تهران و احزاب و تشکلهای انقلابی شهر تهران تشکیل شد که از میان ۱۵۹ نامزد پیشنهادی، ۹۰ نفر برگزیده شدند. نهایتا در مرحله سوم، این شورا، از میان ۹۰ نفر، ۳۰ نفر نهایی را انتخاب کرد.
♦️ ۱۰ چهره شاخص انقلابی به عنوان اعضای شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب انتخاب شدند که اسامی آنها به شرح زیر است:
▫️حجت الاسلام و المسلمین عالی
▫️یاسر جبرائیلی
▫️حجت الاسلام و المسلمین قاسمیان
▫️حجت الاسلام و المسلمین مصلحی
▫️نادر طالب زاده
▫️منوچهر متکی
▫️حجت الاسلام و المسلمین بی آزار تهرانی
▫️کامران دانشجو
▫️معصومه اباد
رضا روستا ازاد
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
♦مجلس گرافی - پایش لحظهای فضای مجازی پیرامون انتخابات مجلس یازدهم ♦
🔸 سامانه مجلس گرافی چیست؟
یک وبسایت رایگان است که آمار اطلاعات منتشر شده حول موضوع انتخابات مجلس یازدهم در شبکههای اجتماعی و رسانهها را در قالب یک نقشهی تعاملی ارائه میدهد.
🔸 چه اطلاعاتی در این وبسایت وجود دارد؟
🔹 نامزدهای شاخص هر حوزه انتخابیه
🔹 رتبه بندی و نمودارهای مقایسهای فعالیت مجازی نامزدها در هر حوزه انتخابیه
🔹میزان فعالیت هر حوزه ی انتخابیه در مقایسه با بقیهی حوزههای کشور
🔹 تعداد مطالب منتشر شده به تفکیک نامزدهای حوزههای انتخابیه با قابلیت تغییر بازه زمانی
🔹 تعداد لایک، بازدید و ریتوییت در شبکههای اجتماعی
🔹مثبت، خنثی یا منفی بودن مطالب منتشر شده
🔹 نامزدهای ترند کشور
🔸طراحی و توسعهی این سامانه توسط آزمایشگاه شبکههای اجتماعی دانشگاه تهران انجام شده است.🔸
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔹در گام اول با پیشنهاد احزاب، فهرست ۱۵۹ نفرهای از نامزدها انتخاب شد.
🔹در گام دوم، مجمع بزرگ هشت هزار نفرهای از نمایندگان تمام محلات تهران و احزاب و تشکلهای انقلابی شهر تهران تشکیل شد که از میان ۱۵۹ نامزد پیشنهادی، ۹۰ نفر برگزیده شدند.
🔹نهایتا در مرحله سوم، این شورا، از میان ۹۰ نفر، ۳۰ نفر نهایی را انتخاب کرد.
🔹 ۱۰ چهره شاخص به عنوان اعضای شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب انتخاب شدند.
قاعدتا این افراد لیست 30 نفره تهران را برخواهند گزید.
امیدواریم کاندیداهای #متخصص و #کارآمدی برای قانونگذاری ونظارت در مجلس تعیین کنند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 گندم یا کاه؟!
🔸نباید فقط زمان #انتخابات احساس تکلیف کنید، اگر جامعه در طول زمان به نگاه انقلابی نزدیک شود در انتخابات هم همان را انتخاب میکند!
#مجلس_انقلابی
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 بقای روحانی
🔻چرا #روحانی به سیم آخر زده؟
🔹دکتر ویلیام گلاسر، بنیانگذار «تئوری انتخاب»، می گوید انسان ها 5 نیاز اصلی دارند که عدم ارضای هر یک از آنها می تواند او را دچار نارضایتی کند. او می گوید انسان 5 نیاز اساسی دارد که باید آن نیازها را رفع کند: بقا، قدرت، عشق، آزادی و تفریح.
🔸تمایل به «ادامه داشتن» و «بقا» در همه انسان ها وجود دارد. اینکه انسان دوست دارد همیشه وجود داشته باشد و هر آنچه زندگی و امنیت و منافعش را تهدید کند برایش نامطلوب است. نیاز به بقا فقط در مسئله «زنده بودن» نیست. ثروتمندی که از ترس آینده، خساست به خرج می دهد در واقع بدنبال بقای خود است. بهمین علت یکی از دلایل زادوولد در حیوانات و انسان ها و ادامه نسل ها، همین نیاز به بقاست. انسان دوست دارد ادامه داشته باشد.
🔹در ایام اخیر؛ هرچه که به انتخابات نزدیک می شویم رئیس جمهور تندتر و رادیکال تر می شود؛ عصبی شده و مواضع شدیدتر می گیرد. اظهارات تند و ساختارشکنانه پرزدینت را باید روانشناسی سیاسی کرد. واقعیت ماجرا چیست؟
🔸روحانی می داند حتی اگر #انتخابات_مجلس آینده، یک مجلس صددرصد انقلابی علیه او تشکیل شود وی را استیضاح نخواهد کرد. چون مجلس آینده خرداد و تیر 99 تشکیل خواهد شد و عملاً تا انتخابات ریاست جمهوری 1400،کمتر از یکسال فاصله است و جهت حفظ امنیت و ساختار کشور دست به حذف و استیضاح روحانی نخواهد زد. پس از چه می ترسد؟
🔹رؤسای جمهور ایران، هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و محمود احمدی نژاد، هر سه در سال های پایانی ریاست شان، ترسِ از دست دادن قدرت و منزوی شدن، به شدت آنان را آزرده خاطر می کرد. هر سه تمایل داشتند ادامه داشته باشد.
1️⃣ مثال اول؛ عطاءالله مهاجرانی معاون پارلمانی و حقوقی هاشمی رفسنجانی در سال 73 – 74 مسئله ای را طرح کرد برای تغییر قانون اساسی و تمدید ریاست جمهوری؛ طرحی که نتیجه آن «مادام العمر شدن هاشمی» بود. خیلی از سیاسیونِ راست و چپ هم بدشان نمی آمد اما رهبر انقلاب آن را نقش برآب کرد.
2️⃣ مثال دوم؛ سیدمحمد خاتمی برای ادامه آنچه که «توسعه سیاسی» گفته می شد یا همان ادامه گفتمان اصلاحات، در حمایت از مصطفی معین، نامزد ریاست جمهوری نهم در سال 84 هم بیانیه داد و هم احزاب و تشکل های موسوم به اصلاح طلب را برای معین بسیج کرد اما معین کمتر از 4 میلیون رأی آورد. خاتمی با آنکه رئیس جمهور بود در دور دوم از هاشمی رفسنجانی در مقابل محمود احمدی نژاد هم حمایت کرد اما او هم شکست خورد!
3️⃣ مثال سوم؛ محمود احمدی نژاد برای بقای خود در قدرت و ادامه گفتمان خود، سعی کرد همانند مدل «پوتین - مدودوف» در روسیه، اسفندیار رحیم مشایی را به قدرت برساند. وی در اقدامی خلاف قانون –که مجری انتخابات نباید از هیچ نامزدی حمایت کند- و در اقدام خلاف شأن رئیس جمهور، برای ثبت نام مشایی با وی وارد وزارت کشور شد و دست وی را در برابر دوربین ها بالا گرفت! اما مشایی ردصلاحیت شد.
🔹واقعیت عصبانیت روحانی مشخص است. او احساس می کند شکست خورده و دیر یا زود باید صندلی قدرت را رها کند. اما این را از کجا متوجه شده که فکر او امتداد پیدا نمی کند؟ و بچه ای از دولت به مثابه «رحم اجاره ای اصلاحات» متولد نمی شود؟ روحانی می داند مقدمه این شکست از مجلس آغاز خواهد شد. چنانچه مجلس را از دست بدهد جبهه سیاسی او ریاست جمهوری را نیز از دست خواهد داد.
🔸روحانی برای اینکه بتواند بعد از 1400 ادامه پیدا کند نباید در #انتخابات_98، مجلس پیش رو را به منتقدین و مخالفینش تقدیم کند! مسئله «بقای روحانی» است! او می خواهد شعار «تا 1400 با روحانی» را به «از 1400 با روحانی» تبدیل کند!
✅http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 سیاست منهای دین در #انتخابات!
♦️علامه مصباح یزدی در جمع شورای مرکزی #جبهه_پایداری گفت:سیاستمداران [ِسکولار] دنبال این هستند که رقیب را بگذارند کنار، خودشان بروند سر کار. [میگویند] مگر شما بدتان میآید که یک وقت فلان گروه در انتخابات ببازد و شما برنده بشوید؟
طبق این دیدگاه، مبارزات سیاسی برای همین است که رقیب را آدم بگذارد کنار و خودش قدرت را در دست بگیرد. حالا قدرت خوب باشد یا بد؛ فرقی نمیکند! بالاخره سیاست یعنی این.
از این دید که نگاه بکنیم، باید بنشینیم فکر بکنیم که چه کار کنیم در این انتخابات نسبتا برنده بشویم. حالا هر اندازهای که میشود. اگر ۳۰۰ نفر نشد، ۱۰۰ نفر، نشد، ۵۰ نفر.
♦️اگر ما دنبال این هستیم باید بگردیم دنبال تاکتیکها و دیگر گفتمان را بگذاریم کنار. دیگر شوخی نکنیم که «ما اهل گفتمانیم و این حرفها»! بلکه بگوییم دنبال این هستیم که در انتخابات برنده بشویم؛ چه کنیم بیشتر ببریم، حالا هرچه میخواهد بشود!
♦️این یعنی باز ما هم به یک معنا سیاست منهای دین را قبول کرده ایم، یعنی دین به کنار؛ ما در سیاست میخواهیم برنده بشویم. آیا هدف این است یا چیز دیگری است؟
#مجلس_انقلابی
🔸http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
محرمانه
🔴 #بسته_انتخاباتی 0⃣6⃣
🔸 آقاتهرانی: تلاش جبهه پایداری بر ارائه لیست مشترک بوده است / عبدالله ناصری: لیست اصلی اصولگرایان پیروز میشود
▫️آقاتهرانی گفت: رویه در جبههی پایداری این است که ابتدا باید برای انتخاب نماینده شاخص معین کنیم، یکدیگر را تخریب و تخطئه نکنیم، حتیالمقدور باید با سایر گروههای فکری نزدیک، یک لیست مشترک ارائه دهیم و اگر امکان آن وجود نداشت، اشتراکات بین لیستها را تا حداکثر ممکن افزایش دهیم، در مرحله آخر اگر واقعا امکان لیست مشترک وجود نداشت، میتوان لیست مستقل ارائه داد.
▫️کرباسچی با اشاره به سخنان اخیر روحانی، در روزنامه سازندگی نوشت: مردم توقع دارند در طول این مدت، دولت زمینههای عملی و اجرایی شدن این سخنان را فراهم میکرد. به عنوان نمونه لایحه دولت درباره اصلاح قانون انتخابات از سوی خود دولت و حامیان آن در مجلس پیگیری میشد تا نقش احزاب در انتخابات تثبیت میشد و مسئولیت وزارت کشور در این زمینه بیش از همه نهادها بوده است.
▫️عبدالله ناصری، عضو شورای هماهنگی اصلاح طلبان اظهار داشت:ما بالاخره یک جایی باید در برابر این بازی برخلاف قانون و روح قانون اساسی بایستیم، انتخابات را تحریم کنیم و لیست ندهیم.»
ناصری در پیش بینی نتیجه انتخابات نیز گفت: «من با توجه به میزان مشارکت، فکر میکنم که لیست اصلی اصولگرایان برنده انتخابات خواهد بود.»http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 امارهایی از #انتخابات_مجلس
♦️رئیس ستاد انتخابات کشور:
واجدین شرایط شرکت در انتخابات دوم اسفند ماه ۱۳۹۸، ۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار نفر هستند که از این تعداد ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار نفر رأی اولی محسوب میشوند.
♦️از کل واجدین شرایط شرکت در انتخابات دوم اسفند ۹۸, تعداد ۲۹ میلیون و ۳۹ هزار و ۱۵۲ نفر مرد و تعداد ۲۸ میلیون و ۸۷۹ هزار و ۶ نفر زن هستند.
♦️انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میاندوره ای مجلس خبرگان، روز دوم اسفندماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
مسعود منتظری تأیید شد
ایراد شورای نگهبان استعفا نکردن در زمان قانونی قبل از انتخابات بود که با ارسال مدارک مبنی بر استعفای به موقع به شورای نگهبان مسعود منتظری تأیید صلاحیت شدhttp://eitaa.com/roshangari_entekhabat
⭕️ سیاست منهای دین در انتخابات!
علامه مصباح یزدی در جمع شورای مرکزی جبهه پایداری گفت:
🔺سیاستمداران [ِسکولار] دنبال این هستند که رقیب را بگذارند کنار، خودشان بروند سر کار. [میگویند] مگر شما بدتان میآید که یک وقت فلان گروه در انتخابات ببازد و شما برنده بشوید؟
طبق این دیدگاه، مبارزات سیاسی برای همین است که رقیب را آدم بگذارد کنار و خودش قدرت را در دست بگیرد. حالا قدرت خوب باشد یا بد؛ فرقی نمیکند! بالاخره سیاست یعنی این.
از این دید که نگاه بکنیم، باید بنشینیم فکر بکنیم که چه کار کنیم در این انتخابات نسبتا برنده بشویم. حالا هر اندازهای که میشود. اگر ۳۰۰ نفر نشد، ۱۰۰ نفر، نشد، ۵۰ نفر.
اگر ما دنبال این هستیم باید بگردیم دنبال تاکتیکها و دیگر گفتمان را بگذاریم کنار. دیگر شوخی نکنیم که «ما اهل گفتمانیم و این حرفها»! بلکه بگوییم دنبال این هستیم که در انتخابات برنده بشویم؛ چه کنیم بیشتر ببریم، حالا هرچه میخواهد بشود!
این یعنی باز ما هم به یک معنا سیاست منهای دین را قبول کرده ایم، یعنی دین به کنار؛ ما در سیاست میخواهیم برنده بشویم. آیا هدف این است یا چیز دیگری است؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔹تا حالا ۱۱ لیست جعلی که خود را منتسب به جریانهای انقلابی کردهاند، منتشر شده پی نوشت: "سیاست تکثیر لیستهای جعلی"، مصوب جلسه عملیات رسانهای خناسانِ آشنا بوده
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ بهترین دیالوگ انتخاباتی قالیباف!
پ ن : دلیل تخریب های بی امان قالیباف چیست؟ چرا شبانه روز در حال تخریب او هستند؟! آنها از چه میترسند؟ آیا با آمدن قالیباف منافع عده ای به خطر میافتد؟!!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat