نمایندگانی که نامزد نشدند! +جدول
بسیاری از نمایندگان فعلی مجلس برای شرکت در انتخابات مجلس یازدهم ثبت نام کردند اما تعدادی دیگر از شرکت در این رقابت انتخاباتی امتناع کردند.https://basirat.ir/fa/news/318826
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
Kp:
اصلاحطلبان که میگفتند همه چیز دست رهبری و دولت پنهان است و دولت و مجلس اختیار ندارند چرا در انتخابات مجلس ثبت نام کردند؟
برای جاییکه اختیار کافی ندارد ساعتها در صف ثبت نام بودید؟ یا خودتان هم میدانید مجلس چقدر اختیار دارد اما آنقدر مرد نیستید که نتیجه عملکردتان را برعهده بگیرید؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
📣📣آقا چه خبر از انتخابات🗳
✍پیروزی بافسیل وجنازه ممکن نیست 😜
☄◄ «حسین مرعشی» درباره سازوکار وحدت اصلاحطلبان گفت: طرح «سرا» و بقیه طرحها مثل گریه کردن سر قبری است که در آن جنازهای وجود ندارد. همه اینها بر مبنای یک خوشبینی است؛ اما من میگویم در این قبر جنازه نیست. رأی من به این طرح منفی بوده است و بحثی هم ندارم.
◄ ☄«محمدرضا تاجیک» هم گفت: «ژنرالهای اصلاحطلب باید به تعطیلات و استراحت بروند.» تا «از اصلاحطلبان مومیایی و فسیل شدهای که دیری است نمیجوشند و به تاریخ پیوستهاند و مجسمه خود را در موزه اصلاحطلبی در گوشهای نهاده و خود به مناسبات قدرت پیوستهاند، از اینها امیدی ندارم. فسیلتر از آن هستند که بشود به آنها برای حرکت و تغییر و یک فضای جدید دخیل بست.»
☄علی شکوریراد«برای ما مهم نیست پیروز انتخابات شویم یا شکست بخوریم، ما وظیفه داشتیم به عنوان یک حزب به صحنه بیاییم. اگر دولت بتواند کارهای مثبت انجام دهد و حاکمیت چند قدم در جهت خواستههای مردم بردارد، مشارکت بالا خواهد رفت. ما همچنان امیدوار هستیم که اصلاحطلبان بتوانند از این انتخابات نتیجه خوبی بگیرند.»
«انتخابات را تحریم نمیکنیم؛ اما ممکن است از دادن لیست انصراف دهیم. اینکه آقای خاتمی بخواهد وارد میدان بشود و حمایت کنند، تصمیم خودشان است.»
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
#قالیباف را چه به مجلس؟!
حق: ثبتنام #محمدباقر_قالیباف برای نامزدی در انتخابات مجلس، بهزعم من واجد ایثاری فراتر از انصراف او به نفع رئیسی است که سال ۹۶ باعث شد سردار دیروز جبهه، قهرمان عبور از خود نیز تلقی شود! متأسفانه مجلس لاریجانی و دولت روحانی، بلایی بر سر کشور آوردهاند که نه بزرگان اصولگرا و نه نامداران اصلاحات، هیچیک حاضر به ریسک کاندیداتوری نشدند و شگفتا! تنها استثناء موجود نیز خود را نه اصولگرا بل نواصولگرا میخواند! نواصولگرایی که مدام از جوانان حرف میزند و از آنان دعوت میکند تا نامزد انتخابات شوند! قالیباف اما خودش هم پا به میدان گذاشته، آنهم برای مجلسی که شهره به نطق است، نه کار! و این همه در حالی است که حتی سیدحسن خمینی هم که مرز روشنی با اصولگرایان دارد، قالیباف را به کار جهادی میشناسد! سئوال اساسی اینجاست؛ قالیباف را چه به مجلس؟! و آیا با آستین بالازده هم میتوان سخن گفت؟! بله! زینپس تنها باید با آستین بالازده حرف بزنیم، چرا که تا خرخره به تغییر محتاجیم و فیالحال بهترین #تدبیر همانا #تغییر است! اگر دنبال رئیسجمهوری میگردیم که رئیس قوهی مجریه هم باشد، لاجرم باید بدانیم که مقدمهی تشکیل کابینهی کار، مجلس خدمت است! مجلس کوتولهها حتی کاریترین دولتها را نیز ناکار میکند، لذا مجلس همان به چماق کار بر سر وزرا بلند کند! این اما به معنای دعوا نیست! بخشی از فتوحات قالیباف در خیابان بهشت به زمانی برمیگشت که شورای شهر دست اصلاحاتیها بود لیکن هدف اگر #خدمت باشد، برونداد بگومگوها نیز منتج به اتوبان امامعلی میشود! این، مصاف قالیباف است ولی نه با زبان روحانی، بلکه با دولت روحانی! و کیست که نداند دولت روحانی از زبان روحانی ضعیفتر است؟! دیگر وقت آن نیست که با دروغ و وعده بتوان خلقالله را فریب داد! مار هم که باشی، روزی باید نان بازویت را بخوری! داریم میبینیم نیش کندشدهی زبان شیخ را؛ آنجا که تازه #جمعه متوجه #بنزین میشود! و کندتر از زبان روحانی، آری! دولت پیر بیاعتدال است! مجلسی که رئیسش باقر باشد، قطعا به دولت کار ختم میشود! بگذریم که رئیسی هنوز هم محتاج کمک قالیباف است ولی این بار با حضورش، نه انصرافش! جا دارد سیدابراهیم دیگر در جلسات سران قوا احساس غربت نکند! و زودتر از قوهی قضا، این مجلس باشد که ترمز فساد دولت را بکشد! قالیباف برادریاش را، هم به تهران ثابت کرده، هم به انقلابیها! اگر واقعا خواهان تغییریم، اینک موسم اثبات برادری ما به مردی است با آستینهای بالازده و جوانان لشکر خدمتش؛ چه نامزد باشند، چه نباشند!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
1️⃣ نیروهای هر شهر مستقل عمل کنند
#انتخابات_98
🔹در سال های مختلف، تجربه نشان داده عده ای در مرکز کشور، نیروهای انقلابی یک استان را تحت فشار قرار می دادند که فلانی را در لیست بگذارید یا برخی در مراکز استان ها، بچه های انقلابی یک شهر را تحت فشار قرار می دادند که باید از فلانی حمایت کنید!
🔸در حالیکه استان ها و شهرستان ها برای انتخابات، نباید تحت تأثیر مرکز قرار گیرند. احزاب کشوری حق دخالت در انتخاب یک کاندیدا برای یک استان را ندارند و احزاب استانی حق انتخاب کاندیدا برای هیچ شهری را ندارند.
🔹افراد مؤثر انقلابی در شهر، فقط روی ظرفیت خودشان حساب کنند. باهم یکی شده و یک شخص را انتخاب کرده و از او حمایت کنند و نباید تحت تأثیر احزاب بالادست قرار گرفته و کاندیدای آنها را حمایت کنند! بعد از اینکه ظرفیت های یک شهر، به یک گزینه رسیدند حالا آن حزب استانی یا کشوری می تواند فرد مذکور را در لیست مورد حمایت خود وارد نماید.
🔸این فضا باید شکسته شود و نیروهای انقلابی در هر استان و هر شهر، فقط به ظرفیت های خودشان تکیه کنند. ظرفیت های خودشان را در کنار هم قرار داده و به یک گزینه برسند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔻اولین قربانی ترس اصلاح طلبان از مردم
محمد ایمانی نوشت:
آثار هراس از رویگردانی مردم و شکست در انتخابات اسفند ماه مجلس را از همین حالا می توان بر چهره مدعیان اصلاح طلبی دید.
🔹سند اگر می خواهید، ممانعت از ثبت نام محمد رضا عارف. او سر لیست ائتلاف اصلاح طلبان در تهران بود و رئیس فراکسیون امید در مجلس شد. کسی نمی تواند بگوید او، اصلاح طلب نیست و از سر ناچاری در لیست قرار گرفت.
♦️عارف، رئیس "شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان" است؛ همان مرکزیتی که لیست این طیف برای انتخابات مجلس و شورای شهر را بست. البته از ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، خیلی های دیگر هم جا خالی داده اند، چون قضاوت مردم نسبت به خودشان را می دانند.
🔹طیفی که 6 سال تمام وعده داده و وضعیت اقتصادی را گل و بلبل نمایانده، طبعا باید اعتماد به نفس داشته باشد و از همان نمایندگان بخواهد نامزد شوند و پایگاه مردمی خود را به نمایش بگذارند.
♦️اما اصلاح طلبان می دانند در مجلس و به همراه دولت، با زندگی مردم چه کرده اند؟ بنابراین رئیس شورای سیاستگذاری آنها، اولین قربانی شان است. اما فراتر از نیامدن عارف، اصلاح طلبان باید برای سوالات مهم تری پاسخ تدارک کنند:
🔹با معیشت مردم چه کرده اند که حالا مجددا می خواهند از آنها رای بگیرند؟ و مردم چرا باید به آنها اعتماد کنند؛ به خاطر تورم 43 درصدی؟ کاهش ارزش پول ملی؟ بی رمق کردن تولید و رونق بخشیدن به واردات و قاچاق؟ یا تشدید بیکاری و دشوار کردن امکان ازدواج و تامین مسکن؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پروانه سلحشوری طی یک مصاحبه گفته به خاطر نظارت استصوابی و اعتراضات آبان ۹۸ از ثبت نام در انتخابات انصراف داده!
🔹حالا این مصاحبه سه سال پیش با بدون تعارف رو ببینید تا متوجه شید چهقدر راحت میشه دروغ گفت!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
نشاط انتخاباتی
رقابتهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با عبور از مرحله نامنویسی اولیه نامزدها، وارد مرحله حساسی شده است. نامنویسی 16 هزار و 145 نفر برای تکیه زدن بر صندلی مجلس، آماری کمنظیر و نوعی رکوردشکنی به حساب میآید که میتواند نشاندهنده رقابتی جدی در انتخابات دوم اسفند باشد. هزاران نفری که به گفته بیشتر آنان احساس تکلیف و شوق خدمت به مردم، پای آنان را به فرمانداریهای سراسر کشور کشانده تا بتوانند با نشستن بر جایگاه قانونگذاری، در سرنوشت کشور مؤثر باشند.
اهمیت این مسئله از آنجایی است که این روزها، پس از فروکش کردن و مهار فتنه بنزینی، ضدانقلاب و دشمنان ملت ایران همه تلاش خود را برای القای ناامیدی به جامعه با شدت و حدّت دو چندانی آغاز کرده بودند که این سونامی نامنویسیها، اولین شکست را به راهبرد رسانهای دشمن وارد کرد! از این رو حضور پرترافیک برای نامزدی انتخابات هرچند ممکن است از برخی منظرگاهها چندان مطلوب هم نباشد، اما از این جهت که از شوق مردم برای مشارکت در انتخابات حکایت دارد، باید آن را به فال نیک گرفت؛ چرا که وقتی اعتراض به برخی تصمیمات مسئولان کشور افزایش مییابد، آنچه باید به مثابه راهکار در جامعه و اذهان عمومی بنشیند، تأکید بر این حقیقت است که فرایند تغییر از میدان انتخابات میگذرد و لاغیر!
انتخابات در نظامهای سیاسی برای همین شکل گرفته که به افراد و جریانهای سیاسی و هر گروهی که حرفی برای اداره کشور دارد، فرصتی داده شود تا برای مدت محدودی سکان اداره کشور را چه در قالب قوه مجریه و چه مقننه برعهده بگیرند و پس از چهار سال اگر توانستند به وعدههای داده شده عمل کنند و آثار حضورشان در قدرت در سطح جامعه احساس شده و آثار و برکات تکیه زدن بر صندلی قدرت در زندگی افراد جامعه مشاهده شود، آنگاه دوران خدمت آنان برای چهار سال دیگر تمدید شود و اگر نتوانستند انتظارات را برآورده کرده و آثار سوء ناکارآمدی آنان اوضاع زندگی رأیدهندگان را تحت تأثیر قرار داد، در انتخابات بعدی کنار گذاشته شوند.
بدون شک این نگاه به رونق انتخابات خواهد انجامید و هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی سطح انتخاب و مجلس برآمده از انتخاب را ارتقا میبخشد و اتفاقی خوب در عرصه حکمرانی رقم خواهد خورد.http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
✅ محمود احمدی نژاد: چون کشور در شرایط خاصی است، کاندیدا نشدم 🔻محمود احمدی نژاد علاوه بر اینکه برای خود مجلس اصالتی قائل نیست، حضور در مجلس را فرصتی برای تداوم چالشگری خود نمیداند. او از پیش میداند که به فرض حضور در مجلس، رقبای مختلف این امکان را که وی به ریاست مجلس برسد، به وی نمیدهند و این برای کسی که این روزها علیرغم هشت سال حضور در راس دولت، میخواهد خود را در قالب اپوزسیون احیا کند، آوردهای ندارد و به همین خاطر در گفت و گویی که با یک عضو شورای مرکزی گفتمان امام و رهبری انجام داده گفته که شرایط کشور خاص است و او برنامهای برای حضور در انتخابات مجلس ندارد و حتی پیشتر هم رفته و اعلام کرده که از هیچ یک از اعضای دولتش که کاندیدا شده اند حمایت نخواهد کرد.
احمدی نژاد به دنبال گذر زمان است. او میداند روزهای سختی در انتظار دولت و مجلس است و کنار ساحل نشستن تا آرام شدن این دریا، بهتر از سوار کشتی شدن است. باید دید که آسمان سیاست کشور تا چه اندازه بر اساس میل احمدی نژاد و یارانش خواهد وزید.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat