💢ناطقنوری در #انتخابات شرکت نمیکند
👤توضیحات غلامرضا مصباحیمقدم درباره حضور ناطقنوری در جلسه جامعه روحانیت:
🔹آنچه در این جلسه از جناب ناطق شنیدیم، ابراز تمایل ایشان برای دیدار با دوستان بود و البته اعضاء هم از ایشان خواستند که مرتب در جلسات آتی هم شرکت کنند اما ایشان وعدهای در این باره ندادند.
🔹رفتار آقای ناطق هم در این جلسه نشان نمیداد که تصمیمی برای ورود به مسائل #انتخاباتی ندارد......
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔻موجسواری انتخاباتی با طرح ادعای کذب تعیین قائم مقام اجرایی برای رهبری/
🎤 فلاحتپیشه: میخواهند رأی جمع کنند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹کسانی که بحث قائممقامی اجرایی رهبری را مطرح میکنند درک درستی از قانون اساسی جمهوری اسلامی به ویژه اصل ۱۱۰ نداشتند.
🔹از آنجا که #انتخابات مجلس را در پیش رو داریم برخی افراد برای آنکه بتوانند رای بیاورند بر یک موج تخریبی سوار میشوند در حالیکه خود آقایان خبر دارند که کشور در چه شرایطی در حال اداره شدن است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴روایت حسینیان از احتمال بازگشت رئیسدولت دهم
احمدینژاد مجلسی میشود؟
🔹 درحالیکه خبرها از سرلیستی قالیباف برای مجلس آتی حکایت دارند، نزدیکترین چهره به شهردار سابق؛ یعنی مدیرمسئول روزنامه رسالت، هم سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان میشود. این یعنی فهرست تهران قرار است سهم نواصولگرایان جوان قالیبافی شود.
🔹به نظر میرسد قالیباف بالاخره توانسته سهم و طلب خود را بابت فداکاری انتخابات 96 از یاران پیشین بگیرد و آنها هم در مقابلش کوتاه آمدهاند. قالیباف بارها و بارها در این دو سال به اشکال مختلف از رفتار اصولگرایان گلایه کرده است و یارانش کنارکشیدن او را ایثارگری خواندهاند. این ایثارگری البته بدون منت و مزد نبوده است و جایی باید حسابها تسویه شود. قالیباف در بیانیه نواصولگرایی خود از بلاتکلیفی و اختلال در رأس جریان اصولگرایی خبر داده بود. در فراخوان اینترنتی چند ماه قبل هم از جوانان اصولگرا دعوت به نهضت ثبتنام در انتخابات کرد. به نظر میرسید که او میخواهد به صورت آتش به اختیار سکان اصولگرایی را در دست بگیرد. اخبار و شنیدهها تا اینجای کار حاکی از این است که تا حدی هم موفق شده. اگر تهران قرار است به طیف قالیباف برسد، احتمالا جبهه پایداری سهم خود را از شهرهایی مانند قم و مشهد خواهد گرفت. اگرچه این جبهه تاکنون اعلام کرده که در شورای ائتلاف جایی ندارد و به آن نپیوسته، اما اخبار نشان میدهند که درواقع جبهه پایداری هم سهم خودش را گرفته است؛ بهنحویکه خبر میرسد فهرست اصولگرایان قم بدون علی لاریجانی و با چهرههایی از درون یا نزدیک به جبهه پایداری مانند ایثارگران و... بسته شده است. اصولگرایان تقسیم کارکرده اند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
#تحلیل_کوتاه
✅آفت های تغییرخواهی در جامعه ایرانی: ۳-کنش انتخاباتی قطبی
✏️محسن محمدی
♦️شکل گیری مطالبه و خواست عمومی برای تغییر جدی در وضعیت موجود، فرصت و پتانسیل بینظری را برای ایجاد تحول مثبت و سازنده در سپهر سیاسی کشور فراهم آورده است. هر چند که مولفه هایی مانند انفعال و بی کنشی در کنار انحراف و جایگزینی مطالبات، می تواند به عنوان موانع و آفت هایی کلیدی، این خواست تغییر را به سوی اهداف و نتایج منفی سوق دهد. در کنار دو مولفه نامبرده، «کنش انتخاباتی قطبی» نیز به عنوان آفتی دیگر، می تواند خواست تغییر را با چالش جدی مواجه سازد
♦️ بازخوانی و بررسی تجربه چندین انتخابات گذشته حاکی از آن است که «کنش انتخاباتی قطبی» در جامعه ایرانی، یکی از موانع و چالش های اساسی برای ایجاد تغییرات مطلوب و سازنده از طریق انتخابات و در نتیجه، تداوم و تثبیت وضعیت نامساعد کنونی است.
-
♦️یکی از عوامل تقویت کننده کنش قطبی شهروندان در انتخابات، غلبه الگوی رای دهی هیجانی و احساسی در میان جامعه ایرانی است. از طرفی دیگر، رسانه ها و نخبگان غیرمتعهد به منافع عمومی و ملی، از طریق قطبی کردن فضای عمومی و تحریک احساسات، نقشی کلیدی در تشدید و ترویج کنش انتخاباتی قطبی در میان شهروندان دارند. هر چند که غلبه این گونه کنش در جامعه به نوبه خود، محرک نخبگان و رسانه ها برای ایجاد دوقطبی های کاذب در انتخابات است.
♦️ باید گفت که تغییرخواهی در جامعه ایرانی، زمانی به نتیجه مطلوب و سازنده می انجامد که جامعه در درجه اول، درگیر و پیرو فضای قطبی برساخته توسط نخبگان و رسانه ها و همچنین مطالبات انحرافی تولید شده توسط آنان نشود و در سطحی دیگر، ضمن تعدیل رفتار هیجانی خود و فراتر از فضای احساسی انتخابات، کنش انتخاباتی اش را بر مبنای مطالبات خواست های مبنایی، سامان دهد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
ترقی:
🔘قرار نیست دیدگاه جبهه پایداری بر #اصولگرایان غالب شود.
🔘 جبهه #پایداری پرچم سفید بالا گرفته است
🔻با فعال شدن جامعه روحانیت مبارز و پذیرش نقش محوری این تشکل روحانی در میان #اصولگرایان به نظر میرسد که امیدها برای برخاستن دود سفید از اردوگاه اصولگرایی دوباره زنده شده است.
احیای شیخوخیت از دست رفته #اصولگریان با حضور جامعه روحانیت مبارز و فعالیت همزمان شورای وحدت، حتی جبهه #پایداری را به تکاپو انداخته تا پرچم سفید را بالا بگیرد و برای پیوستن به ائتلاف #اصولگرایان و دادن لیست مشترک روی خوش نشان داد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
"#قالیباف" قصد کاندیداتوری در #انتخابات_مجلس را ندارد
◀️رضا شیران ( نماینده مردم مشهد ) در گفتگو با خبرآنلاین:
با قطعیت میگویم آقای #قالیباف نه از مشهد و نه از تهران #کاندیدا نمیشود، چرا که قصدی برای حضور در #انتخابات_مجلس ندارد، اما اینکه لیستی در مشهد ارائه ندهند بحث دیگری است و شاید لیستی از جانب آقای #قالبیاف ارائه شود
🔹آقای #جلیلی نیزاز مشهد #کاندیدا نمیشود،اما شاید از شهرهای دیگر در #انتخابات_مجلس کاندیدا شود/اخرین خبر
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴حذف علي لاريجاني توسط شوراي هماهنگي اصولگرايان قم
🔸«امیرآبادی» نماینده مردم قم در مجلس:
🔹شورای هماهنگی اصولگرایان قم که از احزاب و گروهها و تشکلهای اصولگرا ۲۶ نفر عضو دارد، کارنامه عملکرد بنده و آقای ذوالنور را مورد بررسی قرار دادند و به ما دو نفر به عنوان کاندیداهای انتخابات مجلس یازدهم در قم در لیست اصولگرایان رای دادند.
🔹برای نفر سوم، ۴ نفری که بیشترین رای را از بین ۱۰ نفر آوردند در مرحله آخر مورد ارزیابی و رسیدگی قرار گیرند که این ۴ نفر عبارت بودند از؛ علیرضا زاکانی، روانبخش، محسن موحدی و آقامیری.
🔹در رایگیری نهایی علیرضا زاکانی بیشترین رای را کسب کرد و به عنوان نفر سوم لیست اصولگرایان قم در انتخابات مجلس یازدهم انتخاب شد.
🔹نکته قابل ذکر در اینجا این است که در این روند انتخاب لیست سه نفره، شورای اصولگرایان قم هیچ رزومهای از علی لاریجانی نخواسته و لاریجانی هم رزومهای را به شورا ارائه نکرده است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
محرمانه
🔴 سناریوهای اصلاحطلبان برای انتخابات مجلس
🔻 چهار سناریو برای مواجهه جریان اصلاحطلب با یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، در میان سران احزاب مهم این جریان مطرح شده که عبارت است از:
- مشارکت حداکثری
- مشارکت حداقلی
- مشارکت مشروط
- تحریم انتخابات
#اصلاحطلبان در مهرماه امسال و پس از دیدار «شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان» با «مجمع روحانیون مبارز» و چراغسبز «موسوی خویینیها» به قطعیت حضور در انتخابات رسیده، اگرچه قبل تر از آن و در جلسه کمیته های انتخاباتی اصلاحطلبان، مسئولان ستاد انتخاباتی هر استان و سهم احزاب اصلاحطلب مشخص شده بود. در ادامه اظهار نظر «محمدخاتمی» در خصوص حضور در پای صندوق رأی و دوگانهسازی وی برای نظام جمهوری اسلامی دیگر هیچ جای شک و شبههای را در خصوص #حضور_قطعی و غیرائتلافی اصلاحطلبان خالی نگذاشت.
«محمد خاتمی» و «سعید حجاریان» با زبانی شبه تهدید و به تقلید از مرحوم «بازرگان»، اصلاحطلبان را آخرین گروهی دانسته که در برابر نظام جمهوری اسلامی با زبان قانون سخن گفته و براندازان را مهمترین آلترناتیو اصلاحطلبی نشان دادند. در هر صورت برخی از اصلاحطلبان موافق با تحریم انتخابات و مشارکت مشروط (صفایی فراهانی، سعید حجاریان) به ظاهر در برابر مواضع «بهزاد نبوی» و امثالهم منزویتر شدند.
اکنون اصلاحطلبان در انتخابات آتی در نظر دارند تا با ایجاد یک شبکه یکپارچه نظرسنجی در محیط مجازی (سرا)، به یک لیست مشترک به ظاهر دموکراتیزه شده دستیابند. این مکانیزم که البته در بین اصلاح طلبان منتقدان جدی دارد در نوبه خود سابقه نداشته و می تواند تحلیل های جدیدی را در پی داشته باشد
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🚩وکیلی: عملکرد دولت روحانی بهپای اصلاحطلبان نوشته میشود/ «عارف» امپریالیسم برخی از اصلاحطلبان شده است
عضو فراکسیون امید مجلس در گفتگو با تسنیم:
🔹دولت فعلی گفتمان اصلاحطلبی ندارد و تنها مورد حمایت اصلاحطلبان است، به همین جهت هم عملکردش بهپای اصلاحطلبان نوشته میشود.
🔹فراکسیون امید درخصوص مطالبات مرم عملکرد ضعیفی داشت
🔹فراکسیون امید بر آیند اصلاح طلبان سازگار با حاکمیت بود نه بر آیند اصلاح طلب ناسازگار، شخصیت عارف هم اصلاح طلب سازگار است در همین نقطه نیز ما گاهاً با فراکسیون مستقلان در جاهای قرابت داریم.
🔹کنشهای مجلس ششمی در فراکسیون امید زیاد بود
🔹در شرایط فعلی مجلس در راس امور نیست
🔹در جریان اصلاح طلبی یک عدهای از عارف یک امپریالیزم ساختهاند نهایت بی انصافی است، این دوستان دچار یک خودزنی شدهاند که هیچ دستاوردی جز فرصتسوزی ندارد.
🔹 بخشی از این ریزشها در فراکسیون برای همین نفاقها است.
🔹بنده درخصوص رای آوری و یا عدم مقبولیت رئیس فراکسیون بحثی ندارم شاید عارف ملاحظات دیگری داشته باشد و ترجیح بدهد که این دوره در مجلس حضور نداشته باشد و خودش را برای امر مهمتری مثل ریاست جمهوری آماده کند.
🔹در انتخابات پیشرو اصلاحطلبان با نئواصولگرایان رقابت میکنند
🔹برای حمایت از روحانی پشیمان نیستم
🔹اصلاحطلبان در انتخابات پیش رو با آن جریان جدیدی که از اصولگرایان عبور کردهاند طرف خواهد بود آن جریان شمایلش اصولگرایی است اما گفتمان اصلاح طلبی دارد که پرچم شفافیت، مبارزه با فساد، تکیه بر جوانان، تکیه بر ظرفیت بانوان را در دست دارد همان پرچمی که اصلاحطلبان نیز در دست دارند.
🔹انتظار از دولت دوم آقای روحانی به مراتب بیش از این بود، انتظار این بود که دولت دوازدهم، دولتی چابک تر ، جوان تر، گفتمانیتر و یکدستتر باشد برای اینکه آقای روحانی بیش از اصلاح طلبان اذعان به کاستیهای دولت اول خودش داشت، اصلاً تم شعارهای اصلاحطلبانه آقای روحانی در دور دوم به قدری بالا رفت که خود اصلاحطلبان نیز از این وضعیت تعجب کرده بودند.
🔹اگر کشور تعطیل شده باید بخشی از مشکل را در قوه مجریه دنبال کرد
تف سربالا
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
سران "ائتلاف امید" چرا جا خالی می دهند!!!!!
♦️اخیرا اعلام شده محمد رضا عارف سر لیست ائتلاف امید هم در انتخابات مجلس یازدهم که اسفند ماه برگزار می شود، نامزد نخواهد شد.
🔹اما چرا اعضای ائتلاف مدعیان اصلاحات و اعتدال (مورد حمایت روحانی و خاتمی) یکی یکی از مقابل افکار عمومی محو می شوند؟
♦️این طیف همان هایی هستند که در اوج هیجان مذاکره، از بستن با کدخدا جانبداری می کردند و توافق در ازای واگذاری امتیازات را کلید حل همه مشکلات اقتصادی می دانستند.
🔹بسیار خوب! اکنون نوبت راستی آزمایی فرا رسیده و مدعیان اعتدال و اصلاحات اگر واقعا به مردم خدمت کرده اند، باید وسط گود انتخابات بمانند و پاداش و قدردانی مردم را با گرفتن رای دوباره به دست آورند.
♦️اما آنها می گریزند، چون می دانند تپه ای آباد و آبرومند باقی نگذاشته اند...
بیچاره وارثان اینها در انتخابات بعدی...
با چه رویی نامزد می شوند؟!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat