حرف روز/ هدف رأی ملت است!
برگزاري انتخابات امن و آرام و شکلگيري رقابت سياسي در فضايي عاري از خشونت، يکي از شاخصهاي تحقق انتخابات مطلوبي است که هر نظام سياسي به دنبال آن است. جمهوري اسلامي به مثابه الگوي ممتاز نظام مردمسالاري ديني همواره انتخاباتهاي نابي را تجربه کرده است. هرچند در طول چهل سال اخير تحقق اين حماسههاي بزرگ با فراز و نشيبهايي همراه بوده، اما مردم در همه شرایط پاي کار انتخابات بودهاند.
چنين انتخاباتي به مثابه خار چشم دشمن، همواره مورد هدف تهاجم بيگانگان قرار داشته است. دشمن در نگاه حداکثري خواهان برگزار نکردن انتخابات و در نگاه حداقلي خواهان مخدوش کردن آن است. چه اين مخدوش کردن از طريق کاهش آرای انتخاباتي حاصل شود و چه از طريق ناامنسازي انتخابات یا زیر سؤال بردن سلامت آن!
اهداف کلان دشمن برای ايجاد آشوب، به طور خاص نیز در انتخابات اسفند ماه 1398 دنبال شده است. اين سناريو با پيش آمدن ماجراي سهميهبندي و افزايش قيمت بنزين، تولدي زودرس داشت و حاصل آن اغتشاشات آبان ماه بود! ضد انقلاب که گمان ميکرد میتواند اغتشاشات ايجاد شده را تا ماهها ادامه داده و در کمتر از 48 ساعت شاهد فروکش کردن آتش فتنه بود، اما دشمن دستبردار نیست!
در تداوم همين سناريو، مرحله جديدي براي بزرگنمايي کشتهشدگان آشوبي که خود برپا کرده بودند، به بهانه چهلم آنها و با انتشار آمار جعلی آغاز شد. هرچند این اقدام متوهمانه را باید سناریویی از قبل شکست خورده دانست که ثمری برای بیگانگان نخواهد داشت، اما نیروهای انقلاب باید هوشیاری خود را در برابر چنین اقداماتی حفظ کرده و با آگاهسازی و بصیرتافزایی، هدف اصلی نقشههای دشمن را که تضعیف انتخابات اسفند ماه است، برای مردم و تودههای جامعه تبیین کنند. بدون شک، خط ایجاد التهاب و آشوب تا اسفندماه ادامه خواهد یافت و ضد انقلاب از هر فرصتی برای ضربه زدن به انتخابات و ممانعت از حضور مردم در پای صندوقهای رأی استفاده خواهد کرد. به واقع هدف اصلی دشمن، سرقت «رأی ملت» است تا در صندوق اعتبار نظام اسلامی ریخته نشود!
امیدواریم مسئولان کشور در هر پست و مقامی، با فهم حساسیتهای این مقطع تاریخی، هوشمندانه عمل کنند و با تصمیمگیریهای ناصواب خود بسترساز تحقق سناریوی دشمن نشوند تا انشاءالله مردم کار را در دوم اسفند ماه تمام کنند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
💢به چه کسی رای میدهید؟
🔸باز بوی انتخابات به مشام میرسد و لیست های کهنه و عتیقه برای هم گردنکشی میکنند!
🔹به راستی تا کی قرار است سرمان را در کلاه گشاد احزاب فرو کنیم؟
🔸وقت آن نرسیده افراد را با خصوصیات ذاتیشان بسنجیم نه مصالح مزخرف! نه حزب و جناح! نه اصل و نسب! نه مال و منال!؟
👈حال چند قلم از زد و بندهای سیاسی صورت گرفته در دورههای قبل را ذکر میکنیم:
1⃣✍معامله با افراد سرشناس با تضمین اشتغالِ فرزندانشان در کارخانه فولاد
2⃣✍استخدام اشخاص مختلف در دانشگاهها و خریدن رای مردم با پول و کنسروِ ماهی!
3⃣✍خرید رای افراد بیسواد توسط بزرگِ محل!
4⃣✍اتهامات به حزب مقابل از قبیل مخالفت با نظام و رهبری
6⃣✍تبلیغات شبانه برخی ارگانهای دولتی و بعضاً انقلابی برای احزاب خاص!
7⃣✍بفرمائید شام!
8⃣✍بفرمائید وام!
✍و...
👈توجه کنید!
🔹نامزدی که میلیونها تومان هزینه میکند تا از شما رای بگیرد کاسبی بیش نیست، او پس از رسیدن به قدرت در صدد بازگرداندن اصل سرمایه خود و سودهای کلان خواهد بود نه حقوق پاپرهنگان...
🗳خلاصه خود را #نفروشیم تا کشورمان را #نفروشند.
👈اگر خواهان تغییر وضعیت هستیم بهتر است به شایستگیها رای بدهیم نه چیز دیگری...
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔟 #تخم_دوزرده_کن_ها را پیدا کنید
#انتخابات_98
🔹برخی از نامزدهای فعلی انتخابات مجلس شورای اسلامی، حداقل دو دوره نماینده مجلس بودند (فرقی ندارد منقطع یا پیوسته). حالا مجدد دنبال این هستند که یکبار دیگر هم نماینده شوند. مردم باید بسنجند این بزرگواران چه تخم دوزردهای در دو دوره نمایندگیشان کردهاند که حالا مجدد بدنبال یک دوره دیگرند؟
🔸انصاف حکم میکند وقتی انسان مشاهده کرد که در دو دوره نتوانست کاری اساسی و ماندگار کند نه برای کشور نه برای شهرش، خودش قید حضور در انتخابات را بزند. دو دوره نمایندگی کم نیست برای نشان دادن توانایی و استعداد. فرقی نمیکند دورههای نمایندگی وی منقطع بوده باشد یا پیوسته و در مجلس فعلی حضور داشته یا نداشته!
🔹به نظر میرسد بررسی و رد و تایید صلاحیت این عزیزان چه برای نهادهای نظارتی و شورای نگهبان و چه برای مردم آسانتر از بقیه نامزدهاست.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 تکنیک حذف از دایره انتخاب!
#انتخابات_98
🔹انتخاب یک نامزد از بین تعداد بالای ثبتنام کنندهها واقعاً سخت و حساس است و همیشه اینگونه نیست که با خیال راحت یک یا چند نفر را انتخاب کنیم.
🔸یکی از تکنیکهایی که در این زمینه میتواند بکار گرفته شود تکنیک محدود کردن دایره انتخاب است. یعنی ما بجای اینکه بگوئیم فلان نامزد باشد، اول بگوئیم چه کسانی نباید باشند و دایره انتخاب را محدود کنیم. اینکار راحت تر از انتخاب فرد است.
🔹در این تکنیک، ما میتوانیم باتوجه به سوابق و حال فعلی افراد، براحتی قضاوت کنیم که چه کسی نباید در دایره انتخاب ما باشد. یکی به یکی افرادی که از نظر ما شایستگی حضور را ندارند از دایره انتخاب حذف میکنیم تا محدوده انتخاب ما کمتر و کمتر شود و نهایت به یک نفر یا در کلانشهرها به یک لیست برسیم.
🔸بطور مثال ما براحتی میتوانیم بگوئیم فلانی که یک دوره یا دو یا سه دوره در مجلس بود چه اقدام مثبتی برای کشور، استان و شهر ما انجام داده و آیا کارنامه قابل قبولی داشته؟ لذا اگر نداشته، هر چند خود را انقلابی و موجه نشان بدهد باید از دایره انتخاب حذف شود و این را ادامه دهیم تا افرادی بیشتری از دایره انتخاب حذف شوند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️ حجتالاسلام "سقای بیریا": احتمال زیادی می دهیم که #اصلاحطلبان از #انتخابات خارج شوند!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
⭕️ جوانان انقلابی چگونه برگ برنده انتخاباتی میشوند؟
✍️روند تصمیم گیری در جریان اصلاحات به علت اینکه همواره همانند کشور افغانستان در لویی جرگه ها و ریش سفیدان جناح چپ دهه شصت و نهایتا چهره های سیاسی دولت اصلاحات، انجام میپذیرد، عملا جایی برای چهره های جوان این جریان باقی نگذاشته است.
از آنجایی هم که تصمیم گیری در جریان اصلاحات محدود در نزدیکان خاتمی و چند حزب اصلاح طلب مشهور است، فهرست انتخاباتی این جریان هم همواره با روندی غیردموکراتیک بسته میشود. همچنانکه در انتخابات های گذشته نیز همان تعداد محدود چهره نسبتا جوانی که در فهرست شورای شهر و یا نمایندگی مجلس قرار گرفتند، بخش قابل توجهی از آنها از نزدیکان و گاه فرزندان چهرههای موثر اصلاحطلب بودند.
جالب آنکه حتی سازگارهای نیمچه انتخابی همچون «سرا» که نیز چندی قبل در جریان اصلاحات مطرح شده بود با وتو بسیاری از بزرگان این جریان در نطفه معدوم شد. البته بماند که بسیاری از اصلاح طلبان به درستی معتقد بودند که جریان حزب اتحاد ملت – تندروهای نزدیک به خاتمی و نسخه دو مشارکت- عملا در «سازگار سرا» به دنبال مهندسی آرا و تقلب در در انتخابات درونی جریان اصلاحات هستند.
🔻اما در جریان اصولگرا از چند سال قبل با ساختارهای همچون «جمنا» و سازگارهای دیگر عملا یک روند دموکراتیک اتفاق افتاده و با حضور و مشارکت بخش گستردهای از فعالین و مردم علاقهمند به جریان اصولگرایی فهرست نهایی انتخابات رقم خورده است. در ساختار جدید جریان اصولگرایی- شورای ائتلاف نیروهای انقلاب- نیز برای معرفی کاندیداها و فهرست انتخاباتی مبنا اصلی بر نظر سنجی و نظر مردم در همه نقاط کشور در نظر گرفته شده است.
🔻درکنار روندهای دموکراتیک جریان اصولگرایی برای رسیدن به فهرست واحد انتخاباتی؛ مساله حضور جوانان در فهرست این جریان در کشور و به خصوص در تهران ابعاد جدید انتخاباتی را رقم زده است. موضوعی که سبب نگرانی جریان اصلاحات نیز شده است. روزنامه شرق، در گزارشی ثبت نام گسترده و خودجوش جوانان در سطح کشور را مربوط به تدابیر جریان اصولگرایی میداند و از این موضوع ابراز نگرانی میکند. این روزنامه نوشته است: «همهچیز با توصیه انتخاباتی قالیباف به جوانان اصولگرا برای شکلدهی نهضت ثبتنام آغاز شد. اینکه به گفته جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور، سههزارو 209 نفر در بازه سنی 36 تا 40 سال ثبتنام کردهاند هم نشاندهنده این است که فراخوان قالیباف هم تا حد زیادی جواب داده است.»
🔻جالب اینکه جریان اصلاحات که تاکنون مدعی بود طیف خاکستری سبد اختصاصی این جریان سیاسی در کشور میباشد اینک اعتراف میکند که جوانان اصولگرا می توانند طیف خاکستری جامعه را به سمت سبد اصولگرایان ببرنند. روزنامه شرق در اینباره نوشته است: «طیف خاکستری که حدادعادل، مسئول تشکیلات وحدت اصولگرایی، تابهحال چندینبار درباره آنها صبحت کرده، اگرچه ممکن است به چهرههای شناختهشده یا تند اصولگرایی رأی ندهد، اما درصورتیکه رد را گم کند، محتمل است به بدیل آنها رأی دهد.»
🔻شرق در ادامه می آورد: حداد گفته بود که باید گفتمانی مدون طرح و عرضه کنیم که طیفهای خاکستری جامعه هم به آن گرایش پیدا کنند. بعید است آنها دو ماه مانده به انتخابات قادر به طراحی یک گفتمان! باشند؛ اما احتمالا بتوانند روشهای جدیدی برای جذب این طیف طراحی کنند. آوردن چهرههای جدید یکی از این روشهاست؛ یعنی جوانانی که ظاهرا سبقه اصولگرایی ندارند و با این صفت خیلی شناختهشده نیستند؛ اما آبشخور رشد و نضج و آینده سیاسیشان در همان طیف اصولگرایی میگنجد. به نظر میرسد که در عمل هم به ایدهشان نزدیک شدهاند تاجاییکه غلامعلی حدادعادل، مسئول تشکیلات شورای وحدت اصولگرایان، گفته: «۵۰ درصد شورایی که برای مجلس تشکیل دادهایم، جوان هستند».
🔻نکته بامزه اینجاست که روزنامه شرق در گزارش خود برای اصولگرایان ابراز نگرانی می کند! و مدعی میشود که برای خود جریان اصولگرایی خوب نیست یک مجلس و دولت جوان اصولگرا- بخوانید انقلابی- سرکار بیایید!
به نظر می رسد که جریان اصلاحات خیلی زود در برابر جوانان اصولگرا دست های تسلیم و شکست خود را بالا آورده است. البته در این میان باید توجه داشت که جریان اصولگرایی نیز باید با تدبیر فهرست انتخاباتی خود را تکمیل کند. فهرستی که گرچه گفته می شود با حضور جوانان درخشنده و جذاب خواهد شد ولی باید سهم زنان و چهرههای کارآمد، باتجربه، شناخته شده و خوشنام اصولگرایی نیز در آن به خوبی دیده شود. طبیعی است که مساله سرلیست برای جریان اصولگرایی با حضور چهرههای مشهور و کارآمد تکمیل کننده بزرگ روند انتخابات در کنار جوانان نسل سوم انقلابی کشور خواهد بود.
🎯نگاهی به شبکههای اجتماعی مجازی و تولید شایعات در انتخاباتِ سیاسی
/بخش اول/
شایعه در فضای مجازی همه خصوصیات فضای واقعی را دارد با این ویژگی که سرعت و تعداد انتشار آن بیشتر است. مخاطب و فرستنده نیز یکدیگر را نمی بینند و این به تقویت شایعه کمک می کند.
🌀انگیزه و هدف از انتشار شایعات سیاسی:
📍تبلیغات سیاسی
📍ایجاد بینظمی و ناآرامی در فضای انتخابات
📍سرگرمی
📍تولید نفاق و تفرقه بین اعضای جامعه
📍مخدوش کردن اصل انتخابات و فقدان دموکراسی واقعی در آن
📍کاهش انگیزه افراد جهت شرکت در انتخابات
📍تخریب نامزدهای رقیب و احزاب مخالف
🌀منبع تولید شایعات انتخاباتی:
📍گروههای اپوزیسیون داخلی و خارجی
📍فعالان سیاسی در احزاب و ستادهای انتخاباتی هر یك از نامزدها
📍عموم مردم
🔆پرسیدن این سوالات به کشف شایعه کمک می کند:
منبع اصلی این پیام کجاست؟ واقعا چه کسی این حرف را زده؟ آیا فرد اعتبار کافی دارد؟
ذینفعان دخیل در این شایعه چه کسانی هستند و از این آب گل آلوده چه ماهی قرار است، بگیرند؟
چرا الان؟ چرا این حرف؟ و چرا این آدم این حرف را می زند؟
🔸ادامه دارد...
هوالبصیر🌸🍃
🇮🇷. ۹ دی
🌴نهم دی ماه یکی از روزهای ویژه در تاریخ چهل ساله نظام جمهوری اسلامی است که قطعا یادآوری و تکریم آن یک وظیفه انقلابی و ملی است. در این رابطه نکاتی وجود دارد:
🌺تکریم و تعظیم ۹ دی بهمثابه یک ایامالله در تاریخ انقلاب، روشی برای مصونیت از فتنههای آینده و بلا و مصیبتهای دامنگیر اجتماعی است.
🌴حماسه ۹ دی نباید صرفاً مناسبتی انقلابی قلمداد شود. بلکه ریشهکن شدن فتنه بزرگ ۸۸ بزرگترین خدمت به منافع ملی و مردمی بود که در سایه بصیرت منبعث از نور ایمانی در دلها بهوجود آمد و حرکتی خودجوش، وسیع و کاملا بجا را رقم زد.
👀#بصیرت، شناخت عمیق و دقیق صحنه است. بصیرت گاه برای شناخت فتنه، گاه برای شناخت راهبرد جبهه خودی و گاه برای شناخت راهبرد دشمن است. بنابراین ویژگی بصیرت علاوه بر بعد نظری، #روزآمدی آن است. یعنی بصیرت بهدست نمیآید مگر اینکه ادراکی جمعی به صورت بهنگام و مطابق با زمانه به وجود اید.
☄فتنه ۸۸ در قالب کلید واژه تقلب، مشروعیت نظام را هدف گرفته بود و بصیرت مطابق با خودش را میخواست، اما در فتنه پیش رو؛ #القای_ناکارآمدی نظام هدفگذاری شده است که نتیجه آن حتی خلع سلاح #خودیها در دفاع از کلیت نظام مقابل توده مردم است.
🍃دقت کنیم تلاش دشمن در فتنه پیشرو آن است که حتی خودیها نیز در ریل دشمن حرکت کنند و بر طبل ناکارآمدی نظام بکوبند و توان تمیز #ناکارآمدی_دولت از نظام را نداشته باشند.
🍃رصد تحرکات دشمن و طرفهای فتنهطلب نشان میدهد پیوند خوردن مطالبات فتنه (انگارههایی مثل انتخابات آزاد) یا مذاکره با اهرم فشار اقتصادی و التهابات اعتراضآمیز و خشن، از جمله برنامههایی است که بصیرت بهنگام و بروز را میطلبد.(مرتضی جمال زاده)
🌸والعاقبه للمتقین🌸http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
♻️ اولین قربانی ترس اصلاح طلبان از مردم
✍️ آثار هراس از رویگردانی مردم و شکست در انتخابات اسفند ماه مجلس را از همین حالا می توان بر چهره مدعیان اصلاح طلبی دید.
🔹سند اگر می خواهید، ممانعت از ثبت نام محمد رضا عارف. او سر لیست ائتلاف اصلاح طلبان در تهران بود و رئیس فراکسیون امید در مجلس شد. کسی نمی تواند بگوید او، اصلاح طلب نیست و از سر ناچاری در لیست قرار گرفت.
♦️عارف، رئیس "شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان" است؛ همان مرکزیتی که لیست این طیف برای انتخابات مجلس و شورای شهر را بست. البته از ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، خیلی های دیگر هم جا خالی داده اند، چون قضاوت مردم نسبت به خودشان را می دانند.
🔹طیفی که 6 سال تمام وعده داده و وضعیت اقتصادی را گل و بلبل نمایانده، طبعا باید اعتماد به نفس داشته باشد و از همان نمایندگان بخواهد نامزد شوند و پایگاه مردمی خود را به نمایش بگذارند.
♦️اما اصلاح طلبان می دانند در مجلس و به همراه دولت، با زندگی مردم چه کرده اند؟ بنابراین رئیس شورای سیاستگذاری آنها، اولین قربانی شان است. اما فراتر از نیامدن عارف، اصلاح طلبان باید برای سوالات مهم تری پاسخ تدارک کنند:
🔹با معیشت مردم چه کرده اند که حالا مجددا می خواهند از آنها رای بگیرند؟
مردم چرا باید به آنها اعتماد کنند؛ به خاطر تورم 43 درصدی؟ کاهش ارزش پول ملی؟ بی رمق کردن تولید و رونق بخشیدن به واردات و قاچاق؟ یا تشدید بیکاری و دشوار کردن امکان ازدواج و تامین مسکن؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat