*▪️پاسخ معاون پژوهشکده شورای نگهبان به یادداشت سخنگوی دولت*
*🔺بیش از 86 درصد انتصابات اخیر دولت از یک جناح خاص سیاسی بوده؛ چه کسی سیاسی عمل کرده است؟*
*🔺قرار نیست هزینه بی تدبیری های دولت را شورای نگهبان پرداخت کند*
*🔺ظاهراً قرار است دولت خرج کند و هزینه آن از جیب شورای نگهبان پرداخته شود!*
*🔰محمد بهادری جهرمی معاون پژوهشکده شورای نگهبان: یادداشت امروز آقای ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رئیسجمهوری و سخنگوی دولت را خواندم. یادداشتی که برای نقد توئیت سخنگوی شورای نگهبان نوشته شده بود. نمی دانم سخنگوی دولت آن عبارات را نوشته اند یا برایشان نوشته شده اما هرچه هست چون با نام ایشان منتشر شده لازم می دانم چند نکته ای را در پاسخ به یادداشت ایشان بنویسم.*
*🔹اولاً ایشان سخنگوی شورای نگهبان را نقد کرده اند که «از جایگاهی ناهمتراز با عالی ترین مقام انتخابی با رای مستقیم و پاسدار قانون اساسی» سخن گفته است. اعتراض ایشان نشان دهنده نگاه دولت به دایره کسانی است که حق انتقاد از رئیس جمهور را دارند، اگر سخنگوی نهادی که مورد هجمه رئیس جمهور واقع شده حق پاسخ ندارد چه کسی از دید شما حق اعتراض به عالی جنابان و عالی مقامان تان را دارد؟*
*🔹ثانیاً مسئله مشارکت وسیع و حضور همه جناح ها و سلیقه ها در انتخابات دغدغه همه مسئولان و نهادها هست و باید باشد و هیچ داوطلبی به صرف گرایش سیاسی قانونی نباید از اداره کشور کنار زده شود. اما این گزاره که رد صلاحیت ها مبتنی بر نگرش سیاسی و از یک طیف خاص بوده است باید با ذکر مصداق اثبات شود.*
*🔹ثالثاً دولت در حالی از مشارکت همه احزاب و جریانات در اداره کشور سخن می گوید که گویی انتصاب وزرا و معاونان رئیس جمهور، استانداران، فرمانداران و بخشداران، سفرا و مدیران کل وزارتخانه ها و استان ها نیز در اختیار شورای نگهبان بوده است! همین دو ماه پیش بود که فهرستی از انتصابات استانداران و فرمانداران و عوامل اجرایی انتخابات در آستانه انتخابات مجلس منتشر شد و روشن شد که بیش از 86 درصد انتصابات اخیر دولت از یک جناح خاص سیاسی بوده است. چه کسی سیاسی عمل کرده است؟ اگر شما به نقش همه جناح ها در اداره کشور اعتقاد دارید خب بفرمائید در عمل نشان دهید.*
*🔹رابعاً اعضای دولت عبارت «پیشگام پروژه ضد ملی» در توئیت سخنگوی شورای نگهبان را توهین آمیز تلقی کرده اند. در اثبات تضاد این قبیل سخنان با منافع ملی همین بس که به فاصله کوتاهی از آن سخنان رئیس جمهور، وزیر خارجه دولت کدخدا، با خوشحالی مدلول سخنان رئیس جمهور را از زبان عالی ترین مقام انتخابی با رای مستقیم جمهوری اسلامی تکرار کرد. شما که همچون بسیاری دیگر از وزرا و مسئولین این دولت سوابق طولانی کار در سیستم امنیتی را دارید بفرمایید سخنی که ساعاتی بعد از بیان در توییت وزیر امور خارجه دولت خبیث آمریکا تکرار شود، ضد منافع ملی هست یا نیست؟*
*🔹ضمنا اگر اینقدر نسبت به کلمات انتقادی حساس هستید من از شما می پرسم چه کسی منتقدانش را «کم سواد»، «عصر حجری»، «بی شناسنامه»، «لرزان»، «بزدل سیاسی»، «بروید به جهنم»، «افراطی»، «تازه به دوران رسیده»، «بی عقل»، «دروغگو» و ... خطاب کرده است. آیا شما از توهین و بی احترامی نگرانید؟ شما که یک عبارت ساده که نتیجه اظهارات نسنجیده رئیس جمهور را بیان می کند توهین آمیز تلقی می کنید، چرا با مردم تان با زبان نیش و کنایه سخن می گویید؟*
*🔹خامساً نوشته اید باید برای ترمیم زخم های جامعه، جریان اعتماد زای بزرگ اجتماعی ایجاد کنیم و صدای معترضان آبان ماه را نیز بشنویم. تعجب میکنم از اینکه هنوز صدای معترضان آبان ماه را نیز نشنیده اید. ظاهراً قرار است دولت خرج کند و هزینه آن از جیب شورای نگهبان پرداخته شود! هنوز نمی دانید معترضان آبان ماه به چه چیز و چه کسی اعتراض داشتند؟* *مسبب زخم های امروز جامعه ایرانی چه کسی بوده است؟*
*🔹قرار نیست هزینه بی تدبیری های دولت را شورای نگهبان پرداخت کند و افراد فاقد شرایط یا افراد فاسد را تأیید نماید. هرکس به وظیفه قانونی خود باید عمل نماید. نه رد و تأیید بی ضابطه در مشارکت مؤثر است و نه پول پاشی های سیاسی و انتخاباتی! اینهاست که توهین به ملت است.*
*🔹گفته اید «آنچه مهم است حفاظت و حفظ کرامت نهاد دولت است»، البته که حفاظت از کرامت دولت مهم است اما کاش اینقدر که دغدغه حفظ کرامت دولت را دارید، اگر نه بیشتر، لااقل همین قدر نیز دغدغه حفظ کرامت مردم را داشتید. حفظ کرامت دولت در دستان شما و وابسته به عملکرد شما است. با حمله به نهادهای نظارتی و تضعیف آنها کرامت دولت حفظ نخواهد شد. به مردم خدمت کنید و در بند همترازی و ناهمترازی منتقدین با مقامات عالی نباشید، کرامت مردم را حفظ کنید تا در نظر مردم کریم باشید
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
جهانگیری:
🔹امروز فساد مثل موریانه به جان انقلاب افتاده و در شرایطی که عده ای در کشور به نان شب محتاج هستند، عده ای دیگر در حال چپاول بیت المال هستند.
🔹برای ریشه کن شدن فساد راهی جز نظارت عمومی و شفاف سازی رسانهها وجود ندارد.
🔹تا حد زیادی خوشبین هستم که پس از تجدید نظرها، تعداد زیادی از داوطلبین شرکت در انتخابات مجلس، تایید صلاحیت شوند.
#خونه_های_میلیاردی
#مهدی_جهانگیری
#حسین_فریدون
#دختر_مظلوم_و_تاجر_وزیر
#آمرین_به_معروف_صراط
#دختران_انقلاب
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
هوالرحمن
صف آرایی جبهه متحد ضد انقلاب در تضعیف انتخابات پیش رو
کم کم به روزهای داغ رقابت های انتخاباتی بین کاندیداهای مجلس شورای اسلامی نزدیک میشویم .
مانند همه دوره ها، جبهه متحد گوگوش ها و سروش ها، شامل سلطنت طلب ها، منافقین . بهائی ها. مفسدین سیاسی، اقتصادی، اخلاقی و... که از ابتدا بدنبال براندازی انقلاب اسلامی بوده اند.
در کنار افرادی که بتدریج از بدنه نظام جدا شده و با از دست دادن صلاحیت خود، بصورت آشکار و پنهان به این جبهه پیوسته اند.
همنوا با بعضی از رد صلاحیت شدگان این دوره و دوره های قبل،
اتحادیه را تشکیل داده و به دنبال کاهش شدید میزان مشارکت مردم در انتخابات هستند.
👈 محورهای تبلیغاتی جبهه متحد ضد انقلاب
- مظلوم نمایی فردی و حزبی
- بزرگ نمایی تعداد رد صلاحیت شده ها،
- جناحی جلوه دادن رد صلاحیت شدگان.
- سخت گیری بیش از حد شورای نگهبان در تایید صلاحیت ها.
- نبودن سلایق متعدد در بین کاندیداها.
- بی خاصیت بودن مجلس
- محدود بودن اختیارات نمایندگان مجلس.
- فرمایشی بودن انتخابات
- نا سالم بودن روند اخذ آرا از مردم
- امکان انجام جابجایی آرا مردم و تقلب در انتخابات
این جماعت با بزرگ نمایی محورهای فوق، بدنبال القائ این مساله هستند که مردم با صندوق های آرا قهر کرده اند.
شرط آنها برای ورود در انتخابات و افزایش میزان مشارکت مردم، تایید شدن صلاحیت افراد بی صلاحیت است.
در حالیکه ملت ، از بی کفایتی و بی لیاقتی اکثر نمایندگان فعلی مجلس در طول این ۴ سال که اتفاقا اکثر آنها از طیف اصلاح طلبان بودند. خسارات وحشتناکی را متحمل شدند.
خون به جگر شدند.
کاش این مجلس قبل از اتمام عمرش این شجاعت را می داشت که :
خاصیت ،عملکرد و میزان اعتماد مردم بخودش را در معرض رفراندم می گذاشت.
در پایان کارش نظر مردم را در مورد خودش جویا میشد.
حالا که چنین شجاعتی در این مجلس وجود ندارد .
حال که اکثر این نمایندگان می دانند چقدر بی صلاحیتند و نظر مردم در مورد آنها چیست.
بهتر است این بار:
مردم و نظام محکم در مقابل این باج خواهی سیاسی جبهه متحد ضد انقلابیون و بی صلاحیت ها ایستادگی کنند.
این بار نباید اجازه داده شود، افراد فاقد صلاحیت، وارد مجلس شوند .
این بار باید نظارتی بر نمایندگان مجلس حاکم شود تا هر نماینده ای که از کشتی انقلاب و نظام (به تشخیص شورای نگهبان و یا دو سوم نمایندگان) پیاده شد، بلافاصله از مجلس اخراج ونفر بعدی منتخب مردم، به جای او، وارد مجلس شود.
نباید یک نماینده بی صلاحیت ۴ سال در مجلس بماند و مردم را عذاب دهد.
مجموعه این اقدامات میتواند مجلس را در راس امور کشور قرار دهد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
هدایت شده از انقلاب
فجر انقلاب ، دميدن خورشيد استقلال و آزادي است . امام خميني(ره)
فرا رسیدن دهه ی فجر انقلاب اسلامی گرامی باد.
شعار دهه فجر امسال؛ «انقلاب اسلامی، زنده و پویا در پرتو ولایتمداری، جهاد و مقاومت»
@cyberesfahan_ir
🔺کدام یک از نمایندگان رد صلاحیت شده، تایید شدند؟
🔹 سخنگوی شورای نگهبان از تایید صلاحیت حدود هشت نماینده رد صلاحیت شده خبر داده بود که بر این اساس بهمن طاهرخانی نماینده تاکستان، محمدعلی وکیلی نماینده تهران، زهرا ساعی نماینده تبریز، محمدرضا بادامچی نماینده تهران، جلیل جهانآبادی، نماینده تایباد و قاسم احمدی لاشکی، نماینده نوشهر در زمره این نمایندگان تایید صلاحیتشده هستند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
رفوزه های این آزمون صلاحیت ندارند
🔹مسئولیت ناپذیری اصلاح طلبان، برای اثبات بی کفایتی آنها کافی است. این طیف می گویند دولت، اصلاح طلب نیست و ما نباید پاسخگوی عملکرد آن باشیم و حال آن که از چند جهت خلاف واقع می گویند.
♦️اولا دولت روحانی در حوزه های دیپلماتیک و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی، تماما به نسخه معیوب اصلاح طلبان عمل کرده و در مسیر هنجارشکنی و ساختار شکنی، غالبا چند قدم رادیکال تر از دولت خاتمی بوده است.
🔹ثانیا آنها در انتخابات سال 92 "محمد رضا عارف" و در سال 96 "اسحاق جهانگیری" را در میان نامزدها داشتند. و با این وجود، از روحانی حمایت کردند؛ از جمله به این دلیل که می دانستند نامزد های اصلاح طلب بیش از 8 درصد رای ندارند.
♦️در هر صورت، آنها چه در انتخابات 84 و 88 و چه در انتخابات 92 و 96 ریاست جمهوری و چه در انتخابات مجلس، به اندازه کافی نامزد داشته و مشخصا باید پاسخگوی عملکرد پر خسارت دولت در شش سال گذشته باشند.
🔹ائتلاف آنها با دولت در مجلس دهم نیز، حائز اکثریت بود و به همین دلیل، در توجیه اجرای معیوب برجام (بدون حساب کشی از وزارت خارجه) و رای اعتماد به وزرا و برنامه های دولت، به مطلوب خود عمل کردند. اما اکنون که فصل پاسخگویی به مردم است، از قبول مسئولیت شانه خالی می کنند.
♦️دولت روحانی و ائتلاف امید در مجلس، برآیند بده بستان اصلاح طلبان و مدعیان اعتدال بوده است و این طیف نمی توانند از بار مسئولیت شانه خالی کنند. جالب این که روحانی و برخی مدیران نزدیک او، در مسئولیت گریزی و فرافکنی، با اصلاح طلبان مسابقه گذاشته اند!
🔹انگار که کار در دولت و مجلس، به جای روحانی و جهانگیری و زنگنه و ربیعی و نوبخت و آخوندی و لاریجانی و عارف و تاج گردون و پزشکیان و مطهری، دست اجنّه بوده است!! واقعا چرا باید به چنین افرادی اعتماد کرد و کار دست آنها سپرد؟!
♦️این طیف سه دهه است که مظلوم نمایی در قبال بررسی صلاحیت نامزدها را بهانه ای برای اپوزیسیون نمایی، مظلوم نمایی و فرار از رویکرد ایجابی و مسئولانه نسبت به مردم قرار داده اند و حال آن که طی چهار دهه گذشته به استثنای 8 سال، در صدر مناصب دولتی بوده اند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخریب انتخابات از سوی افرادی که خود از طریق همین رایگیری انتخاب شدهاند، چه معنایی دارد!؟
وقتی خودشون انتخاب شدند کسی از تشریفاتی بودن انتخابات صحبت نمیکرد ولی حالا با عملکردشان میدانند مردم رغبتی به آنها ندارند پس هیاهو راه میاندازند تا بتوانند از نظام امتیاز بگیرند و به آن ضربه بزنند!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 نهایی شدن ترکیب شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب
♦️ در گام اول با پیشنهاد احزاب، فهرست ۱۵۹ نفرهای از نامزدها انتخاب شد و در گام دوم، مجمع بزرگ هشت هزار نفرهای از نمایندگان تمام محلات تهران و احزاب و تشکلهای انقلابی شهر تهران تشکیل شد که از میان ۱۵۹ نامزد پیشنهادی، ۹۰ نفر برگزیده شدند. نهایتا در مرحله سوم، این شورا، از میان ۹۰ نفر، ۳۰ نفر نهایی را انتخاب کرد.
♦️ ۱۰ چهره شاخص انقلابی به عنوان اعضای شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب انتخاب شدند که اسامی آنها به شرح زیر است:
▫️حجت الاسلام و المسلمین عالی
▫️یاسر جبرائیلی
▫️حجت الاسلام و المسلمین قاسمیان
▫️حجت الاسلام و المسلمین مصلحی
▫️نادر طالب زاده
▫️منوچهر متکی
▫️حجت الاسلام و المسلمین بی آزار تهرانی
▫️کامران دانشجو
▫️معصومه اباد
رضا روستا ازاد
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
♦مجلس گرافی - پایش لحظهای فضای مجازی پیرامون انتخابات مجلس یازدهم ♦
🔸 سامانه مجلس گرافی چیست؟
یک وبسایت رایگان است که آمار اطلاعات منتشر شده حول موضوع انتخابات مجلس یازدهم در شبکههای اجتماعی و رسانهها را در قالب یک نقشهی تعاملی ارائه میدهد.
🔸 چه اطلاعاتی در این وبسایت وجود دارد؟
🔹 نامزدهای شاخص هر حوزه انتخابیه
🔹 رتبه بندی و نمودارهای مقایسهای فعالیت مجازی نامزدها در هر حوزه انتخابیه
🔹میزان فعالیت هر حوزه ی انتخابیه در مقایسه با بقیهی حوزههای کشور
🔹 تعداد مطالب منتشر شده به تفکیک نامزدهای حوزههای انتخابیه با قابلیت تغییر بازه زمانی
🔹 تعداد لایک، بازدید و ریتوییت در شبکههای اجتماعی
🔹مثبت، خنثی یا منفی بودن مطالب منتشر شده
🔹 نامزدهای ترند کشور
🔸طراحی و توسعهی این سامانه توسط آزمایشگاه شبکههای اجتماعی دانشگاه تهران انجام شده است.🔸
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔹در گام اول با پیشنهاد احزاب، فهرست ۱۵۹ نفرهای از نامزدها انتخاب شد.
🔹در گام دوم، مجمع بزرگ هشت هزار نفرهای از نمایندگان تمام محلات تهران و احزاب و تشکلهای انقلابی شهر تهران تشکیل شد که از میان ۱۵۹ نامزد پیشنهادی، ۹۰ نفر برگزیده شدند.
🔹نهایتا در مرحله سوم، این شورا، از میان ۹۰ نفر، ۳۰ نفر نهایی را انتخاب کرد.
🔹 ۱۰ چهره شاخص به عنوان اعضای شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب انتخاب شدند.
قاعدتا این افراد لیست 30 نفره تهران را برخواهند گزید.
امیدواریم کاندیداهای #متخصص و #کارآمدی برای قانونگذاری ونظارت در مجلس تعیین کنند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 گندم یا کاه؟!
🔸نباید فقط زمان #انتخابات احساس تکلیف کنید، اگر جامعه در طول زمان به نگاه انقلابی نزدیک شود در انتخابات هم همان را انتخاب میکند!
#مجلس_انقلابی
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 بقای روحانی
🔻چرا #روحانی به سیم آخر زده؟
🔹دکتر ویلیام گلاسر، بنیانگذار «تئوری انتخاب»، می گوید انسان ها 5 نیاز اصلی دارند که عدم ارضای هر یک از آنها می تواند او را دچار نارضایتی کند. او می گوید انسان 5 نیاز اساسی دارد که باید آن نیازها را رفع کند: بقا، قدرت، عشق، آزادی و تفریح.
🔸تمایل به «ادامه داشتن» و «بقا» در همه انسان ها وجود دارد. اینکه انسان دوست دارد همیشه وجود داشته باشد و هر آنچه زندگی و امنیت و منافعش را تهدید کند برایش نامطلوب است. نیاز به بقا فقط در مسئله «زنده بودن» نیست. ثروتمندی که از ترس آینده، خساست به خرج می دهد در واقع بدنبال بقای خود است. بهمین علت یکی از دلایل زادوولد در حیوانات و انسان ها و ادامه نسل ها، همین نیاز به بقاست. انسان دوست دارد ادامه داشته باشد.
🔹در ایام اخیر؛ هرچه که به انتخابات نزدیک می شویم رئیس جمهور تندتر و رادیکال تر می شود؛ عصبی شده و مواضع شدیدتر می گیرد. اظهارات تند و ساختارشکنانه پرزدینت را باید روانشناسی سیاسی کرد. واقعیت ماجرا چیست؟
🔸روحانی می داند حتی اگر #انتخابات_مجلس آینده، یک مجلس صددرصد انقلابی علیه او تشکیل شود وی را استیضاح نخواهد کرد. چون مجلس آینده خرداد و تیر 99 تشکیل خواهد شد و عملاً تا انتخابات ریاست جمهوری 1400،کمتر از یکسال فاصله است و جهت حفظ امنیت و ساختار کشور دست به حذف و استیضاح روحانی نخواهد زد. پس از چه می ترسد؟
🔹رؤسای جمهور ایران، هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و محمود احمدی نژاد، هر سه در سال های پایانی ریاست شان، ترسِ از دست دادن قدرت و منزوی شدن، به شدت آنان را آزرده خاطر می کرد. هر سه تمایل داشتند ادامه داشته باشد.
1️⃣ مثال اول؛ عطاءالله مهاجرانی معاون پارلمانی و حقوقی هاشمی رفسنجانی در سال 73 – 74 مسئله ای را طرح کرد برای تغییر قانون اساسی و تمدید ریاست جمهوری؛ طرحی که نتیجه آن «مادام العمر شدن هاشمی» بود. خیلی از سیاسیونِ راست و چپ هم بدشان نمی آمد اما رهبر انقلاب آن را نقش برآب کرد.
2️⃣ مثال دوم؛ سیدمحمد خاتمی برای ادامه آنچه که «توسعه سیاسی» گفته می شد یا همان ادامه گفتمان اصلاحات، در حمایت از مصطفی معین، نامزد ریاست جمهوری نهم در سال 84 هم بیانیه داد و هم احزاب و تشکل های موسوم به اصلاح طلب را برای معین بسیج کرد اما معین کمتر از 4 میلیون رأی آورد. خاتمی با آنکه رئیس جمهور بود در دور دوم از هاشمی رفسنجانی در مقابل محمود احمدی نژاد هم حمایت کرد اما او هم شکست خورد!
3️⃣ مثال سوم؛ محمود احمدی نژاد برای بقای خود در قدرت و ادامه گفتمان خود، سعی کرد همانند مدل «پوتین - مدودوف» در روسیه، اسفندیار رحیم مشایی را به قدرت برساند. وی در اقدامی خلاف قانون –که مجری انتخابات نباید از هیچ نامزدی حمایت کند- و در اقدام خلاف شأن رئیس جمهور، برای ثبت نام مشایی با وی وارد وزارت کشور شد و دست وی را در برابر دوربین ها بالا گرفت! اما مشایی ردصلاحیت شد.
🔹واقعیت عصبانیت روحانی مشخص است. او احساس می کند شکست خورده و دیر یا زود باید صندلی قدرت را رها کند. اما این را از کجا متوجه شده که فکر او امتداد پیدا نمی کند؟ و بچه ای از دولت به مثابه «رحم اجاره ای اصلاحات» متولد نمی شود؟ روحانی می داند مقدمه این شکست از مجلس آغاز خواهد شد. چنانچه مجلس را از دست بدهد جبهه سیاسی او ریاست جمهوری را نیز از دست خواهد داد.
🔸روحانی برای اینکه بتواند بعد از 1400 ادامه پیدا کند نباید در #انتخابات_98، مجلس پیش رو را به منتقدین و مخالفینش تقدیم کند! مسئله «بقای روحانی» است! او می خواهد شعار «تا 1400 با روحانی» را به «از 1400 با روحانی» تبدیل کند!
✅http://eitaa.com/roshangari_entekhabat