عبور از گزینه های حداقلی به حداکثری.jpg
1.24M
🔴 تهیه #لیست_انتخاباتی: عبور از گزینههای حداقلی به گزینههای حداکثری/کسانی در ترکیب تصمیمگیری قرار بگیرند که زندگیشان وقف انقلاب باشد نه انتخابات!
🔻 این یادداشت را انقلابیها، مدعیان اصولگرایی، فعالان عرصه انتخاباتها و تهیه لیستهای انتخاباتی بخوانند.
#انتخابات_مجلس۹۸
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
▼ گزارش روز
✅✳️معنای یک بازگشت؟
حضور علیاکبر ناطقنوری در جلسه «جامعه روحانیت مبارز» را شاید بتوان مهمترین اتفاق این روزها در آرایش جریانهای سیاسی کشور دانست! ناطقنوری که در انتخابات ریاستجمهوری سال 1376 کاندیدای جناح راست آن روزهای ایران بود و در رقابت با نماینده جریان چپ موفق نشد راهی پاستور شود، یک دهه بعد بیش از آنکه به حامیان خود در خرداد 1376 نزدیک باشد، به «سیدمحمد خاتمی» رقیب انتخاباتی خود در هفتمین دوره انتخابات ریاستجمهوری نزدیک شد. ناطقنوری عملاً در جریان انتخابات دهم ریاستجمهوری و آنچه در مناظرات سال 1388 گذشت، از جریانی که در سال 1376 تمامقد از او دفاع کرده بود فاصله گرفت و از حضور در جلسات جامعه روحانیت مبارز خودداری کرد! رئیس دورههای چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی در 10 سال اخیر با وجود همه اصرارها و دعوتها حاضر به بازگشت به جلسات جامعه روحانیت و فضای انتخاباتی نشده بود! اما سؤال اینجاست که در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی چه اتفاقی رخ داده است که او به یک باره حاضر میشود به جمع بزرگان اصولگرایی بازگردد؟! اصولگرایانی که گویا از آنها دلخور است، اصولگرایانی که همانند ده سال گذشته همچنان علیرغم توقع و درخواست او برای جبران مسائل مطرح شده درباره وی در سال 1388، از حمایت رسمی از او در برابر آنچه در مناظرات گفته شد، خودداری کردهاند! اگرچه برخی از اعضای جامعه روحانیت اعلام کردهاند علت حضور شیخ نور نامه و درخواست کتبی آقای موحدیکرمانی بوده؛ اما پرسش این است که آیا در یک دهه گذشته هیچ گاه نامه و درخواستی از سوی جامعه و سایر اصولگرایان به دست ناطقنوری نرسیده بود؟ تفاوت آن درخواستها با درخواست امروز چیست که آنها مسکوت و بیجواب ماندند و این نامه در فاصله کمتر از شش ماه به انتخابات مجلس یازدهم با پاسخ مثبت روبهرو شده است؟http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
عملکرد اصلاحطلبان در مجلس و شوراي شهر قابل قبول نیست✅🌴🌲
«محمد اشرفیاصفهانی» از چهرههای اصلاحطلب گفت: بنده نسبت به عملکرد دولت آقاي روحاني انتقاداتي را وارد ميدانم. متأسفانه نظارت کافي روي دستگاههاي اجرايي وجود ندارد و از طرف ديگر نظارت مجلس نيز روي عملکرد دولت به اندازه کافي نيست. به هر حال، جريانهاي سياسي در انتخابات گذشته با شعارها و وعدههاي بزرگي مردم را به حضور در پاي صندوقهاي رأي دعوت کردند. اين وضعيت بهخصوص درباره جريان اصلاحات وجود داشت، اين در حالي است که عملکرد اصلاحطلبان در مجلس شوراي اسلامي و همچنين شوراي شهر قابل قبول نبوده و به همين دليل مردم نسبت به ادامه حمايت خود از جريانهاي سياسي با ترديدهايي مواجه هستند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔶نبوی: تنها راه اصلاح تغییر وضع موجود صندوق رای است
🗣بهزاد نبوی، فعال سیاسی اصلاحطلب:
🔹به حضور بی قید و شرط و پرشور در انتخابات معتقدم
🔹تنها راه اصلاح طلبی برای تغییر وضع موجود به مطلوب صندوق رای است.
🔹مجلس ششم چه کار کرد که اینها نکردند؟ تفاوت این دو مجلس در مشتهای گره کرده و تند و تیز حرف زدن است؟
🔹قهر با صندوق رای برای یک اصلاح طلب قابل تصور نیست
🔶سعید حجاریان با اشاره به انتخابات پیشرو:
🔹سياستورزی محافظهکارانه حد و حدودی دارد. روحانی اطلاع کامل دارد که اعتراضات دیماه را چه کسانی کليد زدند و به آمريكا پاس گل دادند اما فقط از گل میگويد او باید بهصراحت اعلام کند.http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
◄ «مصطفی هاشمیطبا» با اذعان به اختلافات درون جبهه اصلاحات گفت: اینکه برخی اصلاحطلبان ایده تشکیل پارلمان را مطرح میکنند، قابل قبول نیست، چون پارلمان هم همان عملکرد شورا را دارد؛ از اینرو بهتر است این جریان به فکر تشکیل یک حزب با مانیفست قوی باشد تا پارلمان اصلاحات. وی درباره شورای عالی اصلاحطلبان نیز اظهار داشت: خیلی نمیتوان انتظار داشت که این شورا اقدام خاصی برای انتخابات مجلس آینده با توجه به دامنه برخی اختلافنظرها انجام دهد، مگر اینکه چهرههای برجسته جریان اصلاحات دست به کار شوند و اقدام خاصی انجام دهند.http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
✅🌲اصلاحطلبان راهی جز حضور مشروط در انتخابات ندارند!
«احمد خرم» وزیر راه دولت اصلاحات در مصاحبه با روزنامه «شرق» گفت: «سه حالت برای حضور اصلاحطلبان در انتخابات میتوان متصور بود: نخست، شرکتنکردن؛ دوم، حضور بیقیدوشرط و سوم، حضور مشروط در انتخابات. حالت اول از دید اصلاحطلبان مردود است. در واقع هیچگاه هیچ اصلاحطلبی به دنبال تحریم انتخابات نبوده و نیست. انتخابات بلاشرط هم نمیتواند باشد، زیرا همواره در انتخاباتهای گذشته کاندیدای سرشناس و رده یک این جریان از سوی شورای نگهبان ردّ صلاحیت و در نهایت کاندیدای رده چهارمـ پنجم از میان جریان اصلاحطلب انتخاب شدند و به مجلس راه یافتند. به همین دلیل اصلاحطلبان هیچ راهی جز حضور مشروط در انتخابات ندارند.» خرم در حالی تنها گزینه اصلاحطلبان را حضور مشروط نامیده است که پیش از این، فعالان اصلاحطلب این رویکرد را رد کرده بودند.http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
✅ اعضای هیئتهای نظارت بر انتخابات مجلس در استانها تعیین شدند.
با توجه به این خبر که کدخدایی سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس آنرا اعلام کرد، بخشی از اختیارات هیئتهای نظارت را برای شما شرح می دهیم
♦️ ماده 3 قانون انتخابات نظارت بر انتخابات مجلس: نظارت بر انتخابات مجلس شورای اسلامی به عهده شورای نگهبان میباشد. این نظارت استصوابی و عام و در تمام مراحل در کلیه امور مربوط به انتخابات جاری است.
ماده 3 قانون نظارت شورای نگهبان بر انتخابات مجلس:هیئت مرکزی نظارت بر کلیه مراحل و جریانهای انتخاباتی و اقدامات وزارت کشور در امر انتخابات و هیئتهای اجرایی و تشخیص صلاحیت نامزدهای نمایندگی و حُسن جریان انتخابات نظارت خواهد کرد.
ماده 42 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی: هیئتهای اجرایی انتخابات مسؤول صحت جریان انتخابات در حوزه انتخابیه خود میباشند.
ماده 32 نحوه انتخابات هیئت اجرایی: فرماندار یا بخشدار مرکز هر حوزه انتخابیه، جهت انتخاب معتمدین اصلی و علیالبدل هیئت اجرایی موضوع ماده (31)، سی نفر از معتمدین بومی ساکن در محل و یا ساکنینی که حداقل دارای پنج سال سابقه سکونت در حوزه انتخابیه هستند را از بین کلیه اقشار واجد شرایط در این قانون انتخاب و به منظور تأیید صلاحیت به هیئت نظارت مربوط معرفی مینماید. هیئت نظارت مزبور حداکثر ظرف مدت 3 روز نسبت به تأ یید صلاحیت آنان اظهار نظر کتبی خود را به فرماندار یا بخشدار ارسال میدارد.
تبصره 2:معتمدین این ماده باید دارای ایمان و التزام عملی به اسلام و قانون اساسی و حُسن شهرت و سواد خواندن و نوشتن بوده واز عوامل مؤثر در تحکیم رژیم سابق و وابسته به گروههای غیرقانونی نباشد.
ماده 13 قانون نظارت: (نظارت هیئت نظارت بر عوامل اجرایی ( در کلیه مواردی که هر یک از هیئتهای اجرایی موظفند صورتجلسه یا نتیجه اقدامات خود را به وزارت کشور یا فرماندار یا بخشدار بدهند باید یک نسخه هم به هیئت نظارت سه نفره بدهند و در مواردی که اعضای هیئتهای اجرایی در قانون انتخابات پیشبینی شده است، اعضا، هیئت نظارت شورای نگهبان نیز لازم است.
ماده 5 قانون نظارت: هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات باید در هر استان هیئتی مرکب از پنج نفر با شرایط مذکور در مواد (1و 2) جهت نظارت بر انتخابات آن استان تعیین کند.http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
هرچند تا #انتخابات آتی مجلس باید هر روز منتظر یک بحث داخلی پیرامون موضوعاتی همچون حجاب، کنسرت، #ورزشگاه رفتن زنان و... بود تا افکار عمومی از ناکارآمدی اقتصادی دولت، مخالفت نمایندگان مجلس با #شفافیت و... منحرف شود اما اکنون که گویا مشکل ورود بانوان به ورزشگاه برای بازی ایران و #کامبوج حل شده باید به شدت مراقب دو قشر بود؛
1⃣ کسانی که احتمالاً سعی میکنند با توسل به این موضوع از #پاسخگویی بابت دیگر وعدههای عمل نشده از سوی این دولت و ابراز پشیمانیِ چند وقت گذشتهشان بابت رای دادن به آن فرار کنند و احیاناً با شعار "ما همانها هستیم که درب استادیوم را برای #زنان باز کردهایم" دوباره رای جمع کنند!
2⃣ عدهای که احتمالاً با سر دادن شعارهای سیاسی و هنجار شکنانه در زمان حضور زنان در ورزشگاه و یا با برگزاری تجمع و فراخوان دادن بمنظور مخالفت با حضور زنان در ورزشگاه سعی خواهند کرد بر طبل ایجاد یک دوقطبی دیگر در آستانه انتخابات بدمند!!
➕ البته باید توجه داشت که حتی باوجود یک سری اولویت بمراتب مهمتر، نباید با مطالبه قشر دیگری از بانوان (مخصوصاً بعد از آماده سازی زیرساختهای ورزشگاهها) مخالفت کرد!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
♻️ پاسخ رسایی به ادعای جدید روحانی
🔰 حمید رسایی در پاسخ به ادعای امروز روحانی که در مجلس اول هیچ کس ردصلاحیت نشد، در صفحه توییترش نوشت:
جناب پرزیدنت، در اولین انتخابات مجلس، مصطفی تهرانی (فرماندار وقت تهران) طی دو نامه به هیئت سه نفره نظارت و #شورای_نگهبان، خواستار تعیین تکلیف نحوه رسیدگی صلاحیتها شد که با نامه آیتالله صافی، (دبیر شورای نگهبان) مطابق اصول ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۸ نفر در تهران ردصلاحیت شدند.
به نظر شما اگر واقعا در انتخاباتهامون نظارت درست و درمونی بود، کسی که پایان نامهش #سرقت_علمی و کپیبرداریه و درباره #دوتابعیتی بودنش هم سئوالات متعدد و بی پاسخی مطرحه، الان توی جمهوری اسلامی ایران، توسط شورای نگهبان تأیید میشد و مسئولیت میگرفت؟!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
انتقاد آیتالله جنتی از مسکوت ماندن طرح اصلاح قانون انتخابات
دبیر شورای نگهبان:
🔹در طرح اصلاح قانون انتخابات در مجلس، خلاءهای قانون قبلی انتخابات تا حدود زیادی برطرف شده بود و پیشنهادات خوبی درباره شفافیت مالی نامزدها، جرائم انتخاباتی و غیره در آن وجود دارد که امیدواریم مجلس محترم با جدیت این طرح را به سرانجام برساند.
🔹در صورت اصلاح قانون انتخابات، کار مجریان و ناظران برای انتخابات آینده دقیقتر خواهد بود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat