eitaa logo
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
373 دنبال‌کننده
1هزار عکس
1.7هزار ویدیو
1 فایل
👤 وابسته به هیچ حزبی نیستیم. 🇮🇷 چو ایران نباشد تن من مباد/ بدین بوم و بر زنده یک تن مباد🇮🇷 🗯✍
مشاهده در ایتا
دانلود
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🗯🧠 تفاوت تفکر و تعقل و تدبر در قرآن 📖 قرآن را می توان همراه با تفکر و تعقل و تدبر تلاوت کرد و این سه واژه در آیات قرآن آمده است. ☝️مثلا در آیه دوم سوره یوسف به تعقل اشاره شده و در آیه ۴۴ سوره نحل موضوع تبیین و تفسیر پرداخته شده و می فرماید ما قرآن را فرستادیم تا تو ای پیامبر برای مردم تبیین و تفسیر کنی و آنها نیز تفکر کنند. 🔺همچنین در آیه ۸۲ سوره نساء خدا سرزنش می کند که چرا در قرآن تدبر نمی کنید. 💤👤مفسران و قرآن پژوهان درباره تفاوت مفهوم واژه های تفکر، تعقل و تدبر نکاتی را یبان کرده اند و این سه مرحله را مقدمه آشنایی و انس با قرآن دانسته اند. 🔺بر این  اساس واژه تفکر زمانی استفاده می شود که دقت در مقدمات صورت گیرد، تعقل مربوط به اصول و کلیات است و تدبر درباره پیامدها و نتایج است. 🔦بنابر این اندیشه در مقدمات و جزییات را تفکر می گویند ولی گاهی در کلیات فکر می کنیم. 📖 مثلا می گوییم قرآن درباره یوسف فرمود که ما به یوسف امکانات دادیم. چون نیکوکار و پاکدامن بود. به همین دلیل برخی اصول کلی را بررسی می کنیم و می گوییم هر کسی که پاکدامن باشد و نیکوکاری کند، به امکانات الهی می رسد و می تواند خدمت بیشتری کند. ✍ بر همین اساس می توان گفت پاکدامنی در برابر شهوات موجب سرافرازی آینده می شود و حیله گری مانند آنچه برادران یوسف کردند، موجب  سرافکندگی و شرمسارری نهایی می شود. با این دیدگاه می توان قواعد کلی را به دست آورد و تعقل در واقع اندیشه در قرآن برای بدست آوردن قواعد و اصول کلی است.
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
41.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏خبرنگار cnn تُرک اومده تبریز و خوی، و از اینکه زندگی عادی مردم برقراره با وجود اینکه اسرائیل گفته میزنم، تعجب کرده 😂 خود خبرنگار این تحلیل داره که این ناشی از حس اعتمادیه که جامعه ایرانی به توان دفاعی نظام داره ✅ با :
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🌀تحلیل آیه ۵۴ و ۵۵ سوره نحل ✍ و (نيز) لوط را (فرستاديم) كه به قومش گفت: آيا اين كار بسيار زشت را د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀تفسیر آیه ۷۲،۷۳،۷۴ سوره حجر 📖 لَعَمْرُكَ إِنَّهُمْ لَفِي سَكْرَتِهِمْ يَعْمَهُونَ «72» (اى پيامبر) به جان تو سوگند كه آنان در مستى خود سرگردان بودند. 📖 فَأَخَذَتْهُمُ الصَّيْحَةُ مُشْرِقِينَ «73» پس به هنگام طلوع آفتاب صيحه‌اى مرگبار آنان را فراگرفت. 📖 فَجَعَلْنا عالِيَها سافِلَها وَ أَمْطَرْنا عَلَيْهِمْ حِجارَةً مِنْ سِجِّيلٍ «74» 🏜 پس آن شهر را زيرورو كرديم و بر آنان سنگ‌هائى از گل سخت بارانديم. 🌀👤در قرآن به غير از پيامبراكرم صلى الله عليه و آله به جان پيامبر ديگرى سوگند ياد نشده است. (البتّه مراغى مى‌گويد: مراد از «لَعَمْرُكَ» سوگند ملائكه است به جان حضرت لوط) 💤پیام ها 🔦 سوگند به نام پيامبر، جايز است. «لَعَمْرُكَ» 2- گناه و انحراف، عقل و هوش انسان را محو مى‌كند، «سَكْرَتِهِمْ» و او را از شناخت باز مى‌دارد. «يَعْمَهُونَ» 🔦 مست دنيا را بايد صيحه‌هاى آسمانى بيدار كند. «سَكْرَتِهِمْ‌، الصَّيْحَةُ» 🔦 صوت و صيحه مى‌تواند سبب زيرورو شدن شهرى شود. فَأَخَذَتْهُمُ الصَّيْحَةُ ... فَجَعَلْنا 🔦 دست خداوند باز است، همان گونه كه از آسمان باران رحمت نازل مى‌كند مى‌تواند بارانى از سنگ و عذاب نازل كند. «أَمْطَرْنا عَلَيْهِمْ حِجارَةً» 🔦 سه نوع عذاب: صيحه، زيرورو شدن شهر و سنگباران، كيفرى است كه براى گناه لواط آمده است.
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🗿🎥 موشن گرافیک "ســ👎ــقوط" با موضوع شجره ملعونه آل سعود، زوال قدرت و رکود اقتصادی عربستان سعودی...
📸 حفظ حرمت قبر جرج واشنگتن توسط تخریب‌کنندگان بقیع آل سعود پلید که بارگاه ائمه بقیع را به بهانه‌هایی مانند زیارت تخریب کردند، به زیارت جرج واشنگتن رفته و دسته گل بر قبر او گذاشتند.
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
📸از حق نگذریم تو دولت رئیسی واقعا کارای زیر ساختی انجام شده امروز خبر منتشر شد که ایران تونسته عضو APAC بشه یعنی تاییده کیفی سازمان ملی استاندارد ایران در ۱۱۰ کشور معتبره دیگه نیازی نیس صادر کننده بره برای محصولش تایید کشور مقصد رو بگیره همینکه سازمان استاندارد تایید کنه تمومه ✍️دمش گرم
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🗯👤فضیلت تامل در قرآن ✍ فضیلت و پاداش تامل و تدبر در قرآن را فضیلت تامل در قرآن گویند. 🔮 امام علی علیه‌السّلام فرمودند: «الا لا خیر فی قرائة لا تدبر فیها؛ آگاه باشید که تلاوت بدون تفکر خیری ندارد». 🔮 پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم فرمودند: «وای به حال کسی که آیات الهی را بر زبان آورد؛ ولی در آن‌ها تدبر نکند». 🔮 از امام سجاد علیه‌السّلام نیز نقل شده که آیات قرآن خزینه‌های حکمت ربانی است؛ پس در خزانه را که می‌گشایی، باید در آن نظر کنی و با تفکر، جواهر معانی و حکمت‌ها را بیرون آوری. 💤👤فضیلت خوب خواندن قرآن 🌀 از روایات اسلامی به خوبی به دست می‌آید زیاد خواندن قرآن در قیاس با خوب خواندن و تدبر و اندیشیدن در آن، فضیلت کمتری دارد. 🔮 امام رضا علیه‌السّلام در حدیثی به نقل از جد بزرگوارش درباره آیه (فاقرؤوا ما تیسر منه) 🔺فرمودند: «ما تیسر منه لکم فیه خشوع القلب و صفاء السر؛ آن مقدار (قرآن) بخوانید که در آن خشوع قلب و صفای باطن و نشاط روحانی و معنوی باشد». 🤲 دعای امام صادق 🔮 آن حضرت در مقام دعا عرضه می‌داشت: «پروردگارا! عهدنامه خود را منتشر ساختی، پس نگاه مرا در آن، عبادت و قرائتم را تفکر، و تفکرم را موجب عبرت قرار ده. خدایا! قرائتم را بی تفکر قرار مده و نظرم را در قرآن توام با غفلت مگردان»