eitaa logo
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
371 دنبال‌کننده
1هزار عکس
1.8هزار ویدیو
1 فایل
👤 وابسته به هیچ حزبی نیستیم. 🇮🇷 چو ایران نباشد تن من مباد/ بدین بوم و بر زنده یک تن مباد🇮🇷 🗯✍
مشاهده در ایتا
دانلود
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🧠تدبّر در قرآن 📖 قرآن کریم مهم ترین و کامل ترین کتاب آسمانی برای هدایت انسان به سوی کمال واقعی است که از سوی خدا بر پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم نازل شده است. 🔦چرا که قرآن کریم، تجلّی علم الهی در روی زمین است. 🔺 و بر این اساس، مسلّماً ایمان به محتوا و اعتقاد به هدایت بخشی آن و ارتباط با مضامین بلند آن، بهره مندی از علم الهی در جهت سعادت و فلاح ابدی انسان را در پی دارد.
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| انتخابات در انحصار هیچکس نیست. ◽️انتخابات برای رهبری نیست، برای ایران اسلامی است. | رهبر معظم انقلاب ▫️ طراح موشن گرافیک: مصطفی محمدی |
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
سوره بقره ، آیه ۱۵۳ 📖 يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ ✨ای افرادی که ایمان آورده‌اید! از صبر (و استقامت) و نماز، کمک بگیرید! (زیرا) خداوند با صابران است. 🤔 ✨ذکر امروز : 🍃🌸 ياحیُ یا قیوم 🌸🍃
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🤡 سانسور خنده دار مرگ مسعود رجوی توسط تلویزیون منافقین
👤خبر حمله عصبی و مرگ احتمالی او که امیدوارم صحت نداشته باشد تا پیش از مرگ طبیعی به دست عدالت حداقلی در دنیا به دار آویخته شود . 🤫عجیب نیست! سازمان عادت بر مخفی نگه داشتن خبر مرگ سران دارد. 🤥تا به امروز خبر مسعود را تایید کردند؟! 🧨سازمان با خبر مرگ سران فرومی پاشد.
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🌀تفسیر آیه ۳۲ سوره حج 📖 اين است (دستورات خداوند درباره‌ى حج) و هر كس شعائر خدا را گرامى بدارد، پس ا
🌀 تفسیر سوره فجر 📖 «۱» به سپيده دم سوگند. «۲» به شبهاى ده گانه سوگند. «۳» به زوج و فرد سوگند. «۴» به شب سوگند آنگاه كه سپرى شود. «۵» آيا (در اين سوگندها) براى اهل خرد، سوگندى مهم نيست؟ 🌀 نکته ها 🌀«فجر» به معناى شكافتن است و مراد از آن، شكافتن تاريكى با سپيده دم است كه زمان مقدّس و با ارزشى است و در آن هنگام، جنبنده‌ها به تكاپو مى‌افتند و صبح و روز تازه‌اى را آغاز مى‌كنند. 💤در حديثى مراد از فجر را حضرت مهدى عليه السلام دانسته «الفجر هو القائم عليه السلام» كه شب تاريك ظلم و فساد، به صبح قيام آن حضرت برچيده خواهد شد. «۱» 🔺«حِجْرٍ» به معناى منع و مراد از آن عقل است كه انسان را از كار خلاف منع مى‌كند. چنانكه «محجور» به معناى ممنوع التصرف است. 🌀 در روايات، براى «شفع» به معناى زوج و «وتر» به معناى فرد، مصاديق زيادى گفته شده است، از جمله اينكه مراد از وتر، روز نهم ذى‌الحجه (روز عرفه) و مراد از شفع روز دهم‌ ذى‌الحجه (عيد قربان) است و يا مراد از شفع، دو كوه صفا و مروه است و مراد از وتر، كعبه كه يكى است. 🔺مراد نماز مستحبّى شفع و وتر است كه در سحر خوانده مى‌شود و يا مراد از شفع، روز نهم و دهم ذى الحجه و وتر، شب مشعر است. ✅ مراد از «لَيالٍ عَشْرٍ»، يا ده شب آخر ماه مبارك رمضان است كه شبهاى قدر در آن قرار گرفته و يا ده شب اول ماه ذى الحجه است كه روز عرفه و عيد قربان را شامل مى‌شود. 💤پیام ها 🔦 زمان، مقدّس و قابل سوگند است. 🔦 بعضى ايام از قداست ويژه‌اى برخوردار است. 🔦 ساعات پايان شب كه سالكان در آن سير معنوى دارند، از قداست خاصّى برخوردار است. 🔦 مخاطبان قرآن، اهل خردند.
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
🌀 تفسیر آیه ۱۷۰ سوره اعراف 📖 و كسانى كه به كتاب (آسمانى) تمسّك مى‌جويند و نماز را به پا داشته‌اند (بدانند كه ما) قطعاً پاداش اصلاحگران را تباه نخواهيم كرد. 💤نکته ها 📖 قرآن، همواره در كنار اكثريّت مفسد، اقليّت صالح را هم مطرح مى‌كند. (در آيه‌ى قبل انتقاد و در اين آيه، ستايش است) «الْكِتابَ»، شامل همه‌ى كتاب‌هاى آسمانى مى‌شود و مفهوم آيه اختصاص به پيروان دين خاص و يا كتاب خاصّى ندارد، ولى با توجّه به آيات گذشته، شايد مراد تورات باشد 📖 در اين آيه از گروهى كه به كتاب آسمانى تمسّك مى‌كنند تقدير شده، امّا در جاى ديگر كسانى را كه كتاب در اختيارشان است، ولى به آن تمسّك نمى‌كنند، به الاغى تشبيه كرده كه بار كتاب حمل مى‌كند. «مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْراةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوها كَمَثَلِ الْحِمارِ يَحْمِلُ أَسْفاراً» 🌀👤«مصلح»، هم به كسى كه در صدد اصلاح خويش است و هم به كسى كه در تلاش براى اصلاح جامعه است، گفته مى‌شود 💤پیام ها؛ 🔦 تلاوت، حفظ، چاپ و نشر كتاب آسمانى، كافى نيست، بلكه بايد به آن عمل كرد تا نجات‌بخش باشد. «يُمَسِّكُونَ» (چنانكه عمل به نسخه‌ى پزشك، تنها راه درمان است.) 🔦 در اديان و كتاب‌هاى آسمانى گذشته نيز نماز بوده است 🔦 دين علاوه بر آثار اخروى، در اصلاح زندگى دنيوى نيز نقش دارد. «الْمُصْلِحِينَ» 🔦 اقامه‌ى نماز، وسيله اصلاح جامعه است. «أَقامُوا الصَّلاةَ، الْمُصْلِحِينَ» (اقامه يعنى اهتمام كامل به برپايى نماز در تمام شئون زندگى، نه صرف خواندن نماز) 🔦 اصلاح واقعى، دو شرط دارد: تمسّك كردن به قانون الهى و رابطه‌ى استوار داشتن با خدا از طريق اقامه‌ى نماز. (تمام آيه)