🖌نوشتار و صوت 🎤(05: 10 دقیقه)
پرسش:
👈 شعار «قالیباف و جلیلی مثل هم هستند»، در فضای مجازی، بسیار فراکنی شده است، آیا واقعاً چنین است؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ به فرض محال که چنین باشد، حال باید چه کنیم و از رأی به کدامیک منصرف شویم؟! از آنجا که به اصطلاح طرفداران آقای قالیباف این جوّ را راهانداختهاند، آیا مقصود این است که چون هر دو مثل هم هستند، طرفداران آقای جلیلی به آقای قالیباف رأی دهند؟! حالا چرا بر عکسش نباشد؟! بنابراین، مهم است که توجه داشته باشیم، هدف از این ترفندهای تبلیغاتی چیست؟!
✔️ بیتردید، هیچ دو نفری مثل هم نیستند، به ویژه آقایان جلیلی و قالیباف! نه مواضعی شبیه به هم دارند - نه سابقهای مثل هم دارند و نه عملکردی مثل هم!
✔️ در تشبیه این دو به هم نوشتهاند: «دو نیروی انقلابی، ذخيره نظام، هم خون فکری، دو شخصیت مغتنم انقلاب؟!»
در صفت «نیروی انقلابی» که دهها میلیون مردم ایران شبیه به هم هستند! اما «همخون فکری» یعنی چه؟! در حالی که میدانیم که تفکرات این دو، حتی نزدیک به هم نیز نمیباشد! و البته توصیف «مغتنم» را امام خامنهای در مورد شهید آیت الله دکتر رئیسی فرمودند که این بیوجدانها، میخواهند تفسیر به رأی و مصادره به مطلوب کنند! ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13316.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (4:18 دقیقه)
پرسش:
👈 آیا خداوند، عذر کسانی را که به خاطر یک لقمه نان، تن فروشی میکنند میپذیرد و آنان را میبخشد؟
پاسخ (پیوند):
✍️ برخی دوست دارند به هر بهانهای که شده، گناهکاران را توجیه و تطهیر کنند؛ چنان که حتی جنایت یزید و شمر یا امریکا و اسرائیل را توجیه میکنند و به هر بهانهای که شده، سعی دارند به آنها حق دهند!
✔️ برخی دیگر نیز میخواهند به هر طریقی که شده، احکام خداوند سبحان را تسخیف کنند - گناهان کبیره را برای برخی اجتناب ناپذیر جلوه دهند!
✔️ و برخی دیگر نیز همیشه در تلاشند تا نظر لطف و دلسوزی مردم را به فاسدان، فاسقان و حتی جنایتکاران جلب نمایند! ...
✔️ هیچ کسی برای یک لقمه نان، تن فروشی نمیکند، بلکه ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/13318.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (8:46 دقیقه)
پرسش:
👈 میگویند: «آیا رحمت خداوند را منکر هستید؟ رحمت خداوند بزرگتر است یا این گناهی که الان میخواهی بکنی؟! آن گناهی که میخواهی بکنی، در برابر رحمت خدا هیچ است!» - این بحث استدلالی قوی میباشد!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ آیا اگر کسی جواد و کریم بود، دیگران حق دارند اموال او را غارت کنند، یا اگر با گذشت بود، حق دارند در امانت او خیانت کنند؛ یا اگر صبور و حلیم بود، حق دارند به او اهانت و ظلم کنند؟!
✔️ آیا نام این کجاندیشیِ بیمنطق و البته شیطنت برای به انحراف کشاندن مردم و تشویق به گناه در آینده را «استدلال قوی» میگذارند؟!
✔️ بالاخره دین و تمامی احکامش را همان خداوند ارحم الرّاحمین وضع و ابلاغ نموده است - حلال و حرام، یا ثواب و گناه را او تبیین نموده است - معاد و حساب و کتاب را نیز او برپا میدارد و بهشت و جهنم را نیز او مقصد نهایی متقیان یا گناهکاران قرار داده است ... .
✔️ اگر دقت کنید، در این شیطنت، نمیگویند: خداوند فرمود: «مبادا به خاطر گناهانتان، از رحمت من ناامید شوید!» بلکه اشاره به آینده دارند و میگویند: «رحمت خدا از گناهی که هنوز مرتکب نشدی و قصد انجام آن را داری، بزرگتر است»! یعنی اصلاً نگران نباش و برو مرتکب شو! ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/belief/13319.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (11:22 دقیقه)
پرسش:
👈 میگویند: بیدینی یا دینگریزی برخی از جوانان یا مردم، تقصیر خودمان است که دین را درست نشناساندهایم و هم چنین نابسامانیهای نظام اسلامی، سبب زدگی شده است(؟!)
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا به این مهم دقت نماییم که برخی به لحاظ شخصیتی، بسیار ضعیف و حقیر هستند و در برخی نیز هنوز آثار چند قرن استعمار و استثمار، باقی مانده است؛ لذا اینها همیشه خود را کوچک و مخالفان یا دشمنان را بزرگ میکنند و در هر امری «خود زنی» مینمایند! حتی اگر دشمن خارجی به کشور حمله کند، میگویند: «تقصیر خودمان است که کوتاه نیامدیم!»؛ لذا در بیدینی یا دین گریزی برخی، اینان دینداران و مؤمنان را مقصر اصلی معرفی میکنند!
●- اگر علّت اصلی بیدینی یا دینگریزی، بد یا نادرست معرفی کردن دین و نیز نابسامانیهای حکومتی میباشد، علت ایمان راسخ، بصیرت، پایداری و مقاومت و دینگرایی انقلابی مردم و به ویژه جوانانی که در همین محیط زندگی میکنند، چیست؟!
✔️ مشکلات در هر جامعهای بوده، هست و خواهد بود و البته بیشترین فشار بر اولیاء الله و مؤمنان بوده است؛ لذا نباید اجازه دهیم که به بهانههای گوناگون، القا کنند که شرایط آنقدر نامساعد است که عدهای حتی از دین برمی گردند! خیر، آنها اصلاً به دین نیامده بودند که اکنون برگردند! ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/etc/13321.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت 🎤 (8:18 دقیقه)
پرسش:
👈 آیا بعضی امور و تقدیرها برای انسان قطعی قطعی است و هیچ با دعا، صدقه و هیچ چیز دیگری عوض شدنی نیست؟ و در قرآن هم هستش که از قبل در لوح محفظ ثبت شده است.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ دقت شود که گفته شده «بعضی از امور»، و تردیدی نیست که بسیاری از امور، در اختیار انسان نیست. ممکن است به سوی مقصدی حرکت کنید، اما راه، به علت وقوع تصادف، مسدود شده باشد و شما نتوانید در وقت معین، به آن مقصد برسید.
✔️ «قَدر» یعنی اندازه و هر چیزی در خلقت، با اندازههای معینی خلق شده است: «إِنَّا كُلَّ شَيْءٍ خَلَقْنَاهُ بِقَدَرٍ - ماييم كه هر چيزى را به اندازه آفريدهايم» (القمر، 49).
✔️ اندازهها همیشه ثابت هستند، مثلاً یک کیلو، یک کیلو است و یک متر، یک متر است؛ از بذر جو، گندم نمیروید، جاذبه زمین اندازه دارد و اندازههای حرکت در مدار نیز معین میباشند.
✔️ اما، آدمی در برخی از امور، میتواند خود را در اندازههای معین و معلوم (علمی) دیگری قرار دهد.
به عنوان مثال: این که از کدام پدر و مادر و در کجا به دنیا بیاید، در اختیار خودش نیست؛ اما این که از یک سنّی به بعد در کجا زندگی کند، چه شغلی را برگزیند، با چه کسی ازدواج کند، در راه راست حرکت کند و یا از مسیر حق منحرف شود، در اختیار خودش میباشد و هر کدام نیز اندازههای معین و معلومی دارند که همه ثبت شده میباشند.
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/etc/13323.html
@X_shobhe
👈 طرفدار کدام نامزد هستی؟!
✍️ فضای انتخاباتی بسیار داغ است؛ هر کسی از دیگران میپرسد: «به چه کسی رأی میدهی؟» و گاه فشار میآورند و تحمیل میکنند که به چه کسی باید رأی بدهی!
🌱 دوستی پرسید: «طرفدار کدامیک از نامزدها هستی؟»
✔️ گفتم: واقع این است که آنها باید طرفدار من باشند، چرا که با رأی من بر مستند قدرت مینشینند! من تا کنون سعی نکردم نظر آنان را به خودم جلب کنم، اما ببین چقدر هزینه میکنند و چه راهکارها و حتی ترفندهایی به کار میبرند، تا نظر مرا جلب کنند!
✔️ من، طرفدار خدا، اسلام و ولایت هستم - من طرفدار استقلال و قدرت کشورم ایران هستم - من طرفدار ملّت شریف ایران هستم - من طرفدار عزّت، رشد و پیشرفت هستم؛ پس در میان نامزدها، آن که مؤمنتر، متقیتر، ولاییتر، کارآمدتر، مردمیتر، دلسوزتر و با برنامهتر باشد را انتخاب خواهم نمود.
بیشتر را اینجا بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13324.html
@X_shobhe
👈 کلام برخی همیشه زهرآگین است؛ چرا که همیشه نانشان در دعوا و بقایشان در آب گِلآلود بوده و هست!
✍️ آقای پزشکیان، نامزد ریاست جمهوری چندبار تکرار نمود که «باید بین مردم با دولت را آشتی دهیم - باید مردم را در صحنه نگهداریم!» یعنی، نیامده القا میکند که بین نظام، دولت و مردم، شکاف و حتی قهر وجود دارد؛ در حالی که مردم همیشه در صحنه بوده و هستند، اینانند که نبوده و نیستند! گویی در طی این سه سال نیز در کُما بوده و هم اکنون بیدار شده است! ✔️ گویی، هرگز غم و اندوه و تشییع با شکوه مردم، از رئیس جمهور شهیدشان را ندیده است و تعریفها و تمجیدها از مردمی و خدمتگزار بودن او را نشنیده است! اما، هم دیده و هم شنیده و هم خوب میداند، بلکه اهداف دیگری را تعقیب میکند!
✔️ میگوید: «دولت هزینه کرد را به جای عملکرد اعلام میدارد!» - ظاهراً هم اکنون از اتوبوس پیاده شده و اصلاً گزارش عملکردهای دولت سیزدهم را نخوانده و نشنیده است!
📌 یا آن که این جماعت، گوش شنیدن، چشم دیدن، و قلبی برای فهمیدن و باور کردن حقایق را ندارند! ...
بیشتر را اینجا بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13325.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (6:39 دقیقه)
پرسش:
👈 آیا دعاهای طولانی خسته کننده میشوند و امیرالمومنین علیه السلام به فردی که دعای خسته کننده و طولانی میخواند فرمودند: «خدایی که دعای طولانی را اجابت میکند، دعای کوتاه را هم اجابت میکند؟!»
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ آیا امیرالمؤمنین علیه السلام، خود دعای کمیل را تعلیم ندادند؛ آیا عبادات طولانی شبانه نداشتند؟!
✔️دلیلی ندارد که دعای طولانی، حتماً خسته کننده نیز باشد؛ یکی با خواندن چند سطر دعا خسته میشود و دیگری با خواندن چند صفحه دعا نیز نه تنها خسته نمیشود، بلکه با نشاطتر میگردد.
●- ابتدا باید دقت نمود که مقصود از این سخن چیست؟! آیا مقصود این است که دعاهای طولانی را نخوانیم؟ مثلاً بگوییم: دعای کمیل، سمات و مجیر، یا زیارت عاشورا طولانی است و نخوانیم؟! اگر مقصود دور کردن مؤمنان از این دعاهایی است که سراسر درس، معرفت و حکمت است میباشند، مصداق همان فرمایش امیراالمؤمنین است که در پاسخ خوارج فرمودند: «كَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا الْبَاطِلُ - سخن حق است، اما ارادهای که از آن شده باطل است» (نهج البلاغه، حکمت 40)
✔️ مقصود از دعای طولانی، چیست؟ آیا مقصود این است که فرازهایش بسیار و چند صفحه باشد؟! مگر آن شخص، کدام دعا را میخواند؟! یا مقصود این است که لزومی ندارد بندگان مانند مرتاضها، ساعتها به ذکر و دعا بنشینند و خود را خسته کنند؟! ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/13327.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت 🎤 (10:35 دقیقه)
یادداشت:
👈 علت نقشآفرینی بیشتر زنان نسبت به مردان، در فرقهسازیهای دینی و مذهبی، چلّه و ذکر دادن، به اصطلاح عرفانهای نوظهور، طب سنّتی و ...؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ کسانی که مطالعات تحقیقی دارند، میدانند که این پدیده، اختصاصی به ایران یا حتی کشورهای مسلمان ندارد، بلکه نحلههایی است که از غرب یا حتی شرق شروع شده و دامنههایش به ایران رسیده است و البته در میان هر ملّتی، نقابی متناسب با فرهنگ آنها به چهره زدهاند!
✔️ نحله طب سنّتی و رویکرد به گیاهان دارویی نیز سی سال پیش از ایران، در اروپا شد و توسط شرکتهای بیمه ترویج شد، چرا که گیاهان دارویی در فهرست اقلام بیمه نبودند ... . البته در ملّتی، نقاب متناسب با فرهنگ آنان را بر چهره زدند؛ آنجا گفتند: «طبیعت گرایی» و اینجا گفتند: «طبّ اسلامی، طبّ سنّتی، طبّ بوعلی و ...»
✔️ گرایش و نقش آفرینی بیشتر بانوان نسبت به آقایان، عللی دارد، از جمله: ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/talisman/13326.html
@X_shobhe
📌 مجلس، سنگر عافیتها (؟!!!)
▪️- آقای قالیباف، در هر سخنرانی و گفتگو، چندین بار تأکید نمود که «اگر میخواستم عافیتطلب باشم، در همان مجلس و ریاستش میماندم!»
گویی مجلس جایگاه و سنگر عافیتطلبهاست!
👥👥 حال میپرسیم: آیا برای عافیتطلبی نامزد نمایندگی مجلس و سپس ریاست آن شده بودید؟!
سایر نمایندگان چطور؟! آیا به خاطر عافیتطلبی به مجلس آمده و ماندهاند؟!
📍 بدیهی است که نماینده مردم، ریاست اسبق مجلس و نامزد فعلی ریاست جمهوری، باید در گفتار خود دقیقتر باشد و تابع مشاوران و تیمهای تبلیغاتیاش نگردد!
🖌نوشتار و صوت 🎤(8:45 دقیقه)
📙 درس اخلاق از قرآن مجید / 90
👈 آنجا که کاری از تو برنمی آید، بگو: «پناه میبرم به خدا»؛ او تو را در پناه خود قرار میدهد.
📖 «وَقُلْ رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ * وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَنْ يَحْضُرُونِ» (المؤمنون، 97 و 98)
- و بگو: پروردگارا! از حملات (وسوسههای) شیطانها به تو پناه میآورم * و پروردگارا! به تو پناه میآورم از اینکه [شیطانها] نزد من حاضر شوند.
✍️ خداوند علیم و حکیم، برای آن چه باید جهت رسیدن به رشد و کمال انجام دهیم و برای آن چه نباید انجام دهیم ، دستورات یا احکامی ابلاغ نموده است؛ مثل این که فرمود: نمازها را اقامه کنید - زکات بدهید - در راه خدا مجاهدت نمایید؛ و یا این که از دروغ، تهمت، غیبت، شرابخواری، زنا، قمار، ظلم و گناهان، دوری نمایید.
✔️ اینها همه مواردی است که انسان میتواند در آن کاری انجام دهد؛ اما مواقف و مواردی هم هست که آدمی به آن اشراف و سلطه ندارد، برای نزدیکی یا دوری، راهکار و ابزاری ندارد و گاه حتی از وجود آنها خبر ندارد! حال چه کند؟!
●- «قُل»، در این موارد فرمان میرسد که «بگو»، یعنی کار با «گفتن» به انجام میرسد؛ و البته مقصود فقط لفظ نیست، هر چند که آن هم آثار خودش را دارد؛ اما لفظ، هر چه بیشتر بیان حال دل باشد، اثر مضاعفی دارد. چنین لفظی، از دل برمی آید، با گوش شنیده میشود و دوباره به دل بازمی گردد و حالت قلبی بر اثر این توجه و القا، تقویت میشود... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/ethics/13329.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 میگویند: «احکام جزایی در ادیان یهودی و مسیحی، به مراتب شدیدتر از اسلام و سایر قوانین جزایی در دنیاست»! آیا چنین است و مستنداتی دارید؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ... اگر چه در تبلیغات سعی میکنند تا چهرهای نرم، لطیف و مهربان از مسیحیت نشان دهند؛ اما در عمل، به گونهای دیگر است؛ خواه جنایات کلیسا در قرون وسطا باشد، یا جنگها و خونریزیها در جنگهای صلیبی، یا دو جنگ جهانی، و خواه نسل کشی مسلمانان توسط امریکاییها و اروپاییها در عصر حاضر، با عاملیت صهیونیستها!
✔️ شاید بگویند: «اینها رفتار حکومتها و مردمان است، نه دین مسیحیت»، اما احکام جزایی در تورات و انجیل و سایر منابع آنها، نه تنها بسیار شدید است، بلکه گاه بسیار غیر معقول و غیر انسانی میباشد؛ به عنوان نمونه:
حکم بیاحترامی به والدین
📍«هر که پدر یا مادر خود را لعنت کند، هر آینه کشته شود» (سفر خروج، 17:21)
📍«هر که پدر یا مادر خود را بزند، هر آینه کشته شود» (سفر خروج، 15:21)
حکم همسر (زن) میانجی
📍«اگر دو شخص با یکدیگر منازعه نمایند و زن یکی پیش آید تا شوهر خود را از دست زنندهاش رها کند و دست خود را دراز کند، پس دست او را قطع کن و چشم تو بر او ترحم نکند» (سفر تثنیه، 11:25 - 12)
بیشتر را اینجام بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/right/13330.html
@X_shobhe
📙 یک آیه و دو روایت، برای فعالان در فضای تبلیغاتی
📖 آیه: « برخى از مردم كسانىاند كه سخن بيهوده را خريدارند تا [مردم را] بى[هيچ] دانشى از راه خدا گمراه كنند ...»
🗓 روایت: «اگر جاهل [بیخرد و نادان] سكوت اختيار كند. مردم اختلاف پيدا نمیكنند»
✍️ در انتخابات، همه باید «خواص» باشند و جایی برای عوامی نیست؛ چرا که میخواهند رئیس جمهور انتخاب کنند و آیندۀ کشور را رقم بزنند.
📌 هر انتخابی، باید مبتنی بر تفکر، تعقل، شناخت و بصیرت باشد، نه منفعل از جوّسازیها.
✔️ تبلیغ، خوب و لازم است و باید در سطحی گسترده انجام پذیرد، چنان که نقد درست نیز خوب و لازم است؛ بالاخره نامزدها برای نقد و بررسی مردم حرف میزنند و هر انتخاباتی، بدون تحلیل، بررسی و نقد، جاهلانه یا دست کم احساسی میباشد.
▪️اما، یک عده، هر چه دلشان خواست، راجع به رقیبان میگویند، ولی اگر کسی نقدی به نامزد مورد نظر آنها داشت، زود میگویند: «آقا فرمودند لجنپراکنی نکنید» و حتی به نقد کننده اتهاماتی چون: انگلیسی بودن - مسلمان نبودن - ولایی نبودن - منافق بودن - ضد انقلاب و ضد وحدت بودن و حتی بهایی بودن را وارد میسازند، که اتفاقاً این همان مصداق «لجن پراکنی» و خُلق و خوی استکباری میباشد! تخطئه (بایکوت) کردن مخالفان، روشی بسیار دیرینه در جنگ نرم، جنگ شناختی، جنگ روانی و جنگ تبلیغاتی میباشد!
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13332.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت 🎤 (11:15 دقیقه)
پرسش:
👈 چه کنیم زیارت عاشورایی که میخوانیم، قرص محکم به نتیجه برسه و حاجت بده؟ چه مدت هر روز یا مثلاً هر شب جمعه بخوانیم؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا مهم است بدانیم که نه زیارت عاشورا حاجت میدهد، نه هیچ ذکر، دعا یا شخص دیگری! بلکه اجابت کنندۀ دعا، برطرف کنندۀ حاجات، رازق بندگان و ربّ العالمین، فقط و فقط خداوند منّان میباشد و مابقی هر چه هست، وسائل و وسائط میباشند ...؛
✔️ اسلام عزیز که دین خدا برای هدایت بندگانش میباشد، دین اوراد و الفاظ نیست، بلکه دین شناخت، باور، ایمان، اخلاص، توجه و عمل صالح میباشد که مستلزم تفکر و تعقل، هدفگذاری و برنامهریزی و بالاخره همّت در اجرا میباشد... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/Pilgrimage/13333.html
@X_shobhe
🌹 عید سعید قربان، مبارک باد 🌹
✍️ قربانی، همانگونه که از نامش پیداست، برای تقرب یافتن میباشد.
✔️ امروز، چیزی برای خدا به قربانگاه بیاور و در راه او قربانی کن تا مقربتر گردی. اگر برای رضایت معبودِ محبوب، ده دقیقه برای تفکر، تعقل، تلاوت آیاتی از قرآن مجید، نماز یا صلۀ ارحام زمان بگذاری، در واقع ده دقیقه از عمر شریف را در راه خدا قربانی نمودهای و او میپذیرد و اجر میدهد.
👈 از استمرار سنّت قربانی در میان تمامی ادیان و امم، دو درس و حکمت آموختم:
1- در طول زندگی، هر لحظه در حال قربانی نمودن محبوبهای کوچکتر، در راه محبوبهای بزرگتر هستی و در مجموع زندگی خود را قربانی اهدافت مینمایی!
2- نفس حیوانی تو و محبوبهایش، همان قوچی است که اگر آن را در راه خدا قربانی کنی، عاقل و مؤمن میگردی و به رشد، کمال و سعادت ابدی در مقامات قرب الهی میرسی.
🌺 امروز عید سعید قربان است و اگر بتوانیم میل به یک گناه یا بیشتر را در راه خدا قربانی نماییم، این عید بر ما مبارکتر میگردد.
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13334.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (12:00 دقیقه)
پرسش:
👈 چه قدر از داستانهای کربلا را به ما دروغ گفتهاند؟
✍️ پاسخ (نشانی پیوند):
1- کربلا و عاشورا، یک داستان نیست، بلکه یک حقیقت، یک واقعیت، یک حادثۀ تاریخی، یک نهضت پویا و تماماً درس و عبرت میباشد.
2- مگر دروغ را میتوان با عدد، وزن یا متر اندازهگیری نمود که پرسیده شود: «چقدر دروغ گفتهاند؟!» اما، بدیهی است که تا سخن راست در اختیار نباشد، دروغ تشخیص داده نمیشود.
✔️ منافقان، هر گاه ذکر مصائب و فجایع، دلها و عواطف را تحت تأثیر قرار دهد، میگویند: «چرا باید برای کسی که چهارده قرن پیش کشته شده، عزاداری و گریه کنیم» و هر گاه نوبت به شناخت دوست و دشمن میرسد تا نزدیکی و دوری [تولی و تبری] مبتنی بر دانش و بینش باشد، میگویند: «خیلی از اخبار رسیده دروغ است!» و به این بهانه، در حقایق و وقایع ایجاد شک میکنند! ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/history/13335.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (8:05 دقیقه)
پرسش:
👈 به نظر شما آیا رای دادن فایده دارد؟ چرا مشارکت نماییم و رأی دهیم؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ آیا در انتخاب رشتۀ تحصیلی، شغل، همسر، شهر اقامتی، یا انتخاب دوست و همراه و سایر انتخابها، کسی میپرسد: «چرا انتخاب کنم، فایدهاش چیست؟!» هر فایده یا ضرری، نتیجۀ انتخاب میباشد. پس، چه جای تردیدی در فایدۀ انتخاب رئیس جمهور میماند که نقش مستقیم در ادارۀ امور کشور و سرنوشت دنیوی و اخروی ملت دارد.
✔️ آدمی فقط در یک جهت اختیار دارد و آن هم «انتخاب» است و انتخاب نیز وقتی میسر میگردد که کسی بین دو یا چند گزینه، بتواند یکی را انتخاب کند. بنابر این همیشه در حال انتخاب میباشیم و حتی انتخاب نکردن و رأی ندادن نیز نوعی انتخاب میباشد.
✔️ مردمان، در هر رویکردی که انتخاب در آن نقش داشته باشد، به سه گروه تقسیم میشوند که عبارتند از: موافق، مخالف و به اصطلاح بیطرف که البته واقعیتی ندارد و خودفریبی است... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13339.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (9:42 دقیقه)
پرسش:
👈 شعار «اجماع» در انتخابات بسیار فرافکنی میشود، و همچنین بر دو محور «اقتضای زمان و تجربه» تأکید میکنند! مقصود چیست و تکلیف ما کدام است؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ متأسفانه برخی از نامزدها و ستادها و مشاوران تبلیغاتی آنها، به هر حیله و ترفندی برای اخذ آرای بیشتر و رسیدن به قدرت، متوسل میشوند! اما همین رویکرد، سبب شناخت بیشتر مردم از آنان میگردد.
✔️ اینان، حتی تاریخ را مرور میکنند تا عوامل شکستها، پیروزیها و سیاستهای عوامفریبانه را بشناسند و به کار بندند.
✔️ اکنون میگویند: «ما در 6 تیر ماه اجماع میکنیم و یکی از شش نامزد را برمی گزینیم -که از هم اکنون معلوم است که کیست- و پس از آن، یا بقیه کنار بروند و یا مردم باید به همان شخصی که ما بر آن اجماع نمودهایم رأی دهند، وگرنه اسلام و مسلمین و انقلاب و ایران با مخاطرات جدی مواجه خواهند شد و ...» - یعنی همان سقیفه!
✔️ یکی از نامزدها، در هر 4 دقیقه، دو تا سه بار تکرار میکند: «مردم به ما اعتماد ندارند» و دیگری نیز فقط شعارهای عوامفریبانه (پوپولیستی) میدهد و میخواهد استانهای مرزی را برانگیزد ... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13341.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (8:12 دقیقه)
📖صحیفه سجادیه (علیه السلام) - 44 / دعای سی و چهارم
👈 دعا برای رهایی از رسوایی در گناهان - هر گناهی، اگر پوشانده و بخشوده نشود، نابود کننده است.
✍️ دعا، یعنی خواندن خداوند متعال و خواستن از او؛ بنابراین، همین که انسان دلش به یاد خدا میافتد و توفیق مییابد تا او را بخواند، باید ابتدا به «حمد و تسبیح» بپردازد؛ البته او هیچ نیازی به حمد و تسبیح بندگانش ندارد، اما این شعور و ادب حضور، مقام بنده را بالا میبرد؛ مقربتر میگردد و دعایش مقبول واقع میشود و به استجابت میرسد.
✔️ اگر آدمی نفهمد که خطاکار است، هم در غفلت بسر میبرد و هیچگاه بازنمی گردد و هم دچار جهل (بیخردی و نادانی) و تکبر، آن هم در برابر خداوند سبحان میگردد!
✔️ صرف این که آدمی مرتکب خطا و گناه شود، سپس متوجه شود و استغفار نماید و خداوند منّان نیز ببخشد، کافی نیست؛ بلکه رشد او مستلزم این است که خطاهای گذشته و پردهپوشی خداوند رحمان و رحیم، برایش پندآموز باشد و درس و عبرتی برای آیندهاش گردد. چنین توبهای، نه تنها تمامی گناهان را محو و نابود میکند، بلکه حتی خداوند بدیهایش را به خوبیها مبدل میسازد ... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/prayer/13344.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (11:01 دقیقه)
پرسش:
👈 موضوع قرارداد «کِرسِنت» و اسناد SFO که در مناظرهها از آن نام برده شد چیست؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ «کرسنت»، قرار دادی است که در سال ۱۳۸۱ - در دولت هفتم به ریاست خاتمی، و در زمان وزارت نفت بیژن نامدار زنگنه بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت کرسنت پترولیوم مستقر در شارجه منعقد گردید و مقرر شد ایران روزانه 13 میلیون متر مکعب گاز را به قیمتی ثابت و به مراتب زیر قیمت روز، در اختیار کرسنت قرار دهد ...!
✔️پروندۀ فساد و رشوه در این قرار داد، مطرح شد و به نتیجه نیز نزدیک شد، اما با روی کار آمدن دولت یازدهم، حسن روحانی که خود هنگام حضور در شورای امنیّت ملی، طی نامهای به خاتمی، این قرارداد را علیه منافع ملّی اعلام کرده بود، ناگهان تغییر موضع داد و دوباره بیژن زنگنه را به عنوان وزیر نفت معرفی نمود و رأی اعتماد مجلس به او، سبب محکومیت مجدد ایران گردید ... .
✔️ دولت شهید رئیسی، ابتدا «لوران اینس» سر داور اختلاف بین شرکت ملی نفت ایران با شرکت کرسنت را با ارائه اسناد معتبر به دادگاه لاهه، بر کنار نمود.
✔️ ایران در پروندۀ کرسنت 1 محکوم شد و اکنون پروندۀ کرسنت 2 در جریان است.
📌 اس، اف، اُ، نام اختصاری «آژانس ضد کلاهبرداری بریتانیا» میباشد که در همان ابتدای عقد قرارداد، به بررسی احتمال رشوه و فساد در این قرارداد پرداخت و اسنادی را به دست داشتن مهدی هاشمی و ... به ایران تحویل داد.
✔️ آقای زاکانی، خطاب به آقای پورمحمدی: «ایشان بگوید با اسناد SFO چه کرده است؟»
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13346.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت 🎤 (12:21 دقیقه)
پرسش:
👈 در ایام محرم چکار باید کرد تا عزاداریها مورد قبول واقع گردد؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ بستگی دارد که مقصود از «عزاداری» چه باشد؟ آیا مقصود لباس سیاه به تن کردن، شرکت در مجالس و اشک و سینهزنی و ... میباشد؟ این کارها به تنهایی و به خودی خود، دلیل بر مقبولیت نمیگردد؛ اینها همه مناسک عزاداری است و نه خود عزاداری! ممکن است کسی هیچ کدام از این کارها را انجام ندهد، اما حقیقتاً عزادار باشد و عزایش مقبول هم واقع شود.
✔️ «عزاداری»، یعنی من کسی را میشناسم و نسبت به او محبّت و مودّت دارم، لذا مصیبت وارد شده بر او، مرا محزون، مغموم و عزادار نمود است.
✔️ «عزاداری» در محرم و صفر (اربعین)، یعنی من، حق و باطل و ظالم و مظلوم را میشناسم؛ لذا هجمۀ باطل و گسترۀ ظلمش، مرا عزادار نموده است.
✔️ «عزاداری»، اعلام مواضع شخص یا جامعۀ عزادار به عموم میباشد؛ به گونهای که اذهان عمومی را مطلع و متوجه نماید و سبب تداوم راه در پیروی از امام و دشمنی با کفر و ظلم گردد.
📌 «عزاداری»، اگر هیچ تأثیری در امروز نداشته باشد و سبب تحول انقلابی در شخص و جامعه، در دفاع از حق و مقابله با باطل و ظلم نگردد، فایدۀ چندانی ندارد... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/Mourning/13347.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت 🎤 (7:03 دقیقه)
پرسش:
👈 قانون اقدام راهبردی چیست؟ ظریف گفت که این باعث شد نتوانیم برجام را زنده کنیم؟ آیا این قانون مانع برجامیون شد؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ظریف گفت: «آمریکا به دنبال احیای برجام بود، اما قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها که در مجلس یازدهم به تصویب رسید مانع از تحقق این امر شد!»
✔️ این که «امریکا به دنبال احیای برجام بود»، یک ادعای بیدلیل میباشد، چرا که امریکا پس از امضای برجام، به راحتی از آن خارج شد و پس از ترامپ نیز نه تنها هیچ اقدامی برای احیا نکرد، بلکه بر دشمنیها، تحریمها و توطئههایش افزود.
✔️ اما، همین که میگوید: «احیای برجام»، یعنی خودش اذعان دارد که برجام مُرده است و تیر خلاص به پیکر نیمهجانش را نیز ترامپ، رئیس جمهور وقت امریکا شلیک کرد.
✔️ قانون اقدام راهبردی، مدتها پس از خروج امریکا از برجام و بازی اروپا با جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسید که به لغو تحریمهای هستهای که از سوی ایران یکطرفه و اضافه بر تعهدات رعایت میشد اشاره دارد... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13348.html
@X_shobhe
🗳 انتخابات نزدیک است؛ سرنوشت خود و کشورمان را رقم میزنیم / 11
🌹عید سعید ولایت و امامت الهی مبارک🌹
✍️ یکی از نامزدها، در هر بخش از مناظره، چند بار تکرار نمود که «مردم به ما اعتماد ندارند» که البته سیاهنمایی و دروغ و تهمتی بزرگ به مردم همیشه در صحنه میباشد! اما پرسش این است که اگر بر این باور است، پس چرا نامزد ریاست جمهوری شده و انتظار دارد مردمی که دیگر اعتماد ندارند، به او رأی دهند؟!
✔️ نامزدی دیگر، فقط شعارهای عوامفریبانه (پوپولیستی) داد؛ خودش را تطهیر و توجیه و همگان را متهم و محکوم نمود؛ البته در متهم و محکومیت و تخریب دولتهای گذشته، فقط و فقط با بغضی شدید، به دولت شهید آیت الله رئیسی تأکید داشت! ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13350.html
@X_shobhe
🌹 ملّت شریف و بصیر ایران 🌹
✍️ در مناظرهها و سخنرانیهای نامزدهای ریاست جمهوری و نیز سخنرانیهای حامیان آنها و هم چنین تبلیغات گسترده در شبکههای فضای مجازی، هم نظرات را شنیدید - هم معلوم شد که کدامین آنها صداقت، طرح و برنامه دارند و کدامین ندارند - هم با دروغها و جوّسازیها مواجه شدید - هم با شعارهای تفرقه افکن و سیاهنمایی علیه نظام و به ویژه شهید آیت الله رئیسی آشنا شدید - و هم با مواضع مدعیانه و طلبکارانه و لاتبازی، بیادبی و پرخاشگری برخی دیگر - و هم با تداوم وابستگی اصلاحطلبان به چند کشور غربی که همچنان به صراحت بر آن تأکید دارند!
✔️ در هر حال، اگر این شش نامزد، هیچکدام به نفع دیگری کنار نروند نیز تشخیص «اصلح» از میان آنان دشوار نیست، به شرطی که معیارهای عقلی، شرعی و تبیین شده توسط مقام معظم رهبری در نظر گرفته شود.
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت🎤 (9:41 دقیقه)
پرسش:
👈 یکی دارد و دیگری ندارد! بحث من موضوع مالی نیست؛ چیزی که ذهنم رو درگیر میکنه سؤالات درمورد عدالت خداست. دوست ندارم باعلامت سوال پیش برم چون خدارو دوست دارم.
پاسخ (نشانی پویند):
✍️ سؤال، حق انسان است و انسان سالم، تا زنده است و عقلش کار میکند، سؤال دارد و با یافتن پاسخها رشد مینماید؛ اما تردید، شک و شبهه، به ویژه دربارۀ عدل الهی، مقولۀ دیگری است!
✔️ عدالت به معنای مساوات نیست، بلکه یعنی: «قرار دادن هر چیزی در جای خودش». بنابراین، در جریان علتها و معلولها، اگر یکی سالم و دارا شد، عین عدالت است و اگر دیگری بیمار یا نادار شد نیز عین عدالت میباشد... .
✔️ آدمی، با یک اندیشۀ قارونی، عادت دارد که موفقیتها را از علم، هنر و توان خودش ببیند و شکستها را متوجه خدا کند! میگوید: «این ثروت را من به دست آوردم؛ اما آن فقر را خدا داد، او اینطور خواسته، چرا؟!»
✔️ هیچ فقری، بر هیچ فرد، قوم یا ملّتی مستولی نمیشود، مگر آن که در نتیجۀ ظلم باشد، حال یا کسی به خودش ظلم میکند و یا دیگران ظلمی را بر او تحمیل میکنند... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/belief/13351.html
@X_shobhe
🌹 سلام هموطن🌹
✍️ آیا همچنان مرددی که اصلح کیست و به کدامیک رأی دهم؟!
به یقین اگر چنین تردیدی داشته باشی، بین آقایان جلیلی و قالیباف میباشد!
✔️ حال، از فضاهای ساختگی خارج شو؛ خودت را در محضر خدا ببین؛ به او توکل کن و از او یاری بخواه؛ و در نظر داشته باش که باید در دنیا و معاد، پاسخگوی انتخابت باشی.
👈 آیا تشخیص «اصلح» برایت راحت نشد؟!
✔️ در محضر امام زمان، حضرت مهدی علیه السلام قرار داری؛ ناظر است که معیارهای انتخاب تو، چه بودهاند؛ منفعل جوّسازیها شدی، یا تفکر، تعقل، بصیرت و تقوا داری؟! آیا توجه داری که همین رأی تو، میتواند در ظهور تعجیل یا تأخیر ایجاد کند؟!
👈 آیا تشخیص «اصلح» برایت راحت نشد؟!
❤️ اینک با خودت خلوت کن؛ دیگر نیازی به تحقیق و مشورت نداری؛ دلت را از زهر هجمههای تبلیغاتی و نیز هوای نفس پاک کن و ببین دل صاف به اصلح بودن کدامیک گواهی میدهد؟!
👈 آیا تشخیص «اصلح» برایت راحت نشد؟! پس مبادا مغلوب وساوس شوی، و خودت را با توجیهات و بهانهها فریب دهی!
📝 همان که دلت میگوید را بنویس تا علیه خودت تقلب نکنی!
📥 موعد ما، با خداوند متعال، امام مهدی علیه السلام، ولیّ امرمان، شهدای عزیز، مردم گرانقدری که چشم به رأی ما دارند و دل خودمان،
«جمعه، پای صندوق رأی».
www.x-shobhe.ir
🌹 سلام دوست من 🌹
👈 آیا هنوز در تشخیص اصلح مرددی؟
آیا احساس میکنی با این که قلبت گواهی میدهد اصلح کدام است، گویی سنگین شدی و نمیتوانی با اطمینان قلبی رأی دهی؟!
📍البته که علل زیادی دارد و از جمله چند هفته آماج تیرهای مسموم تبلیغی و ضد تبلیغی و لجنپراکنی قرار گرفتن است.
👈 تو، از کیدها، مکرها و توطئههایی که در اتاق فکر شیاطین جنّ و انس، برای گذشته، حال و آیندۀ تو طراحی شده، خبر نداری! خداوند فرمود: «شیاطین شما را میبینند، اما شما آنها را نمیبینید»؛ حتی وقتی قرآن میخوانی، به تو حمله میکنند، چه رسد به وقتی که میخواهی اصلح را برگزینی و در تقریر سرنوشت کشور و ملت نقش ایفا نمایی!
📖 اما تو را مسلح نمود و فرمود بگو: «أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ» - «وَقُلْ رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ - و بگو: پروردگارا! از تحریکهای گمراه کنندۀ شیاطین به تو پناه میآورم» (المؤمنون، 97) - بگو: از «الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ» به تو پناه میآورم.
این را که بگویی، خداوند سبحان لشکریانش را به مدد تو میفرستد و آنها را از کنار تو پراکنده و دور میسازد.
✔️ دیگر آن که دلت را با خدا صاف کن، نیّت کن که برای خدا به میدان این جهاد بزرگ بیایی و برای او به اصلح رأی دهی.
با این نیّت و خلوص، دلت متقی میشود و چون به تقوا (سپر محافظتی خدا) مجهز شدی، او تفاوتها و فرقها را برایت آشکار میسازد: «إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقَانًا» - اگر از خدا پروا داريد براى شما [نيروى] تشخيص [حق از باطل] قرار مى دهد. (الأنفال، 29)
✔️ اکنون میتوانی با دلی آرام و قلبی مطمئن، پای صندوق رأی بیایی و به اصلح رأی دهی.
حال، دیگر خودت میدانی که اگر تمامی نامزدها خوب باشند، اصلح کدامیک از آنان میباشد؛ پس بیا و با قاطعیت به او رأی بده؛ نه بترس و نه نگران باش!
خداست که تو را میبیند و برایت مینویسد.
www.x-shobhe.ir
🗳 روز انتخاب فرا رسید؛ امروز سرنوشت خود و کشورمان را رقم میزنیم.
امام خامنهای:
👈 «ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد»
✍️ «انتخابات»، یک میدان جهاد بزرگ است؛ پس باید برای خدا وارد این میدان شویم.
«انتخابات»، سرنوشتساز است؛ سبب پیشرفت یا عقبگرد میشود؛ پس باید با بصیرت اصلح را بشناسیم و به او رأی دهیم تا رشد نماییم.
✔️ انتخاب اصلح، معیار میخواهد و ولیّ امر آنها را تبیین نمودند؛ مانند: «ایمان، تعهد، کارآمدی، مردمی بودن، عدالت خواه بودن، انقلابی بودن، جهادی بودن، امیدوار بودن به آینده و معتقد بودن به جوانان».
✔️ معیارهای جایگزین، چون: «اجماع، اقتضای زمان و تجربه»، بهانههای توجیهی سقیفه بود؛ و معیارهایی چون به این رأی دهیم تا آن نیاید، معیار قرار دادن «ترس» بود.
✔️ انتخاب اصلح در بین این چهار یا دو نامزد، کار دشواری نیست؛ باید نیّت را خالص کنیم. 🌹🤲
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت 🎤(10:47 دقیقه)
پرسش:
👈 این که حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: «خداوند را قبل و بعد و با همه چیز دیدم» به چه معناست؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ اگر چه حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام، انسان کامل، خلیفة الله، ولیّ الله و امام معصوم میباشند و کسی را نمیتوان به او تشبیه یا با ایشان مقایسه نمود؛ اما از آنجا که امر شدهایم، از اهل عصمت علیهم السلام بیاموزیم - به آنان تأسی نماییم و از آنان پیروی کنیم؛ معلوم است که کمالات و فضایل ایشان، بالقوه در همگان وجود دارد، منتهی به تناسب ظرفیت وجودیشان؛ بنابراین، اگر ایشان دیدهاند، دیگران نیز میتوانند ببینند؛ هر چند که سطح دانش، بینش و شهود، متفاوت است.
✔️ مؤمنان، خداوند سبحان را در وجود خودشان و هر جزئی از عالم هستی میبینند که او را میشناسند و به او ایمان دارند؛ اما چشم عقل و قلب کفار کور است... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/quran/13354.html
@X_shobhe