🖌نوشتار و صوت 🎤 (10:59 دقیقه)
پرسش:
👈 فلسفه کامل برهنهگرایی و نیچریسم چیست؟ به نظرم برهنگی لزوماً جنسی نیست - به نظرم اگر تو مترو نیز بر فرض خانمی کاملا برهنه باشد، باز هم عادی و طبیعیه و مشکلی نداره؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ... بهانه قرار دادن «طبیعت گرایی - Naturalism» برای توجیه عریانی نیز از مصادیق سوء استفادههای عوامفریبانه میباشد. هیچ یک از نظریهپردازان طبیعتگرایی، از همان پیش از سقراط گرفته تا امروز، به این بهانه عریان نشدند و مردم را به عریانی دعوت نکردند و ...!
✔️ اگر مقصود از فلسفه، ساختار عقلانی یک نظریه یا رویکرد باشد، «برهنهگرایی» هیچ فلسفهای ندارد، چرا که مبتنی بر هوای نفس است، نه عقل، فطرت، یا علم و حکمت!
✔️ گرایش به برهنگی، فقط و فقط نوعی طغیان است؛ طغیان علیه عقل و حکمت، علیه قلب و فطرت، علیه نظام حاکم بر طبیعت، علیه فرهنگ و ادب، علیه تعهدات فردی و اجتماعی، و علیه خود و جامعه؛ و این طغیان، از پیروی هوای نفس نشأت میگیرد.
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/right/13357.html
@X_shobhe
👈 اکنون تشخیص اصلح، انتخاب و رأی تو سرنوشت ساز است - 14
📖 «وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَا تَسْمَعُوا لِهَذَا الْقُرْآنِ وَالْغَوْا فِيهِ لَعَلَّكُمْ تَغْلِبُونَ» (فصلت، 26)
- كافران گفتند: گوش به اين قرآن فرا ندهيد، و به هنگام تلاوت آن جنجال كنيد (سخنان بیهوده را فریاد بزنید)، باشد که شما پيروز شويد!
✍️ بلند کردن صدای هیاهو، با شعارهای عوامفریبانه (پوپولیستی) و فرافکنی صدای باطل و افتراها و ایجاد ترسهای دروغین در فضای مجازی یا پیامکها، برای شنیده نشدن سخن حق، ابتکار جدیدی در جنگ شناختی، جنگ روانی و جنگ تبلیغاتی نمیباشد، بلکه سیاست همیشگی کفار برای شنیده نشدن کلام حق بوده است، چنان که ابوجهل نیز همین دستور العمل را صادر نمود!
✔️ به ادعاها و شعارهای تبلیغاتی دقت کنید، به نقدهای منطقی نیز دقت کنید؛ اما اجازه ندهید با هیاهو، افتراها، جنجالها، القای ترسهای دورغین و ایجاد دو دستگیهای کاذب، به شعور شما اهانت کنند و شما را در دام توطئههایی که در نظر دارند، گرفتار سازند! 👇
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت🎤 (11:31 دقیقه)
پرسش :
👈 قشر خاکستری یعنی؟ آیا در طبقه بندی افراد در اسلام، چیزی به عنوان قشر خاکستری داریم؟ چگونه باید آنان را جذب نمود؟ چرا درصد مشارکت در انتخابات پایین بود؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ در دستهبندی مردم، به ویژه در عرصۀ سیاست و حکومت، واژۀ «قشر خاکستری - Cerebral cortex» را مانند: «راست، چپ، اصولگرا و اصلاحطلب» از غرب گرفتهاند و سعی دارند سیاست و مردم را در این قالبها بگنجانند تا در اختیار بگیرند ... .
✔️ امام خامنهای، جامعه را به دو دستۀ «خواص و عوام» تقسیم مینمایند که در هر دو گروه نیز افراد «بابصیرت و بیبصیرت» بسیارند.
✔️ «عوام بیبصیرت»، آن گروه از مردم میباشند که نه تنها هدف، انگیزه و تحرک خاصی ندارند، بلکه خودشان قدرت تشخیص ندارند، لذا با امواج تبلیغاتی به این طرف و آن طرف برده میشوند و اسیر جوّسازیها میگردند... .
📍علت اصلی کاهش مشارکت، رفتار نامزدها بود! آقایان پزشکیان و پور محمدی، گمان داشتند که با شعارهای عوامفریبانه (پوپولیستی)، و سیاه نمایی تمامی گذشته، میتوانند آرای عوام یا به قول خودشان «قشر خاکستری» را برای خود جلب نمایند، اما دقت نداشتند که با این روش، میزان دلسردی، ناامیدی و ریزش آراء، به مراتب بیش از تعداد جذب آرا به سود خودشان خواهد بود! ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13359.html
@X_shobhe
نوشتار و صوت (8:19 دقیقه)
📖 درسی از نهج البلاغه با شرحی مختصر - 176 - فرازهایی از خطبه منافقین.
👈 در هر رویکرد و انتخابی، باید منافقشناس باشیم و به ترفندهای آنان توجه داشته باشیم، تا فریب نخوریم و هلاک نگردیم.
امیرالمؤمنین علیه السلام:
📃 «قلوبشان فاسد، و ظاهرشان پاک مینماید. وصفشان به ظاهر دوای درد و گفتارشان شفاست، امّا عملشان دردی است بی دوا و درمان.»
✍️ ... منافقان، وقتی سخن میگویند، گمان مینمایی که دردهای جامعه را شناختهاند و آن چه میگویند نیز داروی شِفا دهندۀ دردها میباشد، اما مواضع، رویکردها و عملکردهایشان، درد بی دارو و درمان است؛ گاه سالها برای اصلاح تلاش میکنید، اما ضربهای که وارد نمودند، جبران نمیگردد و جای زخمی که زدند، بهبود نمییابد!
✔️ منافقان، نسبت به پیشرفت، موفقیت و راحتی مردمان حسادت دارند و میکوشند تا بر مشکلات آنان بیفزایند و مردم را از آینده ناامید سازند!
📍ببینید در همین مناظرهها و سخنرانیهای انتخاباتی، چگونه نسبت به تمامی دستاوردهای گذشته، سیاه نمایی میکنند - به جای انتقاد از عملکرد دولتهای گذشته که به عمد و سهو، به مملکت و مردم خیانت کردند و ضربه زدند، با بغضی شدید، به دولت شهید آیت الله رئیسی و دستاوردهای ارزشمندش در طی مدتی کوتاه، میتازند - و دائم میگویند: «ما نمیتوانیم و به هیچ جا نمیرسیم، مگر آن که گردن ذلت در برابر دشمنان خارجی خم کنیم» و ... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/nahgh/13360.html
@X_shobhe
🗳 انتخابات و داد و ستد حرف مُفت - 15
📖 «وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ» (لقمان، 6)
- بعضی از مردم سخنان باطل و بيهوده را خريداری میكنند تا مردم را از روی جهل و نادانی گمراه سازند، و آيات الهی را به سخريه گيرند، برای آنها عذاب خوار كننده است.
✍️دو نامزد باقیمانده در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، در مناظرهها و گفتگوها، با مردم حرف میزنند تا برای خود تبلیغ نموده باشند و آرای مردم را جذب کنند؛ و ستادهای تبلیغاتی و حامیانشان نیز حرفهایی را منتشر مینمایند؛ تا اینجا نه تنها خوب، بلکه لازم است؛ اما فرافکنی گستردۀ حرف مُفت یا همان «لَهوَ الحَدیث» را نیز شاهدیم که هیچ هدفی از آن، به جز گمراه نمودن مردم دنبال نمیشود! و البته این اهانت به شعور مردم و نیز خیانت به کشور و ملّت میباشد!
✔️ برخی، چهارتا شعار تهییج کننده و اختلاف انگیز یا همان «حرف مُفت» را در پاسخ به هر پرسشی و یا در هر گفتگویی تکرار میکنند، چرا که نان آنها در دعواست و اهداف دیگری به غیر از خدمت به مردم و کشور را تعقیب مینمایند! 👇
www.x-shobhe.ir
🌹 سلام هموطن 🌹
👈 متأسفانه هوچیکران و لجنپراکنانی که خود را حامی آقای قالیباف جا زده بودند، بغض و کینهای از آقای دکتر جلیلی در دل طرفداران وی کاشتند که امروز سبز شده و تصمیم برای رأی به دکتر جلیلی را در برابر تکرار جریان خطرناک خاتمی، روحانی، ظریف، پزشکیان و کلاً اصلاحطلبان و نیز جریانهای مخالف نظام، دشوار ساخته است! در حالی که میزان رأی ایشان، ربطی به دکتر جلیلی نداشت!
🌺 اما، عزیزان!
آن چه گذشت، درست یا غلط، اقتضای رقابت بود. امروز آقای قالیباف خودش، از دکتر جلیلی حمایت میکند و بسیاری از طرفداران شاخص ایشان نیز همینطور؛
✔️ لذا با عزمی راسخ، اطمینان قلبی، نیّتی خالص برای خدا، شاداب و با نشاط، به این میدان جهاد بیا و در تقریر سرنوشت کشور و ملّت و دفاع از انقلاب و نظامی که خون شهدای عزیزمان آن را آبیاری نموده، نقشی ایفا کن که مورد رضایت حق تعالی و تأیید امام باشد.
دوستدار تو 🤲🌹
🖌نوشتار و صوت 🎤 (10:56 دقیقه)
پرسش:
👈 مرددین شرکت در انتخابات بسیارند وچون نمیتوانند تصمیم بگیرند، شرکت نمیکنند! آیا معیارهای مشخصی وجود دارد که تردیدها را برطرف سازد؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ... معیارها را باید به دو بخش «شخصی» و «اجتماعی - سیاسی» تقسیم نمود ... .
ایمان، تقوا، عقلانیت و بصیرت و فرهنگ و ادب، از معیارهای شخصی است، اما «سیاسی بودن»، از معیارهای اصلی برای احراز مقام ریاست جمهوری و تشخیص اصلح میباشد.
✔️ «سیاست»، یعنی «تدبیر و برنامهریزی» برای به اجرا درآوردن و تحقق اهداف.
این آقا میگوید: «من برای هر امری، بر اساس مطالعات، برنامههای تدوین شده دارم» - آن یکی میگوید: «تو اصلاً برنامه نویسی بلد نیستی، در ضمن سیاستهای کلی نظام و برنامه هفتم و قوانین وجود دارد و نیازی به برنامه وجود ندارد!»
بدیهی است که این نامزد، اصلاً نفهمیده که «تدبیر و برنامهریزی» یعنی چه و نفهمیده که اجرای هر قانون و تحقق هر هدفی، برنامۀ اجرایی میخواهد؟! ...
✔️ در امور سیاسی و اجتماعی نیز برنامه هفتم یا قوانین وجود دارند، اما چگونگی اجرا و تحقق آنها، برنامۀ عملیاتی میخواهد.
پس اگر نامزدی گفت: «برنامه نمیخواهد - چیزی که زیاد است، قانون و برنامه» و به جای ارائۀ برنامه، فقط دهن کجی و تمسخر و اهانت نمود، به هیچ وجهی سیاسی و سیاستمدار نیست و البته لحن کلامش نیز فرهنگ، تربیت و ادب او را آشکار میسازد... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13362.html
@X_shobhe
🌹 سلام هموطن 🌹
👈 در حالی که آقای پزشکیان در هر مناظره و سخنرانی، دولت شهید آیت الله رئیسی را مورد حمله قرار داد و حتی آمار و ارقام دروغی را به دولت ایشان نسبت داد؛ مبلغانی را به روستاها فرستادهاند تا مردم بگویند: «مگر شهید رئیسی را دوست نداشتید؟ پزشکیان همان رئیسی است!»
✔️ شاید ایشان باز هم بگوید: «من خبر ندارم و به من ربطی ندارد!»، اما پرسش این است که آیا با رویکرد فریبکارانه، با دروغ و جوّسازی که اهانت به شعور مردم و خیانت است، میتوان دلسوز مردم و روستائیان بود و به آنها خدمت نمود؟!
دوستدار تو 🤲🌹
🖌نوشتار و صوت🎤 (9:28 دقیقه)
پرسش:
👈 از طرفی مدعی هستیم اسلام دین کاملی است و از طرف دیگر در اسلام هیچ راهکار عملی برای ابطال سحر، جادو و طلسمات وجود ندارد و در نهایت از هرکه میپرسیم ما را به ساحران شیطان پرست ارجاع میدهند.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ اکنون مسأله و پرسش شما، از دلایل کامل بودن دین اسلام است، یا دستورالعمل برای ابطال سحر و طلسم؟!
الف - آیا برای شناختن دین اسلام و فهم کامل بودنش، به هیچ موضوع دیگری به غیر از سحر و طلسم و راهکارهای ابطال آن، توجه نشده است؟!
ب - آیا مردمان در تمامی شئون فردی و اجتماعی و امور زندگی خود، هیچ معضل دیگری به غیر از سحر و طلسم و هیچ کار دیگری به غیر از ابطال آن ندارند؟!
ج - آیا تمام اسلام را در قرآن مجید و احادیث و آموزههای اهل عصمت علیهم السلام، مطالعه نمودهاند که حکم قطعی میدهند: «اسلام هیچ راهکاری برای ابطال سحر و طلسم ندارد؟!»
د - از چه کسانی پرسیدهاند که آنها را به ساحران شیطانپرست ارجاع دادهاند؟! از اسلامشناسان مؤمن، عُلما و فقها پرسیدهاند، یا از همان شیطانپرستان یا از افراد جاهل (نادان و بیخرد) پرسیدهاند؟!
ھ - آیا اصلاً میدانند که سحر (جادو) و طلسم چیست؟!
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/belief/13363.html
@X_shobhe
📥 جمعه، روز تقریر سرنوشت کشور و ملّت، به دست مردم 🌹
✍️ از «سیاست» و از «انتخاب» هر کجا که لازم باشد، گریزی نیست.
🔹«سیاست»، یعنی اتخاذ مواضع و نیز تدبیر و برنامه، برای تحقق هر هدفی که تمامی امور را شامل میگردد.
موافقت، یک سیاست است، مخالفت نیز یک سیاست است و بیطرفی و بیتفاوتی نیز نوعی سیاست میباشد و کسی را از سیاست، گریزی نیست.
🔹 «انتخاب»، وقتی معنا دارد که بتوانی بین دو یا چند امکان، یکی را برگزینی و باید دقت شود که «انتخاب نکردن» نیز خودش نوعی انتخاب است؛ لذا از «انتخاب» نیز گریزی نیست.
✔️ انسان عاقل و فرد مسلمان و به ویژه شیعه و منتظر، هیچ گاه بدون سیاست و انتخاب نیست و هیچ گاه بی طرف و بیتفاوت نمیماند، و معیار اصلی او در هر انتخابی، آگاهی، بصیرت و حکم عقل شریف میباشد که مورد رضایت معبود و امام عصر علیه السلام قرار میگیرد.
🗳 پس، باید به میدان بیاییم و به دور از جوّسازیها، بهترین را برگزینیم.
www.x-shobhe.ir
👈 چهار وعدۀ بزرگ رئیس جمهور به مردم
✍️ برخی خوشحال و مفتخرند که آقای پزشکیان، هیچ وعدهای نداده است! اگر چه عدم تعهد نسبت به مسئولیتها فضیلت و امتیاز نیست، اما وی چهار وعدۀ بزرگ به مردم داده است:
✔️ وعدۀ اول:
ایشان، ضمن خواندن فرازهایی از نهج البلاغه، وعده داده که در خط امیرالمؤمنین علیه السلام حرکت میکند! این وعدۀ بزرگی است که وعده دهنده، یا از شناخت و ایمان خودش اطمینان دارد و یا اصلاً نمیداند که «خط امیرالمؤمین» چیست و چقدر در آن خط بودن دشوار است و عوامفریبی میکند!
حال ما انتظار نداریم که وی تمام و کمال در خط حضرت باشند، اما انتظار داریم که سعی خود را بنمایند تا در این خط حرکت کنند و از این خط خارج نشوند.
✔️ وعدۀ دوم:
آقای پزشکیان، مکرر اعلام نمود که پیرو مقام معظم رهبری میباشند و منویات، فرمایشات و رهنمودهای ایشان را سرلوحۀ مواضع و کارهای خود قرار میدهند؛ که امیدواریم چنین نمایند.
✔️ وعدۀ سوم:
آقای پزشکیان، ضمن تعریف و تمجید از دولت خاتمی، در هر مناظرهای به دولت شهید رئیسی حمله کرد و افزود: «دیگران برنامه و قوانین مصوب را اجرا نکردند، اما من اجرا خواهم نمود». ان شاء الله.
✔️ وعدۀ چهارم:
آقای پزشکیان از همان ابتدا شعار داد که «میخواهد صدای محرومان را که شنیده نشده فریاد زند»؛ اما اولاً محرومان بلندگو نمیخواهند، بلکه فریادرس میخواهند که برایشان کار کند، و ثانیاً اکنون مخاطب فریاد آنان، خودش و دولتش میباشند که امید است بشنوند و به محرومان خدمت کنند.
📍باید ضمن همراهی، حمایت و کمک، مطالبهگر وعدهها باشیم.
🖌نوشتار و صوت 🎤(9:32 دقیقه)
پرسش:
👈 آیا کارمای اجدادی از نظر اسلام وجود دارد و دلیل بدبختیها و بدشانسیهای ما، اجدادمان میباشند - چرا ما باید تقاص خطاهای گذشتگان را بدهیم؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا باید دقت شود که در نظام خلقت، چیزی به عنوان «شانس» وجود ندارد؛ چرا که هر چیزی اندازهها، خواص و آثار معینی دارد و قوانین «علّیت» بر همه چیز حاکم است؛ منتهی چون علّت را نمیدانند، آن را «شانس یا بدشانسی» مینامند!
✔️ معنا و مقصود «کارما - Karma» این است که هر عملی، عکس العمل یا نتایجی دارد و این نتایج به عمل کننده بازمی گردد.
این تعریف جدیدی نیست که به «کارما» اختصاص داشته باشد؛ هر عقل سلیمی میداند که هر عملی، اثر و بازتاب دارد؛ بلکه انحرافشان در این است که میخواهند القا کنند آخرتی در کار نیست و نتایج اعمال در همین دنیا به عمل کننده بازمی گردد که میدانیم چنین نیست!
✔️در آیات بسیاری تأکید شده که اعمال ثبت میشوند و هر عملی از خوب یا بد، نتایجی دارد که به عمل کننده برمی گردد؛ خواه عمل کننده فرد باشد و یا یک جامعه؛ اما نه این که تمامی نتایج اعمال و آثارشان، در همین دنیا به انسان برمی گردد ... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/theory/13367.html
@X_shobhe