👈 چهار وعدۀ بزرگ رئیس جمهور به مردم
✍️ برخی خوشحال و مفتخرند که آقای پزشکیان، هیچ وعدهای نداده است! اگر چه عدم تعهد نسبت به مسئولیتها فضیلت و امتیاز نیست، اما وی چهار وعدۀ بزرگ به مردم داده است:
✔️ وعدۀ اول:
ایشان، ضمن خواندن فرازهایی از نهج البلاغه، وعده داده که در خط امیرالمؤمنین علیه السلام حرکت میکند! این وعدۀ بزرگی است که وعده دهنده، یا از شناخت و ایمان خودش اطمینان دارد و یا اصلاً نمیداند که «خط امیرالمؤمین» چیست و چقدر در آن خط بودن دشوار است و عوامفریبی میکند!
حال ما انتظار نداریم که وی تمام و کمال در خط حضرت باشند، اما انتظار داریم که سعی خود را بنمایند تا در این خط حرکت کنند و از این خط خارج نشوند.
✔️ وعدۀ دوم:
آقای پزشکیان، مکرر اعلام نمود که پیرو مقام معظم رهبری میباشند و منویات، فرمایشات و رهنمودهای ایشان را سرلوحۀ مواضع و کارهای خود قرار میدهند؛ که امیدواریم چنین نمایند.
✔️ وعدۀ سوم:
آقای پزشکیان، ضمن تعریف و تمجید از دولت خاتمی، در هر مناظرهای به دولت شهید رئیسی حمله کرد و افزود: «دیگران برنامه و قوانین مصوب را اجرا نکردند، اما من اجرا خواهم نمود». ان شاء الله.
✔️ وعدۀ چهارم:
آقای پزشکیان از همان ابتدا شعار داد که «میخواهد صدای محرومان را که شنیده نشده فریاد زند»؛ اما اولاً محرومان بلندگو نمیخواهند، بلکه فریادرس میخواهند که برایشان کار کند، و ثانیاً اکنون مخاطب فریاد آنان، خودش و دولتش میباشند که امید است بشنوند و به محرومان خدمت کنند.
📍باید ضمن همراهی، حمایت و کمک، مطالبهگر وعدهها باشیم.
🖌نوشتار و صوت 🎤(9:32 دقیقه)
پرسش:
👈 آیا کارمای اجدادی از نظر اسلام وجود دارد و دلیل بدبختیها و بدشانسیهای ما، اجدادمان میباشند - چرا ما باید تقاص خطاهای گذشتگان را بدهیم؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا باید دقت شود که در نظام خلقت، چیزی به عنوان «شانس» وجود ندارد؛ چرا که هر چیزی اندازهها، خواص و آثار معینی دارد و قوانین «علّیت» بر همه چیز حاکم است؛ منتهی چون علّت را نمیدانند، آن را «شانس یا بدشانسی» مینامند!
✔️ معنا و مقصود «کارما - Karma» این است که هر عملی، عکس العمل یا نتایجی دارد و این نتایج به عمل کننده بازمی گردد.
این تعریف جدیدی نیست که به «کارما» اختصاص داشته باشد؛ هر عقل سلیمی میداند که هر عملی، اثر و بازتاب دارد؛ بلکه انحرافشان در این است که میخواهند القا کنند آخرتی در کار نیست و نتایج اعمال در همین دنیا به عمل کننده بازمی گردد که میدانیم چنین نیست!
✔️در آیات بسیاری تأکید شده که اعمال ثبت میشوند و هر عملی از خوب یا بد، نتایجی دارد که به عمل کننده برمی گردد؛ خواه عمل کننده فرد باشد و یا یک جامعه؛ اما نه این که تمامی نتایج اعمال و آثارشان، در همین دنیا به انسان برمی گردد ... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/theory/13367.html
@X_shobhe
🏴 محرم آمد، تا ما بیاییم و بپیوندیم / فرازی از زیارت عاشورا- 2
📖 «فَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ، وَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَأَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتِي رَتَّبَكُمُ اللّٰهُ فِيها»
🤲 خدا لعنت کند امّتی که بنای ستم و بیداد بر شما اهلبیت را بنیان نهادند و خدا لعنت کند امّتی که شما را از مقامتان دور کرد و از مرتبههایتان برکنار نمود، مرتبههایی که خدا شما را در آن مراتب قرار داد.
▪️1- «لعن»، به معنای راندن و دور کردن همراه با غضب میباشد. «فَلَعَنَ اللّٰهُ»، یعنی خداوند شما را از رحمتش دور کند و دور کردن از رحمتش، همان غضب إلهی میباشد.
▪️2- بنابراین، «لعن»، ناسزا نیست؛ بلکه اعلام شناخت دشمن، و اعلان دشمنی و آرزوی هلاکت اوست.
▪️3- اولین لعنها در زیارت عاشورا، علیه یک امّت است، نه چند نفر از دشمنان شاخص! چرا که از چند نفر سران کفر و ظلم، کاری برنمی آید؛ بلکه حمایت گروهی از مردم به آنها قوت و قدرت میبخشد.
👈 4- باید مقامات و مراتب اهل بیت علیهم السلام را بشناسیم تا بدانیم چه کسانی و چگونه آنها را برکنار نمودند. باید ولایت، امامت و خلافت إلهی را بشناسیم.
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت 🎤(10:34 دقیقه)
پرسش:
👈 در مباحثات انتخاباتی میگویند: «ما باید زیر پرچم و در خط امام حسین علیه السلام، آزاده و به دور از سیاست و جناحبندیهای چپ و راست و ... باشیم»؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ چرا پیش از انجام انتخابات چنین نمیگفتند و جنگ احزاب راه انداخته بودند؟!
🏴 در خط و زیر پرچم مولا نبودن، یک انحراف بزرگ است، اما سوء استفاده از سیره و فرمایشات ایشان، برای توجیه و تطهیر هر اندیشه، موضعگیری و عملکرد خطایی، انحرافی بزرگتر میباشد!
▪️آیا معنای «اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید» که خطاب به دینستیزان بیان شده، نه رهپویان خط امام حسین علیه السلام، این است که بیهدف، بیجهت، بیتفاوت و وِل معطل باشید!
✔️ کسانی که شعار «جدایی و دوری دین از سیاست» را سرمی دهند، نه دین اسلام را شناختهاند و نه سیاست را میشناسند.
✔️ اگر چه هیچ دین، مذهب و مکتبی، خالی و به دور از سیاست نیست و نمیتواند باشد، اما اسلام عزیز، به طور کامل، و از اول تا آخرش، یک دین کاملاً سیاسی میباشد... .
🏴 نهضت سیدالشهداء علیه السلام سیاسی بود ... ظهور و قیام حضرت امام مهدی علیه السلام، برای سرنگونی نظامات سلطۀ کفر و ظلم و استقرار عدل الهی در سرتاسر جهان، یک امر کاملاً سیاسی میباشد؛ ✔️ از اینرو، «انتظار» که بالاترین عبادت است، یک امر کاملاً سیاسی میباشد و منتظران که برترین امّتها توصیف شدهاند، یک امّت کاملاً سیاسی میباشند.
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13372.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (8:46 دقیقه)
پرسش:
👈 چرا آقایان قالیباف و جلیلی، همان دور اول اجماع نکردند که دولت سوم غربگرای روحانی سر کار نیاید و جبهه انقلاب پیروز شود؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ مهمتر این است که به هیچ وجهی، پیروزی آقای پزشکیان را در این انتخابات، پیروزی غیر انقلابیون یا ضد انقلاب قلمداد ننماییم که این خواست دشمنان داخلی و خارجی میباشد! بدون تردید، بیش از 16 میلیون نفری که به آقای پزشکیان رأی دادند، غیر انقلابی یا ضد انقلاب نبودند ... .
✔️ از آنجا که آقای قالیباف و تیمش، نه تنها مبالغ کلانی را هزینه کرده بودند، بلکه از بیت گرفته تا علما، سرداران، مداحان، فعالان فضای مجازی و ... را به میدان آورده بودند، گمان میکردند که وی رأی بسیار بالایی خواهد داشت و دست کم به دور دوم میرود؛ و باورشان نمیشد که با این همه، فقط حدود سه میلیون رأی بیاورد! لذا دلیل قاطعی برای کنارهگیری نداشتند... .
✔️ آقای دکتر جلیلی و تیم و مشاورانش نیز با مطالعۀ رویکرد اذهان عمومی نسبت به دکتر قالیباف، که در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز به اثبات رسید، میدانستند که او رأی چندانی ندارد... .
▪️متأسفانه، بر اساس تجربیات گذشته، باید اذعان نمود که آقای قالیباف، هر گاه برای انتخاباتی به میدان آمد، میان مذهبیها، ولاییها، انقلابیون و به اصطلاح اصولگرایان دو دستگی ایجاد شد و هر گاه کنار رفت یا رأی نیاورد، به نفع اصلاحطلبان تمام شد... !
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13374.html
@X_shobhe
🏴 محرم آمد، تا با تجدید عهد، خودت را برای قیام آماده سازی.
📃 فرازی از زیات عاشورا
«فَأَسْأَلُ اللّٰهَ الَّذِي أَكْرَمَ مَقامَكَ، وَأَكْرَمَنِي [بِكَ]، أَنْ يَرْزُقَنِي طَلَبَ ثارِكَ مَعَ إِمامٍ مَنْصُورٍ مِنْ أَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ»
🤲 از خدا که مقامت را گرامی داشت و مرا به وسیله تو کرامت بخشید، درخواست میکنم که خونخواهی تو را همراه پیشوای یاری شده از اهلبیت محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) روزی من کند.
▪️ این فراز، خطاب به سیدالشهداء علیه السلام میباشد که در آن خودت را با تبیین اوج خواستهات از خداوند متعال، که خونخواهی ایشان در رکاب امام منصور، حضرت مهدی علیهما السلام میباشد، معرفی مینمایی.
▪️در این فراز، نمیگویی: «یا امام حسین! از خدا میخواهم که مرا نیز مکرم (بزرگوار) دارد»؛ بلکه با اطمینان قلبی میگویی: «ای امام! خداوند شما را مکرم داشته و مرا نیز به واسطۀ شما و به دلیل اتخاذ چنین مواضعی در برابر شما، و اتصال به شما، مکرم نموده است.
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت 🎤 (7:25 دقیقه)
پرسش:
👈 میگویند: نامهایی چون: محمد، علی، فاطمه، ابوالفضل و نظیر آنها، نامهای خاص و مقدس میباشند و نباید روی فرزندان گذاشت! آیا چنین است یا اشکالی ندارد؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ خداوند سبحان فرمود: «وَلِلَّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى فَادْعُوهُ بِهَا - و تمامی نامهای نیکو (اسماء کمالیه) برای خداست و او را به این نامها بخوانید» (الأعراف، 180)؛ حال چه کنیم؟ آیا نگوییم: این گُل زیباست - آن شخص عالم یا کریم است؛ چرا که جمیل، علیم و کریم، نامهای خداوند متعال میباشند؟!
😦 اسم دخترش را میگذارد «فتّانه»، خب این اسم خوبی نیست و اساساً توهین به همان دختر است. فتّانه یعنی «بسیار فتنهگر»! یا نام «فریبا» که اگر چه متداول است، اما معنایش فریب دهنده است. یا مثلاً اسم دختر را میگذارند «شیما» که یعنی «زن خالدارد» - یا اسم پسر را «اسکندر» یا «مانی» میگذارند، که یکی اسم ظالمی جنایتکار و دیگری اسم دروغگویی است که مدعی نبوت شده بود. خب اینها قشنگ نیست و تأثیر خوبی ندارد.
✔️ از خیابانی رد میشدم و دیدم روی شیشهی یک طباخی نوشته شده: «کله پاچهای بوعلی سینا» - یا نام مواد شوینده دستشویی و توالت را میگذارند «بانو» - یا نام رُبّ گوجه فرنگی را میگذارند «تبرّک»، یا نام برنج را میگذارند «مجید» و نام کفش را میگذارند «سوگند» و آن را زیر پای قرار میدهند، بعد به ما میگویند که نام اهل بیت علیهم السلام را روی فرزندان خود نگذارید؛ چون خاص و مقدس میباشند!
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/etc/13376.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 آیا هنگام واقعۀ کربلا، حضرت ابوالفضل علیه السلام، همسر و فرزندان داشتند؟ اختلاف سنّ ایشان با امام حسین علیه السلام چقدر بود؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ بنابر مشهور روایات، حضرت امام حسین علیه السلام، در سال چهارم هجری قمری متولد شدند و حضرت عباس علیه السلام، در سال 26 هجری قمری به دنیا آمدند؛ بنابراین 22 سال اختلاف سنّ داشتند ... .
بیشتر را اینجا بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/13378.html
@X_shobhe3
🖌نوشتار و صوت🎤 (10:00 دقیقه)
پرسش:
👈 در سوره بقره، آیه ۶۲ اشاره شده که بر مومنین و اهل کتاب به میزان ایمان به خدا و قیامت، ترس و نگرانی نیست. اما در سوره بیّنه آیه ۶ مشرکین و اهل کتاب را خالدین در جهنم و شرّ البریه معرفی کرده است. لطفاً درمورد تفاوت این دو آیه توضیح دهید.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ خودتان تصریح نمودید که «به میزان ایمان به خدا و قیامت» و بدیهی است که چگونگی شناخت و ایمان، حتی در میان پیروان یک دین نیز متفاوت میباشد. متأسفانه در میان مسلمانان نیز باورها و اعتقاداتی رواج دارد که کفر و شرک است؛ چه رسد به یهودیان و مسیحیان که کتابشان نیز تحریف شده است و مملو از گزارههای مشرکانه میباشد!
✔️ قرنها فاصله بین عصر پیامبران وجود دارد، پس یک آیه، به مؤمنان آنان در عصر خودشان اشاره دارد و در آیه دیگر نیز فرمود: «از اهل کتاب، آنان که کافر شدند» و نفرمود: همه آنها.
✔️ بیتردید کسانی که خداوند متعال را سبحان (مبرا از توصیفات مشرکان) نمیدانند؛ برای او جسمیّت قائل میشوند - دیگران و خودشان را فرزندان خدا مینامند - آیاتش را تحریف میکنند و به او افترا میبندند، در زمرۀ کفار و مشرکان قرار دارند، هر چند به حسب ظاهر از مسلمانان یا اهل کتاب باشند! لذا در آیات نیز مؤمنان و مشرکان اهل کتاب، تفکیک شدهاند.
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/Bayyinahh/13379.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 بعضی از آیات اشاره دارند که قرآن برای تمام جهانیان است؛ اما در بعضی آیات قرآن را به محیطی منحصر نموده، مانند آیه شریفه «لتنذر ام القری و من حولها»؛ چطوری اینها با هم جمع میشه؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ... بیتردید هر دعوتی، ابتدا از نزدیک شروع میشود و اختصاصی هم به محیط جغرافیایی ندارد، چنان که فرمود: «وَأَنْذِرْ عَشِیرَتَكَ الْأَقْرَبِینَ - و خویشاوندان نزدیكت را انذار كن» (الشعراء، 214)؛ بنابراین، شهر مکه و نیز اطراف آن، اولین مخاطبان وحی و دعوت شوندگان میباشند و در شهر مکه نیز خویشان مقدم قرار گرفتند؛ اما این حصر و محدودیتی نمیآورد که مانع از گسترش دعوت گردد.
▪️بنابراین، فرمود: «وَلِتُنْذِرَ أُمَّ الْقُرَى وَمَنْ حَوْلَهَا»، یعنی دعوت را از مکه و سپس اطرافش شروع کن، در مکه نیز از خویشاوندان شروع کن، لذا این فراز از آیه، به نقطۀ شروع اشاره ندارد، نه به محدوده یا نقطۀ پایان.
بیشتر را اینجا بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/Anam/13381.html
@X_shobhe
🏴 محرم آمد، تا ما بیاییم و بپیوندیم / فرازی از زیارت عاشورا - 8
📃 «اللّٰهُمَّ خُصَّ أَنْتَ أَوَّلَ ظالِمٍ بِاللَّعْنِ مِنِّي، وَابْدَأْ بِهِ أَوَّلاً، ثُمَّ [الْعَن] الثَّانِيَ وَالثَّالِثَ وَالرَّابِعَ. اللّٰهُمَّ الْعَنْ يَزِيدَ خامِساً»
🤲 خدایا اختصاص ده، اوّلین ستمکار را از سوی من به لعنت و آغاز کن به آن لعنت اولین را، سپس دومین و سومین و چهارمین را، خدایا یزید پنجم آنان را لعنت کن.
✍️ مسلمان، به ویژه شیعۀ منتظر، نباید سطحینگر و ظاهربین باشد، بلکه باید آگاه و بصیر باشد.
نباید گمان کند یزید لعنة الله به قدرت رسید و این فجایع رخ داد؛ بلکه باید بداند که از همان ابتدا، چهار جریان انحرافی در جامعۀ مسلمانان ایجاد شد و یزید لعنة الله پنجمین آنها بود.
✔️ بنابراین، مسلمان بصیر و دشمنشناس، مخالفت و دشمنی خود را با هر پنج جریان اعلام میدارد.
✔️ اگر مسلمانان، آگاه و بصیر نباشند، پیرو ولایت نباشند، مراقب رویکردها و گزینشهای خود نباشند، دشمنان را دوست پندارند و نسبت به جریانهای انحرافی، سهلانگاری، بیتفاوتی و بیغیرتی نشان دهند، کار به جایی میرسد که به هر شرابخواری امیرالمؤمنین میگویند - از یک سو نماز میخوانند و از سویی دیگر شرابخواری میکنند و حتی به نام اسلام به میدان میآیند تا امام زمانشان را به قتل رسانند! 👇
www.x-shobhe.ir
@X_shobhe3
🖌نوشتار و صوت 🎤 (10:21 دقیقه)
پرسش:
👈 اگر طبق قرآن شفاعتها به اذن خدا انجام میشوند، پس چرا ما برای طلب شفاعت یا علی و یا حسین میگوییم؟ چرا نمیگوییم یا الله تا خدا مسبب شفاعت معصومین برای ما شود؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا یقین نمایید که «یا الله» نمیگوییم تا خداوند منّان مسبب شفاعت شود، سپس بپرسیم: «چرا؟»؛
آیا وقتی برای طلب رزق حلال، «اللّهم» میگویید، دیگر کار نمیکنید؛ تمامی ارتباطات و تعاملات را قطع میکنید و از هیچ کسی چیزی نمیخواهید؟!
✔️ فرق است بین معنای «اذن - اجازه» با «دعا - خواندن و خواستن». یا الله، یا محمد، یا علی، یا فاطمه علیهم السلام گفتن، همه دعاست، یعنی آنها را میخوانیم و از آنها چیزی میخواهیم؛ اما «اذن»، یعنی اجازۀ انجام کاری از سوی مافوق داده شده باشد.
✔️ مجرمان، به محض این که میمیرند و چشمشان به حقایق بازمی شود، میگویند: «خدایا! ما را برگردان تا اصلاح کنیم»! این دعا و درخواست است، اما پذیرفته نمیشود و اجازۀ بازگشت به آنان داده نمیشود ... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/Intercession/13383.html
@X_shobhe