✨﷽✨
✍با زیاد صلوات فرستادن، کم و کاستی های اعمال صالح خود را جبران کنیم....
مرحوم محدّث نوری قدس سره از یگانه دوران خود شیخ احمد پسر زین الدین نقل کرده است که گفت:
در عالم خواب حضرت زین العابدین امام سجّاد صلوات الله علیه را ملاقات کردم و نزد آن حضرت شکوه و ناله کردم که زاد و توشه ای برای آخرت آماده نکرده ام، برای توبه خالص توفیق نیافتم، و اعمال صالح را نتوانستم بجا آورم.
پس حضرت مرا جواب داد که آنچه بر تو است این است که :
زیاد بر محمّد و آل محمّد صلوات بفرستی،
و ما در مقام پاداش، عوض صلواتی که شما فرستاده اید آن اعمال صالح را که به انجامش توفیق پیدا نکرده اید تا روز قیامت برای شما انجام می دهیم.
📚منبع ترجمه القطرة ج 1 ص 161 فضیلت صلوات فرستادن ح
#پیشگویی_حضرت_علی(ع)#از_حوادث_آینده
✅ در پیشگویی(حضرت علی ع) از حوادث آینده
#قسمت_آخر
✍️#اسلام را همچون #پوستینِ_وارونه پوشند.
♦️به وقت برپا شدن #بیرق_گمراهى #باطل در محلّ خود جاى گرفته، و #جهالت بر مرکبهایش سوار گشته، و گروه #ستمگر_بزرگ و فراوان گردد، و #دعوت_کننده به #حق کم شود، و روزگار همچون وحشى گزنده حمله نماید، و شتر #باطل پس از سکوت عربده کشد و قوّت گیرد، و #مردم بر #معصیت پیمان برادرى بندند، و بر #دین از هم دورى نمایند، و بر #دروغ با یکدیگر دوست شوند، و بر راستى با هم دشمنى ورزند.
❌در این وقت #فرزند باعث #خشم_پدر، و #باران عامل حرارت گردد، و مردم پست فراوان، و خوبان کمیاب شوند.
مردم (توانمند) آن روزگار همچون #گرگ، و #حاکمانشان_درنده، و #میانه_حالشان #طعمه، و #نیازمندانشان_مرده خواهند بود، راستى ناپدید شود، و دروغ فراوان گردد، مردم به زبان اظهار دوستى، و به دل دشمنى کنند، فسق عامل نسبت، و عفّت باعث شگفتى شود،
🔸و #اسلام را همچون #پوستینِ_وارونه پوشند.
📚بخشی از خطبه 107 نهج البلاغه
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌹
💥
🟢 آثار ، فواید و برکات تسبیحات حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها
1️⃣ ذکر زیاد محسوب می شود.
🔹امام صادق علیهالسلام : تسبیح حضرت زهرا (س) مصداق "ذکر کثیر" است که خداوند دستور داد و فرموده :
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْراً كَثيراً
ای کسانی که ایمان آورده آید ، فراوان ذکر خدا بگویید.
2️⃣ بخشش گناهان
🔹امام صادق علیهالسلام : هر کس تسبیحات حضرت زهرا (س) را بلافاصله بعد از نماز انجام دهد ، خداوند گناهانش را می آمرزد.
3️⃣ بالاترین تمجید و عبادت
🔹امام باقر علیهالسلام : خدای تعالی با چیزی بهتر از تسبیح حضرت زهرا (س) تمجید و عبادت نشده است ؛ زیرا اگر بهتر از آن چیزی بود ، رسول خدا (ص) آن را به فاطمه (س) میآموخت.
4️⃣ برتر از هزار رکعت نماز مستحبی
🔹امام صادق علیهالسلام : تسبیح حضرت فاطمه (س) هر روز به دنبال هر نماز ، نزد من از هزار رکعت نماز (مستحبى) در هر روز، محبوبتر است.
5️⃣ سبب عاقبت بخیری
🔹امام صادق علیهالسلام: اى أبا هارون !
ما بچه هاى خود را ، همان طور که به نماز امر مى کنیم ، به تسبيحات حضرت فاطمه (س) نيز امر مى کنیم.تو نيز بر آن مداومت کن ؛ زيرا بنده ای که بر آن مداومت نموده است ، هرگز به شقاوت نيفتاده است.
6️⃣ سبب رضایت خداوند و دوری شیطان می شود.
🔹امام صادق علیهالسلام: تسبیح حضرت زهرا (س) ، صد ذکر است ولی ؛ در میزان سنجش اعمال ، هزار ذکر محسوب میگردد، شیطان را دور و خدای تعالی را راضی می کند.
#فاطمیه_خط_مقدم_ماست
#مثل_زهرا_پای_ولایت_میایستیم
#شهادت_حضرت_زهرا
◾️ آجَرک الله یامُولای یاصاحِبَ العصر و الزمان فی مُصیبت اُمِکَ فاطمه الزهرا سلام الله علیها و ساعدالله قَلبِکَ الشَریف فی مُصیبت جَدتک المَظلومة الشَهیدة المَضروبه و لعن الله اعدائکم و مُحبیهم و محبی محبیهم و تابعیهم و شیعتهم و جَعلنا الله مِن موالیکم و مَعکم فی الدنیا و الآخره و عَجَّلَ الله تعالی فی فرجکم الشریف
▪️ عظم الله اجورنا و اجورک
🌻«امام جعفرصادق(علیهالسلام)»:
✨قبْلَ قیامِ القائمِ(علیهالسلام) خَمسُ علاماتٍ مَحْتُوماتٍ. اَلیمانی وَ السُّفیانی و الصَّیحَةُ وَ قَتلُ النَّفسِ الزَّكِیةِ وَ الخَسفُ بِالبَیداء.
✨پیش از ظهور حضرت قائم(علیهالسلام) وقوع این پنج علامت حتمی است:
خروج یمانی (از یمن)، سفیانی (از شام)، صیحه و فریاد آسمانی، کشته شدن نفس زکیه (سیدی بزرگوار در مسجدالحرام) و فرو رفتن لشکر سفیانی در زمین بیداء (بیابان میان مکه و مدینه).
📚 (الزامالناصب، ج٢، ص ١٣٦ ـ بحار، ج ٥٢، ص ٢٠٤)
🌺🌺🌺حدیث
تلخی دنیا شیرینی آخرت است
- قالَ اَمِيرُالْمُؤْمِنيِنَ عَلِىٌّ عليه السلام: مَرارَةُ الدُّنْيا حَلاوَةُ الْآخِرَةِ، وَ حَلاوَةُ الدُّنْيا مَرارَةُ الْآخِرَةِ.
تلخى دنيا (باعث) شيرينى آخرت است، و شيرينى دنيا تلخى آخرت است.
کتاب احادیث الطلاب ص ۴۲۶
📿🥀🍂
🥀
❇️ حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بهترین الگوی فرزندآوری
💠 از آنجا که حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)، از بالاترین مقام عصمت برخوردار بودند، الگویی بسیار عالی برای تمام زنها و مردهای جامعه، تا روز قیامت خواهد بود، آن هم در تمام جهات زندگی، که یکی از آنها بحث فرزندآوری است و لازم است مورد توجه همه، خصوصا زوجهای جوان امروزی قرار گیرد.
✍ حضرت زهرا، در طول ۹ سال از زندگی مشترک خود با امیرالمومنین علیهالسلام، صاحب پنج فرزند شدند:
👈امام حسن و امام حسین و حضرت محسن [که قبل از اینکه به دنیا بیاید، به دلیل هجومی که به خانه حضرت زهرا شد، سقط گردید و به شهادت رسید] و حضرت زینب و امکلثوم.
🔺 متاسفانه زوجهای امروزی پس از گذشت ۲۵ الی ۳۰ سالگی ازدواج میکنند، با اینکه سن زیادی از آن ها گذشته، اما تمایل به فرزندآوری ندارند و میخواهند با گذشت چند سال دیگر، فرزندی داشته باشند. و این کار قطعا بر خلاف سیره زندگی حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) است.
🔹 البته این قانون کلی و قاعده عمومی، بیتردید استثناهایی هم دارد، که به علتهای مختلفی نمیتوانند فرزندان بیشتری داشته باشند؛ ولی به یقین همه خانوادهها اینطور نیستند.
✍ بسیاری از زوج های جوان، با اشکالتراشی، خود را از نعمت فرزندانِ بیشتر، محروم میکنند که مهمترین آن مباحث اقتصادی است.
👈 بله! مشکلات اقتصادی در حال حاضر دامنگیر بسیاری از مردم جامعه شده است؛ ولی به هیچ عنوان، دلیل و توجیه مناسبی برای فرزند کمتر نمیشود.
زیرا قناعت و کمخرجی از صفات حضرت زهرا بوده و با این الگو به راحتی میتوان، هم صاحب فرزندان صالح شد و هم با اعتماد به خدا، از پس خرج آنها برآمد.
🔥 مسؤولان کشور در ابتدای انقلاب اشتباه کردند که موضوع کم فرزندی را رونق دادند و الان میفهمیم که آن سیاستها و عملکردها در رابطه با جمعیت اشتباه بود و باعث شده تا جمعیت جوان و شاداب ما، روز به روز کاهش یابد.
☄ دشمن در این سالها زیاد کار کرده که جمعیت اسلامی را کاهش دهد و مردمی بیرمق و بیحال را به جهانیان نشان دهد.
✔️ امروز باید در مقابل دسیسه دشمن ایستادگی کرده و کاری کنیم که جمعیت جوان و با نشاط ما افزایش یابد. إنشاءالله
#فاطمیه
#فرزندآوری
روضهی فاطمه
یك روضهی معمولی نیست
شرح دوران غريبیست که مولا دارد...
یا_علیِمظلوم
#ایام_فاطمیه
#حضرت_زهرا
#فاطمیه
امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می فرماید
✴️شفاى دردهاى خود را از قرآن بجوييد و در سختیها و گرفتاریهايتان از آن كمك بخواهيد چرا كه در آن، درمان بزرگترين دردهاست📖👌🏻
❇️هر كس كه قرآن در روز قيامت برايش شفاعت كند، شفاعت میشود و هر كس كه قرآن در روز قيامت از او شكايت كند محكوم میگردد🤌🏻📖
📚نهج البلاغه خطبه
...تلاش معقول🍃
#نهج_البلاغه
▫️خُذْ مِنَ الدُّنْيَا مَا أَتَاكَ، وَتَوَلَّ عَمَّا تَوَلَّى عَنْكَ
🟠«از دنيا همان قدر را بگير كه به سراغ تو مى آيد و از آنچه از تو روى گردانده روى بگردان (و به دنبال آن مشتاب)
✍اشاره به اين كه هر انسانى در شرايط معمولى و كسب و كار عادى، درآمدى دارد كه اين درآمد خواه ناخواه به سراغ او مى آيد. مثلاً هنگامى كه زراعت مى كند معمولاً اين زراعت درآمدى دارد و همچنين دامدارى و تجارت و صنعت. ولى بسيار مى شود كه اضافه بر آن به سراغ انسان نمى آيد. امام(عليه السلام) مى فرمايد: چه بهتر كه تو هم به سراغ آن نروى و اين حقيقت زهد و بى اعتنايى به دنياست. هرگز منظور امام عليه السلام اين نيست كه انسان در خانه خود بنشيند تا رزق و روزى اش به سراغ او بيايد اين همان چيزى است كه با صراحت در روايات از آن نهى شده است. بلكه منظور آن است كه اصرار بر افزودن مال و ثروت در جايى كه اسبابش فراهم نيست نداشته باشد چراكه هم مشقت زيادى را بر انسان تحميل مى كند و هم ممكن است آلوده انواع گناهان و انحراف از مسير شرع شود و اى بسا اگر به آن نرسد زبان به ناشكرى و كفران بگشايد.
📘#حکمت_393
هر درك عاقلانه اى روزى نجات بخش است
#نهج_البلاغه
◽️مَا اسْتَوْدَعَ اللّهُ امْرَأً عَقْلاً إِلاَّ اسْتَنْقَذَهُ بِهِ يَوْماً ما!
🟤خداوند هيچ نوع عقلى را در وجود كسى به وديعت ننهاده جز اين كه روزى به وسيله آن وى را نجات خواهد داد»
✍ عقل، شاخه هاى مختلفى دارد و خداوند در هر كسى شاخه يا شاخه هايى از آن را به وديعت مى نهد. تعبير امام(عليه السلام) به «عقلا» به صورت نكره اشاره به همين نكته است. آرى، بعضى عقل معاد دارند، بعضى عقل معاش و بعضى هر دو. عقل معاد نيز شاخه هاى متعددى دارد; كسانى از طريق ادله عقلى وارد مى شوند و افرادى از طريق ادله نقلى كه هركدام نيز شاخه هاى متعددى دارد و در عقل معاش نيز بعضى عقل صنعت دارند، بعضى استعداد خوبى براى كشاورزى و بعضى براى امور ديگر و هركدام از اين ها نيز براى خود شاخه هايى دارد. امام(عليه السلام) مى فرمايد: اين نقاط قوت كه نامش عقل است و خداوند در ميان بندگانش تقسيم كرده همه روى حساب است. ممكن است كسى عقل خاصى در وجودش باشد و ساليان دراز از آن استفاده نكند و گاه حتى خودش فكر كند كه اين عقل و استعداد خاص در وجود او به چه كار مى آيد ولى ناگهان جريانى در زندگانى او رخ مى دهد كه تا دست به دامان آن عقل و استعداد خاص نزند نجات نمى يابد و اين نكته اى است كه كمتر كسى به آن توجه دارد و يا در نوشته هاى خود آورده است ولى امام(عليه السلام) به واسطه علم گسترده و وسيعش به اين نكته اشاره فرموده است.
📘#حکمت_407
#نهج_البلاغه
▫️لا تَجعَلَنّ ذَرَبَ لسانِكَ عَلى مَن أنطَقكَ و بلاغَةََ قولِكَ عَلى مَن سَدّدكَ
🟠تيزى و برندگى زبانت را علیه كسى كه تو را گویا ساخته است قرار مده، و رسايى گفتار و قدرت بيان خود را بر ضد كسى كه به تو قدرت گفتار آموخته است بكار مبر.
✍امام عليه السلام نيز در اين كلام عميق و پر معنى در همين باره سخن گفته و ديگران را به احترام نمودن به معلم و آموزگار متوجه ساخته و ترغيب و سفارش فرموده است. ما نيز بايد از پيشواى راستين خود بياموزيم. يعنى هرگز نبايد تيزى و برندگى زبان خود را بسوى پدر و مادر يا خواهر و برادر بزرگتر يا هر كسى كه در راه به سخن آمدن ما زحمت كشيده است بگيريم. و همچنين هيچگاه نبايد رسايى كلام و قدرت بيانى را كه از معلم و يا شخصى ديگرى آموخته ايم بر ضد خود او بكار بريم. زيرا چنين كارى ناسپاسى است و در اسلام ناسپاسى زشت و ناپسند شمرده مى شود.
📘#حکمت_411
لحظاتی چند در محضر اميرالمؤمنين علی علیه السلام ، ( ✍ 📖 حکمت ۲۶۴) :
🌷نیکی به بازماندگان دیگران🌷
وَ قَالَ ( علیه السلام ):
أَحْسِنُوا فِی عَقِبِ غَیْرِکُمْ تُحْفَظُوا فِی عَقِبِکُمْ.
✳️ به بازماندگان دیگران نیکی کنید،
✅ تا حرمت بازماندگان شما را نگاه دارند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷ا
👏👏👏 پرتاب موفق و غرور آمیز ماهواره های ایرانی «فخر۱» و «سامان۱» به فضا با ماهواره بر ایرانی سیمرغ را به ملت بزرگ ايران و دانشمندان و متخصصان ایرانی در صنایع دفاعی تبریک و تهنیت عرض نموده و سپاسگذار نعمت بزرگ این سرمایه های عظیم هستیم👏👏👏
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷ا
#فَإِنَّ_حِزْبَ_اللَّهِ_هُمُ_الْغَالِبُونَ
🌷🌷🌷🌷🌷ا
#أَلَآ_إِنَّ_نَصۡرَ_ٱللَّهِ_قَرِيبࣱ
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸ا
#إِنَّا_مِنَ_الْمُجْرِمِينَ_مُنْتَقِمُونَ
ا🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#وعده_صادق۳
#شرح_حکمت ۲۷۹
❣امیرالمومنین علیهالسلام مى فرماید:
▫️اذَا أَضَرَّتِ النَّوَافِلُ بِالْفَرَائِضِ فَارْفُضُوهَا
💠هنگامى كه مستحبات به واجبات زيان رساند آنها را ترك گوييد
✍بسيارند كسانى كه به پاره اى از مستحبات آنچنان اهميت مى دهند كه واجبات را فداى آن مى كنند و اين برخلاف دستور شرع اسلام است. نكته اصلى اين است كه توان و استعداد و وقت انسان هرچه باشد محدود است؛ اگر بخواهد آنها را براى انجام مستحبات به شكل گسترده به كار گيرد چه بسا از واجبات باز مى ماند. در اينگونه موارد بايد هشيار بود و كارى نكرد كه لطمه به واجبات بخورد. گاه در سفرهاى زيارتى يا عزادارى ها، بعضى چنان افراط مى كنند كه نمازهاى واجب آنها لطمه مى خورد. بعضى افراد را مى بينيم كه سخاوتمندند و در راه كمك به ايتام و مؤسسات خيريه پيشگام مى شوند؛ ولى در پرداختن وجوهات واجب شرعى خود تعلل مى ورزند و چه بسا آن بذل و بخشش مستحب، آنها را از انجام اين فريضه الهى باز دارد.
✔️انسان آگاه و بيدار كسى است كه اجازه ندهد واجباتش قربانى مستحباتش شود. اين درواقع همان چيزى است كه در علم اصول و فقه به عنوان تعارض اهمّ و مهم عنوان مى شود كه اگر دو عمل، يكى مستحب و ديگرى واجب و يا دو عمل واجب كه يكى از ديگرى مهمتر است با هم تعارض كنند، حكم عقل وشرع هر دو بر اين است كه اهم را مقدم دارند و مهم را رها كنند.
📘#حکمت_279
🔴 محدوده جغرافیایی «الکور الخمس» شام / آیا حمله سفیانی به جنوب ایران، در منابع معتبر ذکر شده است؟
✍️ مصطفی امیری
▪️اخیراً از سوی مخاطبین برای بنده کلیپی ارسال گردید. البته ما که وقت دیدن نداریم و اصلاً باخبر نمیشویم از این نوع مسائل.
▪️به هر حال، کارشناس محترم شبکه جهانی ولایت، در کمال تعجب جنوب ایران را هم جزو مناطق الکور الخمس سفیانی بر میشمرد جل الخالق.
▪️و بیان مینماید ایران نیز مورد حمله سفیانی واقع میشود. عین متن ایشان را ملاحظه بفرمایید:
▪️«خروج سفیانی قطعاً در شامات در شام یعنی دمشق و شام اینا تصریح شده و کشورهایی که تو این منطقه هستند که پنج نقطه تو روایات نام برده شده که شامل به اصطلاح حالا عراق فعلی شامل همین به اصطلاح شبه جزیره شامل اردن شمال به اصطلاح شمال شبه جزیره که همین اردن و شامات کل شامات میشه... و بخش هایی از جنوب ایران»
▪️«لذا در روایات به کور الخمس یعنی اون بلاد پنجگانه اشاره شده که شامل عرض کردم شامات قسمتهایی از همین به اصطلاح ترکیه فعلی و عراق و این قسمتها شامات که فلسطین و لبنان همه اینا جز شاماته یعنی سواحل مدیترانه ببینید این سواحل مدیترانه تا ترکیه اینها جزو به اصطلاح شامات و به اصطلاح شرق غرب و عراق و همین شبه جزیره عربستان و بخشهایی از جنوب ایران»[1].
▪️ البته جملات فوق، مبهم و کنگ است و بالاخره مخاطب متوجه نمیشود داستان چیست؟ ویدئو را گوش بدهید ببینید آیا شما متوجه میشوید؟😊
▪️به هر حال، از اشتباهات گفتاری که صرفنظر کنیم، وارد محتوا میشویم.
▪️در برخی گزارشات اهلسنت به نقل از کتاب الفتن ابنحماد از حمله لشکر سفیانی به ایران و جنگ در جنوب ایران در منطقه اصطخر خوزستان یا فارس سخن به میان آمده است و نه اینکه جنوب ایران را هم جزو الکور الخمس بدانیم.
▪️البته موید و قرینهای در کتب معتبر شیعی ندارد و نمیتوان به عنوان مُستند حکم قطعی قرار گیرد.
▪️سوالی که مطرح است: بارها و بارها آقایان محترم، این کتاب را در زمره منابع غیرمعتبر برشمردند که البته فرمایش متین و صحیحی است اما الان مورد استناد قرار میگیرد؟ و البته آن هم به اشتباه، جنوب ایران جزو مناطق الکور الخمس سفیانی محسوب میشود.
▪️ضمن اینکه الکُوَر الخمس صحیح است (به ضم کاف و فتح واو) نه الکُوْر الخمس (ضم کاف و سکون واو) که تلفظ فرمودند.
▪️باز هم نکته دیگری که قابل تذکر است: بعد اینکه سفیانی مناطق پنجگانه را مورد استیلاء نظامی و تصرف میکند، آنگاه به عراق و حجاز حمله میکند نه اینکه این دو کشور را هم جزو مناطق پنجگانه بدانیم کما اینکه کارشناس محترم در این ویدئو تکرار میکند اما از نظر علمی صحیح نیست. در واقع، فرق است بین الکور الخمس شام و کشورهای عراق و عربستان.
▪️یاقوت حموی، مناطق پنجگانه الکور الخمس را چنین توصیف میکند که هیچ صحبتی از عراق و حجاز نیست:
▪️«جند قنسّرين و جند فلسطين و جند حمص و جند دمشق و جند الأردنّ فهي خمسة أجناد و كلّها بالشام و لم يبلغني أنهم استعملوا ذلك في غير أرض الشام»[2]
▪️در احادیث نیز همین جُند العواصم[3] به عینه ذکر شده است: «اسْتَوْلَى السُّفْيَانِيُّ عَلَى الْكُوَرِ الْخَمْس...دِمَشْقُ وَ فِلَسْطِينُ وَ الْأُرْدُنُّ وَ حِمْصٌ وَ حَلَب»[4].
▪️بنابراین الکور الخمس در زمان معصومان شامل این مناطق بوده است:
▪️«قُسمت ولاية بلاد الشام للمرَّة الأولى منذ الفتحُ الإسلامي للشَّام ضمن أربع أجناد رئيسيَّة (مناطق عسكرية، مفردها جند) وهي دمشق وحمص والأردن وفلسطين، وذلك في عهد الخليفة الرَّاشدي عمر بن الخطاب. في العصر الأموي، أُنشئ جند قِنَّسرين (حلب) في خلافة معاوية بن أبي سفيان»[5]
▪️البته لبنان جزو ساحل «جند دمشق» و از مناطق پنجگانه در زمان معصومان بوده است[6]
▪️القصه اینکه در همین دو سه دقیقه کوتاه، چند اشتباه از سوی کارشناس محترم.
▪️الان اگر این اشتباهات گفتاری و محتوایی را یه کت و شلواری گفته بود، آن برادرمان، زمین و زمان را به هم ریخته بود.
✅ پینوشت:
2. حموی، معجم البلدان، ج۱، ص۳۸.
3. ابنعدیم، بغیة الطلب، ج۱، ص۴۱.
4. نعمانی، الغیبة، ص۳۰۴. صدوق، کمالالدین، ج۲، ص۶۵۱.
6. حموی، معجم البلدان، ج۳، ص۳۱۱-۳۱۲.