آل عمران۴.تولد حضرت یحیی وعیسی.mp3
7.2M
🌸🌿🌹🕋🌹🌿🌸
صوت زیبا از ترجمہ فارسے سورہ مبارڪہ
🌺🌸 آل عمران 🌸🌺
بخش چهـارم
✨اشارہ بهــــــــــــــــــــــــــــــــــــ👇
⚡ تولد حضرت یحیے (ع)
⚡ تولد حضرت عیسے (ع)
⚡ جواب بعضے از سوالهـــــــاے شما در این ڪلیپ هـــــــاست...
https://eitaa.com/hossienebnali
هدایت شده از ✨️قرآن مسیری بسوی نور✨️
020-Taha طه.mp3
9.09M
🌼صوت شماره 20 سوره
🌺مبارکه طه با ترجمه فارسی
🌼#سوره_مبارکه_طه
https://eitaa.com/quranmasirenoor
هدایت شده از مداحی وصوتهای مذهبی چهارده معصوم علیه السلام و حضرت زینب سلام الله
؛ حضرت ابالفضل علیه السلام
مداحی آنلاین - هان ای کریم ابن الکریم - حسین طاهری.mp3
1.25M
#وفات_حضرت_عبدالعظیم_حسنی
هان ای کریم ابن الکریم
یا حضرت عبدالعظیم
🎙 #حسین_طاهری
#زمینه
بسیار دلنشین
مرجع رسمی #مداحی های روز
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
https://eitaa.com/hossienebnali
هدایت شده از مداحی وصوتهای مذهبی چهارده معصوم علیه السلام و حضرت زینب سلام الله
؛ حضرت ابالفضل علیه السلام
مداحی_آنلاین_شخصیت_عبدالعظیم_استاد_رفیعی.mp3
8.07M
🏴 #وفات_حضرت_عبدالعظیم_حسنی
شخصیت عبدالعظیم حسنی(ع)
🎙حجت الاسلام #رفیعی
حداقل برای یک نفر ارسال کنید.
بهترین #سخنرانی های روز
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
https://eitaa.com/hossienebnali
🌸🍃آیت الله بهجت«ره»:
🔰تفاوت
( #ايشاالله ، #انشاالله و #ان_شاءالله) درکجاست؟
↫✨ايشاالله: يعنی خدا را به خاک سپرديم (نعوذبالله، استغفرالله) .
↫✨انشاالله: يعنی ما خدا را ايجاد کرديم (نعوذبالله، استغفرالله)
↫✨ان شاءالله: يعنی اگر خداوند مقدر فرمود(به خواست خدا)
🔷به اشتراک بگذاريد تا اشتباه نکنيم.
#مشکل_داماد
🌷 كرامات حضرت عبدالعظيم
عليه السلام🌷
طلبه سیّدی، پس از آنكه مقطعی از درسش را در نجف به پایان می برد به تهران می آید و مقدّمات ازدواج ایشان فراهم می گردد. دختری معرّفی می شود و به خواستگاری می روند، مسائل مطابق سلیقه طرفین طی می شود جز اینكه پدر دختر شرطی را برای داماد مطرح می كند، تا پس از تحقّق آن دختر به خانه بخت برود.
شرط پدر دختر تهیه این اقلام بود: یك جفت گوشواره، 4 عدد النگو، 2 عدد پیراهن، 2 قواره چادری و 2 جفت كفش.
اگر چه درخواست خانواده عروس چندان سخت و چشمگیر نبود، لكن برای آن عالم بزرگوار تهیه همین قدر هم مقدور نبود. ایشان ناامید از انجام شرط، عازم قم می شود. امّا قبل از حركت به سمت قم به قصد زیارت حضرت عبدالعظیم علیه السّلام در شهرری توقّف می كند.
آن عالم بزرگوار قبل از آنكه به حرم مشرّف شود، دقایقی را در حیاط صحن و مقابل ایوان می ایستد. تمام حواسش به شرطی است كه از عهده انجام آن برنیامده است. در این لحظه كاملاً متوجّه آن حضرت می شود و مشكل را با آن وجود مقدّس در میان می گذارد. در حالتی دل شكسته زار زار می گرید و برای آنكه كسی متوّجه نشود عبایش را روی صورتش می گیرد.
چند لحظه بعد، كسی دست روی شانهاش می گذارد و آرام به گوشش می خواند: كه آقا، بسته تان را بردارید تا خدای نكرده كسی آن را نبرد! و ایشان ناراحت از اینكه او را از چنین حالی بیرون آورده اند، مكثی می كند و بعد چشم می اندازد، بسته ای جلوی پایش افتاده است! ابتدا اعتنا نمی كند، امّا، بلافاصله طنین صدایی را كه لحظاتی قبل او را متوجّه این بسته كرده بود در ذهنش می نشیند. نگاه جستجو گرش كسی را نمی یابد. بسته را می گشاید. درون بسته این اشیاء به طور مرتّب چیده شده بود:
2 جفت كفش زنانه، 2 قواره چادری، 2 عدد پیراهن، 4 عدد النگوی طلا و یك جفت گوشواره.
«اين طلبه كسی نبود، جز مرحوم آيت الله العظمی مرعشی نجفی از علماء فقيد و مراجع تقليد عظام كه پس از اين كرامت نيز «خادم افتخاری» آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السّْلام شده و تا آخر عمر شريفشان اين مدال خادمی را به سينه داشتند.»
📚منبع : نشریه عبرتهای عاشورا
💠هدیہ به پیشگاه حضرت سیدالکریم(ع) و این عالم بزرگوار3صلوات
یا سیدالکریم(ع)!
یا ذالکرم عزیز حسن سید الکریم!
امشب ز نام توست سخن سید الکریم!
گریه میان صحن شما مستی آور است
با گریه در حریم حسینی برابر است
#وفات_حضرت_عبدالعظیم_حسنی
_تسلیت
✨🌷﷽🌷✨
🍃🌸🍃زندگینامه حضرت
عبدالعظیم حسنی
❇ حضرت عبدالعظیم حسنى (علیهالسلام)در چهارم ربیع الثانى سال ۱۷۲ هجرى در شهر مدینه چشم به جهان گشود. ایشان فرزند عبدالله بن علی،از نوادگان امام حسن مجتبى (علیهالسلام) است كه نسبتش با چهار واسطه به آن حضرت میرسد.
🌟 حضرت عبدالعظیم از دانشمندان شیعه و از راویان حدیث ائمه معصومین (علیهمالسلام) و نیز از چهرههاى بسیار محبوب و مورد اعتماد نزد اهل بیت عصمت و طهارت(علیهمالسلام) به شمار میرفت. دوران وى گرچه عصر حاكمیت عباسیان و ایجاد خفقان و سختگیرى نسبت به شیعیان بود, ولى مدافعان دین و حافظان مكتب كه روایات امامان را ثبت و نقل میكردند نقش عمدهاى در پاسدارى و صیانت از فرهنگ والاى اهل بیت (علیهمالسلام) داشتند و این بزرگوار یكى از سنگربانان عقیده تابناك تشیع محسوب میشد كه در حفظ و انتشار سخنان ائمه اطهار (علیهمالسلام) سخت كوشا بود. ستایشهاى فراوان ائمه (علیهمالسلام) از وی, نشان دهندهى شخصیت والاى علمى و معنوى وى میباشد.
🍃« شیخ محمد شریف رازی» پیرامون ادب حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) نسبت به ساحت ائمه معصومین (علیهمالسلام) چنین مینویسد: « رفتار و عادت كریمانه حضرت عبدالعظیم(علیهالسلام) این بود كه هر وقت وارد مجلس حضرت امام جواد یا امام هادی(علیهاالسلام) میشد با كمال ادب و خضوع و غایت حیا و تواضع در حالیكه دستهاى خود را از ردا بیرون آورده بود،با كمال ادب به محضر آن امام سلام میكرد و امام پس از جواب سلام، او را نزدیك خود میخواند و در كنار خویش مینشاند؛ به حدّى كه زانوى مباركش به زانوى مبارك امام میچسبید و امام كاملاً از احوال او سؤال میكرد كه این موجب غبطه دیگران میشد.
🍃شیخ صدوق «رحمت الله علیه» در كتاب « كمالالدین» مینویسد: وقتى كه حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) خدمت امام هادی(علیهالسلام) مشرف شد و عقاید خود را اظهار نمود،امام فرمودند: تو از دوستان حقیقى ما هستی.
مؤلف كتاب «جنة النعیم» میگوید: شخصى به نام ابا حماد رازى ـ از شیعیان و موالیان شهر رى ـ با وجود مشكلات آن زمان به سامراء رفت و خدمت امام زمانش حضرت على النقى (علیهالسلام) رسید و مسائلى را پرسید. امام ضمن پاسخ به مسائل او فرمود:« اى ابا حماد! هر گاه مشكلى از امور دینى برایت پیش آمد،جواب مشكل خود را از عبدالعظیم حسنى بخواه و سلام مرا به او برسان»
🌟در فضیلت زیارت مرقد حضرت عبدالعظیم حسنی (علیهالسلام) به این روایت بسنده میكنیم: مردى از اهل ری، خدمت امام هادی(علیهالسلام) رسید. امام از او پرسیدند،كجا بودی؟ گفت به زیارت سیدالشهدا(علیهالسلام) رفته بودم. حضرت فرمودند: بدانكه اگر قبر عبدالعظیم حسنی (علیهالسلام) را زیارت كنى گویا حسین بن علی(علیهالسلام) را زیارت كردهای.
🌟🌺🌟 امام رضا(علیهالسلام)خطاب به حضرت عبدالعظیم حسنى چنین فرمودند: « اى عبدالعظیم! سلام مرا به دوستانم برسان و به آنان بگو كه شیطان را به خودشان راه ندهند. آنان را به راستگویى و امانت دارى و سكوت و ترك مجادله در كارهاى بیهوده و دیدار و توجه به یكدیگر سفارش كن،چرا كه اینها مایه نزدیك شدن به من است»
📚 امامزادگان رى ،ج ۱، ص ۷۸