Hamid Alimi - Ayame Fatemieh 1396 (36).mp3
2.78M
یا صاحب الزمان الغوث و الامان...
#کربلایی_حمید_علیمی
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
@yaamahdi2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓چطور ارادتمان را به امام زمان (عج) اثبات کنیم؟
✅ ویژگی های جامعه مهدوی از نظر رهبر انقلاب
#کمک_مومنانه
#رزمایش_همدلی
#وظایف_منتظران
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
@yaamahdi2
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️کار برا امام زمان (عج) منت نداره ها ...
👌صحبت های قابل تامل استاد #رائفی_پور
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
@yaamahdi2
1_105916434.mp3
4.71M
🔰سخنراني کوتاه «راه حل ظهور امام زمان چیست⁉️»
✔️تا وقتی دوستان امام زمان (علیه السلام) بیعت واقعی نکنن امام زمان (علیه السلام) نمیاد
♦ #حجت_الاسلام_عالی
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
@yaamahdi2
درسنامه مهدویت (جلد اول) 💥
📖 درس نهم
⬅️نسب پدر حضرت مهدی(عج)
👈(بخش دوم)
🔷جلوه هايی از زندگی امام حسن عسكری(ع)
روايات بسياري از ناحيه رسول اكرم(ص) و اهل بيت او: مبنی بر امامت پيشوايان دوازده گانه وارد شده و در آنها، به طور روشن، به نام مقدس ايشان ـ از جمله امام حسن بن علی عسكری (ع) ـ اشاره شده است. اضافه بر آنكه در رواياتِ نقل شده از پدر بزرگوارش، به امامت آن حضرت تصريح شده است.
✳️جابربن عبداللّه انصاری، با اشاره به لوحی که در دستان مبارک حضرت زهرا(س) مشاهده کرده بود؛ به امامت و نام امام عسکری(ع) تصريح کرده است. [۲۹۹]
آن حضرت، با همه فشارها و مراقبت های بی وقفه حكومت عباسی، يك سلسله فعاليت های سياسی، اجتماعی و علمی، در جهت حفظ اسلام و مبارزه با افكار ضد اسلامی انجام ميداد. گوشه ای از اين فعاليت ها ـ كه ارتباط بيشتری با موضوع مهدويّت دارد ـ به شرح زير است: 👇
🔸۱. كوشش علمی در دفاع از اسلام و ردّ شبهات
امام عسكری(ع) گرچه به جهت شرايط نامساعد و محدوديتهای شديد حكومت عباسی ، موفق به گسترش دانش بی کران خود در تمام جامعه نشد؛ اما شاگردانی تربيت كرد كه هر كدام در نشر معارف اسلام و رفع شبهات دشمنان، نقش مؤثر و ارزنده ای داشتند.
شيخ طوسی; تعداد شاگردان آن حضرت را افزون بر يک صد نفر ثبت كرده است.[۳۰۰] در ميان آنان چهره ها و شخصيتهای برجسته و وارسته ای به چشم می خورند؛ مانند: احمد بن اسحاق اشعری قمی، ابو هاشم داود بن قاسم جعفری، ابوعمرو عثمان بن سعيد عَمْری، علی بن جعفر و محمد بن حسن صفّار.
🔸۲. ايجاد حلقه ارتباطی با شيعيان از طريق نمايندگان
در پی تلاش های فراوان امامان پيشين: ، در زمان امام عسكری(ع) تشيّع در مناطق و شهرهای مختلف، گسترده شده و شيعيان در نقاط فراوانی زندگی می كردند.
گستردگی و پراكندگی مراكز تجمع شيعيان، وجود سازمان ارتباطی منظمی را ايجاب ميكرد تا پيوند شيعيان را با حوزه امامت و نيز ارتباط آنان را با هم ديگر برقرار سازد و از اين رهگذر، آنان را از نظر دينی و سياسی، رهبری و سازماندهی كند.
اين نياز، از زمان امام نهم(ع) احساس ميشد و چنان كه در سيره آن حضرت و امام دهم(ع) آمده، شبكه ارتباطی وكالت و نصب نمايندگان در مناطق گوناگون، از آن زمان وجود داشته است.
اين برنامه در زمان امام عسكری(ع) نيز تعقيب گرديد. بنا بر اسناد و شواهد تاريخی، آن حضرت نمايندگانی از ميان شخصيتهای برجسته شيعيان، در مناطق متعدد منصوب كرده و با آنان در ارتباط بود و از اين طريق، پيروان تشيّع را در همه مناطق زير نظر داشت.
يكی از نمايندگان امام «احمد بن اسحاق بن عبدالله قمی اشعری»، از ياران خاص امام و از شخصيت های بزرگ شيعی در قم بود. بعضی از دانشمندان علم رجال، از او به عنوان رابط بين قمی ها و امام و از جمله اصحاب خاص آن حضرت ياد كرده اند [۳۰۱]. اما دانشمندان ديگر، او را وكيل و نماينده امام دانسته اند [۳۰۲]. از روايتی در بحارالانوار استفاده ميشود كه او نماينده امام در موقوفات قم بوده است.
در رأس وکيلان امام، «محمد بن عثمان عَمْری(ره) » قرار داشت و وكلای ديگر، به وسيله او با امام در ارتباط بودند. آنان نوعاً اموال و وجوهات جمع آوری شده را به وی تحويل ميدادند و او آنها را به محضر امام(ع) ميرساند. [۳۰۳]
علاوه بر شبكه ارتباطی وكالت، امام از طريق اعزام پيك ها، با شيعيان و پيروان خود ارتباط برقرار می ساخت و مشكلات آنان را برطرف ميكرد.
گذشته از پيك ها، امام از طريق مكاتبه با شيعيان، ارتباط داشت و آنان را در موقعيت های حساس راهنمايی ميکرد. نامه ای كه امام به «ابن بابويه» نوشته، نمونه ای از اين نامه ها است. امام دو نامه نيز به شيعيان قم و آبه (آوه) نوشته كه متن آنها در كتابها مضبوط است. [۳۰۴] بر اساس روايتی، امام عسكری(ع) بامداد روز هشتم ربيع الأول سال ۲۶۰هـ اندكی پيش از رحلت، نامه های فراوانی به مردم مدينه نوشت.
📚[۲۹۹] . كمال الدين و تمام النعمة، ج۱، باب۲۸، ح۱.
📚[۳۰۰] . محمد بن حسن طوسي، رجال ، ص ۴۲۷ به بعد.
📚[۳۰۱] . نجاشي، فهرست اسماء مصنفي الشيعة، ص ۶۶ - محمد بن حسن طوسي، الفهرست، ص ۲۳.
📚[۳۰۲] . طبسي، حياة الامام العسكري(ع)، ص ۳۳۳.
📚[۳۰۳] . محمد بن حسن طوسي، اختيار معرفة الرجال، ص ۵۳۲، ح ۱۰۱۵.
📚[۳۰۴] . حسن بن علي بن شعبه، تحف العقول، ص ۴۸۶.
درسنامه مهدویت📒
خدامراد سلیمیان🖊
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
@yaamahdi2
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
کمترین درجات عاشقی از زبان امیرالمؤمنین(ع)
➕واکنش جالب شنونده این حدیث
@yaamahdi2
4_5805570292583499493.mp3
3.9M
گلایه های امام عصر ارواحنافداه (۵)
🗯اینهمه جمعیت بخاطر من نیامدهاند!
زمان: ۴ دقیقه
@yaamahdi2
دانلود_دعای_افطار_با_صدای_استاد_.mp3
497.8K
#دعای_افطار
التماس دعای #فرج
طاعات و عباداتتون قبول حق ان شاءالله😍