#پرهیز_از_گناه
🔻🔹🔻پرهیز از گناه، اساسیترین کارها است. اوّلین توصیهی این کسانی که در راههای سلوکی حرکت میکردند و ما ارادت به اینها داشتیم و علاقهمند [اینها بودیم]، به جوانها و ما -که آنوقت جوان بودیم- همین بود که می گفتند سعی کنید از گناه اجتناب کنید.
🔻اگر انسان مبتلای به گناه شد، این گناه موجب می شود که انسان لزوم طاعت را هم از دست بدهد؛ یعنی ملازم با طاعت الهی هم نباشد؛ توفیقات از انسان گرفته می شود؛ این را در نظر داشته باشید.
🔸نماز اوّل وقت، نماز با توجّه و با حضور قلب، تلاوت قرآن، اُنس با دعا و زیارت، اینها آن چیزهایی است که برای شما برادران عزیز، خواهران عزیز، جوانهای عزیز من لازم است؛ اینها را بایستی در نظر بگیرید. آنوقت انشاءالله به برکت درس خوبی که خواهید خواند و به برکت تقوا و پرهیزکاریای که انشاءالله رعایت خواهید کرد و به برکت این ذهنهای جوّال و فعّالی که شما دارید و امروز ما نمونههایی از آن را مشاهده کردیم، جامعهی علمی - مذهبی ما که اسمش روحانیّت است، فردای بمراتب بهتری از امروز انشاءالله خواهد داشت.
🎤بیانات حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله) در دیدار طلاب حوزههای علمیه استان تهران96/6/6
#طلبگی
🆔 @chera_talabgi
❇️ ما از آنچه در دست داریم استفاده نمیکنیم و به آن عمل نمیکنیم
🔵👈 آنقدر راه را گم کردهایم و آنقدر از قرآن و عترت کناره گرفته و دور افتاده و بیگانه شدهایم که نزدیک است به آمریکا و اروپا برویم و از آنها سؤال کنیم که «شما از قرآن و عترت چه فهمیدهاید؟»به ما یاد دهید! علت آن است که ما از آنچه در دست داریم استفاده نمیکنیم و به آن عمل نمیکنیم؛ لذا وقتی کفار که مزایای اسلام را میدانند، چیزی میگویند تصدیق میکنیم و سخنانشان باورمان میآید.
🔻 و دیگر اینکه ما عبید دنیا هستیم؛ لذا ما را با تطمیع از کتاب و عترت منحرف و منصرف کردهاند! میبینیم، ولی گویا نمیبینیم! جلوی ضریح #امام_رضا علیهالسلام در یک شب، پنج کرامت دیدم: شفای مریض و کرامتهای دیگر. وقتی این مطالب را برای ما نقل میکنند، گویا داستان رستم و افراسیاب میخوانند! ... قرآن و عترت دوای تمام دردهاست. اگر آنها را کنار بگذاریم، در دنیا از این هم ذلیلتر میشویم.
🔻 آیا ذلت از این بیشتر که مسلمانان با این همه قوّت و ثروت نوکر کفار هستند و آنها مالک امرشان هستند؟! یک روز به گرگ پناه میبریم و یک روز به روباه ! برای اینکه از قرآن و عترت به کلی کنار نرویم و آنها را از ما جدا نکنند، از الآن باید در فکر اصلاح باشیم؛ «علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد».
[در محضر بهجت(ره)، جلد2، ص167 و جلد3، ص240 ]
🆔 @chera_talabgi
💠 در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
✳️آموزه های امام رضا(ع) فضای ایران را ولایی کرد
🔷مهمترین بیانی که ذات اقدس الهی درباره قرآن کریم دارد در سخنان نورانی امام هشتم علی بن موسی الرضا المرتضی(علیه و علی آبائه و ابنائه آلاف التحیة و الثناء) آمده که حضرت این معارف را بهره همه مخصوصاً ایرانیها قرار داد. وجود مبارک امام رضا وقتی وارد ایران شد مکتب تشیع را به همراه خود آورد، ایشان وقتی وارد سرزمین خراسان شد سؤال کردند که مسئله مهم در اینجا چیست؟ عرض شد مسئله امامت و خلافت است. حضرت فرمود اینها از خلافت و امامت چه خبری دارند؟ اینها چه میدانند امامت چیست؟ اینها چه میدانند خلافت چیست؟ آن سخنرانی نورانی را که مرحوم کلینی نقل کرد دیگران هم نقل کردند از وجود مبارک امام هشتم به ما رسیده است که حضرت فرمود: «اَلإِمَامُ وَاحِدُ دَهْرِهِ وَ هُوَ بِحَیثُ النَّجْمُ مِنْ یدِ الْمُتَنَاوِلِینَ وَ وَصْفِ الْوَاصِفِینَ فَأَینَ الِاخْتِیارُ مِنْ هَذَا وَ أَینَ الْعُقُولُ عَنْ هَذَا وَ أَینَ یوجَدُ مِثْلُ هَذَا»؛ امام ستاره آسمان است، با دست کسی نمیتواند به آسمان دستدرازی کند و ستاره را بگیرد یا مسح کند! مگر امامت را میشود شناخت؟ مگر ولایت را میشود بدون غدیر شناخت؟ مگر حقیقت امامت یک امر انتصابی است؟ از آن به بعد حضرت سعی کردند بحثهای ولایت را به ما آموزش دهند.
🔷 ما میگوییم امامت عهد خداست و خدا باید عطا کند چه اینکه به خلیل حق فرمود: ﴿لاَ ینَالُ عَهْدِی الظَّالِمِینَ﴾، اینکه میخوانیم ﴿لاَ ینَالُ عَهْدِی الظَّالِمِینَ﴾، باید بدانیم که این عهد فاعل «ینال» است. یعنی امامت عهد، میثاق، حکم و فرمان من است. این فرمان باید از بالا صادر بشود، این سمت الهی است و سمت مردمی نیست. امامت انتخاب نیست تا مردم به کسی رأی امامت بدهند. امامت انتصابی نیست، چرا؟ چون خود ائمه از طرف ذات اقدس الهی فرمودند اگر کسی بخواهد امام را بشناسد باید پیغمبر را بشناسد، اگر بخواهد پیغمبر را بشناسد باید خدا را بشناسد، چرا؟ چون امامت جانشینی و خلافت نبی است، اگر کسی خواست «خلیفة النبی» را بشناسد باید مستخلف عنه را بشناسد. اگر مستخلف عنه را نشناخت که خلیفه را نمیشناسد و اگر کسی خواست نبی را بشناسد حتماً باید الله را بشناسد، زیرا نبی خلیفه الله است.
🔷 امام رضا(ع) در خراسان این را کاملاً تبیین کرد و فرمود: الْإِمَامُ وَاحِدُ دَهْرِهِ لَا یدَانِیهِ أَحَدٌ» «وَ هُوَ بِحَیثُ النَّجْمُ مِنْ یدِ الْمُتَنَاوِلِینَ وَ وَصْفِ الْوَاصِفِینَ فَأَینَ الِاخْتِیارُ مِنْ هَذَا وَ أَینَ الْعُقُولُ عَنْ هَذَا وَ أَینَ یوجَدُ مِثْلُ هَذَا»، مگر با رأی مردم کسی امام میشود؟ مگر با عقل مردم امامت شناخته میشود؟ گفت و گفت و گفت تا فضای ایران اسلامی را ولایی کرد و اینگونه فرق بین غدیر و سقیفه کاملاً روشن شد، آنگاه سخنان نورانی امام رضا را حضرت عبدالعظیم حسنی و احمد بن موسی و فاطمه معصومه اینها خواهران و دختران و فرزندان این خاندان تبیین کردند علماء هم فهمیدند وضع ایران اسلامی برگشت. وجود مبارک امام رضا(سلام الله علیه) این حرفها را زد حکماء فهمیدند علماء فهمیدند فقهاء فهمیدند.
🔷وجود مبارک امام هشتم(سلام الله علیه) به همه ما دستور داد که عاقلانه زندگی کنید و کشور را عقل اداره میکند نه چیز دیگر. عقل را هم عقل گفتند برای اینکه زانوی وهم و خیال را در بخش اندیشه و زانوی شهوت و غضب را در بخش انگیزه می بندد و عقال میکند. آنکه عقل دارد هوس او، وهم او، خیال او، شهوت او و غضب او رام شده است. اینها را وجود مبارک امام رضا به خوبی تبیین کرد فرمود انسان یک دوست دارد و آن عقل اوست.
🌸 حضرت آیت الله جوادی آملی (حفظه الله):
🔻زن خوب می تواند #الگو و نمونه برای جامعه خوب باشد
آنکه انسان را آفرید فرمود با پارچه ای سر و گردن و سینه خود را بپوشانید، آنکه روسری خود را بر می دارد نمی داند دارد در مقابل قرآنی می ایستد که فرمود «لْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ». مو که وسیله زینت است در فقه ما دارای حرمت و آسیب زدن به آن، حتی دارای جریمه و دیه می باشد یعنی اگر کسی موی فرد دیگری را بتراشد یا به آن آسیب بزند باید دیه یا جریمه بدهد، کسی که این حدود را برای موی انسان تعیین نموده است، همو دستور داده که موی سر زنان پوشیده باشد.
جامعه امروز ما بسیار نیازمند عفاف و حجاب است. قرآن می فرماید زن خوب می تواند الگو و نمونه برای جامعه خوب باشد، در اینجا دیگر صحبت از زن و مرد نیست، می فرماید مریم(س) الگوی همه افراد خوب جامعه است، در نتیجه یک زن می تواند به این مقام برسد که برای همه افراد خوب جامعه الگو باشد.
مادرشدن و فرزند آوری، تربیت درست فرزندان و همسرداری از مهمترین وظایف زنان است که به زن شخصیت و مقام والا می بخشد.
ازدواج، رهاورد آسمانی پیامبر(ص) است، ازدواج هرگز به معنی اجتماع مذکر و مونث نیست! وگرنه اجتماع مذکر و مونث در ابرها، گیاهان و حیوانات نیز وجود دارد اما در خصوص انسان صحبت از تشکیل بنای مستحکم نکاح جهت رشد انسانی است.
🔺دیدار طلاب جامعه الزهرا ۹۶/۱۲/۲۳
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 کانال چرا طلبگی 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @chera_talabgi
حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی (ره):
علت موفقیت من، همین مجالس توسل و روضه خوانی و سینه زنی در کنار درس های #طلبگی است. از زمانی که طلبه بودم، پنج شنبه ها در منزلمان روضه برقرار می کردم. وقتی هم که به قم رفتیم، مجلس روضه مان در قم برپا بود. وقتی هم نزد استادمان حاج شیخ علی اکبر برهان در مسجد لرزاده تهران بودیم، ایشان هفته ای یک شب، سینه زنی می کردند و می فرمودند: من هرچه دارم از همان روضه ها و سینه زنی هایی است که برای اهل بیت گرفته ام. مرحوم مجتهدی در مجالس روضه خوانی چای بازمانده در استکان را که دیگری خورده بود، به عنوان تبرک می خورد.
📚 گلشن ابرار ج 1 ص 421
#طلبگی
#توسل_معنوی
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 کانال چرا طلبگی 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @chera_talabgi
#درس_طلبگی
🔆خطر انحراف و گمراهی برای همه وجود دارد|| برخی خواص با ارتباطات خاص جناحی به انحراف کشیده شدند
🔻علامه #مصباح یزدی در دیدار با جمعی از طلاب
🔹 کسانی که منحرف از اسلام حقیقی شدند نه چهار چشم داشتند و نه دوتا شاخ، اما آرام آرام در اثر ارتباطاتی جناحی که داشتند کارشان به اینجا رسید؛ اصل این انحرافات از گناه یا انحراف پنهان فکری شروع می شود یک گناه که اینها به آن اهمیت نمی دادند کارشان را به جایی رساند که آرام آرام ارتباط شان با اهل آن انحراف توسعه پیدا کرد.
🔸خیال نکنیم ما که چند سالی است #عمامه به سر داریم، خطر از ما رفع شده است، این خطرات تا لب گور برای همه انسان ها زن و مرد و پیر و جوان وجود دارد و اگر به فکر اصلاح نباشیم و از گناهان به ویژه گناهان دنباله دار اجتناب نکنیم کارمان دیر یا زود به فساد و انحراف کشیده می شود.
🔹شاید اگر تمام کسانی که در طول تاریخ منحرف شده اند بررسی شوند یک عامل مهم در انحراف آنها عادت داشتن به یک گناه در انواع مختلف آن بوده است. البته جاه طلبی نیز خود گناه بزرگی است.
🔸ما نباید تصور و خیال کنیم که چون #درس_طلبگی می خوانیم و اهل عبادت هستیم به این خطرها مبتلا نمی شویم؛ خطر مربوط به همه است و تنهای چیزی که می تواند ما را در مقابل این انحرافات و خطرهای بزرگ بیمه کند، توکل و توسل دائم به خدا و به اولیای الهی است.
🔹گاهی ممکن است انسان تحت تاثیر عوامل روانی و اجتماعی قرار گیرد که درک او را نسبت به دین، عقاید و احکام منحرف کند.
🔸 بسیاری از مسائل اعتقادی مهم که گاهی افراد در آن شک می کنند به خاطرخواسته ها و هواهای نفسانی است؛ این اشکال تنها برای بقال ها، عطاران، خلبانان و ملوانان نیست، این خطر برای من و شما نیز هست که دل مان چیزی را بخواهد حال یا دلخواه غریضی است یا اجتماعی یا منافع مادی و یا پست و مقام اقتضا می کند فردی این گونه فکر کند، نظر بدهد و یا فتوا بدهد و این میل ناخودآگاه در انسان رسوخ می کند تا به گونه ای دیگر نظر بدهد.
🎙🌸 برگرفته از سخنرانی علامه مصباح یزدی (ره)
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 کانال چرا طلبگی 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @chera_talabgi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری| روایت حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله) از جایگاه و خدمات و برجستگی های شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی
#مظلوم_انقلاب
#شهید_بهشتی
❇️ اگر ما عمامهایها درست نقش خود را بشناسیم و بتوانیم آن را ایفا کنیم، دنیا را آباد خواهیم کرد. ماها گاهی کوتاهی میکنیم؛ سراغ همان راههایی میرویم که اهل دنیا رفتهاند؛ آنگاه کار ما خراب میشود. یک تاجر، یک زمیندار، یک زمینخوار، یک مقاطعهکار، چه عمامه سرش باشد، چه شاپو سرش باشد، چه کراوات ببندد، چه تسبیح دست بگیرد؛ بالاخره حقیقت او که فرق نمیکند.
⚠️ اما اگر عمامه سرمان گذاشتیم و دنبال همان کارهایی بودیم که پاپیون زنها و کراوات زنها و بقیهی اهل دنیا دنبال آن هستند، ما هم مثل آنها هستیم. لباس که تغییر اساسی ایجاد نمیکند؛ باید دید دل، جایگاهِ چیست. «دِه بُود آن، نه دِل، که اندر وی گاو و خر بینی و ضیاع و عقار». دلی که به دنبال تجملات و زخارف دنیاست، دیگر دل نیست؛ دکان زرگری است؛ هرچند شاعر میگوید دِه است.
🗓 ۱۳۸۳/۱۰/۲۳
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله ❤️
#طلبگی
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 یادداشت های طلبه 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @yaddashathaye_talabeh
🚫 | تجزیه روحانیت به وسیله اختلاف
امروز مقابله و تجزیه روحانیت انقلابی به سود کیست؟ دشمنان از دیرباز برای اختلافافکنی میان روحانیون آماده شدهاند. غفلت از آن، همه چیز را برباد میدهد. حال اختلاف به هر شکلی باشد، بدبینی شدید نسبت به مسئولین بالا باشد یا مرزبندی فقه سنتی و پویا و امثال آن.
❇️ اگر طلاب و مدرسین حوزه علمیه با یکدیگر هماهنگ نباشند، نمیتوان پیشبینی نمود که موفقیت از آن کیست و اگر بر فرض محال حاکمیت فکری از آن روحانینماها و متحجرین گردد روحانیت انقلابی جواب خدا و مردم را چه میدهد؟
صحیفه امام خمینی (ره) جلد ۲۱ - صفحه ۲۸۶
#حوزه
#طلبگی
#روحانیت
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 یادداشت های طلبه 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @yaddashathaye_talabeh
نظام درسی در حوزه باید کوتاه و کارآمد و بهروز شود.
نظام درسی در حوزه باید کوتاه و کارآمد و بهروز شود. من قبلاً هم راجع به مسألهی برنامههای درسی حوزه عرض کردهام که بنده به هیچ وجه طرفدار رقیق کردن، بیعمق کردن و بیسواد بارآوردن طلبه نیستم؛ اشتباه نشود.
من میگویم این دورهای را که ما طی میکنیم، میتواند با استفاده از شیوههای جدید، فشردهتر شود. مثلاً من ادبیات را عرض کنم. من نمیدانم اکنون ادبیات در چند سال خوانده میشود؛ اما ادبیاتی را که ما در کتاب «مغنی» یا «مختصر مغنی» یا «مطوّل» یا «مختصر مطوّل» میخوانیم، ادبیات استدلالی است؛ یعنی راهی برای مجتهد شدن در ادبیات است و طلبهی ما این را لازم ندارد. فقیه احتیاج نیست که در ادبیات مجتهد باشد.
اینکه گفتهاند در همهی مقدمات اجتهاد، اجتهاد لازم است، حرف محکمی نیست. البته در بعضیهایش اجتهاد لازم است؛ اما در این چیزها اجتهاد لازم نیست. شما باید بدانید که این کلمه به چه معنا به کار میرود. این قدر چیزهای متّفقٌعلیه در ادبیات وجود دارد. «چرا این جمله یا این کلمه به این معنا به کار میرود؛ فلان نحوی این طور گفته است، این هم استدلالش؛ فلان کس دیگر اینگونه گفته، این هم استدلالش»؛ شما به اینها چه احتیاجی دارید؟! باید کارآمد، کوتاه، بهروز، در مدّت کوتاهی - یکی، دو سال - از دورهی ادبیات عبور کنند؛ از اول تا آخر.
🗓۱۳۷۹/۷/۱۴
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
❇️ #طلبگی
❇️ #روحانیت
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 یادداشت های طلبه 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @yaddashathaye_talabeh
🔴 تذکر امام جواد (علیه السلام) به شخص نیکوکار
مرد نيكوكارى در حال نشاط و خوشحالى خدمت امام جواد (عليه السلام) رسيد.
حضرت فرمود چه خبر است كه اين چنين مسرور و خوشحالى؟
آن مرد عرض كرد ای فرزند رسول خدا، از پدر شما شنيدم كه مى فرمود بهترين روز شادى انسان، روزى است كه خداوند توفيق انجام كارهاى نيک و خيرات و احسانات به او دهد و او را در حل مشكلات برادران دينى موفق بدارد.
امروز نيازمندانى از جاهاى مختلف به من مراجعه كردند و به خواست خداوند، گرفتاری هايشان حل شد و نياز ده نفر از نيازمندان را برطرف كردم.
بدين جهت چنين سرور و شادى به من دست داده است.
امام جواد (عليه السلام) فرمود به جانم سوگند كه شايسته است چنين شاد و خوشحال باشى، به شرط اينكه اعمالت را ضايع نكرده و نيز در آينده باطل نكنى.سپس فرمود ای کسانی که ايمان آورده ايد، اعمال نيک خود را با منت نهادن و اذيت كردن باطل نكنيد.
منابع:
1. سوره بقره، آيه 264
2. بحارالانوار، جلد 68، صفحه 159
#سیره_اهلبیت
#نکات_اخلاقی
ز سوز غم پر پروانہ مے سوخت
ز داغ لالہ اے گلخانه مے سوخت
ز آواے "جـــــواد" آن جان زهرا
نهال گلشن جانانہ مے سوخت
#شهادت_امام_جواد_ع_تسلیت_باد🏴
◼️داستانی از امام جواد (ع)
🔴 پيدا كردن كار ، براي ساربان شترچراني بود ، بي كار مانده بود ، و در مدينه به دنبال كار مي گشت او تنها اميدي كه داشت به امام جواد ( ع ) بود و چنين فهميده بود كه اگر به در خانه او برود ، نااميد نمي شود ، در اين مورد با ابوهاشم جعفري ( ره ) كه يكي از آشنايان امام جواد ( ع ) بود ، صحبت كرد كه اگر به حضور امام جواد ( ع ) رفتي ، بگو سارباني بي كار مانده و دنبال كار مي گردد برايش كار پيدا كن .
ابوهاشم ( ره ) مي گويد : به اين قصد به حضور امام جواد ( ع ) رفتم ديدم با جماعتي مشغول غذا خوردن است ، فرصتي بدست نيامد تا در مورد سفارش ساربان ، صحبت كنم .
امام جواد ، ( ع ) رو به من كرد و فرمود : بيا جلو از اين غذا بخور ، كاسه غذا را جلو من گذاشت و فرمود : بخور ، در همين هنگام بي آنكه من در مورد ساربان سخني بگويم ، يكي از غلامان خود را صدا زد و به او فرمود : ( سارباني هست كه با ابوهاشم ( ره ) نزد ما مي آيد ، او را پيش خود نگهدار و براي او كاري معين كن ، تا مشغول گردد ) .
ابوهاشم ( ره ) مي گويد : همراه آن حضرت به باغي رفتيم عرض كردم : ( من اشتياق زياد به خوردن گل دارم ، براي من دعا كن تا اين عادت زشت را ترك كنم ، آن حضرت سكوت كرد ، و بعد از چند روز با من ملاقات نمود و پرسيد : ( اي ابوهاشم خداوند آن عادت را از تو برداشت ) .
عرض كردم : ( آري ، اكنون به قدري از گل نفرت دارم ، كه آن را از همه چيز بدتر مي دانم ).
📚اقتباس ازاعلام الوری، ص 334
#حضرت_امام_جواد_علیه_السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری | استاد شهید مطهری (ره)
⭕️ مناظره جذاب حضرت امام جواد علیه السلام با علمای اهل سنت درباره فضیلت خلفای اهل سنت
#مناظره
#حضرت_امام_جواد_علیه_السلام
هدایت شده از درس اخلاق
@dars_akhlaq(2).mp3
12.57M
🔊 #کلیپ_صوتی | آیت الله حسین مظاهری (حفظه الله)
🔴 موضوع: راهکاری برای عاقبتبخیری
✅ چه کنیم در راه مستقیم باشیم⁉️
✅ چه کنیم سعادتمند در دنیا و آخرت باشیم؟ چه کنیم دست عنایت خداوند روی سر ما باشد⁉️
✅ چه کنیم آقا امام زمان (عج الله) از ما راضی باشد⁉️
✅ چه کنیم عاقبتبخیر شویم و به ذلت بعد از عزت دچار نشویم و لحظه مرگ هم پیش مولا علی (ع) سرافراز باشیم⁉️
⚠️ این موضوع از مباحث بسیار مهم اخلاقی است. حتما گوش کنید🌹🙏
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
🆔 @dars_akhlaq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ_تصویری | به بهانه درس خواندن ازدواج را به تاخیر نیندازیم !
#طلاب
#روحانیت
#زندگی_طلبگی
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 یادداشت های طلبه 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @yaddashathaye_talabeh
🌹 حجت الاسلام والمسلمین #قرائتی :
🧕بانوان طلبه نمی توانند آیت الله شوند اما می توانند مادر نمونه باشند
💬ما باید تشنه آموختن و علم آموزی باشیم بانوان طلبه نمی توانند حجت الاسلام و المسلمین، آیت الله و یا مرجع تقلید شوند، اما میتوانند مادر و معلم نمونه باشند و جایگاه مادری و معلمی کمتر از آیت اللهی نیست.
✍همه طلاب از ابتدای طلبگی همه مطالب مفید و آموزنده را یادداشت کنند، همواره کاغذ و قلم به همراه داشته باشید و اگر جملات زیبایی دیدید و یا شنیدید، یادداشت کنید، خندههای حلال خود و یا جملات زیبا بر پشت ماشینها را یادداشت و در مکان مناسب بیان کنید.
⚠️ #طلبگی
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 یادداشت های طلبه 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @yaddashathaye_talabeh