هدایت شده از 🌷شهید نظرزاده 🌷
1_56571771.mp3
25.67M
میخوام امشب🌙 دوباره
یـادی کنـیم از #شُهــــــــــدا 💔
🎧 #مداحی
🎤 #سیدرضانریمانی
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
هر که روز دوشنبه و پنجشنبه ماه شعبان را روزه دارد، حق تعالى بیست حاجت از حوائج دنیا و بیست حاجت از حاجتهاى آخرت او را برآورد.
خدایا ! این دلهای غفلت زده و زنگار گرفته را آماده رمضان کن ، رجب و شعبان گذشت به ما توفیق درک رمضان را عنایت فرما.
✨ #شیخ_جعفر_مجتهدی
کلی #گریه کردیم ، تا من مان را از ما گرفتند...
❤️یا اباعبداللـــــه (ع) ❤️
«اول صبح»⛅️
☄✨پس از گفتن یڪ
بسم الله...
از دل و جان💚
تو بگو☄✨
💕 «حسین اباعبدالله»💕
#السلام_علیڪ_یااباعبدالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلها روروانه حرم امام حسین علیه السلام کنیم...
روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_حسن_علیه_السلام و #امام_حسین_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
هدایت شده از صدای ایران | VOI
💢 طرح غم انگیز #شریک_جرم برای #محاکمه_مهناز_افشار
✍ تا زمانی که #سگ_هار فضای مجازی را کنترل نکنیم و مدیریت آن را بدست نگیریم همین آش است و همین کاسه
🆔 @voinews
هدایت شده از یمن الاسلام 🇾🇪
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_مهدوی
#با_امام_زمان_معامله_کن
🌸استاد #شیخ_حسین_انصاریان🌸
✨ تجارتی که ضرری در آن نیست!
🌹 @montazeran313313 🌹
✍آیت الله بهجت (ره) :
☘ هر بار که نماز بهجا میآوری، ملتفت باش که چیزی به دست آوری و مطلبی بفهمی که قبلاً آن را نمیفهمیدی. تلاوت سورهها و آیات قرآن هم همینگونه است؛ یعنی در هر دفعه چیزی به دست بیاور، غیر از آنچه قبلاً به دست آورده بودی.
📚در محضر بهجت، ج٢، ص٢۶٩
-------------------------
🍃🌺🍃🌺🍃
#مثل_علی_باش…!
شخصی به نزد عالمی آمد و پرسید: با کدام استدلال، باور کنم وقتی در نماز، تیر از پای علی(ع) بیرون کشیدند، متوجه نشد؟
آن عالم به آیه 31 سوره یوسف اشاره کرد و گفت: چگونه زنان مصری با دیدن یوسف، دست خویش را بریدند و از خود غافل ماندند، در حالی که یوسف را ـ که بشری بیش نبود ـ می دیدند.
علی (ع) در نماز، محو تماشای خدای یوسف آفرین است. چگونه از خویشتن باخبر باشد؟ دانایان راز به شکوه نقاش می نگرند، نه زیبایی نقش
🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃