12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوربرگردان_توبه....
استاد_شجاعی
دستور به بکاء توسط امام رضا علیهالسلام امری مهم است که نتیجهاش رسیدن به مقامی خونخواهی سید الشهداء ❤️
و غفران ذنوب اعم از صغیره و کبیره،
پاک شدن قلب
و رسیدن به مقام طهارت است چراکه اشک بر امام حسین علیهالسلام انسان را به مقام توبه و به وادی ایمن میرساند.
#استاد_میرباقری
✅ قدرت شفاعت سید الشهدا
👌 انسان با شفاعت سیدالشهدا❤️ در عالم برزخ می تواند به مقام«عندالرب» برسد.
👌علاوه بر آن مقام عنداللهی، ثبات قدم عند الله را هم داشته باشد.
انسان می تواند در عالم آخرت و برزخ در کنار کسانی باشد که بذل محجه کرده اند. محجه و خون قلب را پیش روی امام حسین علیه السلام داده اند.
🤔این راه طی کردنی است. اگر این امید در دل انسان زنده نباشد، تلاشی هم به دنبالش نمی آید. فعالیتی هم شکل نمی گیرد. این قدر که ما سال ها گریه و آرزو می کنیم که ای کاش با شما بودید، قدم اول است که انسان احساس کند این راه باز است. درست است که ما هزار سال بعد از عاشورا به دنیا آمدیم و زندگی می کنیم، اما می شود در صف اصحاب سید الشهدا بود.
👌 این یک امید بسیار بزرگ است.
حبیب شدن کار سختی است، اما با👈 شفاعت امام حسین علیه السلام ❤️، شدنی است.
با دستگیری امام حسین علیه السلام ، این راه رفتنی است. طی کردن این راه بعد از عاشورا به نظر من آسان تر از طی کردن این راه، قبل از عاشوراست. به خاطر این که خون امام حسین علیه السلام در راه ریخته شده است.!
#استاد_میرباقری