فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خیبریون
شرح عملیات خیبر
@yadshohada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🔻نام : محمدرضا
🔻نام خانوادگی: ايستان
🔻نــام پــدر: حسن علی
🔻تاريخ تولــد: ۱۳۴۴/۰۹/۱۰
🔻تاريخ شـهادت: ۱۳۶۲/۱۲/۱۱
🔻عملــــيات: خيبر
🔻شـــــغـل: محصل
-------------------------------
@Yadshohada
#شهید_عبدالمهدی_ضیائی_فر
یکی از بسیجیان لشکر ۷ ولی عصر(عج) تعریف می کند:
«شب عملیات خیبر، زخمی شدم و در همان هنگام شهید ضیائی فر را صدا زدم که بر بالینم آمد و گفت: کجایت زخمی شده؟ با اشاره دست، چشم اغشته به خونم را نشانش دادم، ایشان چشمان خون الودم را بوسید و گفت: خوش به حالت، درست دو ساعت بعد بسیجی عاشق «عبدالمهدی ضیائی فر» هم جواز عبور به بهشت را دریافت کرد و من با چشمان خون الود هجران آن شهید عارف را گریستم.
@BadeSabba
در یکی از محلات فقیرنشین شهر مشغول به شغل معلمی بود، دانشآموزی داشت که وضع درسی او بسیار بد بود و به همین دلیل یکبار او را تنبیه کرد و ضمن پیگیری علل وضع دانشآموز متوجه گردید که او روزها به جهت کمک به امرار معاش خانواده کارگری می کند، به همین دلیل فرصت کافی جهت درس خواندن ندارد، از عمل خود بسیار ناراحت شد و جبران غفلت خود را این قرار داد که هر شب ساعاتی از وقت خود را به تدریس خصوصی دانشآموز اختصاص دهد.
او معلم اخلاق «شهید جواد زیوداری» بود که در مورخه ۶۲/۱۲/۱۱ بر مولایش اقتدا کرد و کربلایی شد.
بنیاد شهید انقلاب اسلامی اندیمشک
@BadeSabba
#غلامعلی_اسلامی_پور
مادرش می گوید:
«غلامعلی به دنیا و تجملات دنیا بی اعتنایی می کرد. او واقعا تارک دنیا بود، به گونه ای که شب عروسی اش لباس یکی از دوستانش را به عاریه گرفته و به تن کرده بود. وقتی من متوجه موضوع شدم، با اصرار فراوان توانستم راضی اش کنم تا لباس پدرش را که هنوز به تن نکرده بود، بپوشد» ، او #شهید عالی مقام #غلامعلی_اسلامی_پور سرانجام خود را به #کاروان_عشق رسانید.
@BadeSabba