حضرت آقاى حدّاد و علاّمه طهرانی رضواناللـهتعالىعليهما مىفرمودند:
اين بيدارى شب و عبادت در آن، بدل و جايگزينى ندارد، حتّى بيدارى بينالطّلوعين! بيدارى بينالطّلوعين، فيض جداگانهاىاست كه سالك نبايد خود را از آن محروم كند،
أمّا به پايه فضيلت و رفعت تهجّد و بيدارى شب نمىرسد.
مىفرمودند: عنايات حضرت پروردگار به سالكان و نفحاتى كه حامل پيام دوست بوده، در سحر به مراتب از بينالطّلوعين لطيفتر است و در اين زمان است كه سالك بايد اميد به صبح وصال بندد.
مىفرمودند: به هيچ عذرى نماز شب را ترك نكنيد. در همان شبى كه ميهمان آمده برخيزيد و نماز شب بخوانيد و نگوئيد: دو سه روز ديگر كه ميهمان رفت، نماز شب را به جاى مىآورم و قضاى گذشته را نيز بجا مىآورم. اگر بچّه مريض است، در همان شب كه نمىگذارد بخوابيد، قدر دانسته برخيزيد و وضو بگيريد و نماز بگزاريد (گريه بچّه در شب خودش نعمت است).
📚 نور مجرد صفحه ۶۶۵ تا ۶۷۷
🌱دستور جامع و کاربردی برنامه ریزی در زندگی
امام موسی کاظم علیه السلام در یک دستور جامع و کاربردی برای برنامه ریزی در زندگی چنین می فرماید :
💚«اجْتَهِدُوا فِی أَنْ یَكُونَ زَمَانُكُمْ أَرْبَعَ سَاعَات»؛
سعی کنید در زندگی، زمان خود را به چهار بخش تقسیم کنید:
🕊1. سَاعَةً لِمُنَاجَاةِ اللَّهِ :
بخشی را به راز و نیاز با خداوند متعال اختصاص دهید.
🕊2. وَ سَاعَةً لِأَمْرِ الْمَعَاشِ :
بخشی را هم به تلاش برای کسب روزی حلال اختصاص دهید.
🕊3. وَ سَاعَةً لِمُعَاشَرَةِ الْإِخْوَانِ وَ الثِّقَاتِ الَّذِینَ یُعَرِّفُونَكُمْ عُیُوبَكُمْ وَ یُخْلِصُونَ لَكُمْ فِی الْبَاطِنِ:
زمانی هم به معاشرت با برادران و اشخاص مورد اعتمادی بپردازید كه شما را از عیبهایتان آگاه می کنند و از صمیم قلب با شما یک رو هستند.
🕊4. وَ سَاعَةً تَخْلُونَ فِیهَا لِلَذَّاتِكُمْ فِی غَیْرِ مُحَرَّمٍ وَ بِهَذِهِ السَّاعَةِ تَقْدِرُونَ عَلَى الثَّلَاثِ سَاعَات:
زمانی را هم برای لذتهای حلال و تفریح قرار دهید که به کمک این بخش است که شما توان گذراندن آن سه بخش را خواهید داشت.
📙کتاب تحت العقول صغحه ۴۰۹
📿¦⇇اَللّٰھُمَعَجِّللِوَلٻِڪَالفَرج
25.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | قرائت زیارت عاشورا توسط حاج قاسم سلیمانی
#رفع_غم #دفع_بلا #ذکر
💥اگر اندوه و هراس و بلا بر تو وارد شد، بگو ...
🔻 سید بن طاووس رحمه الله، بسندش از موسی بن ابراهیم آورده که او گفت: روایت نموده برای ما حضرت امام موسی بن جعفر، از امام صادق علیهماالسلام، و ایشان از پدران بزرگوارش علیهم السلام، که حضرت رسول خدا به امیرالمؤمنین علیهماالسلام فرمودند: یا علی، هرگاه امری تو را غمگین یا هراسان نمود، یا شدّت و سختی بر تو وارد شد، بگو:
"اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُنْجِیَنِی مِنْ هَذَا الْغَمِ."
✍🏻 خداوندا، بحق محمد و آل محمد از تو درخواست میکنم که بر محمد و آل محمد درود و رحمت بفرستی و مرا از این مشکل رها نمایی.
📗مهج الدعوات، ط_دارالذخایر، ص ۴
ز مشرق تا به مغرب گر امام است
علی و آل او ما را تمام است.
بسم الله
*برای تقویت حافظه*
🔸[عارف بالله سید هاشم حداد] براى زيادى قواى حافظه فرمودند:
🔻با (گلاب و) زعفران در کف كاسه (یا بشقاب) بنويسند:
*«سَلامٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمٍ»*
(سوره یس، آیه ۵٨)
و (در آن آب بریزند که نوشته در آن حل شود و) چند صبح ناشتا آب آن را بخورند.
🔸
🔻نیز فرمودند: «سَلامٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمٍ» را هر روز با (گلاب و) زعفران در كاسهاى (یا کف بشقابی) بنويسيد و (بعد حل کردن آن در آب) به تمام اهل خانه بدون استثناء بدهيد بخورند.
(یکبار که انجام دهند، هر بار به همان آب قبلی، مقداری آب دیگر اضافه کنند همان خاصیت را خواهد داشت. ضمنا در نوشتن آن، باید حرف «س» را با دندانه هایش بنویسند، نه بصورت خط صاف. و نقطه های «قـ» و «ـیـ» را هم جدا جدا قرار دهند، نه بصورت یک خط برای دونقطه)
🔸
🔻و هم ایشان در مورد همین آیه «سَلامٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمٍ» و دستور نوشیدن آن میفرمودند:
"در قرآن يك آيه هست كه شانزده حرف است و در آن اسم اعظم است، و آن آيه دو حرفش منقوط به بالا (قولا / من) و دو حرفش منقوط به پايين (رب / رحیم) است، و هركس كه آن را بخواند، يا بنويسد با (گلاب و) زعفران و بخورد، خواص عجيبى دارد و اسرار بر او منكشف گردد. [در] سوره يس [که] قلب قرآن است."
🌐 (مطلع انوار، ج٢ ص١۵٧ و١۵٩، بند ٢ و١١ و١٢ از دستورات مرحوم سیدهاشم حدّاد به مرحوم علاّمه طهرانى، پس از مراجعت از حج بيت الله الحرام)
🔸
🔻همچنین آیتالله سیدعبدالکریم کشمیری (متوفای ١٣٧٨ ه.ش) میفرمایند: اسم اعظم از اسماءاللّه «يا حىّ يا قيّوم»، و از آیات قرآن «بسم اللّه الرّحمن الرّحيم» و «سلام قولاً من رّب رّحيم» و «چهار آيه آخر سوره حشر» است.
🌐 (روح و ریحان : شرح حال عالم ربانی و عارف صمدانی آیتالله سید عبدالکریم کشمیری، سید علی اکبر صداقت، صفحه ١۰٧ و ١٠٨)
بسم الله
🔸 #استاد_عابدینی:
🔻دوستان این دعا (یا من اذا تضایقت الامور...) را برای بن بستها و مریضی های سخت حتما بخوانید. کمی حالمان آخرتی باشد. مورد تاکید بسیاری از بزرگان و بسیار عالی.
التماس دعا
🔸پیرامون دعای مذکور:
🔻در «الصحیفه المهدیة الجامعة، ص۴١٠» و «قصص الأنبیاء (للراوندی)، صفحه ٣۶۵» و در توصیه بسیاری از علما این دعا برای گشایش امور سخت و بنبستها ذکر شده، که بگویند:
🔻بسم الله الرحمن الرحیم، [اللهم] یا مَن اِذا تَضایَقَتِ الاُمُورُ فَتَحَ لَنا [لَها] باباً لَم تَذهَب اِلَیهِ اْلاَوهام،
فَصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَافتَح لاُِمُورِیَ الْمُتَضایِقَةِ باباً لَم یَذهَب اِلَیهِ وَهمٌ، یا اَرحَمَ الرّاحِمین.
🔻در برخی دستورات اضافه کرده اند که بعد دعا ۴٠٠ مرتبه بگویند:
*«یا بقیـة الله اغـثـنـا، یا بقیـة الله ادرکـنـا»*
🔸
🔻مثلا، در نقلی که از سید حسن نصرالله آمده که در آخرین دیدارشان طی جنگ ٣٣ روزه با رهبری عزیز، این دعا را از رهبری عزیز گرفته بودند بهمراه ذکر بعدش.
و میگویند پس از اينکه سيد «حسن نصرالله» به لبنان بازگشت و اين دعا را به مبارزان حزب الله رساند، در کمتر از ۴٨ ساعت ارتش صهيونيستي تلفات سنگيني داد و از جنوب لبنان عقب نشيني کرد.
mshrgh.ir/125880
🔻 همچنین در نقل آیت الله خرازی از آیتالله شبیری زنجانی از تشرف آیت الله سید مرتضی کشمیری (ره) که میفرمایند ایشان از امام عصر (ارواحنا فداه) گرفته اند. در آن نقل میگویند حضرت به من فرمودند: «هر وقت به بن بست رسیدی این دعا را بخوان».
[روزنه هایی از عالم غیب - صفحه ۴۰۶و۴٠٧]
💠خداوند متعال (جل جلاله)میفرماید :
🔹کسانی که مرا یاد می کنند،میهمان من هستند.
🔹کسانی که مرا اطاعت می کنند، در نعمت من هستند.
🔹کسانی که مرا شُکر می کنند، در فزونی نعمتهایم هستند.
🔹و اهل معصيتم را از رحمتم مايوس نمى كنم
🔹اگر توبه كنند، دوست آنها هستم.
🔹اگر مريض شوند، طبيب آنها هستم
🔹گناهکاران را با سختی ها و مصيبتها مداوا مى كنم تا آنها را از گناهان و عيبها پاك كنم. .
📚ترجمه ارشاد القلوب،صفحه ۲۲۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷✨ #ختم_دعای_فرج ✨🌷
✨
✨✨
✨✨✨
🤲🏻🕯🤲🏻✨🌱🌷🌱✨🤲🏻🕯🤲🏻
استاد محمد تقی فیاض بخش:
در میان همه نحله های مختلف تربیتی، نماز شب به عنوان یکی از واجبات سلوک به حساب می آید.
مَثَل نماز شب در سلوک مانند نمازهای واجب برای توده مردم است.
در روایات داریم: «مَنْ تَرَكَ الصَّلَاةَ مُتَعَمِّداً فَقَدْ كَفَر» این روایت به معنای کفر ظاهریِ تارک الصلاة نیست بلکه به این معناست که چنین کسی را به حقیقت اسلام راه نمیدهند.
لذا تنیبهات زیادی هم در دین در مورد تارک الصلاة وارد شده است. مثلاً سلام کردن به او ضرورت ندارد؛ انسان نباید دخترش را به او بدهد؛ معامله با او کراهت دارد؛ رفت و آمد با او کراهت دارد و موارد دیگر.
دلیل این امر هم در روایتی از امام صادق(ع) این گونه بیان شده است: وقتی راوی می پرسد چرا خداوند درباره شرابخوار این قدر تند برخورد نکرده است ولی درباره تارک الصلواة میفرماید: «مَنْ تَرَكَ الصَّلَاةَ مُتَعَمِّداً فَقَدْ كَفَر» حضرت فرمودند: به خاطر این که ترک نماز، هیچ لذتی ندارد و تنها برخاسته از بی ادبی و بی حرمتی به ذات باری متعال است.
به همین قیاس، در فضای سیر و سلوک، نماز شب برای سالک دقیقاً جایگاه فرائض را پیدا می کند. یعنی به محض اینکه کسی بخواهد در این وادی وارد شود، اگر اهل نماز شب نباشد، اصلاً راهش نمی دهند.
اگر کسی کاهل در نماز بود، در زمینه زمینه سیر و سلوک با او گفتگوی زیادی نمی کردند چه برسد به اینکه اسرار را به او بگویند.