eitaa logo
ثامن الحجج ع
42 دنبال‌کننده
4هزار عکس
3.4هزار ویدیو
673 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پیام
هدایت شده از پیام
هدایت شده از پیام
29.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گردهمایی وابستگان و پیشکسوتان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از ظهر روز (پنجشنبه، ۶ مهرماه)‌ با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه،‌ سردار امیرعلی حاجی‌ زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه و جمعی از مسئولان در مجتمع فرهنگی امام رضا‌(ع) هوافضای سپاه برگزار شد.
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ حاج قاسم به تهدید آمریکایی‌ها برای ترورش در سوریه سردار رحیم نوعی اقدم، شاگرد شهید مهدی باکری و همرزم شهید قاسم سلیمانی با نقل خاطره‌ای گفت: قاسم سلیمانی به من گفت: «جاده استراتژیک دمشق – بغداد را آزاد کن.» شهید سلیمانی ادامه داد: آمریکایی‌ها از طریق روس‌ها پیام داده بودند: «اگر قاسم سلیمانی وارد این جاده شود، می‌زنیم و نابودش می‌کنیم. یقین دارم که می‌زند، تو برو ببین می‌زند یا نمی‌زند. اگر زد سلام من را به باکری برسان، اگر نزد، میام می‌بینمت.» 🌹اینجامعراج‌شهداست 👇 @tafahoseshohada
هدایت شده از شهدای ایران
⭕️اولین سالگرد شهید مدافع امنیت پوریا احمدی... 💢کانال خبری @shohadayeiran57
هدایت شده از هادیان انقلاب
1_6955904882.mp3
زمان: حجم: 40.24M
🔹بررسی عوامل نفوذی ایران در تیم مذاکره کننده آمریکا 🔸 آیا فرزندان صادق طباطبایی و از منسوبین سید حسن مصطفوی نفوذي های ایران هستند؟ در طول روزهای گذشته گزارش‌های متعدد و خبرهای گوناگونی از کشف تیم نفوذی ایران در دولت آمریکا و گروه مذاکره کننده این کشور در رسانه‌های ضد ایرانی در حال دست به دست شدن است. در این گزارش توضیحی در مورد این دروغ بزرگ داده و برای نمونه در مورد خانم طباطبایی و علی واعظ نکات و مواردی را یادآور شده و ثابت کرده‌ایم که این دو چرا به هیچ عنوان نمی‌توانند از طرف دولت ایران عامل نفوذی باشند.