کلمه نورانی قدر دارای ۳حرف است وکلمه قدر در سوره قدر ۳بار تکرار شده وشب های قدر هم در ماه مبارک رمضان ۳شب است .
امام صادق (ع) میفرمایند :لیله القدر فاطمه(س) است و هرکس فاطمه (س) را ان چنان که سزاوارمعرفت اواست بشناسد شب قدر را درک کرده است ،وفاطمه (س) فاطمه نامیده شد به این جهت که خلق از معرفت او منقطع شدند .
ریشه ای نورانی
سلمان فارسی نقل می کند که رسول خدا (ع) فرمود :" خدای متعال از اسامی خودش نام های ما را مشتق فرمود خداوند محمود است و من محمدم ، خدا اعلی است و نام برادرم علی (ع)است ،خدا فاطر واسم دخترم فاطمه (س)است خدا محسن است ونام دو فرزندم حسن وحسین (ع) است ".
المسترشد فی الامامه،ج۱،ص۴۱،باب دوم .
در جنگ جهانی اول (۱۹۱۶)هنگامی که عده ای از سربازان انگلیسی در چند کیلومتری بیت المقدس مشغول سنگرگیری وحمله بودند در دهکده کوچکی به نام (اونتره) یک لوح نقره ای پیدا کردند که در حاشیه اش به جواهرات گرانبها مرصع ودر وسطش خطوطی به حروف طلایی نگارش یافته بود و چون ان را نزد فرمانده خود بردند هر چه کوشیدند نتوانست ازان چیزی بفهمد ولی دریافت که به زبان بسیار قدیمی است. این لوح دست به دست گردید تا به دست سرپرست ارتش بریتانیا و سپس به دست باستان شناسان بریتانیا سپردند .
پس از پایان جنگ (۱۹۱۸) درباره لوح به تحقیق وبررسی پرداختند و کمیته ای متشکل از اساتید شناخت زبانهای باستانی بریتانیا ،امریکا،،فرانسه ،المان و..جز ان کمیته بودند .
پس از چند ماه بررسی وتحقیق وتحقیق (۱۹۲۰) معلوم شد که این لوح مقدسی است به نام
لوح سلیمانی و سخنان حضرت سلیمان (ع) را دربر دارد که به الفاظ عبرانی قدیم است .
ترجمه لوح سلیمانی
یا احمد! مقذا=ای احمد(ع)!به فریادم رس
یاه ایلی !انصطاه=یاعلی(ع)! مرامددفرما ی
یاه باهتول اکاشنی =ای بتول (ع)!نظربه رحمت فرمای
یاه حاسن !اصغر مظع= ای حسن(ع)! کرم فرمای
یاه حاسین! بارفو=یاحسن (ع)!خوشی بخش
امو سلیمان صوه عنخت زالهلاءاقتا=این سلیمان اکنون به این پنج بزرگوار استغاثه میکند
بذت الله کم ایلی =وعلی (ع) قدرت الله است
الفاظ لوح سلیمان از راست به چپ خوانده میشود
اعضای کمیته چون برمضمون نوشته شده لوح مقدس اطلاع یافتند هر یک با دیده تعجب به دیگری نگریستند . پس از تبادل نظر قرار براین شد که لوح را در موزه سلطنتی بریتانیا گذاشته شود .
اما چون خبر به اسقف اعظم انگلستان (Lordbishop) رسید یک فرمان محرمانه به کمیته نوشت خلاصه اش این است
"اگر این لوح در موزه گذاشته شود ودردیدگاه مردم قرارگیرد اساس مسیحیت متزلزل خواهد شد وسرانجام خود مسیحیان جنازه مسیحیت را بردوش بلند نموده ودر قبر فراموشی دفن خواهند کرد وبهتر است که لوح مذکور در رازخانه کلیسای انگلستان گذارده شود وجز اسقف واهل سر ،کسی ان را نبیند .
کتاب (wonder ful stories of islam)چاپ لندن ص۲۴۹
کسانی که این لوح را دیدند گرایشی عجیب به اسلام پیدا کردند و همان بین دونفر از دانشمندان به نام (ویلم ) و(تامس)،پیرامون لوح گفتگوهایی شد که به اسلام اوردن هر دو انجامید و سپس ، ویلم به کرم حسین وتامس، به نام فضل حسین نامیده شدند .
مجله الاسلام دهلی ،فوریه ۱۹۲۷ م،ومسلم کرانیکل لندن ۔۳۰دسامبر ۱۹۲۶میلادی
خدایا فرج امام زمانمان را برسان خدایا مارا وخانواده هایمان را عاقبت بخیر بفرما خدایا رزق وروزی حلال وپراز خیروبرکت برما عنایت بفرما ما را به راه راست هدایت کن الهی امین