📆 تقویم روزانه 🌹 امروز چهارشنبه
🌞 ۴ دی ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ٢٨ ربیعالثانی ۱۴۴۱ هجریقمری
✝ ٢۵ دسامبر ۲۰۱۹ میلادی
🕎 ٢٧ کیسلو ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ میلاد حضرت عیسی (ع) - #کریسمس
2⃣ درگذشت #چارلی_چاپلین بازیگر و کارگردان #یهودی (١٩٧٧م)
3⃣ فروپاشی اتحاد جماهیر #شوروی (١٩٩١م)
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ روز سوم #حنوکا (شب چهارم حنوکا)
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✝ درباره میلاد حضرت عیسی (ع) و کریسمس
1⃣ #کریسمس (Christmas) یا #نوئل (Noël) جشنی است در آیین مسیحیت که بهمنظور گرامیداشت زادروز حضرت عیسی (ع) برگزار میشود.
2⃣ بسیاری از اعضای کلیسای #کاتولیک و پیروان آیین #پروتستان، کریسمس را در روز ٢۵ دسامبر جشن گرفته و بسیاری آن را در شامگاه ٢۴ دسامبر نیز برگزار میکنند.
3⃣ اعضای بیشتر کلیساهای #ارتودوکس در سراسر دنیا نیز روز ٢۵ دسامبر را بهعنوان میلاد مسیح جشن میگیرند.
4⃣ برخی از مسیحیان #ارتودوکس در روسیه، اوکراین، سرزمین مقدس (ناحیه تاریخی فلسطین کنونی) و دیگر مکانها، جشن کریسمس را در روز ٧ ژانویه (١٧ دیماه) برپا میدارند.
5⃣ کلیسای #ارمنی طبق سنت منحصر به فردی، روز میلاد و همچنین روز غسل تعمید مسیح را همزمان در روز ۶ ژانویه (١۶ دیماه) جشن میگیرند.
6⃣ لذا ایام ١٢ روزهی کریسمس با سالروز میلاد مسیح در ٢۵ دسامبر آغاز گشته و تا روز ۶ ژانویه ادامه مییابد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود
📚 انجیل واقعی و تورات واقعی
🔸 «حقیقت دین مسیح با حقیقت دین اسلام تفاوتی ندارد. همان چیزی را که حضرت مسیح آورده است، اسلام شاید اضافه هم داشته باشد. چون اسلام بعداً آمده؛
🔸 اما مشکل اینجا است که این انجیلی که دست شماست، انجیلی نیست که خدا از آسمان فرستاده باشد. اینها روایات است.
🔸 احتمال دارد آن انجیل اصلی دست #یهودیها باشد؛ یهودیهای فلسطین. آنها خیلی آدمهای مرموزی هستند. بعید نیست #انجیل_واقعی و #تورات_واقعی را داشته باشند. البته قایم میکنند و به کسی نشان نمیدهند.
🔸 اما اینهایی که ما داریم، و من هم دارم، روایت است. با چیزی که خدا بر قلب حضرت عیسی نازل کرده است فرق میکند.
🔸 آن #انجیل متأسفانه الان در اختیار کسی نیست. اگر آن بود، خیلی از مشکلات حل میشد. آدم میگذاشت کنار #قرآن و میدید که اینها با هم هیچ تفاوتی ندارند.»
🌐 قسمتی از سخنان مقام معظم رهبری در منزل خانواده شهید ارمنی «وهانج رشیدپور»؛ دی ماه ۱۳۹۴.
✅ اندیشکده مطالعات یهود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ #نورعلی_تابنده قطب فرقه #گنابادی در سن ٩٢ سالگی درگذشت.
🎬 در فیلم فوق "محجوبی" از شیوخ این فرقه، به "تابنده" میگوید: من به دراویش قول دادم شما بالای ۱۰۰ سال عمر میکنید، حتی اگر خانوادهام را فدا کنم. سپس تابنده میگوید بلکه بمن گفتهاند به نیت عدد ١٢١ که شعار صوفیه است، ١٢١ سال عمر میکنم!
🤥 براستی این جماعت باور دارند که قطبشان ولایت دارد و امور در اختیار اوست! آیا عبرت نمیگیرند؟!!
✅ اندیشکده مطالعات یهود
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز پنجشنبه
🌞 ۵ دی ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ٢٩ ربیعالثانی ۱۴۴۱ هجریقمری
✝ ٢۶ دسامبر ۲۰۱۹ میلادی
🕎 ٢٨ کیسلو ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ روز چهارم #حنوکا (شب پنجم حنوکا)
✅ اندیشکده مطالعات یهود
کانال پژوهشی یهودشناسی
⬅️سلسله مباحث حدیث شناسی قسمت سی و دوم 📝بررسی روایات صیحه آسمانی 🔆ندای آسمانی در ادیان گذشته هم پیش
⬅️سلسله مباحث حدیث شناسی
قسمت سی و سوم
📝بررسی روایات صیحه آسمانی
💬معرفی ندای آسمانی:
این ندا مهم است، چون همه آن را از آسمان می شنوند پس باید درباره ی آن مطالب معتبر بدانیم.
📣این ندا دهنده چه کسی است؟
پنج حدیث داریم که می گوید ندا دهنده جبرئیل است👇
«هِی ﺻَﯿَﺤﺔُ جبْرَئیل ..
«ﻫُﻮَ ﺻُﻮتُ ﺟَﺒْﺮَﺋﯿﻞ ..
«ﺻُﻮتُ ﺟَﺒْﺮَئیل ﻣِﻦَ السَّماءِ..
«وَ ﯾُﻨﺎدِی ﺑِﻪ ﺟَﺒْﺮَﺋﯿﻞ ..
👌و ما این روایت ها را به دلیل قرائنی می پذیریم که ندا دهنده جبرئیل است.
🌍مکان صیحه کجاست؟!
اغلب روایات مربوط به ندا مکانش را آسمان می دانند.👇
«يُنَادِی مُنَاد مِنَ السَّمَاءِ
«اَﻟﻨِﺪاءُ مِنَ السَّمَاءِ
«يُنَادِی بِاﺳْﻤِﻪ ﻣِﻦَ اﻟﺴّﻤﺎءِ...
«اَلصِّیحَةُ مِنَ اﻟﺴّﻤﺎءِ...
«الصُوتُ ﻣِﻦَ اﻟﺴّﻤﺎءِ...
«المُنادِی ﻣِﻦَ اﻟﺴّﻤﺎءِ...
«صُوتُ جِبْرَئیلَ ﻣِﻦَ اﻟﺴّﻤﺎءِ..
☝️این ها روایات مختلفی است که همه به آسمان اشاره می کنند.
📜روایتی داریم که از لحاظ سند معتبر است. ″الغیبة نعمانی، ص331″ که می گوید؛ بعد از ندای آسمانی ابلیس هم ندایی می دهد و با آن ندای خودش مردم را گمراه می کند. ندای اول امام زمان (عج) را معرفی می کند و می گوید به سمت ایشان بروید. ندای دوم دشمن امام زمان را معرفی می کند و می گوید به سمت دشمن ایشان بروید، این جا مردم گمراه می شوند.
🗣نگو که من می دانم حق با امام زمان (عج) است پس سمتش می روم و گمراه نمی شوم، این حرف را نزن! احادیثی داریم که می گوید اگر شما از قبل ندانید که ندای اول حق است بعدا دچار فتنه می شوید. جنگ جمل را همه می دانستند حق با چه کسی است ولی یک عده به سمت دشمن حضرت علی (ع) رفتند.
❌پس نگو من می دانم، در هنگام آخر الزمان فتنه ها خیلی سخت است، درست است که ما در آخرالزمان هستیم ولی جلوتر فتنه ها سخت تر و سخت تر می شود، پس یادت باشد ندای اول که دعوت به سوی آقا امام زمان (عج) می کند ندای حق است.
📜اگر در بعضی روایت ها آمده ندای شیطان از زمین است منظور این است که 👈چون باطل است زمینی است. ندای جبرئیل 👈چون الهی هست آسمانی است. از آسمان می شنویم.
⚠️پس حواستان باشد مکان ندای جبرئیل را آسمان معرفی کرده اند و مکان ندای ابلیس هم آسمان است و بعضی روایت ها که نوشته زمین، گفتیم به آن توجیه که چون آسمانی نیست و الهی نیست می توانیم زمینی هم بگوییم. والا شیطان تا آسمان اول بالا می رود و از آسمان یک ندایی می دهد.
📡نگویید این ندا شبیه ماهواره و تلویزیون است... نخیر! ندای آسمانی است از آسمان می آید مثل رعد و برق که همه می شنوند آن هم همین طوری است.
🎤استاد عبادی
#حدیث_شناسی_مهدوی ۳۳
#بررسی_روایات_صیحه_آسمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد دانلود👆👆
🔴کمپانی #نتفلیکس این روزها و در سکوت خبری از #سریالی رونمایی کرده به نام #مسایا که نام عبری آن ماشیح میباشد.
ماشیح همان منجی یهودیان در آخرالزمان است که در تورات از آن نام برده شده. اما با توجه به خصوصیات فردی این شخصیت و اقدامات وی در این سریال، گمان میرود که این شخصیت اشاره به #حضرت_مهدی (عج) موعود دارد!!!
⭕️ نام اصلی بازیگر این نقش "مهدی" است!!
باید منتظر بود و دید که ماشین فیلمسازی #هالیوود، این بار چه خوابی برای بازی با اعتقادات مردم دیده است.
✡ صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی روچیلد (١)
🌐 سال ١٩۴۴: صندوق بینالمللی پول
1⃣ در برتون وودز (Bertton woods) ایالت نیو همشایر تأسیس #صندوق_بینالمللی_پول و #بانک_جهانی با مشارکت کامل ایالات متحده مورد تصویب قرار گرفت.
2⃣ بنیانگذاران اصلی تشکیلات برتون وودز و پس از آن صندوق بینالمللی پول، #هری_دکستر_وایت و #جان_مینارد_کینز بودند. جالب اینکه هری دکستر وایت که در سال ١٩۴۶ از دنیا رفت، در تاریخ شانزدهم اکتبر ١٩۵٠ در یادداشتی از سوی اف بی آی، بهعنوان #جاسوس_شوروی شناسایی میشود که اسم رمز او «حقوقدان» بوده است. جان مینارد کینز هم در واقع یک انگلیسی بود.
3⃣ در واقع آنچه که صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی انجام دادند، تکرار همان قانون بانک #فدرال_رزرو در ابعاد جهانی بود که در سال ١٩١٣ در ایالات متحده تأسیس شده بود. آنان یک #کارتل_بانکی را به وجود آوردند که متشکل از بانکهای مرکزی خصوصی در سراسر جهان بود؛ بانکهایی که رفتهرفته قدرت را در دست گرفتند تا سیاستهای اعتباری را به بانکهای همهی کشورها تحمیل نمایند.
4⃣ همانطور که قانون بانک فدرال رزور، ایجاد ارز جدید بدون پشتوانه در سطح ملی را تصویب کرد و آن را اسکناسهای فدرال رزرو نامید، به صندوق بینالمللی پول نیز این اجازه داده شد تا #پول_بدون_پشتوانه ای با نام حق برداشت ویژه را در سطح جهان منتشر کند. کار کشورهای عضو به جایی میرسد که مجبور میشوند ارزهای خود را در ازای حق برداشت ویژه کاملاً قابل تبدیل نمایند.
5⃣ صندوق بینالمللی پول توسط اعضای هیئت رئیسه اداره میشود. این اعضا یا رؤسای بانکهای مختلف مرکزی یا رؤسای وزارتخانهی دارایی در کشورهای مختلف هستند که تحت سلطهی بانکهای مرکزی خود قرار دارند؛ در ضمن حق رأی ایالات متحد و انگلستان در صندوق بینالمللی پول (از طریق بانک فدرال رزرو و بانک انگلستان كه در اختیار #روچیلدها هستند) باعث میشود که این دو کشور (و در حقیقت روچیلدها) تشکیلات این بانک را تحت کنترل خود داشته باشند.
📚 منبع: صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، ص١٢٨-١٢٩
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی روچیلد (٢)
1⃣ کارول کوئیگلی در کتاب خود تحت عنوان «مصیبت و امید: تاریخ جهان در دوران ما»، که در سال ١٩٧۵ به چاپ میرسد، مینویسد:
2⃣ «شبکهای بینالمللی وجود دارد که هدف آن ایجاد نظامی جهانی از کنترل امور مالی در دست بخش خصوصی است که آنان را قادر میسازد نظام سیاسی تمام کشورها و اقتصاد جهان را زیر سلطهی خود در آورند.»
📚 منبع: صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، ص١۶۴
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی روچیلد (٣)
🌐 سال ١٩٨٨:
1⃣ سه بازوی اصلی #بانک_مرکزی_جهانی یعنی: #بانک_جهانی، #بانک_تسویه_بینالمللی و #صندوق_بینالمللی_پول (که هماکنون با نام بانک مرکزی جهانی شناخته میشوند) از طریق بانک تسویهی بینالمللی، بانکداران جهان را ملزم میکنند تا سال ١٩٢٢، سرمایهی خود را افزایش داده، ٨درصد دیون خود را ذخیره نمایند.
2⃣ #بانکداران جهان برای افزایش سرمایهی خود، مجبور به فروش #سهام هستند که همین مسئله باعث کاهش معاملات #اوراق_بهادار آنان شده و #رکود اقتصادی را در کشورهای وابسته در پی دارد.
3⃣ به طور مثال، در ژاپن که یکی از کشورهایی است که کمترین سرمایهی ذخیره را در اختیار دارد، در مدت دو سال ارزش #بورس_اوراق_بهادار این کشور تا ۵٠درصد و ارزش املاک و مستغلات تجاری تا ۶٠درصد سقوط میکند.
4⃣ در این طرح، صندوق بینالمللی پول با افزایش ارز بینالمللی کشورهای درگیر که به «حق برداشت مخصوص» شناخته میشود و در عمل پشتیبان ندارد و دادن وام، ذخیرهی نقدی این کشورها را به سطح لازم اعلام شده از سوی بانک تسویهی بینالمللی افزایش میدهد.
5⃣ این کشورها به تدریج تحت کنترل صندوق بینالمللی پول در میآیند، چرا که درگیر پرداخت #بهره میشوند و به ناچار، وامهای بیشتر و بیشتری تقاضا میکنند.
6⃣ سپس صندوق بینالمللی پول در مورد اینکه کدام کشورها قابلیت دریافت وام بیشتری دارند و کدامیک به این وام نیاز خواهند داشت، تصمیم میگیرد.
7⃣ آنان همچنین میتوانند از این روش به عنوان اهرمی برای تسخیر داراییهای دولتی مانند خدمات رفاهی در ازای پرداخت بدهیها استفاده نمایند تا اینکه در نهایت، دولتهای ملی را نیز از آنِ خود میکنند.
📚 منبع: صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، ص١٧٨-١٧٩
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی روچیلد (۴)
🌐 سال ١٩٩٨:
🌐 سندی تحت عنوان طرح جامع برزیل مربوط به #بانک_جهانی افشا میشود. این سند پنج شرط را برای اطمینان از انعطافپذیری در نیروی کار بخش دولتی تشریح مینماید:
1⃣ کاهش حقوق و مزایا
2⃣ کاهش مستمری
3⃣ افزایش ساعت کاری
4⃣ کاهش ثبات شغلی
5⃣ کاهش استخدام
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص٢١۴
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-economy/6959
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی روچیلد (۵)
🌐 سال ١٩٨٣: صندوق بینالمللی پول و اکوادور
1⃣ دولت #اکوادور بهمنظور امکان دریافت وام ١/۵ میلیارد دلاری از #صندوق_بینالمللی_پول تحت کنترل #روچیلدها، مجبور میشود تا بدهیهای خصوصی پرداخت نشدهی برخی افراد خاص اکوادور به بانکهای خصوصی را برعهده بگیرد.
2⃣ علاوه بر این، صندوق بینالمللی پول برای اطمینان بازپرداخت این وام توسط اکوادور، افزایش قیمت برق مصرفی و دیگر خدمات رفاهی را به این کشور تحمیل میکند.
3⃣ زمانی که این اقدام به مقدار ناکافی نقدینگی (یا به بیان دقیقتر #بهره) برای صندوق بینالمللی به همراه ندارد، دستور میدهند تا دولت اکوادور ١٢٠هزار کارگر را اخراج کند.
4⃣ اکوادور همچنین بر اساس جدول زمانی تحمیل شده از سوی صندوق بینالمللی پول، ملزم به انجام اقدامات دیگری نیز میشود.
5⃣ از جمله، افزایش ٨٠درصدی قیمت گاز شهری تا اوایل نوامبر سال ٢٠٠٠، واگذاری مالکیت بزرگترین سامانهی آبرسانی دولت به مهرههای خارجی، اعطای حقوق ویژه به شرکت #بریتیش_پترولیوم (BP) برای احداث و مالکیت خط لولهی نفتی برفراز رشتهکوه آند و حذف مشاغل بیشتر کارگران و در حین کاهش ۵٠درصدی دستمزد کارگران باقی مانده.
📚 منبع: صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، ص١٧٠-١٧١
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-economy/6959
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی روچیلد (۶)
🌐 سال ٢٠٠٠: صندوق بینالمللی پول و آرژانتین
1⃣ #صندوق_بینالمللی_پول، آرژانتین را ملزم میکند تا سال ٢٠٠١ کسری بودجهی دولت را از ۵/٣ میلیارد دلار به ۴/١ میلیارد دلار برساند.
2⃣ #بیکاری در آرژانتین به ٢٠درصد رسیده است. آنان سپس بر خواستهی خود میافزایند و خواستار حذف کسری میشوند.
3⃣ صندوق بینالمللی پول طرحهایی را در این خصوص به #آرژانتین پیشنهاد میدهد؛ کاهش برنامهی اشتغال اضطراری دولت از دویست دلار در ماه [به ازای هر نفر] به ١۶٠ دلار.
4⃣ آنان همچنین خواستار کاهش سراسری ١٢ تا ١۵ درصدی حقوق کارکنان دولت و کاهش ١٣ درصدی مستمری از کارافتادگان میشوند.
5⃣ تا دسامبر سال ٢٠٠١، طبقهی متوسط آرژانتین که بهراستی از جستوجوی زباله در خیابانهای این کشور برای پرکردن شکم خود خسته شده بودند، دست به شورش میزنند و بوینس آیرس را در آتش خشم خود میسوزانند.
6⃣ آرژانتین در ماه ژانویه، نرخ برابری پزو را کاهش داده بود که این کار باعث بیارزش شدن حسابهای پسانداز بسیاری از مردم عادی شده بود.
7⃣ جیمز ولفنسون رئیس #یهودی #بانک_جهانی که از تاراج بیشتر این کشور ناامید شده بود، با تأسف اظهار میدارد: «تقریباً تمام خدمات عمدهی رفاهی در این کشور خصوصی شدهاند.»
8⃣ آنان چگونه ناآرامی ناشی از فعالیت نظام #بانکداری_یهودی را در بین مردم مدیریت میکنند؟
9⃣ یکی از نمونهها، مربوط به رانندهی اتوبوس ٣٧ سالهی آرژانتین است. او پدر پنج فرزند بود و شغل خود را به عنوان رانندهی اتوبوس در یک شرکت از دست داده بود؛ شرکتی که در واقع، نُه ماه حقوق به او بدهکار بود. در جریان یکی از تظاهرات اعتراضآمیز نسبت به این وضع اسفناک و دیگر بیعدالتیهای حاکم بر جامعه، نیروهای پلیس او را از ناحیهی سر هدف قرار داده و به قتل میرسانند.
📚 منبع: صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، ص٢١٧-٢١٨
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-economy/6959
✅ اندیشکده مطالعات یهود