✡ روچیلدها و تأسیس ایلومیناتی (۷)
🌐 سال ۱۸۲۷
1⃣ سِر #والتر_اسکات مجموعهای ۹جلدی با عنوان داستان زندگی ناپلئون منتشر میکند و در جلد دوم آن اظهار میدارد که #انقلاب_فرانسه با برنامهریزی #ایلومیناتی (آدام وایسهاوپت) و حمایت مالی صرّافان اروپا (#روچیلدها) به ثمر رسید.
🌐 سال ۱۸۳۴
2⃣ رهبر انقلابیون ایتالیا، #جوزپه_ماتزینی، از سوی ایلومیناتی انتخاب میشود تا برنامهٔ انقلابی آنان را در سراسر جهان هدایت نماید؛ ماتزینی تا زمان مرگش در سال ۱۸۷۲ در این مقام باقی ماند.
3⃣ و این داستان هنوز هم ادامه دارد...
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص۴۳و۴۶۵
✡ روچیلدها، ایلومیناتی و جنگهای جهانی
1⃣ در سال ١٨٧١ ژنرالی آمریکایی با نام #آلبرت_پایک که با ترغیب #جوزپه_ماتزینی به #ایلومیناتی راه یافته است، با تکمیل طرح نظامی خود برای به راه انداختن سه #جنگ_جهانی و انقلابهای مختلف در سراسر جهان این توطئهی بزرگ را وارد آخرین مرحلهی خود میکند.
🔸 جزئیات این توطئه به این شرح است:
2⃣ #جنگ_اول_جهانی قرار است با هدف نابودی #تزار در روسیه انجام شود؛ همانگونه که #ناتان_مایر_روچیلد در سال ١٨١۵ وعده کرده بود، تزار جای خود را به #کمونیسم میدهد؛ ایدئولوژیای که قرار است در جهت از میان بردن ادیان و عمدتاً مسیحیت به کار گرفته شود. اختلافات بین امپراتوری انگلستان و آلمان به این جنگ دامن میزند.
3⃣ #جنگ_دوم_جهانی قرار است با سرکوب #یهودیان در آلمان (عامل بهراه انداختن موج بیزاری بر ضد آلمانها) به اختلاف بین #فاشیسم و #صهیونیسم_سیاسی دامن بزند. این جنگ با هدف نابودی فاشیسم (که خالق آن نیز روچیلدها بودند) و افزایش قدرت صهیونیسم سیاسی طراحی شده است. این جنگ همچنین در جهت افزایش قدرت #کمونیسم در سطحی همتراز با قدرت یکپارچهی عالم مسیحیت طراحی شده است.
4⃣ #جنگ_سوم_جهانی قرار است با ایجاد انزجار از #جهان_اسلام و با هدف تحریک جهان اسلام و #صهیونیسم_سیاسی بر ضد یکدیگر شروع شود. در حین وقوع این جنگ، بقیه کشورهای جهان مجبور به نبرد با یکدیگر میشوند تا به حالتی از فرسودگی ذهنی، مادی، معنوی و اقتصادی تنزل پیدا کنند.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص۶۵-۶۶
✡ نمونهای از اطلاع روچیلدها از جنگهای جهانی
1⃣ در ٢٨ آوریل ١٩٣٧، روزنامهی دیلی اکسپرس (Daily Express) مقالهای به چاپ میرساند.
2⃣ در آن مطلب دبلیو هیکی (W. Hickey) گزارشگر روزنامه از لُرد #ویکتور_روچیلد (Lord Victor Rothschild) بیستوهفت ساله میپرسد که با پایان قرارداد اجارهی منزل واقع در خیابان پیکادیلی (Piccadilly) قصد دارد در کجا سکونت کند؟
3⃣ #روچیلد با نشان دادن حالتی پیشگویانه پاسخ میدهد: «الآن نمیدانم، احتمالاً هیچجا. در هر صورت تا بعد از جنگ نمیدانم.»
4⃣ در این زمان هنوز دو سال و نیم تا #جنگ_دوم_جهانی باقی مانده بود، ولی او از پیش میداند که جنگ در راه است!!
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص١١٨
✡ سلبریتی ها و عملیات مسکیتو (1)
1⃣ کنت #الکساندر_دمارانش، که بیش از ده سال (۱۹۷۰- ۱۹۸۱) ریاست «سرویس اطلاعات خارجی» فرانسه SDECE را به دست داشت، در دیداری با #رونالد_ریگان رئیسجمهور آمریکا، راهکار کمهزینهی مقابله با دشمنان غرب [بالأخص ایران] را اینگونه پیشنهاد کرد:
2⃣ «من پس از کمی شوخی و تعارفات ابتدائی شروع به صحبت کردم: آقای رئیسجمهور، برای مبارزه در این نوع جنگ چندین راه وجود دارد... بهدلیل اینکه ما نمیتوانیم یک میلیون نفر نیروی اعزامی به افغانستان روانه کنیم... پیشنهاد میکنم آنچه را که من #عملیات_مسکیتو [Mosquito : پشه مالاریا] نامیدهام، شروع کنیم.
👈 او پرسید: چرا مسکیتو؟
👈 [جواب دادم]: چون پشهی مالاریا نمیتواند خرس را بکُشد ولی میتواند آنقدر او را آزار دهد که دیگر نتواند بخوابد، دیگر نتواند چیزی بخورد و از آن همه وزوز گیج شود... پشه مالاریا میتواند دشمنی بسیار خطرناک باشد... ما میتوانیم از چنین تصور و تمثیلی بهره ببریم و شاید بتوانیم در افغانستان کاری انجام دهیم.»
📚 منبع: کنت دمارانش، جنگ جهانی چهارم، چاپ هفتم، سال ۱۳۹۰، انتشارات اطلاعات، صفحه ۱۳-۹
✡ سلبریتی ها و عملیات مسکیتو (2)
1⃣ مهمترین هدف عملیات پشه مالاریا (مسکیتو) مشغولسازی و غافلسازی از اقدامات اصلیِ دشمن و هدر دادنِ انرژی و توان درمسير فرعی میباشد.
2⃣ پشه با به هم ریختنِ اعصابِ افراد یا سیستمِ مقابل آنان را از کارِ اصلی بازمیدارد و بعد از به هم ریختنِ سیستم عصبی، احتمالاً فرد یا سازمانِ مقابل، واکنشهای حساب نشده و هزینهساز نشان خواهند داد.
3⃣ بهنظر میرسد پیجها و کانالهای مجازی و سلبریتیها -بعضی بهطورِ سازمانیافته و بعضی به تبعیت از موج و از رویِ جَوگیری- چنین کارکردی دارند:
👈 مشغول کردنِ مسئولان و نیروهایِ انقلاب و نظام و غفلتِ آنان از اقدامات اصلی.
✡ سلبریتی ها و عملیات مسکیتو (3)
1⃣ بهنظر میرسد که جریان امنیتیِ مشکوکی کنترل برخی از #سلبریتیهای_جنجالی را بهدست گرفته است، بهنحوی که بعضاً مدیریت صفحات آنها در فضای مجازی در اختیار همین #جریان_امنیتی است.
2⃣ برخی از این #سلبریتیها تا قبل از سوار شدنِ این جریان امنیتی، اینگونه در مقابله با نظام و انقلاب تند و بیپروا نبودند، ولی در دو سه سال اخیر #ساختارشکن و بسیار بیپروا شدهاند.
3⃣ همین جریان با استفاده از ارتباطاتِ خود، عدهای از حزباللّهیها را علیه مطالبِ این سلبریتیها در فضای مجازی تحریک میکند و توانِ حزبالله را به هرز میبرد.
4⃣ بهعبارت دیگر، هم #ظرفیتسازی علیه نظام میکنند و هم سرگرمکردن و هرز دادنِ توانِ جریانِ موافق نظام به درگیری با بعضی سلبریتیها.
5⃣ آنطور که تجاربِ پیشین نشان میدهد، احتمالاً پس از #چهرهسازی، همین جریان در قالب پروژههای به ظاهر موجّه، برخی از این سلبریتیها را به خارج از کشور خواهد فرستاد. آنان #مأموران_مخفی معرفی میشوند، ولی درواقع با امکانات نظام به افزایش توانِ نیروهای برانداز یاری میرسانند.
✡ سلبریتی ها و عملیات مسکیتو (4)
1⃣ این #جریان_امنیتی، گردانندگانِ این کانالهای تلگرامی و #سلبریتیها را گاهی #سوژه و گاهی #منبع معرفی میکنند و دوگانهی «منبع- سوژه» میآفرینند.
2⃣ به این معنا که تا دستگیر یا احضارِ مخفیانه نشدهاند، بهعنوان #سوژه معرفی میشوند، و توانِ نظام را صرف آنها میکنند، و پس از دستگیری یا احضار، برای نجاتِ آنان، از ایشان در پوششِ منبع و نفوذی استفاده میکنند.
3⃣ گاهی هم این نوع سوژه- منبع ها فدا میشوند تا کارنامهی عملیات خود را مورد توجه مسئولان نظام قرار دهند.
4⃣ عناصر و مدیرانِ انقلابی و دلسوزِ اطلاعاتی، برای شناخت و خنثیکردنِ این ترفندِ قدیمی، وظایف سنگینی بر عهده دارند.