✡ ترسناکترین دستگاه جاسوسی
1⃣ مؤسس ویکیلیکس، #ژولیان_آسانژ فیسبوک را «مخوفترین دستگاه جاسوسی تا به حال ابداع شده» میخواند.
2⃣ وی این مطلب را در مصاحبه باشبکهی خبری «راشا تودی» بیان میدارد. او ادامه میدهد:
👈 #فیسبوک پایگاه دادهی عظیمی را دربارهٔ مردم در اختیار دارد، روابط خانوادگی و دوستانهٔ آنها، اسامی آنها، نشانیهای آنها، مکانهایی که در آن حضور دارند و… همه و همه در آمریکا قرار دارد و در دسترس سازمانهای اطلاعاتی است.
3⃣ ناگفته پیداست که دسترسی به اطلاعاتی پیرامون افکار، اعتقادات، علایق و گرایشها، نگرشها و رفتار مردم تا چه حد میتواند در برنامهریزی برای دستکاری و جهتدهی به آنها مؤثر باشد و با وصفی که گذشت برضد ملتها و در جهت منافع #یهود و #صهیونیسم، استفاده شود.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-media/634
✅ اندیشکده مطالعات یهود
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تغییرات در فلسطین پس از اجرای معامله قرن
آنهایی که سازش کردند دیگر خانهای ندارند
آنهایی که ایستادند سرزمینشان حفظ شد.
#انتقام_سخت
#معامله_قرن
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
24.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو کلیپ #ویروس_کرونا
🔸 #ایمان_اکبرآبادی
#هالیوود
#بیوتروریسم
✡ یهودیان ایران در دوران مبارزه علیه رژیم پهلوی (١)
1⃣ آقای #هارون_یشایایی در ادامهی کتاب و ذیل عنوان «ورود به دورانی جدید» مىنویسد:
2⃣ بعد از وقایع ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ در تهران که تظاهرات مردم به خشونت گرائید و نقطه آغاز انقلاب و #نشانه_سقوط رژیم پهلوی بود، گروهی از #جوانان_کلیمی به فعالیتهای انقلابی جذب شدند و در این ارتباط سازماندهی مناسب را بهوجود آورده و اعلام موجودیت کردند و محوریت و مسؤولیت فعالیتهای بعدی را سالها به عهده گرفتند.
3⃣ از مهمترین وقایع قابل ذکر، شرکت #کلیمیان_ایران در تظاهرات اربعین، (دیماه ۱۳۵۷)!! بود که بزرگترین تظاهرات خیابانی قبل از پیروزی انقلاب است و غیرمسلمانان مخصوصاً #یهودیان در آن شرکت داشتهاند و این حضور و مشارکت یهودیان، در جریان انقلاب و در رسانههای داخلی و جهانی بازتاب گستردهای یافت.
✍ [اندیشکده: متأسفانه برخلاف بسیاری از اقوام و اقلیتها، #یهودیان_ایران که در دوران سیاه ستمشاهی از #نفوذ فراوان در دربار پهلوی برخوردار بودند، «کمترین» همراهی را با حرکت انقلابی مردم داشتند. حضور #دیرهنگام یهودیان در بین مردم (که اعتراف به آن در کلمات جناب یشایایی آشکار است)، آنهم بعد از آشکار شدن #نشانههای_سقوط پهلوی، خود نشان از این ناهمدلی دارد!]
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ یهودیان ایران در دوران مبارزه علیه رژیم پهلوی (٢)
📖 ادامهی مطالب جناب یشایایی:
1⃣ تجربهٔ شرکت در تظاهرات اربعین ۱۳۵۷ برای مدیریت کمتر سازمان یافته در جامعهٔ #کلیمیان_ایران آموزنده و راهگشا بود، اول آنکه کلیمیان ایران پی بردند اعتقادات اسلامی، انقلابی و روحیهی مبارزهجویانه در میان مردم ایران در آن شرایط نباید موجب جدایی یا ترس آنها از هموطنانشان باشد.
2⃣ نتیجهٔ دیگرِ مشارکت #یهودیان در تظاهرات اربعین ۱۳۵۷ #آشنایی و #ارتباط با بدنهٔ #فعالان_سیاسی طرفدار انقلاب در طیفهای مختلف بود، #این_کسان در جریان انقلاب و بعد از استقرار جمهوری اسلامی ایران، #مسؤولیتهای_متعدد را در نظام جمهوری اسلامی ایران عهدهدار شدند و در بسیاری موارد ما را راهنمایی کرده و فضای رابطه کلیمیان ایران را در سالهای بعد از انقلاب اسلامی آرام و صمیمانه کردند.
3⃣ هرچند متأسفانه در سالهای اخیر با طرح مسئله #انکار_هولوکاست از طرف بعضی مقامات دولتی، آن روحیهٔ حاصل از فضای انقلاب با هیاهوی بسیار تا حدودی مخدوش شد.
✍ [اندیشکده: اولاً: بد نیست نهادهای مربوطه در مورد این #آشنایان و #رابطها تحقیقاتی داشته باشند تا معلوم شود که چه کسانی بوده و چه انگیزههای احتمالی داشتهاند! ثانیاً: بعد از اثبات دروغ بودنِ ادعای #هولوکاست (که گوشهای از اسناد این دروغ بیشرمانه را میتوانید در مقالات شاخهی هولوکاست سایت ما مطالعه کنید)، جناب یشایایی بهتر است بجای طلبکاری و دستِ پیش گرفتن، لااقل به نمایندگی از یهودیان ایران، بخاطر بیش از هفتاد سال دروغگفتن به جامعهی جهانی، عذرخواهی کنند!]
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ یهودیان ایران در دوران مبارزه علیه رژیم پهلوی (٣)
📖 ادامهی مطالب جناب یشایایی:
1⃣ بعد از پیروزی انقلاب نیز در موارد بسیار #یهودیان در تظاهرات خیابانی به مناسبتهای مختلف شرکت میکردند و این مشارکت نتیجه مفید و مؤثر داشت که همچنان ادامه دارد.
2⃣ ازجمله میتوان به شرکت در راهپیماییهای #روز_قدس اشاره کرد که هر سال برگزار میشود، هدف مدیران و مردم #یهودی در اینگونه اقدامات اولاً همراهی با سایر هموطنان خود و نزدیک شدن با آنها بود، ثانیاً با شرکت در این تظاهرات شعارهایی که از طرف یهودیان داده میشد تأکید بر جدایی #یهودیت از اقدامات دولتمردان #کشور [!!] #اسرائیل [!!] و صهیونیستها بود و برای همزیستی بین یهودیان و مسلمانان و مسیحیان و احترام به ارزشهای دینی همه ادیان توحیدی ابراهیمی در بیتالمقدس تلاش فراوان میشد.
3⃣ بر پارچهنوشتهای که بهوسیله #کلیمیان در روز قدس حمل میگردید نوشته بود:
👈 «قدس (اورشلیم) شهر خداوند و نشانه برادری مسلمانان، یهودیان و مسیحیان است»!
✍ [اندیشکده: از میزان «دشمنشکن» بودن این شعار که بگذریم! خودِ جناب یشایایی هم تصدیق دارند که متأسفانه #اکثریت جامعه #یهودیان_ایران همدلی لازم علیه جنایات رژیم صهیونیستی را نداشتهاند! ایشان در صفحه ۶١ از همین کتاب و ذیل بحث از جنگهای ١٩۵۶ و ١٩۶٧ بین اعراب و اسرائیل، مینویسد:
👈 «بین یهودیان ایران نیز افرادی بودند که این تجاوز و خشونت را از طرف ارتش اسرائیل محکوم مینمودند. [اما] تعداد این افراد که عموماً تعلّق خاطر به جریان فکری چپ در ایران داشتند #بسیار_اندک بود.»]
📖 متن کامل مقالهٔ در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/10415
✅ اندیشکده مطالعات یهود
🕎 نقشهی حرکت حضرت ابراهیم (1)
✡️ تاریخ فرهنگی «قبیله لعنت»؛ قسمت دوم
1⃣ #تورات، ابراهیم (ع) را اوّلین و مهمترین شخصیّت #قوم_اسرائیل معرفی میکند و او اوّلین پیامبری است که خدای #اسرائیلیان با او ارتباط مستقیم برقرار میکند و با او عهد و میثاق میبندد.
2⃣ بهعبارت دیگر، موجودیّت قوم اسرائیل از زمان ابراهیم (ع) و بهوسیلهی وعدهای که #یهوه برای ایجاد قومی بزرگ به او میدهد، اعلام میگردد. در زمان ابراهیم، اسرائیلیان، هنوز هویّت نیافتهاند و نام #اسرائیل مطرح نشده است و فقط وعدهی تشکیل آنها از جانب یهوه داده میشود.
3⃣ قومی که در تورات، #بنیاسرائیل نامیده شده است، قبایل کوچک و بی نام و نشانی بودهاند که نه از نظر تاریخی و نه از نظر تمدّن و فرهنگ، برجستگی نداشتهاند و اگر دین آنان بهعنوان پایهی دو دین بزرگ جهانی مسیحیّت و اسلام مطرح نمیشد، شاید امروز کمتر کسی به تاریخ آنان توجّه میکرد.
4⃣ بینشان بودن این قوم سبب شده است که دربارهٔ گذشتهٔ آن، هیچگونه اثر و شواهدی تاریخی وجود نداشته باشد و ما جز کتاب مقدّس دین یهود، به هیچ منبع دیگری نمیتوانیم اتّکا کنیم.
5⃣ متأسفانه به دلایلی که بیان خواهد شد، این کتاب نیز دارای ارزش تاریخی نیست و برای کشف تاریخ حقیقی قوم اسرائیل، مجبوریم با استفاده از اشارات و علامات این کتاب و مقایسهی آنها با آثار جسته-گریختهای که در گوشه و کنار و در ارتباط با تمدّنهای دیگر بهدست آمده است، کلیّاتی را بازسازی کنیم که البته با حدس و گمان، بیشتر توأم خواهد بود تا واقعیّات معتبر
✍️ استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود