🔴 ده ها تابوت چوبی تراش و جلا خورده به همراه مجسمه ی فرد به صلیب کشیده از برنز پذیرای اموات کرونایی در کشورهای اروپایی
🔸برای تهیه ماسک و گان پزشکی مشکل دارند اما برای تابوت های لوکس مشکلی ندارند.
🔸مشکلات اقتصادی و مدیریت کشور ما به میزان پارچه چادر خانم ها و لباس روحانیون ربط داره اما برای اونها هزینه اون تابوت ربطی به تهیه ماسک و گان پزشکی نداره
🔸ما با خیرات مون برای اموات، مرده پرستیم اما اونها با دریغ ماسک و اقلام بهداشتی از زنده ها و در عوض اون تجملات در مراسم اموات، نیستن
یاللعجب‼️‼️
#کرونا
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯% یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
هفته پیش دایی مان بدلیل عفونت در محل ترکش سر و ریه ها به رحمت خدا رفتند، که بدلیل بستری بودن در بخش بیماران کرونایی، بر حسب احتیاط به روش متوفیان کرونایی غسل و کفن و دفن شدند، از نزدیک شاهد انجام مراسم به نحو احسن توسط مجاهدین این عرصه بودم.
فکر کردم خوش به حال اموات کرونایی، که توسط بهترین های این روزگار، مجاهدین عارف مسلک غسل و کفن و دفن میشوند و راهی سفر اخروی.
و راستش دلم هوس کرد توسط این افراد راهی سفر آخرت بشم😑
#کرونا
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯% یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
👆 بخشی از هزینه مراسمات سه و هفت و... که توسط خانواده متوفی، صرف تهیه بسته های ارزاق شده است.
✅ با توجه به اینکه بیش از ۱۸ روایت در منابع روائی شیعه وجود دارد که همگی دلالت بر اینکه خوردن غذای میت کراهت داشته و مستحب است تا چند روز برای خانواده مصیبت زده غذا ارسال شود(جامع الاحادیث الشیعه ۳/ ابواب التعزیه/ باب ۴/ ص۴۶۴؛ وسائل الشیعه ۲/ باب ۶۷/ ص۸۸۸) وجود دارد، و متأسفانه شاهد هستیم خوردن غذایی که برای میت انفاق می شود و مکروه می باشد، به یک عرف تبدیل شده است، و اراده و تلاشی در جهت مبارزه با این عرف غلط در بین مردم دیده نمیشود..
✳️ اما بنظر می رسد می توان از دلِ شرایط #کرونا، فرصتی ساخت برای تغییر رسوم متعارض با سفارشات دین مان.
چرا که به اجبار شرایط تجمع افراد ممنوع بوده و به همین دلیل مراسمات مرسوم در عزاداری ها منتفی شده است. و خانواده و اقوام می توانند هزینه ها را صرف امور خیریه و و جهادیِ مبارزه با کرونا نمایند.
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯% یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
🔸ضمن رعایت خطوط قرمز صداسیما، پایتخت ۶ ساخته شده
🔸تعامل خوبی هم با صدا سیما داشتن
✡ #کرم_از_خود_درخته
#پایتخت
#نفوذ_فرهنگی
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯% یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
یهتدون
#پایانی_اپوزیسیونی_بر_پایتخت 🔴 بنظر میرسد سازندگان سریال پایتخت پایانِ تولیدی، پر هیاهو و اپوزیسیون
در مورد سریال پایتخت و اتفاقات پیرامونش این پست 👆 یادآور میشود.
اواسط پخش سریال پایتخت در ایام نوروز، پستی با عنوان #پایان_اپوزیسیونی_بر_پایتخت نوشتم.
تمام تقابل ها و لجاجت های این روز های عوامل سریال و صداسیما را، از گزارش های مردمی در تایید سریال قبل از پخش هر قسمت را، تا برنامه پاسخگویی به انتقادات سریال که بیشتر برنامه ی تو دهنی زنی به منتقدین سریال بود را با هدف تحریک منتقدین و رسانه ها و در راستای همان پروژه مطروحه در پست می بینم.
#کرم_از_خود_درخته
#پایتخت
# نفوذ_فرهنگی
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯% یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
درآمد 300 میلیاردی که کار دست «پایتخت» داد
جزئیات اختصاصی خراسان از ماجرای تولید و پخش سریال محبوب شبکه یک
- حواشی سریال «پایتخت» که جمعهشب روی آنتن رفت، هنوز به پایان نرسیده است. در حالی که انتقادات از این مجموعه تا پیش از قسمت آخر، تنها معطوف بود به آن چه «بدآموزیهای سریال» خوانده میشد، اما در قسمت پانزدهم، تنها چند سکانس از ماهعسل «رحمت» و «عاطفه»، همه بحثها را به حاشیه برد. جنجال اشارات سریال به دو فیلم محصول سینمای موسوم به «فیلمفارسی»، تا حدی پیش رفت که یکشنبه عصر، علیعسکری رئیس سازمان صداوسیما، در دستوری خطاب به معاون سیما، خواهان بررسی مسئله شد تا مشخص شود «حاصل اشتباه، بیتوجهی و وادادگی است یا نتیجه عملیات مرموز و فتنهانگیز ستون پنجم فرهنگی دشمن».
خارج از روال معمول
در همین روزها گمانهزنیهای بسیاری درباره چگونگی پخش این بخش از سریال، مطرح شده است؛ عدهای در فضای مجازی این احتمال را مطرح کردهاند که شاید گروه فیلم و سریال شبکه یک، متوجه شباهت و اشاره «پایتخت» به دو فیلمفارسی نشدهاند. با این حال روزنامه خراسان به اطلاعاتی دست یافته است که نشان میدهد فصل ششم سریال «پایتخت» خارج از روال عادی تولید سریالهای تلویزیونی ساخته شده است. میدانید دو مسیر معمول تصویب و تولید سریالهای تلویزیون، گروه فیلم و سریال شبکههای مختلف سیما و همچنین سیمافیلم است. در حالی که در ابتدای تیتراژ «پایتخت»، عبارت «گروه فیلم و سریال شبکه یک تقدیم میکند» آمده، اما شنیدهها حاکی از آن است که گروه فیلم و سریال شبکه یک در تولید این سریال نقشی نداشته است.
ورود بازرگانی صداوسیما
از آن جا که بیم آن میرفته که فیلمنامه سریال «پایتخت 6» به دلیل برخی اشارات سیاسی، مورد ممیزی شدید قرار بگیرد یا حتی به طور کلی تصویب نشود، به اصرار مدیرکل بازرگانی سازمان صداوسیما ، روندی که برای تصویب فیلمنامه این مجموعه طی شده، خارج از روال عادی سازمان بوده است. ظرفیت فراوان سریال برای جذب آگهی، مدیران سازمان را مجاب کرد که به این درخواست تن دهند و با نگاه به درآمدی که حدود 300 میلیارد تومان تخمین زده میشود، مجوز تولید «پایتخت 6» را بدون آن که فیلمنامه آن در شورای فیلمنامه سیمافیلم یا گروه فیلم و سریال شبکه یک به تصویب برسد، صادر کنند. فیلمنامه پیش از تولید، تنها به رؤیت مرتضی میرباقری معاون سیما میرسد و از فیلترهای معمول نظارتی سازمان عبور نمیکند. برای پیگیری این موضوع با عباس مهدوی مهر مدیرکل بازرگانی صداوسیما تماس گرفتیم، ولی وی حاضر به گفتوگو نشد. تلاش خراسان برای ارتباط با روابط عمومی این اداره کل نیز بینتیجه ماند. همچنین خراسان این مسئله را با روابط عمومی معاونت سیما در میان گذاشت؛اما پاسخی دریافت نشد.
بدعت شورای چهارنفره
ماجرای تولید و پخش «پایتخت 6» به همین جا ختم نشده است. این سریال بعد از سپری کردن مراحل تولید، یک بار دیگر بدون آن که طبق روال معمول، توسط بازبین شبکه یک سیما، بازبینی شود، توسط شورای چهار نفرهای از مدیران ارشد سازمان بررسی و مجوز پخش آن صادر شده است. این شورا شامل مرتضی میرباقری معاون سیما، جواد رمضاننژاد مدیر سیمافیلم، مجید زینالعابدین مدیر شبکه یک و مهدی فرجی مشاور پروژه «پایتخت» و مدیر سابق شبکه یک بوده است. این موضوع را هم از غلامرضا الماسی مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک که پروژه به نام مجموعه وی روی آنتن رفته، پیگیری کردیم، اما الماسی حاضر به پاسخگویی در این باره نشد. جالب این که همه افراد این شورا، چندین سال است که به عنوان مدیران ارشد سازمان صداوسیما مشغول به کار هستند. به نظر میرسد آن چه بیش از هرچیز جنجالهای «پایتخت» را ساخته، ولع شدید برای جذب آگهیهای گرانتر برای محصولات برند سازمان است که در برخی برنامههای دیگر نیز نمود یافته است. همچنان که «عصر جدید»، «دورهمی» و حتی «فرمول یک» نیز با توجیه درآمدزایی، میتوانند بخشهایی را روی آنتن ببرند که پیشتر در صداوسیما سابقه نداشته است؛ مواردی که در ماههای اخیر، نمونههایی از آن را در همین صفحه خواندهاید.
✍ مصطفی قاسمیان
💯%یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
به یقین نرسیدی که پول واریز شده یا نه⁉️
خوب کاری نداره یه اعلام موجودی بگیر
#کرم_از_خود_درخته
#صدا_سیما
#نفوذ_فرهنگی
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯% یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
🔴 احتمالا در مورد تخریب دوستی ایران و چین حساب خانم افشار پر شده که به یقین رسیدند
✡ ارتش #غربی_عبری_عربی برای بهم زدن روابط خوب #ایران_چین_دوست دست بکار شده اند.
بهتر است مردم ایران که شاهد کمک های زیاد و بی دریغ چینی ها بودند خود دهان یاوه گوها را پلمپ کنند😡
#ایران_چین_باهم_کرونا_را_شکست_میدهند
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯% یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
🔹جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزشها، باورها، نگرشها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفتهتر، عمیقتر و وسیعتر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکهای (با زیرساخت رسانههای نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام میگیرد.
تغییر نگرش در جامعه کشور هدف، اختلال و خطا در دستگاه محاسبات تصمیم گیران، اثربخش نمودن جنگ اطلاعاتی، ایجاد گسست عاطفی-ادراکی بین تودهها و نخبگان با حاکمیت و نهایتاً تضعیف و زوال سرمایه اجتماعی برخی کارویژههای جنگ شناختی هستند.
🔹 دشمن در جنگ شناختی، سه نقطه آماج اصلی را هدف قرار میدهد:
۱- ایده اصلی نظام: «اسلام ناب» و «ولایت مطلقه فقیه» (هسته اصلی و مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی)
۲- ساختار نظام: مجموعه نهادها، ارکان و دستگاههای برآمده از ایده اصلی که مجموعه حکومت را شکل داده است.
۳- کارکرد نظام: نتایج حاصله از عملکرد اجزای ساختار نظام که در واقع، نشان دهنده خروجی ساختار بوده و کارآمدی یا ناکارآمدی آن را نشان میدهد.
🔹در نهایت هدف از این تهاجم، مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی، اعتمادزدایی، قداست زدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی است که در نهایت دشمن امیدوار است سبب رویگردانی اجتماعی و از بین رفتن سرمایه اجتماعی نظام شود.
⚠️در واقع آنچه باعث نتیجه بخشی جنگ اقتصادی میشود، اثربخشی جنگ شناختی است.
🔴 جنگ شناختی سبب میشود بیش و پیش از آنکه جنگ اقتصادی ساختار و کارکردهای اقتصاد ملی را به چالش بکشاند، جامعه را در مسیر هموار سازی سناریوی دشمن و آسیبرسانی درونزا قرار دهد.
✡ نتیجه اجرای راهبردهای دشمن در جنگ شناختی آن است که وقتی هنوز تحریمهای امریکا باز نگشته (و در واقع جنگ اقتصادی وارد فاز عملیاتی جدید نشده) بازار داخلی در حوزههای مختلف دچار نوسان و نابسامانی شده و یا آنکه کالاهایی با منشأ کاملاً داخلی دچار کمبود یا افزایش افسارگسیخته قیمت میشوند.
✡ دشمن در جنگ شناختی امیدوار است تا مردم را نسبت به آینده ناامید، نسبت به نهادهای رسمی بدبین و نسبت به سرنوشت عمومی جامعه بی تفاوت کند. در چنین شرایطی منافع فردی بر منافع جمعی و ملی غلبه یافته و خسارت حاصله متوجه همه افراد جامعه میگردد.
1⃣ اکنون به نظر میرسد نخبگان جامعه اعم از مسئولان و گروههای مرجع اجتماعی با هر سلیقه و گرایشی، تهاجم شناختی دشمن و مخاطرات ناشی از هرگونه رفتار هیجانی مبتنی بر منفعت فردی را برای جامعه تبیین کرده مراقب باشند خود نیز در این پازل دشمن بازی نکنند.
2⃣ میدانیم که هنوز هیچ قانونی برای جلوگیری از تبلیغات در فضای مجازی وجود ندارد. قانونی هم برای مقابله با جنگ شناختی و تلقی آن به عنوان اقدام مجرمانه وجود ندارد. بهترین راه برای مقابله با این نوع جنگ شناختی، ارتقای آگاهی در میان طیف خاکستری و افزایش هوشیاری عمومی است.
#جنگ_شناختی
✍متین
💯%یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon
باید عید نیمه شعبان امسال و اینطور تبریک گفت👇
اولین سال تضرع برای ظهور مبارک همه متضرعان
🌺🌸 شروع انتظار مبارکتان باد 🌸🌺
✍ مـحـمــ🔆ــد
💯% یهتدونی باشیم 👇
@yahtadoon