بعد از دو ماه " بر تو از دور سلام"
اینک...
به تو از نزدیک سلام مولای من😭😭😭
#السلام_علیک_یا_علی_بن_موسی_الرضا_ع
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
دوستان یهتدونی
در اولین روز بازگشایی صحن های حرم مطهر امام رضا علیه السلام نائب الزیاره همه شیعیان و پیروان و آرزومندان و ارداتمندان زیارت این بارگاه ملکوتی هستم.
#السلام_علیک_یا_علی_بن_موسی_الرضا_ع
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
✳️ درود خدا بر علی علیه السلام، فرمود: از یورش بزرگوار به هنگام گرسنگی، و از تهاجم انسان پست به هنگام سیری، بپرهیز.
جریان اتفاقات غیزانیه ریشه در عکس عمل کردن به این توصیه داره
پَست های نو کیسه از بیت المال و مردم بزرگوار محروم مانده از بیت المال، دو سوی این نارضایتی ها هستند.
نارضایتی هایی که میشود گفت لیبرال مسلک های غربگرا در طول سالیان سردمداری، عامدانه علل و اسباب آنرا چیده اند.
#غیزانیه
#سیستان_بلوچستان
#کرمانشاه
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
#رومینا_اشرفی ۱۳ ساله
اگه... 👇
♦️اگه با اون مرد ۳۵ ساله ازدواج میکرد میشد #کودک_همسری که منفور هست.
♦️ اگه صیغه میکردند میشد کثافتکاری های اسلام و شیعه
♦️ اگه رابطه در حالت دوستی ادامه داشت میشد #ازدواج_سفید که روشنفکری و مورد تایید هست.
حالا 👇
♦️ اگه بعد ازدواج توسط همسر اصلاح طلبش کشته شده بود، میشد پرستو و فاحشه، و مهمور الدم بود و قصاص لازم نیست.
♦️ حالا که توسط پدرش بخاطر دوستی نامشروع کشته شده، میشه عاشق مظلوم و قصاص لازمه.
و اما دوست پسر ۳۵ ساله اش👇
♦️ اگه شوهرش بود و مذهبی، میشد مرد هوسباز لا ابالی که با دختری همسن بچه اش ازدواج کرده.
♦️اگه صیغه اش میکرد میشد یه مذهبیِ منحرفِ پدوفیلیا.
♦️اگه #سلبریتی بود میشد هنرمند محبوب.
♦️اگه رابطه آزاد داشت، میشد عاشق پاک سرشت.
و اما پدر رومینا👇
♦️اگه یک اصلاح طلب بود میشد، مرد خدا.
♦️اگه چشمش رو رابطه نامشروع دخترش میبست میشد روشنفکر.
♦️ اگه اجازه ازدواجشون و میداد، میشد مذهبی املی که دختر بچه اش و بجای عروسک بازی، عروس کرد. یا میشد پدر معتادی که دخترش و بخاطر مواد فروخت. یا میشد پدری که از شرایط بد اقتصادی ایران، زیر خرج دخترش مونده بود.
و اما رابطه سن رومینا با دوستی نامشروعش👇
♦️اگه ازدواج بود میشد بچه که از روابط زناشویی چیزی نمیفهمه
♦️اگه صیغه بود میشد تجاوز به کودک زیر سن ازدواج
♦️در دوستی میشود نوجوانی در سن عاشقی
🔴متوجهی که چی میگم⁉️
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
🔴 انتظار داشتید #علی_لاریجانی عضو مجمع تشخیص نشود؟!
🔻انتصاب علی لاریجانی به مشاور رهبری و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام سوالاتی را برای مخاطبین بوجود آورده:
1️⃣ دسته ای منتقدند که مگر رهبری انتقادات به لاریجانی را نمی داند؟ مگر ضعف ها و خطاهای وی را نمی داند پس چرا او را مجدداً به مجمع منصوب کرده؟
2️⃣ دسته ای در مقابل معتقدند حالا که رهبری او را به مجمع منصوب کرده پس آن همه انتقاد غلط بوده و ما اشتباه می کردیم و باید برویم توبه کنیم! پاسخ ما به این دو دسته چیست؟
🔹به نظر می رسد مهم ترین مسئله «عدم شناخت صحیح از دستگاه رهبری» است که باعث همچنین ابهاماتی شده. مشی سیاسی رهبری در این چند دهه همیشه اینگونه بوده که از احزاب و جناح ها و جریانات مختلف بعنوان مشاور و یا حضور در مجمع تشخیص استفاده کرده اند. همین الان اعضای مجمع را ببینید: ناطق نوری، موحدی کرمانی، مصباحی مقدم، محمود احمدی نژاد، صفار هرندی، حدادعادل، محمدرضا عارف، حسین مظفر، مصطفی میرسلیم، محسن رضایی، ولایتی و حالا هم لاریجانی، سعید جلیلی و ... .
🔸چیز عجیبی نیست. مجمع و جایگاه مجمع مشورتی است. رهبری از همه جریانات سیاسی بعنوان مشاوره استفاده می کنند. این که از خوبی هاست. معمولاً همه مسئولین و سران قوا را بعد از دوره مسئولیت شان، به عضویت مجمع منصوب کرده اند. تنها کسی که حاضر به حضور در مجمع نشده سیدمحمد خاتمی است که خودش موافق حضور نبود!
🔹بدیهی است کسی که 12 سال رئیس مجلس شورا بوده در جریانات همه طرح ها و برنامه ها و لوایح و مذاکرات مجلس و دولت و ... بوده، بعد از دوره مسئولیتش باید در جایگاه مشاوره بنشیند.
🔸اما آیا انتصاب لاریجانی در مجمع، یعنی اینکه انتقادات به وی نادرست بوده؟! این چه استدلالی است؟! یعنی تبریک وی به میرحسین موسوی فردای انتخابات 88، سکوت وی در برابر فتنه گران، ایجاد مانع بر سر راه دولت احمدی نژاد، ماجرای یکشنبه سیاه، حمایت از حسن روحانی، حمایت از برجام و fatf و 2030 و ... اینها خبط و خطاهای وی نبوده؟!
🔹آیا کسی میتواند بگوید مجلس 12 ساله لاریجانی در وضعیت اقتصادی فعلی هیچ کاره است؟! آیا کسی می تواند ادعا کند لاریجانی و مجلسش در 7، 8 ساله اخیر یک طرح اقتصادی مؤثر برای حل مشکلات معیشتی ملت داشته است؟! آیا لاریجانی مقابل ناکارآمدی و فساد دولت روحانی و وزرایش سکوت نکرده بود؟ و ده ها سوال دیگر!
🔸این چه استدلال ضعیفی است تا رهبری کسی را به جایگاهی که به نوعی پارکینگ مسئولین از رده خارج شده محسوب می شود منصوب می کند عده ای زود داغ کرده که بله آن همه انتقاد غلط بوده!! مگر حضرت امیرالمؤمنین، اشعث را به فرماندهی لشکر منصوب نکرد؟ مگر ابوموسی اشعری نماینده امام در مذاکرات حکمیت نبود؟ مگر امام بازرگان را منصوب نکرد؟ مگر امام حکم بنی صدر را بعد از آرای مردم منصوب نکرد؟ مگر رهبری، هاشمی را تا پایان عمرش در مجمع تشخیص منصوب نمی کرد؟
🔹معتقدم هر مسئولی در هر جایگاهی خیانت یا فسادی کرده باشد باید محاکمه شود؛ باید به او انتقاد کرد و منصوب شدن از ناحیه رهبری، هیچ مصونیتی برای شخص نخواهد داشت و دلیلی ندارد که به بهانه حکم عضویت در مجمع یا مشاوره، وی را از نقد و خطا مبرا دانست!
🔸جمله پایانی نظر رهبری عزیز را بخوانید: «اینکه برخی می گویند منصوبین رهبری نباید نقد شوند غلط است. اگر اینجوری باشد دیگر نباید رئیس جمهور را هم نقد کرد چون بعد از رأی مردم، با حکم رهبری منصوب می شود».
✅ پ.ن: اگر حرکت رهبری برای جلوگیری از معرفی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی توسط حسن روحانی باشد چه؟! فکر اینجاشو کردید؟ ☺️😉
✅ #داود_مدرسی_یان
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
🔴 نمایندگان گرامی
لطفا قرآن را در منزل تلاوت و در مجلس عمل نمایید.
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
به همت بعضی نمایندگان
حاشیه سازی ها از همین روز های اول مجلس یازدهم کلید خورد.
مهمانی و کارت های هدیه به نمایندگان از سوی یکی از دستگاه های دولتی و پذیرش نمایندگان
رای های سفید
چرخه اعتراض به اعتبارنامه ها
و این هم از رومیزی چفیه و ختم قرآن عجیب در مجلس
🔴 این یعنی روشن کردن دوباره آتش التهاب و آشوب
بعد از هر اتفاق غیرتمندانه و شیرین کامی مردم از طرف ایران باید منتظر یک تلاطم و تلخ کامی از سوی غربگداها بود. 😒
آمار کشته ها رو همون زمان اعلام میکردید
لعنت بر هر چی مزور 🖐
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
#مجلس_یازدهم
بعد از انتخابات مجلس یازدهم و مشخص شدن نمایندگان آینده، خوشحالیم که نمایندگانی انقلابی راهی مجلس کردیم و مجلسی انقلابی خواهیم داشت.
فدوی که در تمام دوره ی مجلس رای و رد و دفاعیه های نمایندگان انقلابیِ انتخابی خودم را چک کرده و رفتارشان را زیر نظر داشتم. اینبار اما... ازز مجلس انقلابی، بیشتر از رای به طرح و رد طرح، انتظار دارم.
این مجلس باید با ارائه طرح و لایحه های تخصصی اصلاح ساختار ها و سیستم های غلط را هدف قرار داده و کشور را در سکوی پرتاب به سوی پیشرفت مستقر نماید.
که این مهم در شرایط فعلی در کلام امام کشور با مجلس جدید، در دو مقوله اقتصاد و فرهنگ خاطر نشان شده و مشروح آن در بیانیه گام دوم به شرح آمده است.
🔸 ابتدای یک مجلس انقلابی از خودش شروع میشود آنهم با شفافیت آرا نمایندگان و البته اصلاح رویه در عادات نمایندگان و مجلسی هایی که از جایگاه نمایندگی بهره های شخصی و حزبی بردتشت میکنند.
🔸سپس این مجلس با علم به اینکه خیلی کار پیشرو دارد شروع میکند به اصلاح و تصویب قوانین و نظارت بر اقدامات دولت و ارگان ها و علت یابی ریشه مشکلات معیشی مردم
🔸پرداختن به مشکلات کسب و کارها و پیشران ها و موانع قانونی و غیر قانونی این حوزه
🔸بررسی و رفع انحصار طلبی ها از کانون وکلا گرفته تا خودرو سازی
🔸بررسی و قطع ید ویژه خواری ها از هنرمندان گرفته تا سر سفره ای های همیشگی انقلاب
🔸بررسی مجدد قوانین متضاد با آرمان های انقلاب و عدالت از جمله حقوق و پاداش های نجومی و افلاکی
🔸و بطور کلی باید اقدامات مجلس و سپس قوه قضائیه سو دهی حوزه اقتصادی کشور، در جهت و هدف کلی خروج از مکتب لیبرال_سکولاری و پایه ریزی و ورود به اقتصاد اسلامی_مقاومتی باشد.
🔴 همزمان با رفع مشکلات و موانع و فساد های حوزه اقتصاد، این حوزه فرهنگ است که نیاز به جهاد با دشمن دارد.
🔸شناخت عرصه های #نفوذ_فرهنگی، روش ها و شیوه های عملکردی رسوخ فساد در عرصه هنر، آموزش هنرمندان و محصولات هنری
🔸 رسیدگی به فضای مجازی ولنگار، حوزه ارتباطات و صد البته #شبکه_ملی_اطلاعات
🔸قطع خدمات و تسهیلات به نرم افزارها و پیام رسان های خارجی و تخصیص حمایت های شرکت های خارجی از جمله تلگرام به شرکت ها و اینترنت داخلی
🔸ورود به حوزه مد و بررسی مشکلات و موانع تولید و پیشرفت در صنعت نساجی و پوشاک، جلوگیری از واردات و قاچاق بی رویه پارچه و پوشاک، رسیدگی به وضعیت و نظامند کردن طراحی لباس و حمایت و ساماندهی طراحان لباس در جهت مدیریت اوضاع نابسامان مد
🔸بررسی علت و علل وضعیت بسیار اسفناک عفاف و حجاب و مد و عملکرد وزارت ارشاد و عملکرد کارگروه ساماندهی مد و پوشاک در طول یک ده هزینه تراشی برای کشور
🔸ورود جدی به مقوله تهاجم فرهنگی که در این زمان به انواع و اقسام روش ها از سطح وزارت تا سطح حرف خصوصی، کارگروه ها تا NGO ها ، تشکل های مردمی و خیریه ای... تا گروه ها و کلاس های هنری و باشگاه های ورزشی و اصناف و حرف و مغازه های بازاری و گروه های علمی، دانشگاه ها و مدارس تا حتی در فضای مجازی و گروه ها و کانال های هنری ، ادبی ، طنز و علمی در حال پیگیری ست در جهت پیاده سازی جنگ فرهنگی دشمن به فرهنگ اسلامی مردم حمله ور شده اند.
🔸 ورود به مسئله سند 2030 و دیگر اسنادی که پنهان و اشکار امضا شده اند.
🔸اصلاح ساختار های آموزشی و دانشگاهی
و بطور کلی ورود به همه عرصه های آلوده به فساد و نفوذ از سیاست و اقتصاد تا هنر و ورزش و اخلاق و آموزش و کسب و کار و تولید و....
اما این همه از یک دوره چهار ساله مجلس یازدهم انتظار نمی رود ولی شروع قوی و خیزشی جهشی از سوی مجلس اگر دیده شود، انتظارات، معقولانه و منطقی از سوی رسانه ها و مردم مطالبه و پیگیری خواهد شد ان شاء الله.
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
#هیاهوی_اعتبارنامه
قسمت ۱
💢♨️ در این هیاهوی رد اعتبار نامه ها شاید برای بعضی مون سوال پیش اومده باشه که:
🔹 اعتبارنامه باز چه صیغه ایه⁉️🤔
🔹چرا مورد اعتراض قرار میگیره⁉️
🔹چجوری بهش اعتراض و اعتبار نامه رد میشه⁉️
🔹کیا می تونن اعتبارنامه نماینده ای و رد بکنن⁉️
🔹بعد از اینکه رد شد چه اتفاقی میوفته⁉️
یکی یکی به این سوالات جواب میدیم👇
🔹 اعتبارنامه باز چه صیغه ایه⁉️🤔
اعتبار نامه مجموعه مدارکی است که در ارتباط با سوابق کاری و نحوه انتخاب هر نماینده در پرونده وی قرار میگیرد و بعد از شروع به کار مجلس و تعیین شعب مجلس، اعتبار نامههای نمایندگان در شعب مورد بررسی و در نهایت مورد تایید یا رد شعبههای بررسی کننده قرار میگیرد. در این میان اگر اعتبارنامه منتخبی با اعتراض مواجه شود، این اعتبارنامه برای بررسی بیشتر به کمیسیون تحقیق فرستاده میشود و پس از تکمیل تحقیقات این کمیسیون، نتیجه نهایی در صحن علنی برای رأی گیری قرائت میشود.
پس از تایید اعتبارنامه نماینده منتخب، عملاً نماینده مجلس شورای اسلامی شناخته میشود و دوره نمایندگی خود را به مدت چهار سال آغاز میکند.
در واقع اعتبارنامه، گذرنامه منتخبان برای ورود به مجلس است.این اعتبارنامه به منزله این است که صلاحیت نماینده به صورت #قانونی تائید و وی پس از طی مراحل مختلف توانسته است، حایز آرای لازم شده و به مجلس راه پیدا کند.
🔹کی اعتبار نامه میده⁉️
با برگزاری انتخابات و انتخاب نمایندگان مردم در حوزههای مختلف، وزارت کشور باید برای هر منتخب یک اعتبارنامه صادر کند.
🔹چرا مورد اعتراض قرار میگیره ⁉️
اگر در فاصله برگزاری انتخابات تا زمان تشکیل مجلس، مشخص شود که نمایندهای صلاحیت قانونی خود را از دست داده است یا اسناد و مدارکی کشف شود که در موقع بررسی صلاحیتها از نظر شورای نگهبان دور مانده باشد، در این صورت در هنگام تشکیل مجلس جدید و در زمان بررسی اعتبارنامهها این موضوع مد نظر قرار گرفته میشود.
🔹کیا می تونن اعتبارنامه نماینده ای و رد بکنن⁉️
در صورتیکه نمایندهای فاقد صلاحیت باشد، به تشخیص سایر نمایندگان اعتبارنامه وی رد، و اجازه ورود وی به مجلس داده نمیشود.
ادامه دارد...
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
#هیاهوی_اعتبارنامه
قسمت ۲
🔹چجوری بهش اعتراض و اعتبار نامه رد میشه⁉️
پس از ادای سوگند توسط نمایندگان در اولین جلسه رسمی دوره جدید مجلس، نمایندگان به قید قرعه در ۱۵ شعبه به طور مساوی تقسیم میشوند. وظیفه این شعب رسیدگی به اعتبارنامه نمایندگان، تعیین اعضای کمیسیون تحقیق درباره اعتبارنامهها ست. بر اساس ماده ۳۰ آییننامه داخلی، شعب رسیدگى به اعتبارنامه ها را شروع و نسبت به مدارکى که در شوراى نگهبان مورد رسیدگى قرار نگرفته و یا پس از رسیدگى شوراى نگهبان به دست آمده است اتخاذ تصمیم میکند.
علاوه بر رسیدگی خود شعبه، هریک از نمایندگان که به اعتبارنامه نماینده دیگری معترض باشد، باید ظرف مدت سه روز اعتراض خود را به صورت کتبی به شعبه مربوطه که در حال رسیدگی به اعتبارنامه نماینده ی مورد اعتراض هست، تقدیم کند. شعبه هم باید از معترض یا معترضان جهت توضیح پیرامون اعتراض خود دعوت کرده و گزارشی مبنی بر تصویب یا رد اعتبارنامه را از طریق هیات رییسه به مجلس ارائه کند.
گزارش هریک از شعب درباره تأیید یا رد اعتبارنامه ها بدون ذکر دلیل در مجلس قرائت می شود. اگر گزارش شعبه مبنی بر تایید اعتبارنامه باشد یا اینکه معترضان از اعتراض خود عدول کرده باشند، اعتبارنامه مصوب تلقی شده و رئیس مجلس تصویب آن را اعلام میکند. اما اگر گزارش شعبه مبنی بر رد اعتبارنامه باشد یا گزارش شعبه مبنی بر تصویب اعتبارنامه باشد اما معترض یا معترضان همچنان بر اعتراض خود باقی باشند، اعتبارنامه برای بررسی بیشتر به کمیسیون تحقیق ارجاع میشود.
کمیسیون تحقیق از معترضان برای توضیح شفاهی دعوت کرده و از نماینده مورد اعتراض هم میخواهد تا حضوری یا کتبی دفاعیاتش را به کمیسیون ارائه کند. اگر نماینده مورد اعتراض، در جلسه حاضر نشود یا دفاعیهای هم ارسال نکند، کمیسیون بدون توجه به این موضوع، گزارش نهایی را تنظیم میکند. پس از بررسی کمیسیون تحقیق، نظر این کمیسیون، در مجلس قرائت میشود. اگر نظر کمیسیون تحقیق بر تصویب اعتبارنامه باشد، در این صورت، سخنگوی شعبهای که در مرحله اول اعتبارنامه را رد کرده بود، به توضیح اعتراض خود میپردازد، نماینده معترض هم حداکثر نیم ساعت در رد اعتبارنامه صحبت میکند. اگر معترضان متعدد باشند، سه نفر از معترضان به قید قرعه مجموعا حداکثر به مدت نیم ساعت در رد اعتبارنامه صحبت می کنند.
بعد از آن اگر نظر کمیسیون تحقیق بر رد اعتبارنامه نماینده باشد، سخنگوی کمیسیون تحقیق به بیان ادله ی رد اعتبارنامه میپردازد. پس از بیان این گزارشات، نمایندهای که به اعتبارنامهاش اعتراض شده، حداکثر به مدت دو برابر وقت مخالفان به دفاع از خود میپردازد. البته نماینده مذکور میتواند بخشی از وقت خود را به دو نفر از نمایندگان دیگر واگذار کند تا آنها از وی دفاع کنند( "آیا این کافی نیست" پروانه سلحشوری و که بخاطر دارید 😏).
پس از بیان نظرات معترضان و دفاع نماینده مورد اعتراض، مجلس وارد رایگیری در خصوص اعتبارنامه مذکور میشود. در صورتیکه نماینده مورد اعتراض، در جلسه حاضر نباشد، هیات رئیسه ۱۰ روز به وی فرصت میدهد تا آماده دفاع از خود شود، اگر ظرف این مدت برای دفاع از خود حاضر نشود، در این صورت مجلس بدون توجه به دفاعیات وی، وارد رای گیری خواهد شد.
(از انجایی که رایگیری در خصوص اعتبارنامه نمایندهای که مورد اعتراض واقع شده است، به صورت مخفی و با ورقه مخصوص صورت میگیره زیاد نباید تحت تاثیر جوسازی های قبل و بعد رای گیری قرار گرفت. 😉)
ادامه دارد...
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
#هیاهوی_اعتبارنامه
قسمت ۳
🔹بعد از اینکه رد شد چه اتفاقی میوفته⁉️
تا زمانی که اعتبارنامه نمایندهای تصویب نشده باشد، وی حق دادن رای در خصوص مصوبات مجلس به جز در مورد اعتبارنامه سایر نمایندگان را نخواهد داشت.
*** و اما در اینجا آنچه امام(ره) درباره اعتبارنامه نمایندگان وصیت کرده بود حکمت اعتبارنامه ها را روشن میسازد:
شاید در این باره ذکر سخنی از امام راحل درباره ضرورت راه یافتن نمایندگانی اصلح به مجلس بی مناسبت نباشد ایشان در سخنانی تاکید کرده بودند:«از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این عصر و عصرهای آینده می خواهم كه اگر خدای نخواسته عناصر منحرفی با دسیسه و بازی سیاسی وكالت خود را به مردم تحمیل نمودند، مجلس اعتبارنامه آنان را رد كنند و نگذارند حتی یك عنصر خرابكار وابسته به مجلس راه یابد.»
سخن امام در کنار سخنان رهبر معظم انقلاب که تاکید زیادی بر جلوگیری از ورود نمایندگان متصل به کانون های ثروت و قدرت به مجلس دارند وظیفه سنگینی را بر دوش نمایندگان ملت می گذارد که با دقت نظر و تیزبینی بیشتری اعتبارنامه ها را مورد بررسی قرار دهند کما اینکه شورای نگهبان پیش از این تلاش مضاعفی را در راستای تایید صلاحیت کاندیداها داشته است اما استفاده از قدرت تایید یا رد اعتبارنامه ها نیز گام بعدی برای جلوگیری از ورود افراد ناشایست به مجلس خواهد بود.
🔴 با این توضیحات و سفارشات امامین انقلاب ، این منم مانده در کلافِ افکار و گره کور آن🤔
‼️با توجه به مرور سابقه اعتراض به اعتبارنامه نمایندگان در دوره های قبل مجلس، گمان آن میرود این اعتراضات نیز با تلافی و به نوعی باج گیری نماینده مورد اعتراض با استفاده از همین قانون( اعتراضات متعدد نسبت به نمایندگان متعدد و بازپس گیری اعتراض نمایندگان معترض )، به اقدامی بی ثمر و فرمالیته مبدل شود.
‼️با امکان قانونیِ اعتراض به اعتبار نامه ها، چگونه نمایندگانی در مجلس دهم ماندند که بسان نیروهای دشمن به اقدامات دشمن شاد کن خود ادامه داده و خدشه به منافع کشور وارد آوردند ⁉️
⁉️ در آخر در صورت رد اعتبارنامه نماینده ای، سرانجام آن نماینده چه میشود ؟ آیا ممکن است با رفت و آمد ها و دید و بازدید هایی رد اعتبارنامه به تایید آن تبدیل شود؟
🔴 در اینجا به نمایندگان و هیئت رئیسه مجلس خاطر نشان میکنیم که متوجه باشد انتظارات مردم از مجلسی که با عنوان " مجلس انقلابی" و شعار" مبارزه با فساد" رای آورد ورود به مازو بازی های سیاسی نیست بلکه ایشان بعد از سال ها تحمل وضعیت بد معیشتی و رنج فساد مسئولان ، انتظار قاطعیتی انقلابی و صادقانه دارند.
باشد که همه سربلند از آزمایش الهی بیرون آییم.
پایان
✍ مـحمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon