استغفار قبل غروب پنجشنبه👆👆👆
أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ
تَوْبَةَ عَبْدٍ خَاضِعٍ مِسْكِينٍ مُسْتَكِينٍ لاَ يَسْتَطِيعُ لِنَفْسِهِ صَرْفاً وَ لاَ عَدْلاً
وَ لاَ نَفْعاً وَ لاَ ضَرّاً وَ لاَ حَيَاةً وَ لاَ مَوْتاً وَ لاَ نُشُوراً
وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ الْأَخْيَارِ الْأَبْرَارِوَ سَلَّمَ تَسْلِيماً
4_5893221547073605919.mp3
4.94M
AUD-20230720-WA0035.mp3
4.84M
🔳 #زمینه #روز_دوم #محرم
کاروان غمت کاروان خداست
زائران توایم کربلا شهر ماست
🎤 #میثم_مطیعی
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
﷽
▫️سفره انداختن و اطعام دیگران، از محبوبترین کارها در پیشگاه خداست و برکات عجیبی در دنیا و آخرت دارد.
👌 یکی از نتایج مهم سفره انداختن، حل شدن مشکلات و رسیدن به حاجات است.
♦️یکی از اصحاب امام صادق علیهالسلام نقل میکند:
به محضر حضرت از احوالاتم و از آشفتگی کارهایم شکایت کردم.
امام صادق علیهالسلام فرمود:... (سفرهای بینداز و) برادرانت را دعوت کن، غذايى برايشان آماده ساز و از ايشان بخواه كه برايت نزد خداوند دعا كنند.
من چنين كردم... به خدا سوگند! چیزی نگذشت كه يكى از بدهكارانم آمد و درِ خانهام را زد و مال زیادی را که از او طلب داشتم، و گمان میکنم حدود ده هزار درهم بود، آورد و با من مصالحه کرد و از آن پس، روزگار به من روى آورد.
📚کافی ج5 ص314.
👈 از گذشتههای دور، میان شیعیان رسم بوده که سفرههای خودشان را به نام یکی از عزیزان خدا مزیّن کنند و غذای خود را با روضه و مدح اهلبیت علیهمالسلام متبرک سازند.
این کار ریشه در سیره اهلبیت علیهمالسلام دارد. چنانچه در روایات آمده:
امام سجاد علیهالسلام، بیست سال تمام، هر وقت بر سر سفره غذا مینشستند بر مصیبت کربلا اشک میریختند. 😭
📚(بحار الانوار ج 46 ص108)
👈 یکی از مجربترین توسلات، سفره حضرت رقیه سلاماللهعلیها است. این توسل، یکی از قدیمیترین سنتها در کشورهای مختلف شیعه است.
حکایات عجیب و بسیار متعددی از حاجتروایی به برکت این سفره نقل شده که نشان میدهد امام زمان علیه السلام عنایت خاصی به این توسل مقدس دارد.
🔹طریقه و آداب سفره حضرت رقیه سلاماللهعلیها :
مردم مناطق مختلف، آداب گوناگونی در پهن کردن سفره حضرت رقیه سلاماللهعلیها دارند اما کلیّت آن به این شکل است:
▫️سفرهای پهن می کنند؛ پرچم یا تابلویی مزین به نام حضرت رقیه سلام الله علیها در آن قرار میدهند و نان و خرما (یا غذاهای دیگر) را در سفره میگذارند.
همچنین میتوان سفره را با نمادهایی که یادآور حضرت رقیه سلام الله علیها و مصیبتهای ایشان هست (مثل زنجیر، خار، شمع، لوازم دخترانه مثل چادر کوچک و ...) مزین کنند. هر کدام از این نمادها، روضههای جانسوزی را در دل خود دارد.
سپس بر سفره، روضه حضرت رقیه سلاماللهعلیها خوانده میشود و در پایان برای تعجیل فرج و برآورده شدن سایر حاجتها دست به دعا برمیدارند.
این توسل را در همه روزهای سال میتوان انجام داد. خصوصا در اوایل ماه صفر که مصادف با ایام شهادت ایشان است و همچنین هفته سوم شعبان که بطور قراردادی به عنوان بزرگداشت ولادت حضرت رقیه سلاماللهعلیها در نظر گرفته شده است.
📜 چه داستان آشنایی...
اگر من نبرم کس دیگری میبرد
◼️ گریه میکرد و خلخالم را میربود...
💠 حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ مُوسَى بْنِ الْمُتَوَكِّلِ رَحِمَهُ اللَّهُ قَالَ حَدَّثَنَا عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ السَّعْدَآبَادِيُّ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ خَالِدٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ أَبِي الْجَارُودِ زِيَادِ بْنِ الْمُنْذِرِ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الحسين [اَلْحَسَنِ] عَنْ أُمِّهِ فَاطِمَةَ بِنْتِ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: دَخَلَتِ الْغَانِمَةُ [الْعَامَّةُ] عَلَيْنَا الْفُسْطَاطَ وَ أَنَا جَارِيَةٌ صَغِيرَةٌ وَ فِي رِجْلِي خَلْخَالاَنِ مِنْ ذَهَبٍ فَجَعَلَ رَجُلٌ يَفُضُّ الْخَلْخَالَيْنِ مِنْ رِجْلِي وَ هُوَ يَبْكِي فَقُلْتُ مَا يُبْكِيكَ يَا عَدُوَّ اللَّهِ فَقَالَ كَيْفَ لاَ أَبْكِي وَ أَنَا أَسْلُبُ ابْنَةَ رَسُولِ اللَّهِ فَقُلْتُ لاَ تَسْلُبْنِي قَالَ أَخَافُ أَنْ يَجِيءَ غَيْرِي فَيَأْخُذَهُ قَالَتْ وَ انْتَهَبُوا مَا فِي الْأَبْنِيَةِ...
💠 از فاطمه دختر امام حسين علیهم السلام، روایت است که فرموده: غارتگران بر خيمه ما هجوم كردند و من دختر خردسالى بودم و خلخال طلا بپايم بود. مردى آنها را مىربود و مىگريست،
گفتم دشمن خدا چرا گريه ميكنى ؟
گفت: چرا گريه نكنم كه دختر رسول خدا را غارت ميكنم!
گفتم مرا واگذار،
گفت: ميترسم ديگرى آن را برُبايد!!!!!
سپس فرمود: هرچه در خيمههاى ما بود غارت كردند...
📚 الأمالی (للصدوق) ج۱ ص۱۶۴
#سورهملکهدیهبهاموات
#سورهملک
رسول خدا ص ؛
هر ڪس سوره ملک را قرائت ڪند و به گذشتگان هدیه ڪند ثواب آن با سرعت بہ آنها خواهد رسید و مایہ انس ایشان در قبر مےشود.
پاداش قرائت سوره واقعه در شبهای جمعه
عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: مَنْ قَرَأَ فِي كُلِ لَيْلَةِ جُمُعَةٍ الْوَاقِعَةَ أَحَبَّهُ اللَّهُ وَ أَحَبَّهُ إِلَى النَّاسِ أَجْمَعِينَ، وَ لَمْ يَرَ فِي الدُّنْيَا بُؤْساً أَبَداً وَ لَا فَقْراً وَ لَا فَاقَةً وَ لَا آفَةً مِنْ آفَاتِ الدُّنْيَا، وَ كَانَ مِنْ رُفَقَاءِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام وَ هَذِهِ السُّورَةُ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام خَاصَّةً لَا يَشْرَكُهُ فِيهَا أَحَد. (ثواب الأعمال، ص117)
حضرت صادق عليه السلام فرمود: هر کس در شب جمعه سوره واقعه را تلاوت کند، خداوند او را دوست می دارد، و محبّت او را در دل همه مردم قرار می دهد. وی در مدت حياتش در اين دنيا، گرفتار بدبختی و تنگدستی و ناداری و آفتی از آفات دنيوی نمی شود و از رفقا و هم نشینان اميرالمؤمنين عليهالسلام خواهد بود. این سوره به أمیرالمؤمنین علیهالسلام اختصاص دارد و هیچ کس با آن حضرت در اين سوره شريک نيست.
«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»